70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

erginsena

2,5 yaşıdaki oğlum tesadüfen rölyef çalışmanı görünce aynen şöyle dedi..

'' ooo annee o nee çok güzeelmişş ben oraya gidicem'' :)

3 şekermiiiiiiiii 1 tane neyine yetmiyo arkadaşım.ben 1 ad atıyorum accık tat versin diye ama sen hepten cozutmuşun

evet canım her cuma kaptanın özeline atıyoruz

ne kız o bak meraklandım şimdi ne söylüyon çabuk söyle bende bakcem

bende bugün basladim canim yapariz insallahhh

canim sen gene vermiisin ben hic veremedim ustune aldim sahi ne oldu bize anlamadim....

kizlar vucut ölcülerimi yazayim da bi yuhhhh layin beni

Gögüs: 103

Bel: 83

Kalca: 103

allahim 90-60-90 olmayi istemiyorum ama bunlar cok fazla hühüüüüü

yarım yedim biliyomusunzaten çokta bayılmam şerbetli tatlılara..görseydin masayı kekler ,kurabiyelr,börekelr yani herkeste iftar açmış gelmiştimidem bulandı görünce,2bardak çayla yarım şekerpare yedim napıyım millet çok güzel olmuşd eyince merekta ettimyok ciddi beni çeverem bilir dün enyakın arkdaşım dedi yA toparlandım ama senin vucut direnişte dedi,başkası olsa çok vermişti bu kafaya takma meselsi falan değil psikolojik olduğunu düşünürdüm doğru ama bende artık bu yokkk:44:dediğim gibi polistik over(yumurtlama bozukluğu v.s) bazıalrını şişmanlatır bendede accuk varmış yani teşhsim değil,çabama göre ortada bişi yok..fena canımı sıkıyo bırak gaza gelmeyi pes edicem azkaldıöpüyorum yavrulaırmıavatar öyle ama ben sıkıldım değiştircem 3çocuk yordu gari benineyse ben mama yapmaya devam yisinlerde şişsinler hepsi benden zayıf ama bitanesiyel yeni tanışcam inş.kiloludur bendennn

canim ya neyin puanini sayiyon anlayamadim aciklarmisin bi merak ettim
karbonhidrat diyeti canım

şimdi 3 kesme şeker-36 puan
ekmek-normalde 12 ama küçükse- 6 puan
kaşar- 1 puan
marul-8 puan
şinitzel pane balık-10 puan falan olsa
mayonez 2 yemek kaşığı-2 puan

canım toplamda 63 yapmış bile canım ya fazla baya fazla şekeri bırakacaksın başka yolu yok 3 tane kesme şeker 100 gr makarnaya eşdeğer biliyormusun?
bence akşama tavuk haşlama yapabilirsin, fırında balık yapabilirsin ya da yağ koymadan sucuklu yumurta ye değerleri 0 çünkü 63 puanı almışsın bile

hayırlısı olsun canım neler yedin şimdiye kadar benim 20 puan oldu.
walla canim ben senayi bi hesaplatacam,listede olmayan seylerde yedim

bakimmmm:98::98::98::98::98::98::98::98: harika olmusss

kizlar vucut ölcülerimi yazayim da bi yuhhhh layin beni

Gögüs: 103

Bel: 83

Kalca: 103

allahim 90-60-90 olmayi istemiyorum ama bunlar cok fazla hühüüüüü

aslında baya ince görünüyosun ama benımle hemen hemen aynı ölçüler bende yazayım
boy 1.70
göğüs 100
bel 82
kalca 103

birde nerden ölçtüğün önemli belinin en ince yerınden ölçtün mü bakim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…