bence kahvaltıda ekmek yerine yiyebilirisin. yada en gec saat 16:00 ya kadar bir araya sıkıştırmalsın ...
oh ne güzel benimde canım istedi ya şöle bi fön çektireyim ... saçlarımı kestirmeden önce gidip sürekli değişik örgüler yaptırıyordum birde makyaj yaptırım öyle işe gidiyordum ne güzel ... şimdi evdeyim bazen aklıma geliyor ama aman evdeyim nasılsa diyorum
tebriklerr...
çizelgemi geri alayım bari. diyete başladığımdan beri ilk defa bu cuma günü +500 deyim. hiç üzülmüyorum ama. şu karbonhidrat diyetine bi göz atacam tam bana göre gibi geldi.1-2 hafta onu yaparım vücudu şoklamak için. çünkü kilo verişim durdu bence.o kadar az yememe rağmen,neyse bugün karbonhidrat diyetine başlıyorum, bilen arkadaşlar yardım eder inşallah
arkadaşalr bildiqiniz gibi rölyef kursuna gidiyorum..yaptıqımız eserler feshanede her yıl sergilenip internette yayınlanıyor..kopy yasaqı vardı yaptıqım yalıda..kopyalayıp yapıştıramadım buraya..bu yılki eserler yayınlandımı diye nette gezerken yaptıqım yalının kopy yasaqının kalktıqını gördüm..hemen yayınlıyorum..bu yılki sergise birde saat kulem var..ama onun yayınlanması 2 ayı bulur..yayınlandıqında onu eklerim..bakın bakalım beqenecekmisiniz..deqer 2.500tl..
kaptanım müthişsin yaw bayıldım buna ben 10 parmağında 10 marifet yani bravo sanaarkadaşalr bildiqiniz gibi rölyef kursuna gidiyorum..yaptıqımız eserler feshanede her yıl sergilenip internette yayınlanıyor..kopy yasaqı vardı yaptıqım yalıda..kopyalayıp yapıştıramadım buraya..bu yılki eserler yayınlandımı diye nette gezerken yaptıqım yalının kopy yasaqının kalktıqını gördüm..hemen yayınlıyorum..bu yılki sergise birde saat kulem var..ama onun yayınlanması 2 ayı bulur..yayınlandıqında onu eklerim..bakın bakalım beqenecekmisiniz..deqer 2.500tl..
arkadaşalr bildiqiniz gibi rölyef kursuna gidiyorum..yaptıqımız eserler feshanede her yıl sergilenip internette yayınlanıyor..kopy yasaqı vardı yaptıqım yalıda..kopyalayıp yapıştıramadım buraya..bu yılki eserler yayınlandımı diye nette gezerken yaptıqım yalının kopy yasaqının kalktıqını gördüm..hemen yayınlıyorum..bu yılki sergise birde saat kulem var..ama onun yayınlanması 2 ayı bulur..yayınlandıqında onu eklerim..bakın bakalım beqenecekmisiniz..deqer 2.500tl..
canım evdeysen de yaptır, arada bir yeter zatenn ınsan kendını iyi hıssedıyo walla
benim düzleştiricim elimden hıc eksık olmaz aslında ama kuaforun fönünü tutmuyooo , bugun kas bıyıga gıtmısken bı de fönleneyım dedimm
günaydın kızlar,kilo bildirimimi yapayım
başlangıç:76.4
geçen hafta:71.5
bu hafta:71.2
giden:300 gram
toplam giden:5.2
hedef:65
bu hafta yine az verdim ne yaptıysam olmadı,haftaya hızlanıcam inşallah umarım 69 küsürleri görürüm.
kilo veren arkadaşlarımı tebrik ederim,veremeyen arkadaşlar haftaya çok vereceğiz inşallah,sakın bırakmayın,çok öpüyorum hepinizi
Kızlar kandil simidi yiyeniniz var mı ?
Dun eşim getirmiş akşam içim gitti sadece bir ısırık aldım.. yiyemedim..
Mübarek o da baya yağlı birşey gevrek gevrek ama bayılırım kandil simidine... bugun yesem mi hangi araya sıkıstırsam bilemedim...
vaaaaaaaooooooooooovvvvvvvvv süperarkadaşalr bildiqiniz gibi rölyef kursuna gidiyorum..yaptıqımız eserler feshanede her yıl sergilenip internette yayınlanıyor..kopy yasaqı vardı yaptıqım yalıda..kopyalayıp yapıştıramadım buraya..bu yılki eserler yayınlandımı diye nette gezerken yaptıqım yalının kopy yasaqının kalktıqını gördüm..hemen yayınlıyorum..bu yılki sergise birde saat kulem var..ama onun yayınlanması 2 ayı bulur..yayınlandıqında onu eklerim..bakın bakalım beqenecekmisiniz..deqer 2.500tl..
atik bir hafta misafir yaklastirmayacam eve
bugun ki menum
kavalti
1 yumurta
1 dilim kizarmis ekmek 32 kalori
4 zeytin
15 gr beyaz peynir
yarimsar domates salatalik
ara form cay
oglene
tonbalikli salata
ara form cay
aksama
bir tabak zebze yemegi olabilir
yatana kadar 3.5 litre su form cay
tabi su an yalniz kavaltimi yaptim..
Kızlar kandil simidi yiyeniniz var mı ?
Dun eşim getirmiş akşam içim gitti sadece bir ısırık aldım.. yiyemedim..
Mübarek o da baya yağlı birşey gevrek gevrek ama bayılırım kandil simidine... bugun yesem mi hangi araya sıkıstırsam bilemedim...
cnm biliyrmda yaşımız küçük.ama sorunlar büyük.eşimde sperm azlığı ve hareket kısıtlılığı var.bende tüplerde sorun ve yumurtam iğnelere rağmen gelişmio.yumruta tembelliği var.
ilk gittiğim doktor tüp bebekte bile şansın zor demişti ozmnlar o doktruma kin beslemiştim ama adam haklıymış
senacım kahvaltım böle nasıl olmuş?
2 dilim kızarmış tam buğday ekmeği üstüne çok az margarin sürdüm-16 puan
2 dilim kaşar peyniri-1 puan
yağsız sucuklu yumurta-1 puan
yarım salatalık-2 puan
toplamda 20 puan oldu. yatana kadar 30 puan hakkım var
kızlar neler yapmam gerek nelere dikkat etmeliyim.daha önce çok diyetisyene gittim.83den 72ye düştüm ama geri aldım.
bu sabah önce 1bardak ılık su içtim.sonra yarım pideyle 5zeytin 1dilim peynir,ve kekik salatası yedim(zeytin yağı,pul biber,tuz,limon nar ekşisi var içinde)sizce fazlamı olmuş:26:
çok güzel olmuş
kaptanım müthişsin yaw bayıldım buna ben 10 parmağında 10 marifet yani bravo sana
süper bayıldım ellerine sağlık ... harika olmuş...
aslında bu hafta gittim kaş için haftaya gittiğimde bende yaptırayım e eşimde sıkılmıştır benden bakımsız bakımsız
herkese günaydın hayırlı cumalar.
sabahtan beri net yoktu evin içinde dört döndüm bildirim yapamadım diye
kilo veren tüm arkadaşlarımızı tebrik ediyorum öle iştaha geldimki sormayın
kaptanım buda benim bildirimim.
sağlıklı beslenmeye başlangıç tarihi:31 Mayıs 2011
başlangıç :75.5 kg
geçen hafta :75.50 kg
bu hafta :75 kg
gıden :500 gr
toplam giden :500 gr
hedef :50 kg
hepinizi öpüyorum.kaptanım öğleden sonra komşular gelecek mantı sıkacaz ama ben yemiycem söz
:92: sena kaptannnnn :92:
cok begendım, cooookkk
ya hep gorurdum ve cok begenırdımm bu teknıkle yapılmış tabloları da adının rölyef oldugunu bılmıyodummm :26: ben de ogrenmek ıstıyorummmmmm :84::84::84: çok zorlanır mıyım acaba, bıraz bılgılendırsenız bızı bu işle ilgili, belki aramızda ugrasmak ısteyen vardırr:44:
senacım muhteşem olmuş bunlar.gerçi ilk rölyefin ne olduğunu bilmiyodum netten baktım kabartma sanatı imiş.muhteşemsin yani.Allah nazardan saklasın 10 parmağında 10 marifet.bende iğne oyası öğrenmek istiyorum hemde çok.şuan çivili kasnakta salon takımı yapıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?