70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canlarıııımmm
nerdeyse 1 hafta olmuş size gelmeyeli özledim
malum yarın SBS varya pc yi devre dışı bıraktım ki oğlum çalışsın diye bende giremedim tabi onlar okuldayken bende ya misafir ağırladım ya ben gittim temizlik ti falan giremedim
neyse bende durumlar böyle
geçmşi okuyum gelim dedim 150 sayfa nerdeyse onları okursambüle olurum
gözüm dayanmaz eeee merakta var ama okuyamam sanırım yemek yapcem
inşşşş herkes iyidir
cumamız mübarek olsun
geşmiş kandilimizde mübarek olsun

günaydın hatunlarr
hepinizin cuması hayırlı olsun
kaç hafta sonra nihayet kilo verdim.
başlangıç 78
geçen hafta 67.2
bu hafta 66.7
giden 500
toplam giden 11300
hedef 65

aramıza hoşgeldin canım

hhansa benim de bugün kb diyetinde ilk günüm ben yediklerimi yazdım sen de yazsana

canım ben biraz yoğunum bu gün malum okul işleri zaten okuldayımda arada topiğe bakıyorum yediklerimin kb değerlerine henüz bakamadım ama yazayım ne yediğimi
kahvaltı
1 dilim beyaz peynir
1 dilim bazlama
bikaç çatalda yumurtasız menemen
2 tane kuru erik
yarım bardak çay(şekersiz olunca içemiyorum)
bu kadar tatlım kaç kb ediyor bbide sen sınır koydunmu kendine

sizin oğlunuzdamı sbs ye giriyor?
benim oğlumda girecek o kadar stresliki bitsede kurtulsak valla
ama daha seneyede girecek yani 7. sınıfız
tüm çocuklarımızın allah yardımcısı olsun
oğlunuzada başarılar

Kızlar ben sımdı kendı yaptıgım dıyete dıkkaat ettımde...
Karbonhidrat ile normal diyet karısık bırsey yapıyormusum her zaman... sabahları peynirimi yumurtamı eksık etmıyorum ozellıkle peynırı cok severım mesela ondan tavız vermedım tabı yaglı krem peynırler harıc..
demekkı karbonhıdrat dıyetı acısından kahvaltılarım cok uygun :) ama öğle yemegım bazen tavuk yada et o guzelde. bazen de baklagıl yıyorum o da karbonhıdrat dıyetının tam tersı. aksamları ıse muslı yıyorum o da hangı gruba gırıyor bılmıyorum karbonhıdrat olmadıgı kesınde... karısık bırsey hem ondan hem bundan...

Son düzenleme:

tşk ederim inşş hepsi istediği yere girer hayırlısıla
oğlum son sınıfta artık biz rahatlıyoruz darısı sizlere olsun küçük oğlum 5. sınfta onlar girmicek zaten
kız benimki çok stres yapmıyo çok rahat valla sanki ben gircem ha

ya hangisi daha iyi bilmiyorum
benimkide beni yedi valla
az kaldı şu sınav geçsin ben onu yiyeceğimde
ya sabır diyorum.

yaa bide umutsuzluğa kapılıyodun nasıl vermişsin yürü bee kim tutar seniiiiiiiiiiii

valla onu bunu bilmem kızım iyi veriyorsun aynen devam et bence sen.spor yapıyomusun pekii ne yapıyosun yapmıyosan onuda mutlaka düzenli yap sonuçlar daha da güzel oluyo ben bu hafta 600 gr da kaldım ama esnek davrandım arada kaçamaklarım oldu baya dondurma-kek-cips

başlangıç 75
geçen hafta 71.6 kg
bu hafta 71 kg
giden 600 gr
hedef 60 kg
toplamda giden 4 kg

benim durumda bu kızlar ama bu hafta daha sıkı olmaya karar verdim 1 kg olacak önümüzdeki hafta giden kg ve 70 olcam inşallah hayırlısıyla böle böle gidecek bu asalak vücut yağlarııı

Merhabalar kızlar....

Kilo bildirim....

başlangıç 90 kg
geçen hafta 61.3 kg
bu hafta 60.6 kg
giden 700 gr
hedef 55 kg
toplamda giden 29.400 kg

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…