- 6 Haziran 2008
- 2.462
- 44
- 163
kızlar kilo bildirimini her cumamı yapıosunuzzz
canım ben biraz yoğunum bu gün malum okul işleri zaten okuldayımda arada topiğe bakıyorum yediklerimin kb değerlerine henüz bakamadım ama yazayım ne yediğimi
kahvaltı
1 dilim beyaz peynir
1 dilim bazlama
bikaç çatalda yumurtasız menemen
2 tane kuru erik
yarım bardak çay(şekersiz olunca içemiyorum)
bu kadar tatlım kaç kb ediyor bbide sen sınır koydunmu kendine
kızlar kilo bildirimini her cumamı yapıosunuzzz
forum takıpten bı konu carptı gozume ona bakıyodum bendegözlerim böööle acıldı valla cok sinirlerim bozuluyo boyle baska konuları okurkennn, bazıları tam cinnetlik neyse ben bızım topıke odaklanayımmm :26:
evet canım her cuma kaptanın özeline atıyoruzkızlar kilo bildirimini her cumamı yapıosunuzzz
ne kız o bak meraklandım şimdi ne söylüyon çabuk söyle bende bakcemforum takıpten bı konu carptı gozume ona bakıyodum bendegözlerim böööle acıldı valla cok sinirlerim bozuluyo boyle baska konuları okurkennn, bazıları tam cinnetlik neyse ben bızım topıke odaklanayımmm :26:
kaç puanın oldu canım?KAPTAN SENANIN DIKKATINEEEE DUYMADIM DEMESINNN
kilo bildirimii
baslangic:90
gecen hafta:79.8
bu hafta:79.5
giden:300 gramcik:2:
toplam giden:10.5
bugündenn itibaren karbon diyetine basladigimi arz ederim kaptanimm
ilginize tesekkürler efendimm,:82:
kızlar bu puanlı uyguladığınız diyet ne diyeti?
bugün idrak edemiyorum 100 gr fazlalık yüzünden herhalde
teşekkürler cnm..istanbulda oturanlar gitsinler feshaneyi gezsinler daha neler var..ayın 16sına kadar açık..
baş:77.6
geçen h:72.5
bu haf:71.1
bu haf gıden: 1 kılo 400 gram
top gıden:6.5 kilo
hedef :65
dünkü menümüde yazayım.
sabah 1 kabak dolması ton balığı
akşam çorba 7 tane yağsız köfte
BİLDİRİM
başlangıç 67
geçen hafta 61.9
bu hafta 60.9
giden 1 kg
toplamda giden 6100
hedef 55
neye bakıyordun kız merak ettim şimdi he
:
aay kaynımın sevgılısı bızı mahvettı mı neydı topıgın adı, ben de kaynının sevgılı müstakbel eltisi oluyo ya, onla anlasamadılar fılan sandım, açtım bı bakayım diyeee kiiii, anaaaammm olay bambaskaymıssınırlerım bozuldu valla
evet her cuma yapıyoruz.
evet her cuma aptan senaya özelden mesaj sayın azsa benim gibi buradan kaptan senanın dikkatine diye yazarak bildiriyoruz.aynı zamanda burayada yazıyoruz. herkes görmüş oluyor.çizelgeni de oluşturursan iyi olur canım hedefi verdiklerini görmek motive ediyor.
Canım sen benden daha fazla vermısın toplamda senın daha süper kızz...wowwwwwwwwwsüperki betüşüm süpersin maşallah darısı başıma
valla onu bunu bilmem kızım iyi veriyorsun aynen devam et bence sen.spor yapıyomusun pekii ne yapıyosun yapmıyosan onuda mutlaka düzenli yap sonuçlar daha da güzel oluyo ben bu hafta 600 gr da kaldım ama esnek davrandım arada kaçamaklarım oldu baya dondurma-kek-cips
tebrikler valla bırak 1kilo 500 gitse delürürüm sevinçtenoff keyfimde kaçtı zaten sahura kalkamadım daha doğrusu 2.5ta sızmışım kalmışım uykudan bi kalkrım imsak geçmiş çokta çtım uyandığımda tutmadım malesef,bide buakşam eşimin arkdşalrı eşleriyle misafirim,hazırlıkta yapıcam...
off ya meyve yeseler sadece ,hem onalrın sağlığı için hemde ben yorulmammakşamda şekerparem gecnin favorisiydi ama ben nezaman kendimi favori ilan edicemmmmm:84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?