70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

göğüs kalça ve bel ölçülürken nerelerden ölçülüyo söylermisiniz bende ölçücem merak ettim ölçer yarın size yazarım

valla serpi benımkı normal sütyenle senınkı sahte memiş o zaman benımkılerın gercekten masallahı var neysekı daha bunlar sönmüş halleri birde ılk dogum yaptıgım zamanlar görcektınız esklı sutyenelr olmuyodu 95 ler yanı sımdı gırebılıyom allahtan estetık yaptırcam 2ncı cocuktan sonra zaten ben

Kız Allah korusun töbe dee.... Güzel olmuş yazın inşallah başarı hikayeleri gibi hepsini verdiğinide yazarsın :))
Çok iyi anlıyorum seni... şöyle söyleyim aynı senın gıbı aksamları çekirdeğim paket paket, hergun pasta börek, tatlı hele böyle muhallebili pastalı tatlılar varya ağlayan pasta filan yada incirli tatlı bi yaptım mı 1 tepsıyı bır yada 2 gunde sonunu getırırdım.. elım dolaptan cıkmaz... oyle durumdayken beynime bir emir verdim ve bitti. demekki isteyince oluyormus. ilk gün saat 6 dan sonra bir lokma bile agzıma koymayacagım dedım ve karnımdakı gurultular habıre hadı gıt mutfaga dıyen ıcımdekı canavarı bastırmam oyle zordu kı ama yaptım. sonra bakıyorum da sımdı o canavarın gık ı cıkmıyor cunku kabul etmeyecegımı adı gıbı bılıyor. fermuarı cektım bıttı.. ınsan ne isterse yapar yeterki istesin. gerçekten ama yapmak istiyorum demekle değil. ben çok diyete başlayıp bırakmısımdır oda 1 -2 gun. ama gercekten ıstedıgımde kilolar elımden kurtulamamıstır. iradesiz olsam hıcbır zaman yapamazdım. ama kımı zaman yapıp kımı zaman yapmıyorsam o demekkı ırademı kullanmak ıstemedıgım anlamına gelıyor yanı hersey ıstemekte dedıgım gıbı. bu laflara bakarsak 20 kılo vermıs gıbı ama
tabıkı daha oncekı tecrubelerıme dayanarak dıyorum... sımdıkı durumda halıyle bu çok şükür. kılolar gıttıkce mutluyum... hergun tartılmayın dıyorlar ama hergun tartılmak bana iyi geliyor.. sabah 100 gr bıle fazla gorsem kendımı gun ıcınde daha da dıkkatlı olmaya ıtıyo beni olası bır kacamagı onluyo bunu yararıma kullanıyorum....

göğüs kalça ve bel ölçülürken nerelerden ölçülüyo söylermisiniz bende ölçücem merak ettim ölçer yarın size yazarım
belini en ince yerinden kalçayıda en kalın yerinden.göbek problemin varsa bide tam göbek deliğinden ölçebilirsim ama bu bel değil göbek ölçün olur

sımdı son zamanlarda belın alt tarafı genısledıgı ıcın ölçümleri göbek delıgını altından dıyorlardı ama degılmıs saglık ocagında göbek delıgının üstünden ölçtüler dogrusu oymus hemde boyel bıraz sıkıyorlar yanı yoksa ayvayı yedıydık yanı ben evde sıkmadan en ınce yerınden ölçmüş halım 82 yanı yoksa göbegımı ölçsem yanmıstım

ama ama öyle.benim popo aynı bel az daha ince memişlerim 88 cm

kocişimde öyle diyo.dışardan bakınca bişi var sanıyoz bizde hep kandırıyonuz diyo

vallamı benim kocişte geçen aynısını bana söylemişti dışardan bakınca pek güzel görünüyolar bide.... neyse okadar detaya girmiyim bende ''ee senin iki çocuğunu emzirdim olucak okadar napiyim'' diyorum

bu arada ölçtüm

göğüs 90

bel 89 (tabi karnımı saldım çayıra mevlam kayıra şeklinde ölçtüm iice serbest bıraktım öyle)

kalça 99

eğer göğüs altından vede belin en ince kısmından ölçtüyseniz bende öylede ölçtüm

göğüs 80

bel 77

kalça 99

ya kızlar bide bu mezuraların bi tarafında 150 cm var bi tarafta 5 cm'de bir 1 2 3 diye gidiyo ne demek o neyi ölçüyo kaç beden olduğumuzumu

Son düzenleme:

cqanım benim, ne güzel ne içten yazmışsın.. kıyamam sana, bunu yaşam tarzı haline getirmen bile yeter bebegim... yawas yawas kalıcı olarak gidicek bak görürsüün :81:

ben çok keskin hatlara bayılıyorum seninkide öyle valla zayıfladın mı taş oldun taş hoş böylede güzelsindir eminmki ama bence çok kilolu değilsin ya balık etlisin yani hamsinin bi büyüğüsün

oyyy yerim senin o agzindan dökülen ballari ama anlayamadim iltifatmi ettin yoksa hakaretmi balik derken

kiz allah seni bildigi gibi yapsin emi memis sahte si olurmu benimki orjinal hali anam

terziler anlar onu ben bilmem.ahah benim popoda 90 lı sayıları görürmüki maşallah bende bi toto bide omuz var başkada bişi yok :84::84: baldır bacağı saymıyom bile onlarda maşallah

annnnnaaaaaaaaaa mne guzel kiskandim haaaaaaa yanina gelirsem simdi

kızlar bişi sorcam şimdi bazı arkadaşlar başlangıç kilolarını hamile bitimindeki kilosunu sayıyor. eğer öyleyse benim de 85 di doğuma giderken kilom. yani şimdi ben de başlangıç kiloma 85 mi yazacam yani..?????
senacım sen ne dersin?

mantıklı olan diyete başladığın zaman.yoksa ben doğum yapmadım ama bi zamanlar 90 kilolara kadar çıkmıştım ama şimdi diyete kaç kilo ile başladıysam onu yazdım

mantıklı olan diyete başladığın zaman.yoksa ben doğum yapmadım ama bi zamanlar 90 kilolara kadar çıkmıştım ama şimdi diyete kaç kilo ile başladıysam onu yazdım

canım bence de öyle olmalı ama isimlerini tam hatırlamadığım bikaç arkadaş var öyle yazmışlardı başlangıç kilolarını

canım bence de öyle olmalı ama isimlerini tam hatırlamadığım bikaç arkadaş var öyle yazmışlardı başlangıç kilolarını
yani gereksiz ayrıntılar haticeye değil neticeye bakmak lazım.ister 5 kilo ister 25 kilo ver önemli olan senin kendini iyi hissettiğin durum.esas başarı istediğin gibi olabilmek.bak burda yakın kilo ve boylarda arkadaşlarımız arasınde nekadar çok beden ölçücü farkı var.hani her 40 beden her 38 beden bir değilki birbiriyle.sayıları boşver sen kendine baktığında mutlu oluyosan ozaman başarmışsındır

bugun benim icin dengesi bir gundu sabah kavaltisindan sonra cay koydum ocagin altini yarim yapmistim oglum durmadi cikmak istedi neyse cikarayim dedim tabi cayi unutmusum yakinimizdaki iki turk bakalina gitim form cay alirim diye ikisindede kalmamisti bende oglumla otobuse atlayim baska yerden almaya gideyim dedim tabi herzaman billet alan ben bu sefer almadim sansizlikya yolda kontrolculere yakalandim adama normalde toplu tike aliyorum bitmis gardan alacam oglum durmadi diye sofordende alamadim dedim adam 70 euro yerine 25 ver yeter dedi cuzdanima bakti 20 euro tek var adam arada banka kartini gormus kartla ode dedi neyse ucuz kurtardim 70 euro cezayasaydi bir hafta icinde iki gunde odemesm 100 'u bulurdu neyse onuda atlatim gidecegimiz yere gidip cayimi aldim ve tekrar otubuse bindik kicikligim tutmustu gene tikesiz bindim eve varmaya yakin bir yerde otubus yon degistiriyor diye indim oglum yorulmustu eve dogru giden otubusu aldim adan bana demis gelecek durak ta durmayacam bende gelecek durakta servis bitiyor sanip ooorda inerim dedim durakta dugmeye bastim adam duz gecti bende niye durmadini dedim adam ben sana demisim durmayacagimi ben firansizca iyi bilmiyom sizi anlamadi bari obur durakta indirin deim bana diyor gayet su an konusun ve anliyon diyor adamla tartisa tartisa 6 durak gitik adama cocugunu varmi dedim var ddedi peki saglik sorunlari varmi dedim yok dedi ben otubuse bir durak icin oglumun saglik sorunlarindan dolyi bindim kartida gostermistim ama sizin boyle bir sorununuz olmadigi icin beni anlayamasiniz vede hic janti degilsiniz dedim adam inmem icin durdugundada kendisine ters ters baktim indim hata turkce okuz dedim ama anlamazki okuz iste ama yakisikliyd yani hakini yemiyeyim...neyse indim 5 dakika icinde evimde olmam gerekirken bir durak yuzunden binmem mana 30 dakikaya mal oldu...

biz bizi anlamıyoruz orda farklı milletten insanların birbirini anlayıp iyi davranmasını beklemem zaten bizim övündüğümüz insanlığımız ölmüşken orda hayli hayli böyle bi muamele görmen çok normal.olan senin tavan yapan sinirine olmuş

valla bende doğuma 76.600le girdim ama emzirirken homili gırtlak tabi olmuşum 80 sonra vermeye karar verirnce baktım kaydetti kilomu 79.8di öyle yani diyete ne zaman başladıysan ozamanı yaz
canım ya benim ablamda almanyada yaşıyo bikere gitmiştimde pek almanca bilmiyo diye neler gelmişti başımıza anlatsam sayfalar yetmez gerçi çokta ii konuşuyoduda onlar anlamıyodu oda ayrı bi konu ama neyse şimdi kaç yıl geçti su gibi konuşuyo maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…