70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar neler yapmam gerek nelere dikkat etmeliyim.daha önce çok diyetisyene gittim.83den 72ye düştüm ama geri aldım.

bu sabah önce 1bardak ılık su içtim.sonra yarım pideyle 5zeytin 1dilim peynir,ve kekik salatası yedim(zeytin yağı,pul biber,tuz,limon nar ekşisi var içinde)sizce fazlamı olmuş:26:

canım evdeysen de yaptır, arada bir yeter zatenn ınsan kendını iyi hıssedıyo walla

benim düzleştiricim elimden hıc eksık olmaz aslında ama kuaforun fönünü tutmuyooo , bugun kas bıyıga gıtmısken bı de fönleneyım dedimm

:2:
bende bu gün başladım kb diyetine inş güzelce veririz arada sena hanımdan yardım alıcaz

çok güzel olmuş

kaptanım müthişsin yaw bayıldım buna ben 10 parmağında 10 marifet yani bravo sana

süper bayıldım ellerine sağlık ... harika olmuş...

aslında bu hafta gittim kaş için haftaya gittiğimde bende yaptırayım e eşimde sıkılmıştır benden bakımsız bakımsız

günaydın kızlar,kilo bildirimimi yapayım
başlangıç:76.4
geçen hafta:71.5
bu hafta:71.2
giden:300 gram
toplam giden:5.2
hedef:65
bu hafta yine az verdim ne yaptıysam olmadı,haftaya hızlanıcam inşallah umarım 69 küsürleri görürüm.
kilo veren arkadaşlarımı tebrik ederim,veremeyen arkadaşlar haftaya çok vereceğiz inşallah,sakın bırakmayın,çok öpüyorum hepinizi

herkese günaydın hayırlı cumalar.

sabahtan beri net yoktu evin içinde dört döndüm bildirim yapamadım diye
kilo veren tüm arkadaşlarımızı tebrik ediyorum öle iştaha geldimki sormayın

kaptanım buda benim bildirimim.
sağlıklı beslenmeye başlangıç tarihi:31 Mayıs 2011

başlangıç :75.5 kg

geçen hafta :75.50 kg

bu hafta :75 kg

gıden :500 gr

toplam giden :500 gr

hedef :50 kg

hepinizi öpüyorum.kaptanım öğleden sonra komşular gelecek mantı sıkacaz ama ben yemiycem söz

:92: sena kaptannnnn :92:

cok begendım, cooookkk

ya hep gorurdum ve cok begenırdımm bu teknıkle yapılmış tabloları da adının rölyef oldugunu bılmıyodummm :26: ben de ogrenmek ıstıyorummmmmm :84::84::84: çok zorlanır mıyım acaba, bıraz bılgılendırsenız bızı bu işle ilgili, belki aramızda ugrasmak ısteyen vardırr:44:

tebrikler... az da olsa önemli olan kilo vermek ...

senacım muhteşem olmuş bunlar.gerçi ilk rölyefin ne olduğunu bilmiyodum netten baktım kabartma sanatı imiş.muhteşemsin yani.Allah nazardan saklasın 10 parmağında 10 marifet.bende iğne oyası öğrenmek istiyorum hemde çok.şuan çivili kasnakta salon takımı yapıyorum.

dün kız kardeşimin doğum günüydü biz doğum günü paritleriyapmayız helede kandilde hiç ama çocuk ya sevinsin diye pasta aldık ve yedim valla ince bi dilimdi bitter çikolatalıydı

Son düzenleme:
ve bildirim günü gelir

başlangıç:79.6
hedef:70
geçen hafta:76.5
bu hafta:76.5
giden-gelen : yok
toplam giden:3.1 kilo

o kadar kaçamak yapmama ve düzensiz beslenmeme göre iyi kilo almamışım

kilo veren tüm arkadaşları tebrik ediyorum
ben gibi yerinde sayanlar ve kilo alanlarda haftaya daha fazla çabalayıp eksilere geçeriz inşallah

gunaydin kizlar kilo veren butun arkadaslari tebrik ediyorum
ya arkadaslar ne oluyor bana ya bu hafta misafir olayi mahf etti beni
kilo bil
baslangic:82.5
gecen hafta:67.1
bu hafta:68
gelen:800
top gid:14.5
hedef 60

senacım bu arada resimlerine bayıldım
fotoğraf gibi olmuş resmen
çok beğendim
buralardan alma imkanı olsa alır asardım salonuma

vaaaaaaaooooooooooovvvvvvvvv süper harikasın ya valla maşallah allah nazarlardan saklasın seni süper bir tablo bu ee2500 de eder yani satılırsa sana geliyo para değilmi yoksa kurs mu alıyo yardım amacıyla falan

atik bir hafta misafir yaklastirmayacam eve
bugun ki menum
kavalti
1 yumurta
1 dilim kizarmis ekmek 32 kalori
4 zeytin
15 gr beyaz peynir
yarimsar domates salatalik

ara form cay

oglene
tonbalikli salata

ara form cay

aksama
bir tabak zebze yemegi olabilir

yatana kadar 3.5 litre su form cay

tabi su an yalniz kavaltimi yaptim..

süper olmuş tatlım araya bi tane de meyve eklersen tam süper olucak gibi

ekmek hakkın yerine saba 2 tane yeseydin..erirdi akşama kadar..

canım hakkınızda hayırlısı olsun ama unutma Rabbmiz herşeye kadir..

çok güzell..

yarım pide hiç olmamış..2 dilim buqday ekmeqi yemelisin..pide sana kilo aldırır cnm..

çok güzel olmuş

kaptanım müthişsin yaw bayıldım buna ben 10 parmağında 10 marifet yani bravo sana

süper bayıldım ellerine sağlık ... harika olmuş...

aslında bu hafta gittim kaş için haftaya gittiğimde bende yaptırayım e eşimde sıkılmıştır benden bakımsız bakımsız

teşekkür ederim kızlar bu yalıdan 2 tane yaptım tekini izmire halama götüreceqim..öbürü bana bnmki daha güzel oldu ilkinde acemiydim..beqendiqinize sevindim ama bu gördüqünüz bnm yaptıqım yalı deqil bnm yaptıqım yalının aynısı..ben bazı yerlerini deqiştirdim iskeleye zincirli bariyer yaptım bu rölyefi yapan avlu koymuş..bikaç yerde deqişiklik yaptım muhteşem oldu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…