- 20 Ekim 2009
- 7.083
- 385
- 688
ayy muhteşem bi eser şöyleki bu eserde kullanılan materyeller ince ince dokunarak sanatsal biçimde şekil verilmiş olaki bu muhteşem eser insanı bambaşka dünyaya götürüp orada hapsolmasına sebep oluyoarkadaşalr bildiqiniz gibi rölyef kursuna gidiyorum..yaptıqımız eserler feshanede her yıl sergilenip internette yayınlanıyor..kopy yasaqı vardı yaptıqım yalıda..kopyalayıp yapıştıramadım buraya..bu yılki eserler yayınlandımı diye nette gezerken yaptıqım yalının kopy yasaqının kalktıqını gördüm..hemen yayınlıyorum..bu yılki sergise birde saat kulem var..ama onun yayınlanması 2 ayı bulur..yayınlandıqında onu eklerim..bakın bakalım beqenecekmisiniz..deqer 2.500tl..
kızlar neler yapmam gerek nelere dikkat etmeliyim.daha önce çok diyetisyene gittim.83den 72ye düştüm ama geri aldım.
bu sabah önce 1bardak ılık su içtim.sonra yarım pideyle 5zeytin 1dilim peynir,ve kekik salatası yedim(zeytin yağı,pul biber,tuz,limon nar ekşisi var içinde)sizce fazlamı olmuş:26:
inşallah istediğin kiloya inersiniz üzülmegünaydın kızlar,kilo bildirimimi yapayım
başlangıç:76.4
geçen hafta:71.5
bu hafta:71.2
giden:300 gram
toplam giden:5.2
hedef:65
bu hafta yine az verdim ne yaptıysam olmadı,haftaya hızlanıcam inşallah umarım 69 küsürleri görürüm.
kilo veren arkadaşlarımı tebrik ederim,veremeyen arkadaşlar haftaya çok vereceğiz inşallah,sakın bırakmayın,çok öpüyorum hepinizi
senacım bu arada resimlerine bayıldım
fotoğraf gibi olmuş resmen
çok beğendim
buralardan alma imkanı olsa alır asardım salonuma
vaaaaaaaooooooooooovvvvvvvvv süperharikasın ya valla maşallah allah nazarlardan saklasın seni süper bir tablo bu ee2500 de eder yani satılırsa sana geliyo para değilmi yoksa kurs mu alıyo yardım amacıyla falan
ayy muhteşem bi eser şöyleki bu eserde kullanılan materyeller ince ince dokunarak sanatsal biçimde şekil verilmiş olaki bu muhteşem eser insanı bambaşka dünyaya götürüp orada hapsolmasına sebep oluyoellerine sağlık gerçekten gerçek gibi
inşallah istediğin kiloya inersin üzülme
bütün ki,lo veren arkadaşları kutluyorum tebriklerr
arkadaşalr bildiqiniz gibi rölyef kursuna gidiyorum..yaptıqımız eserler feshanede her yıl sergilenip internette yayınlanıyor..kopy yasaqı vardı yaptıqım yalıda..kopyalayıp yapıştıramadım buraya..bu yılki eserler yayınlandımı diye nette gezerken yaptıqım yalının kopy yasaqının kalktıqını gördüm..hemen yayınlıyorum..bu yılki sergise birde saat kulem var..ama onun yayınlanması 2 ayı bulur..yayınlandıqında onu eklerim..bakın bakalım beqenecekmisiniz..deqer 2.500tl..
hhansa benim de bugün kb diyetinde ilk günüm ben yediklerimi yazdım sen de yazsana
Arkadaşlar benişde aranıza kabul edermisin ben de klomen le hamile kalmaya çalışanlar formundayım aslında yabancı diğilimbende 79 kiloyum boyum 1.70 göbek baya var şimdi bebek çalışmaları ilaçlar derken aldık baya vermek istiyorum bana da yardımcı olurmusunuz
Arkadaşlar benişde aranıza kabul edermisin ben de klomen le hamile kalmaya çalışanlar formundayım aslında yabancı diğilimbende 79 kiloyum boyum 1.70 göbek baya var şimdi bebek çalışmaları ilaçlar derken aldık baya vermek istiyorum bana da yardımcı olurmusunuz
canımçokgüzel olmuş.görümcemde resim öğretmenliğinde okuyor.onunda tabloları bol
teşekkür ederim cnm ama bu resim deqil..gerçek..objeleri elimizde yapıp tabloya yerleştiriyoruz..boyama deqil yanii..
canim benimde ilk günüm basladik hadi hayirlisiii
valla aşağısı bol kalabalık ama nedense kimse konuşmuyor??????
günaydın kızlarmutsuzum ama umutluyum malum misafirler sayesinde yedim yedim 1 kilo fazlalığımdan 100 gr hediye kaldı
bildirim
başlangıç: 76
geçen hafta: 70.9
bugün:71
gelen: 100 gr
toplam giden: 5000 gr
bişi olmaz canım üzülme ben de +500deyim bu hafta. zor bi haftaydı benim için biliyorsun haftaya düzelir hiç merak etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?