70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sena kaptanım eline sağlık,harika görünüyor rölyefler..
bundan seneler önce işe başlamadan evvel ben de ismeğin rölyef ve resim kurslarına gitmiştim.. iyi ki gitmişim,bu kadar stres kovucu bir uğraş daha yok..ama işe başlayınca bıraktım.. hani rölyefin başlangıcında bir ev yaptırırlar kalemlik gibi,bir tek onu yapmıştım rölyef kursunda,hala da durur evde,sonra işe başladım işte..istda yaşayıp evde olanlar varsa kesinlikle gitsinler ismek kurslarına,çok faydalı..bayılırım ben böyle sanatsal faaliyetlere,takı tasarımı fln,sonra lise-ünide iken gitar çalıyordum hala tıngırdatırım biraz,son bikaç yıldır da fotoğrafçılığa ve amatör tüpsüz dalışa merak sardım..
terazi burcuyum çok mu belli oldu

ben bugün başladım kızlarr.
kaptan sena kim.neden onun özeline yazıoz.bilmediğimden soruyrmmm:26:

Canım kaptan, erginsena adlı kişi. bu topiğin kaptanı..
özel mesajına haftalık kilo bildirimimizi yazıyoruz. nasıl yazılacagını buraya yazdıklarımızdan da gorursun, kaptan listeyi yapıyor...
her cuma burada liste çıkıyor..
bugun bildirim yaparsan haftaya listeye girersin yanılmıyorsam...

Son düzenleme:

hayatım evde aslan uyuduğunda vs yap istersen yaparsın tembellik etme bakiim ben ceyline tv açıyom caillu seyrederken plates yapıyom .benim şansım eşim erken evde hatta bazen tam gün eve koşu bandına çıkıyorum yada sitenin bahçede tur atıyom 3 km kadar yürümüş oluyorum her gün .sende bi zaman yaratmaya çalış kendine sabah erken kalkmaya çalış aslan uyurken 6-7 gibi mesela ama hergün yürüyüş olsun yapmaya çalış 30 dk 1 saat falan bak nasıl işe yarayacak .sadece dietle kilo verirsin ama sarkmalar olabilir sonra aman dikkat yanii:80:

sen şekerpareleri götür ondan sonra suçu zavallı baskülde ara.seninki şu şişko sunucular varya bide diyolar kameralar şişman gösteriyor diye:86:şaka yaptım kızzzzzzzzzzzz darılma tamammısana öpücük gönderiyorum bak ikizlerde sana el sallıyolar:80:bide çiçek kandil hediyesi
kız senin şu avatarına çok gülüyorum.kadının bir tane kucağında öbürleri çekiştiriyor.sanki ikizlerle ben.kadının yüz ifadesi mükemmel

ben bugün başladım kızlarr.
kaptan sena kim.neden onun özeline yazıoz.bilmediğimden soruyrmmm:26:

erginsena kaptanımız. ona özel mesaj atıyorsun işte

başlangıç kilo:
geçen haftaki kilo:
bugünkü kilo:
hedef:

böyle yazıyorsun. her cuma mail atıyoruz. tablo hazırlıyor. ilk kez bildirim yapıldığında listeye almıyor ikincide listeye alıyor. ama bildirim yapmalısınki sonraki hafta listeye girebilesin.

Son düzenleme:

hehe.. terazi burcu ve sanat değil mi... benim annem de terazidir eli maharetliydi baya :)
oğlumda terazi bakalım nasıl olacak :)

bende yay burcuyum görsel sanatların çoğuna ilgim çoktur.. elimden geliyor bazı seyler...
ismeğin resim kursuna bende gitmiştim 1 sene... en son yağlı boya tablolar yapıyorduk. 1 tane tablom yarım kaldı hala tamamlıyacağım. sonra çocuk doğunca elıme fırça filan alamadım.
ne zamandır kendıme elbıse dıkmek ıstıyordum en son gecen ay 2 tane dıktım cokda hosuma gıttı dahasıda gelır ınsallah kumas fılan alayım
seviyorum böyle şeylerıde çocukla zaman ayırmak zor..
ama anaokuluna başlasın artık bende kendıme vakıt ayıracagım inşallah az kaldı...

ben spor deyınce dırek fıtness a gıttı tabı aklım.. egzersızler evdede olabılır dogru onu unutmusum.
ama nıyeyse egzersıze spor gozuyle bakamıyorum hanı ter atmıyoruz ya ondan heralde.. sadece sıkılasmalar ve sekıllendırmeler ıcın guzel ama tabı...
yürüyüş bandı oncekı evımde vardı oda musaıttı sımdı yok verdım kayınvalıdemlerın depoda duruyo zaten okuz gıbı yer kaplıyo hıc sevmıyorum ya dogru duzgun cıkmadım da :))

Merhaba kızlar..

Ben ılk bıldırımı 30 hazıranda pazartesı yapmıstım bu hafta mı lısteye gırebılıyorum :26:

Merhaba kızlar..

Ben ılk bıldırımı 30 hazıranda pazartesı yapmıstım bu hafta mı lısteye gırebılıyorum :26:

bildirimler cumadan cumaya kaptan enginsenanin ozeline yapiliyor pazartesi yapilan bildirimler gecerli degil bugun bildirim yapsan listenin altina not alinirsin haftaya cumaya listeye eklenirsin
bil su sekil
baslangic:
gecen hafta:
bu hafta:
gid/gel:
toplam gid:
hedef:

canim ya neyin puanini sayiyon anlayamadim aciklarmisin bi merak ettim

benimde evimi toplamaya gelsene hiç kalkasım yok benimkiler mahfetmişler yine evi ben topluyorum pcye oturuyorum bi 10dk sonra gidip bakıyorum anaaaam ne lan buuuu en iisi hiç toplamamak
yaa bende misafirin o yönünü sevmiyorum pek sağlıksız şeyler yeniyo off ama sade meyve yeselerde aa bak bak bize hiç bişey yapmamış'' derler offf en iisi hiç gelmesinler evde yokuz
Merhaba kızlar..

ne 30 haziranmı sen neptünde falanmı yaşıyosun kız bizden 1 ay önce gidiyo orda tarih sanırım
biz daha 3 hazirandayız

Son düzenleme:
ErginSena'nın dikkatine..

( yeni üye oldugum ıcın ozel mesaj atamıyorum..)

Kaptan merhaba..

Bıldırımler cumadan cumaya yapılıyomus bende aranızda katılmak ıstıyorum pazartesıden berı takıp edıyorum.Karbon dıyetıne baslamak ıstıyorum suan 79-80 arasında gıdıp gelen bır kılom var..
Gecen haftalarda vucut analızı yaptırdıgımda 5 kılo odem cıkmıstı odem konusunda bır problemım var.
Boyum 1,65 hedefım 55-60 kılo.
25 kılo vermek ıstıyorum.

Baslangıc 80
Hedef 55

Merhabalar kızlar....

Kilo bildirim....

başlangıç 90 kg
geçen hafta 61.3 kg
bu hafta 60.6 kg
giden 700 gr
hedef 55 kg
toplamda giden 29.400 kg

ablacim yine göndermissin 700 gr harikasin

bu puanlama olayini hala cözemedim iyice merak etmeye basladim biri sunu bana anlatsin yahuuuu:82::82:

gunaydin kizlar kilo veren butun arkadaslari tebrik ediyorum
ya arkadaslar ne oluyor bana ya bu hafta misafir olayi mahf etti beni
kilo bil
baslangic:82.5
gecen hafta:67.1
bu hafta:68
gelen:800
top gid:14.5
hedef 60

valla bize bu ay neoldu böyle güya 3 haziranda 63 kilo olacaktik biz bize yaramadi bu ay

ellerine saglik cok guzel görünüyorlar

kaptan senaaa
yediklerimi yaziorum lütfen puanlamama yardimci olurmusun
sabah..1 cappucino kahve 3 kesme sekerli(olmazsa olmazim)her sabah mutlaka iciyorum:26:
cekirdekli kücük ekmekcik icinde 2 ince dilimkasar ve 1 marul yapragi 1 5i1 yerde cay..
ara yokk
öglen yemegimi simdi yedim..1 balik 150 gram ayni sinitzel gibi pane yapilmis disi galetali ve yagli yani( yaninda 2 y.k kadar balik sos..burda remoulade denilio tadi mayonet gibi icinde salatalik var bence mayonezle es degerdedir yardimci olurmusun canimcim

ne 30 haziranmı sen neptünde falanmı yaşıyosun kız bizden 1 ay önce gidiyo orda tarih sanırım
biz daha 3 hazirandayız

Yeni uyandım ya normaldir 30 mayıs dıcektım

Sende tarıhı yanlıs yazdın gozumden kacmaadı

Son düzenleme:

amanda aman elbiselerde dikermişş .ya bende çok işterdim elbise vss dikeyim edeyim babamın işinden dolayı makine işi vss biliyorum ama kendim giiiç öle dikim falan yapmadım heveslendim hatta eve komple makinadan aldım her haltı yapanlar var ya hanii sonra kutusundan bile çıkarmadığımı görünceabimin eşi istedi verdim gitti
sen madem dikiyon banada dik bi elbise bacım hemen vereyim ölçüleri

200 göğüs
100 bel
200 kalça

Son düzenleme:

Allah seni ne etmesinn

Amatörce yapıyoz işte bişeyler vakit olsa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…