70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

e yinede az almışsın ya ...

e hem kilo vermede hem çocuk olayında başarılar diliyorum ...

bugün neden kimse konuşmuyor yasak mı var yoksa tıp mı oynuyosunuz
açlık sıcak falan yazmaya takatimiz yok belki ben azıcık iş yapayım dedim yaptım biraz hemen geri geldim burdan koğpunca diyettende kopacak gibi hissediyor insan

yaa bide umutsuzluğa kapılıyodun nasıl vermişsin yürü bee kim tutar seniiiiiiiiiiii

teşekkür ederim... 500 gr bile olsa insan mutlu oluyor ya

öğle yemeğimden önce beşibiryerde çayımı içtim-0 puan
öğle yemeğinde menemen yedim

1 domates-6 puan
1 dolmalık biber-4 puan
1 yumurta-0 puan
biraz kaşar peyniri-1 puan

toplamda 11 puan etti. sabah da 20 puandı. şimdiye kadar 31 etti. daha 19 hakkım var bilmiyom belki kullanırım belki kullanmam açlık durumuma bağlı akşam tavuk haşlama yiyecem büyük ihtimal öle olursa 31 ile kapatırım bugünü

kiz nebilim ölctüm biryerlerden tam nerden ölcmem gerektiginide bilmiyorum ama vayy canim bide diyosunki sen daha ince görünüyosun yalanci benden inceymissin

atak dönemi 2. gün
sabah
2 dilim jambon
1 yumurtadan yapılmış omlet
1 bardak şekersiz açık çay

ara
1 bardak lıght süt

öğle(az önce yedim daha)
3 parça kendi yağında kızarmış tavuk
2 bardak lıght yoğurttan yapılmış ayran

şimdilik 1.5 litre su bitti yatana kadarda 1.5 litre suiçerim
, akşam yemeği saatindede lıght süt ayran vb. geceyi bitreceğim...

tabi bilemiyorum çok acıkırsam belki başka bişide olabilir

yerim onun konuşan dilleriniiiiiiiiiiiiii

demek beğenmiş hee eee zevkli delikanlıı
sorma ya bu ara iyice hoşlaştı...
ben bunu beğendim, çok sevdim, çok güzel, annecim, babacım, seni çok seviyorum filan iyice kibarlaştı bi hoşlaştı maşallah bayılıyorum böyle konuşunca hemen içi eriyo insanıın... işini biliyo tabı bunlar..

kizlar vucut ölcülerimi yazayim da bi yuhhhh layin beni

Gögüs: 103

Bel: 83

Kalca: 103

allahim 90-60-90 olmayi istemiyorum ama bunlar cok fazla hühüüüüü

evet bence de ölçün oranlı omuzların kaç bilmiyorum ama demekki bölgesel problemin yok bu güzel bişey verırkende oranlı verirsin...

ohh memişler müthiş

seninde memişler müthiş yavru oyhh tam mıncırmalık

Bugünkü menüm;

Sabah: 1 bard. sirkeli su, Limonlu yeşilçay.
Kahvaltı: 1 simit, 1 çok az yağlı yumurta, domates, salatalık, peynir.
Ara: yok
Öğle: 1 tb nohut yemeği, 1tb bulgur pilavı, 1 kase cacık.
Ara: Limonlu yeşilçay
Akşam: Müsli+süt
Ara: Limonlu yeşilçay.

17:00 da finishh...

2-3 lt arası su...

ama ama öyle.benim popo aynı bel az daha ince memişlerim 88 cm

ay evet önce öyleydi ama simdi cocuktan sonra böyle oldular ama su sütyen i cikaranlardan allah razi olsun valla kurtariyoruz onlarin sayesinde
kocişimde öyle diyo.dışardan bakınca bişi var sanıyoz bizde hep kandırıyonuz diyo

kaptan senanın dikkatine

diyete 03.06.11tarihinde başladım.
şuanki kilom:80
hedefim 68

3 şekermiiiiiiiii 1 tane neyine yetmiyo arkadaşım.ben 1 ad atıyorum accık tat versin diye ama sen hepten cozutmuşun
al bendende okadar

kız belinin neresinden ölçtün bak en son verilere göre ölçümler belin en ince yerinden değil göbek deliğinin üzerinden ölçeceksin hani bu kalça çıkıntı yerlerivar simit bölgesinde ordan bile öyle bak bakalım kaçç çünkü benim boyum 1.68 ama senden fazla bel ölçüm bide öyle ölç kalk bende ölçüp geliyim merak ettim kaç oldum acep 107 idim göbiş deliğimden ölçtüğüm tabi
ah canim ya valla bilmiyorum ama uc haftam var ve ben 62 olmak istiyorum yapamayacagimi biliyorum
verirsin canım ya daha kaç hafta var aaa
inşallah

kız sen nerden ölçtün hem göbek var diyon hemde 82 diyosun nasıl oluyo boyun kaç

demın bı düşündüm de, bazen boyle dusunuyorum işteee

bı ara 55-59 kılolarındaydımmm, o zaman da kalçam var gıbı gelırdııı, kılo versem ıyı olcak dıye dusunurdummm, ne salakmışımm gençlik işteeee ama işte o zmnlarda hep yakın arkadaslarım 50-52 fılanlardı, onların yanında kılolu gıbı gözükürdümm
hıc tartılmazdım, evde de tartı yoktu zaten, bazen mısafırlıge gıttıgımız evlerın banyosunda fılan tartı olurdu merak edıp cıkardım, oralardan bılıyorum hatırlıyorum anca kılomu :26:
sonra 60ı gectıgımı gördümmm, ozmn da arkadaslar 55 olmuşlardı, bana yıne kıloluymusum gıbı gelıyoduu, üstum hep ınceydı, 75 beden camasırı bıle dolduramıyodumm, ama kalcam yerındeydı, herhalde kılolu gozukmeme neden de oyduuu :26: sonra 65leri gectıgımı gordum ama bişi yapmadım devam ettım yememe ıcmeme, sonra bı baktım 70 olmuşum
yemek yemek buyuk zevk benım ıcın, oyle boyle değil, hele de yedıgım sevdıgım bısıyse aldıgım hazzı tarıf edemem, arkadaslarım bıle hep soyler senle yerken bızımde iştahımız açılıyo dıyeee
sonra tartılacak bı ımkanım olmadı, düğün zamanı kilo verdım ama, onu da gelinlik denemelerınde fılan anladım, sıcaklarda ev ara, temızle, koşuştur bı o işe yaradı evlendıkten sonra, her canımın ıstedıgını pişir, akşam tv karsısında cekırdekler, cipsler, mutfakta yenı tarıflerle poğaca denemeleri, börekler fılan derken almaya devam ettımm, yanı etmısım ben farkında değılımmm :78::78::78:
sonra gecen yaz gıydıgım bı kot elbısem vardı, onu cıkardım bazanın altından, tam uzerıme gore oluyodu, denıyım dedım zor gırdım içine; bı de sıyah bı elbısem vardı düz tam üzerime oturuyodu, düğün zamanlarında kılo vermemın etkısıyle bollaşmıştı hatta, onu gıyeyeım dedım işe gelırken, gıydım ama astarı sıktı, aman açar gun içinde dedım işe geldım, astar darlıktan sürekli yukarı toplandı, elbıseyıde yukarı cektı, gun boyu elbıseyı cekıstıre cekırstıre gıydımm ve dedım ki bu boyle olmayacakkkk :84: hem cok uzuldum halımee, hem de cok sınrılendımmm
bıde oyle bı toplum olduk ki, yolda gorenın hal hatır sormadan kılo mu almıssın sen dıye sorması benı artık çıldırtıyodu, yenı evlı de olunca hamılelık mı var gıbı yorumlar da gelınceee, bu boyle olmayacak dedım eve dıgıtal tartı aldım ve 79la o zaman karsılastımmmm 50lilerden 60lar, sonra70 ler, şimdide 80ler gelıyo galıba dedım
hıc azımlı bı ınsan degılımmm, hırsım hiç yoktur zaten cok hırslı ınsanlardan hazetmem cunku o hırsın kendılerıne zarar verdıklerını gordum hep; ama azimli olmak bence baska, azımlı ınsanların onunde saygıyla egılmek lazım
işte o nokta bende bı kopuş oldu, once burayı okudum guvenemedım kendıme bırakırım ben yıne dedım, hayatımda hıc dıyet yapmadım, yapamamda zaten, burda her sabah bir kıbrıt kutusu kadar peynır, 3 tane zeytın, 1 salatalık, 2 domates fılan dıye herseyı sayılı yıyebılen arkadaslara gıpta ıle bakıyorumm ama yedıklerıme dıkkat etmeye basladım, hayatıma hareketi kattım, gun boyu su ıcmesem aklıma gelmezdı, kendımı zorladım topıktekıler gıbı 3 lıtre fılan ıcımıyorum ama 1 bardak su bıle ıcmeyen ınsan ıcın bu konuda da onemlı adımlar attım
dıger arkadaslar gıbı baslangıcta cok buyuk kılolar vererekte baslamadım,az az gıdıyo işte bısıler :78:
bı konuda azmetmeyı absarmam bıle benım ıcın buyuk basarı, dun aksam eşim tv karsında cıps yerken, benım o bayıldıgım seye elımı surmemeyı basarmam, oglenlerı yemek soyleıdgım yerde ızgaranın yanında getırılen pılava bı kasık bıle atmamam, mevsım salatasının yanında ıkram olarak gonderılen kısırı tabakta bırakmam, benım kılodan once kendıme olan guvenımın yerıne gelmesıne neden olduuu, sırf bu yuzden hedefıme daha cooook uzun yolum olsa da bısılerı basarmıs olmanın mutlulugundayımmm eşim bana hıc bı zaman kılo ver demedı, ben senı her halınle sevıyorumm, sen kendın nasıl mutlu olacaksan oyle ol dedı, şimdi bana destek olmaya calısıyo, hanı kılo vermemı ıstemıyodun nıye cabalıyosun benım ıcın dıyorumm, cunku sen kılo vermek ıstıyosun ve ben verınce ne kadar mutlu olacagını bılıyorum dıyo
kilo vermem de duraksamalar oldugunda kendımı nası hıssederımm bılmıyorummm, ama su anda ne kadar gıtse o kadar kardır diyerek olaya yaklasıyorumm

ve en onemlısı hıc bırınızı tanımasam da, kendımde bı eksıklık olarak gordugum azmi bana kazandırdıgınız için hepınıze cok tesekkur edıyorummm içimden boyle yazmak geldı bı an ölücem mi neeee inş daha da çıtır bı topık oluruz kusura bakmayın kafanızı şişirdıysem, bı basladımı kendımı durdurmam zor oluyooo hepınızı

vallami kiz bak dogru söyle burda heycanlandim haberin olsun
ben çok keskin hatlara bayılıyorum seninkide öyle valla zayıfladın mı taş oldun taş hoş böylede güzelsindir eminmki ama bence çok kilolu değilsin ya balık etlisin yani hamsinin bi büyüğüsün

1 tabak nohut ve 1 tabak bulgur çok kaçmış bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…