Merhaba kızlar..
Ben ılk bıldırımı 30 hazıranda pazartesı yapmıstım bu hafta mı lısteye gırebılıyorum :26:
kaptan senaaa
yediklerimi yaziorum lütfen puanlamama yardimci olurmusun
sabah..1 cappucino kahve 3 kesme sekerli(olmazsa olmazim)her sabah mutlaka iciyorum:26:
cekirdekli kücük ekmekcik icinde 2 ince dilimkasar ve 1 marul yapragi 1 5i1 yerde cay..
ara yokk
öglen yemegimi simdi yedim..1 balik 150 gram ayni sinitzel gibi pane yapilmis disi galetali ve yagli yani( yaninda 2 y.k kadar balik sos..burda remoulade denilio tadi mayonet gibi icinde salatalik var bence mayonezle es degerdedir yardimci olurmusun canimcim
evet canım her cuma kaptanın özeline atıyoruz
ne kız o bak meraklandım şimdi ne söylüyon çabuk söyle bende bakcem
çizelgemi geri alayım bari. diyete başladığımdan beri ilk defa bu cuma günü +500 deyim. hiç üzülmüyorum ama. şu karbonhidrat diyetine bi göz atacam tam bana göre gibi geldi.1-2 hafta onu yaparım vücudu şoklamak için. çünkü kilo verişim durdu bence.o kadar az yememe rağmen,neyse bugün karbonhidrat diyetine başlıyorum, bilen arkadaşlar yardım eder inşallah
erginsena
2,5 yaşıdaki oğlum tesadüfen rölyef çalışmanı görünce aynen şöyle dedi..
'' ooo annee o nee çok güzeelmişş ben oraya gidicem'' :)
ablacim yine göndermissin 700 gr harikasin
bu puanlama olayini hala cözemedim iyice merak etmeye basladim biri sunu bana anlatsin yahuuuu:82::82:
valla bize bu ay neoldu böyle güya 3 haziranda 63 kilo olacaktik biz bize yaramadi bu ay
ellerine saglik cok guzel görünüyorlar
3 şekermiiiiiiiii 1 tane neyine yetmiyo arkadaşım.ben 1 ad atıyorum accık tat versin diye ama sen hepten cozutmuşun
canim sen gene vermiisin ben hic veremedim ustune aldim sahi ne oldu bize anlamadim....
sen şekerpareleri götür ondan sonra suçu zavallı baskülde ara.seninki şu şişko sunucular varya bide diyolar kameralar şişman gösteriyor diye:86:şaka yaptım kızzzzzzzzzzzz darılma tamammı sana öpücük gönderiyorum bak ikizlerde sana el sallıyolar:80:bide çiçek kandil hediyesi
kız senin şu avatarına çok gülüyorum.kadının bir tane kucağında öbürleri çekiştiriyor.sanki ikizlerle ben.kadının yüz ifadesi mükemmel
karbonhidrat diyeti canımcanim ya neyin puanini sayiyon anlayamadim aciklarmisin bi merak ettim
kaptan senaaa
yediklerimi yaziorum lütfen puanlamama yardimci olurmusun
sabah..1 cappucino kahve 3 kesme sekerli(olmazsa olmazim)her sabah mutlaka iciyorum:26:
cekirdekli kücük ekmekcik icinde 2 ince dilimkasar ve 1 marul yapragi 1 5i1 yerde cay..
ara yokk
öglen yemegimi simdi yedim..1 balik 150 gram ayni sinitzel gibi pane yapilmis disi galetali ve yagli yani( yaninda 2 y.k kadar balik sos..burda remoulade denilio tadi mayonet gibi icinde salatalik var bence mayonezle es degerdedir yardimci olurmusun canimcim
ablacim yine göndermissin 700 gr harikasin
QUOTE]
kizlar vucut ölcülerimi yazayim da bi yuhhhh layin beni
Gögüs: 103
Bel: 83
Kalca: 103
allahim 90-60-90 olmayi istemiyorum ama bunlar cok fazla hühüüüüü
canım sağol kuzu..
orantılı vücüdun....
verdikçe orantılı bir şekilde gider inşallah....
boyun kaçtııo canım?
walla canim ben senayi bi hesaplatacam,listede olmayan seylerde yedimhayırlısı olsun canım neler yedin şimdiye kadar benim 20 puan oldu.
arkadaşalr bildiqiniz gibi rölyef kursuna gidiyorum..yaptıqımız eserler feshanede her yıl sergilenip internette yayınlanıyor..kopy yasaqı vardı yaptıqım yalıda..kopyalayıp yapıştıramadım buraya..bu yılki eserler yayınlandımı diye nette gezerken yaptıqım yalının kopy yasaqının kalktıqını gördüm..hemen yayınlıyorum..bu yılki sergise birde saat kulem var..ama onun yayınlanması 2 ayı bulur..yayınlandıqında onu eklerim..bakın bakalım beqenecekmisiniz..deqer 2.500tl..
papatyaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?