e yinede az almışsın ya ...günaydın kızlarmutsuzum ama umutluyum malum misafirler sayesinde yedim yedim 1 kilo fazlalığımdan 100 gr hediye kaldı
bildirim
başlangıç: 76
geçen hafta: 70.9
bugün:71
gelen: 100 gr
toplam giden: 5000 gr
e hem kilo vermede hem çocuk olayında başarılar diliyorum ...Canlarım benim çok teşekkür ederimm hemencecikte araınıza aldınız benii çok mutlu oldummOzaman ben size kendimi tanitim 2007 eylül ayında evlendim yaklaşık 4 yıllık evliyim çocuğumuz yok malasef kii neyse ben artık zayıflamaya karr verdim en azından bi on kilo vermeyi hedefliyorumm şimdilik bu kadar olsun bakalım ben biraz geçmişi okimm
açlık sıcak falan yazmaya takatimiz yok belkibugün neden kimse konuşmuyoryasak mı var yoksa tıp mı oynuyosunuz
yaa bide umutsuzluğa kapılıyodun nasıl vermişsin yürü bee kim tutar seniiiiiiiiiiii
kızlar kilo bildirimini her cumamı yapıosunuzzz
vay göğüs ve kalça orantılı süper ya bide zayıfladınmı varya dehşet olursun
kizlar vucut ölcülerimi yazayim da bi yuhhhh layin beni
Gögüs: 103
Bel: 83
Kalca: 103
allahim 90-60-90 olmayi istemiyorum ama bunlar cok fazla hühüüüüü
ablacim yine göndermissin 700 gr harikasin
QUOTE]
canım sağol kuzu..
orantılı vücüdun....
verdikçe orantılı bir şekilde gider inşallah....
boyun kaçtııo canım?
ay ablam fazla degilmi ya boyum 1.62 senin ki kacti boyun
aslında baya ince görünüyosun ama benımle hemen hemen aynı ölçüler bende yazayım
boy 1.70
göğüs 100
bel 82
kalca 103
birde nerden ölçtüğün önemli belinin en ince yerınden ölçtün mü bakim
vay göğüs ve kalça orantılı süper ya bide zayıfladınmı varya dehşet olursun
aslında baya ince görünüyosun ama benımle hemen hemen aynı ölçüler bende yazayım
boy 1.70
göğüs 100
bel 82
kalca 103
sorma ya bu ara iyice hoşlaştı...yerim onun konuşan dilleriniiiiiiiiiiiiii
demek beğenmiş hee eee zevkli delikanlıı
ohh memişler müthiş
seninde memişler müthiş yavru oyhh tam mıncırmalıkaslında baya ince görünüyosun ama benımle hemen hemen aynı ölçüler bende yazayım
boy 1.70
göğüs 100
bel 82
kalca 103
ohh memişler müthiş
seninde memişler müthiş yavru oyhh tam mıncırmalık
ohh memişler müthiş
seninde memişler müthiş yavru oyhh tam mıncırmalık
ama ama öyle.benim popo aynı bel az daha ince memişlerim 88 cmhay Allahh seni
kocişimde öyle diyo.dışardan bakınca bişi var sanıyoz bizde hep kandırıyonuz diyoay evet önce öyleydi ama simdi cocuktan sonra böyleoldular ama su sütyen i cikaranlardan allah razi olsun valla kurtariyoruz onlarin sayesinde
al bendende okadar3 şekermiiiiiiiii 1 tane neyine yetmiyo arkadaşım.ben 1 ad atıyorum accık tat versin diye ama sen hepten cozutmuşun
kız belinin neresinden ölçtün bak en son verilere göre ölçümler belin en ince yerinden değil göbek deliğinin üzerinden ölçeceksin hani bu kalça çıkıntı yerlerivar simit bölgesinde ordan bile öyle bak bakalım kaçç çünkü benim boyum 1.68 ama senden fazla bel ölçüm bide öyle ölç kalk
verirsin canım ya daha kaç hafta var aaaah canim ya valla bilmiyorum ama uc haftam var ve ben 62 olmak istiyorum yapamayacagimi biliyorum
inşallahyarım yedim biliyomusunzaten çokta bayılmam şerbetli tatlılara..görseydin masayı kekler ,kurabiyelr,börekelr yani herkeste iftar açmış gelmişti midem bulandı görünce,2bardak çayla yarım şekerpare yedim napıyım millet çok güzel olmuşd eyince merekta ettim yok ciddi beni çeverem bilir dün enyakın arkdaşım dedi yA toparlandım ama senin vucut direnişte dedi,başkası olsa çok vermişti bu kafaya takma meselsi falan değil psikolojik olduğunu düşünürdüm doğru ama bende artık bu yokkk:44:dediğim gibi polistik over(yumurtlama bozukluğu v.s) bazıalrını şişmanlatır bendede accuk varmış yani teşhsim değil,çabama göre ortada bişi yok..fena canımı sıkıyo bırak gaza gelmeyi pes edicem azkaldı öpüyorum yavrulaırmı avatar öyle ama ben sıkıldım değiştircem 3çocuk yordu gari beni neyse ben mama yapmaya devam yisinlerde şişsinler hepsi benden zayıf ama bitanesiyel yeni tanışcam inş.kiloludur bendennn
boy 1.70
göğüs 100
bel 82
kalca 103
ay evet önce öyleydi ama simdi cocuktan sonra böyleoldular ama su sütyen i cikaranlardan allah razi olsun valla kurtariyoruz onlarin sayesinde
boy 1.70
göğüs 100
bel 82
kalca 103
ben çok keskin hatlara bayılıyorum seninkide öyle valla zayıfladın mı taş oldun taşvallami kiz bak dogru söyle burda heycanlandim haberin olsun
Bugünkü menüm;
Sabah: 1 bard. sirkeli su, Limonlu yeşilçay.
Kahvaltı: 1 simit, 1 çok az yağlı yumurta, domates, salatalık, peynir.
Ara: yok
Öğle: 1 tb nohut yemeği, 1tb bulgur pilavı, 1 kase cacık.
Ara: Limonlu yeşilçay
Akşam: Müsli+süt
Ara: Limonlu yeşilçay.
17:00 da finishh...
2-3 lt arası su...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?