70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

forum takıpten bı konu carptı gozume ona bakıyodum bende gözlerim böööle acıldı valla cok sinirlerim bozuluyo boyle baska konuları okurkennn, bazıları tam cinnetlik neyse ben bızım topıke odaklanayımmm :26:

KAPTAN SENANIN DIKKATINEEEE DUYMADIM DEMESINNN
kilo bildirimii
baslangic:90
gecen hafta:79.8
bu hafta:79.5
giden:300 gramcik:2:
toplam giden:10.5
bugündenn itibaren karbon diyetine basladigimi arz ederim kaptanimm
ilginize tesekkürler efendimm,:82:

canım beyaz peynir-1 puan
1 dilim bazlama-12 puan herhalde
menemen-11 puan
kuru erik-4 puan herhalde
toplamda 28 olmuş canım herhalde senacım daha iyi bilir ama ben 50 puan sınırı koydum kendime. ama çok darda kalırsam 60 a kadar çıkabilir. ama 60dan fazla olamaz

kızlar kilo bildirimini her cumamı yapıosunuzzz

evet her cuma aptan senaya özelden mesaj sayın azsa benim gibi buradan kaptan senanın dikkatine diye yazarak bildiriyoruz.aynı zamanda burayada yazıyoruz. herkes görmüş oluyor.çizelgeni de oluşturursan iyi olur canım hedefi verdiklerini görmek motive ediyor.

kızlar kilo bildirimini her cumamı yapıosunuzzz
evet canım her cuma kaptanın özeline atıyoruz
ne kız o bak meraklandım şimdi ne söylüyon çabuk söyle bende bakcem

kızlar bu puanlı uyguladığınız diyet ne diyeti?
bugün idrak edemiyorum 100 gr fazlalık yüzünden herhalde

kaç puanın oldu canım?
kızlar bu puanlı uyguladığınız diyet ne diyeti?
bugün idrak edemiyorum 100 gr fazlalık yüzünden herhalde

karbonhidrat diyeti canım vücudu şoklamak için 2 hafta kadar yapacam çünkü kilom duraklamaya girdi de

sağol canım şurda izne çıkmamıza 1 aydan az kaldı valla gitmesi lazım kiloların alışveriş yapcam çünkü

kızlar ben yağmuru uyutup evi biraz topluyayım ben pc başındayken yağmur evin altını üstüne getirdi de gelirim sonra öptüm sizi

baş:77.6

geçen h:72.5

bu haf:71.1

bu haf gıden: 1 kılo 400 gram

top gıden:6.5 kilo

hedef :65

sudemm çok güzel 1kilo 400 gram..ben kafayı sıyırmak üzereyim 75im yaa bi 74 çıkamadım..buhafat sporurda artırdım ,bilmiyorum ya bende tam teşhis değil ama poliksitik overe yatkınlık var ondanmı yoksa delircem,ben zaten çok iştahlı değilimdir,azalttım daha ne azaltayım...ocaktan beri (2ay bebek tedavisi süresi içinde)79 falanda çıktığım oluyordu hatta ilkgörüşmede78dim anca oldu haziran ben 75...:83:

tebrikler valla bırak 1kilo 500 gitse delürürüm sevinçtenoff keyfimde kaçtı zaten sahura kalkamadım daha doğrusu 2.5ta sızmışım kalmışım uykudan bi kalkrım imsak geçmişçokta çtım uyandığımda tutmadım malesef,bide buakşam eşimin arkdşalrı eşleriyle misafirim,hazırlıkta yapıcam...
off ya meyve yeseler sadece ,hem onalrın sağlığı için hemde ben yorulmammakşamda şekerparem gecnin favorisiydiama ben nezaman kendimi favori ilan edicemmmmm:84:

:
neye bakıyordun kız merak ettim şimdi he

aay kaynımın sevgılısı bızı mahvettı mı neydı topıgın adı, ben de kaynının sevgılı müstakbel eltisi oluyo ya, onla anlasamadılar fılan sandım, açtım bı bakayım diyeee kiiii, anaaaammm olay bambaskaymıs sınırlerım bozuldu valla

sorma ne konular var insan kalıyo böle..eniyis bakmamak yada bakıp şükretmekkkk

evet her cuma yapıyoruz.

ben bugün başladım kızlarr.
kaptan sena kim.neden onun özeline yazıoz.bilmediğimden soruyrmmm:26:

kendimi çok kötü hissediyorum artık ..şuan senanın tablodaki şezlonglarda uzanıp denzizin sesini dinlesemm keşkeama ev süprülüp silincek dün oruçken yapamadım,börek,pasta,kısır v.s yapılacak ama ben orda öyle durup uzanmak sitiyorum saten 500 verdim seten dijital tartı almalıyım bende gramalrı iiy ölçer fazlalıkalrı çıkardığı gibi..ya tartımda sorun yada bende allahımmm

wowwwwwwwww süperki betüşüm süpersin maşallah darısı başıma
Canım sen benden daha fazla vermısın toplamda senın daha süper kızz...

spor yapmıyorum canım daha onceden yapıyordum ama o zamanda diyet yapmıyordum :)
valla sitenin fitness ı var ama gidemiyorum ki canım biliyorsun Aslan var onu bırakıp da gıdebılecegım bır durum yok aksam esım de gec gelıyo o saatten sonra da gıdılmez spora bı pazar gunu var o da neye yarar... onceden esım calısmıyodu haftada 4-5 gun gıdıyordum 1 saat... ama sımdı malesef.. :2:

canım bende oruç tutamadımçünkü adet olmuşum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…