70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ayy muhteşem bi eser şöyleki bu eserde kullanılan materyeller ince ince dokunarak sanatsal biçimde şekil verilmiş olaki bu muhteşem eser insanı bambaşka dünyaya götürüp orada hapsolmasına sebep oluyo ellerine sağlık gerçekten gerçek gibi

inşallah istediğin kiloya inersiniz üzülme

bütün ki,lo veren arkadaşları kutluyorum tebriklerr

Son düzenleme:
senacım bu arada resimlerine bayıldım
fotoğraf gibi olmuş resmen
çok beğendim
buralardan alma imkanı olsa alır asardım salonuma

teşekkürler cnm..

vaaaaaaaooooooooooovvvvvvvvv süper harikasın ya valla maşallah allah nazarlardan saklasın seni süper bir tablo bu ee2500 de eder yani satılırsa sana geliyo para değilmi yoksa kurs mu alıyo yardım amacıyla falan

bnm kendi yaptıqım bundan katkat daha güzel oldu ama örnek olarak bu resmi kullanarak yaptık..bu yalı boqazdaki yalılardan bir tanesi..sabancıların yalısı..yok cnm satarsak geliri biizm oluyor amam ben satmıyorum..

geregi düşünüldü
canım zorlanmazsın çok zevkli..bnm rölyefte 2. senem..işe falan girmezsem önümüzdeki yılda devam etmek istiyorum..

Arkadaşlar benişde aranıza kabul edermisin ben de klomen le hamile kalmaya çalışanlar formundayım aslında yabancı diğilim bende 79 kiloyum boyum 1.70 göbek baya var şimdi bebek çalışmaları ilaçlar derken aldık baya vermek istiyorum bana da yardımcı olurmusunuz

teşekkürler cnm..istanbulda oturanlar gitsinler feshaneyi gezsinler daha neler var..ayın 16sına kadar açık..

canımçokgüzel olmuş.görümcemde resim öğretmenliğinde okuyor.onunda tabloları bol

aramıza hoşgeldin cnm

Son düzenleme:

elbette alırız hoşgeldin cnm

dünkü menümü yazayım

kahvaltı yarım simit bir tane kesme şekerli çay

ara 10 adet kan üzümü ve yeşil çay şekersiz tabi

öğle bir kepçe çorba 3 kaşık kadar yoğurt 1 köfte kadar et haşlama 2 çatal salata dün bir türlü fazla yiyemedim kusucak gidiydim çünkü

ara 3 adet kayısı

akşam 6 adet çiğer küçük doğranmış ama bir küçük parça yaklaşık bir köfte kadar haşlanmış göğüs eti iki kaşık kadar yoğurt iki kaşık salata

ara bir ince dilim bitter çikolatalı pasta ve şekersiz çay yanında
dün biraz fazla aktifdim pastayı bile eritmişimdir geç saatte yemem rağmen
gün içerinde çok fazla su içtim neredyse 5 litreyi buldu içtiğim su miktarı dün şiddetli bi ağız kurluğu ve susuzluk yaşıyodum

Son düzenleme:
günaydın kızlar mutsuzum ama umutluyum malum misafirler sayesinde yedim yedim 1 kilo fazlalığımdan 100 gr hediye kaldı

bildirim

başlangıç: 76
geçen hafta: 70.9
bugün:71
gelen: 100 gr
toplam giden: 5000 gr

valla aşağısı bol kalabalık ama nedense kimse konuşmuyor??????

kız ankarada rölyef kursuna bakıyodummm, kaptandan gaza geldım gercı hafta spora gıdıyorum ona vakıt yaratabılır mıyım bılmıyorum ama bı bakayım belkı yakınlarda vardır dedım ama bulamadımm

bu arada plates lastıgı ve çemberı aldımm gecen aksam, onlara başladım bakalım nası olcakkk

bişi olmaz canım üzülme ben de +500deyim bu hafta. zor bi haftaydı benim için biliyorsun haftaya düzelir hiç merak etme

Canlarım benim çok teşekkür ederimm hemencecikte araınıza aldınız benii çok mutlu oldumm Ozaman ben size kendimi tanitim 2007 eylül ayında evlendim yaklaşık 4 yıllık evliyim çocuğumuz yok malasef kii neyse ben artık zayıflamaya karr verdim en azından bi on kilo vermeyi hedefliyorumm şimdilik bu kadar olsun bakalım ben biraz geçmişi okimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…