70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

aynen oyle sinirlerim tavan yapti suan bile hayla sinirliyim..

kızlar deniz kaçar tekrar cenaze evine gidecem ben. of of içim daralıyor orda ama gitmem lazım bi 10 gün falan hergün uğramam lazım oraya. hepinizi öpüyorum kendinize iyi bakın pazartesi görüşürüz

kızlar deniz kaçar tekrar cenaze evine gidecem ben. of of içim daralıyor orda ama gitmem lazım bi 10 gün falan hergün uğramam lazım oraya. hepinizi öpüyorum kendinize iyi bakın pazartesi görüşürüz

basiniz sagolsun allahtan rahmet diliyorum...

cqanım benim, ne güzel ne içten yazmışsın.. kıyamam sana, bunu yaşam tarzı haline getirmen bile yeter bebegim... yawas yawas kalıcı olarak gidicek bak görürsüün :81:

inşşş canımmm
ben kıloları verıp cıtır olmadan önce bu azimli ve iradeli halimi sevdimm o kadar cok kızıyodum ki kendime hıc ıradem yok dıyee, eşimde hep soyluyodu, hep kendını uzuyosun ama iş hareket etmeye gelınce bısı yapmıyosun, bırazcık azmetsen basarırsın dıyodu, şimdi her cuma beraber sevınıyoruzzz
bu süreçteki tek anlaşmamız bana yeme demıycek, cunku oyle bı yapım varki yeme dıyınce yıyorum ınadınaa, ama bana ıkram edıp ye canım ıkı lokmadan bısı olmaz derse de ınat edıp yok yemıycem dıyorummm nası bısı bu ben de anlamadımmm, bu konuda kim ne dese tersını yapıyorumm
gecen hafta annem burdaydı, gelırken memleketten cıslar getırmısss, kıloyla ılgılı hıc bısı solemedı bana ama ben ıcerı gecınce fısır fısır kardesımle konusuyolardı, anneme hıc ıncelmemısmıyım dedım, annem de bızde ıkı saattır onu konusuyoruz ama şımarma dıye soylemıyoduk sana dedı
neyse getırdıklerının ucundan bıraz tırtıkladım, annem hemen atıldı yeme yaglı o dıyee, ınadına yımeye devam ettım sonra noldu annem gıttı, yenılen yenıldı gerı kalanı kimse bana karısmadıgında yemedıgım ıcın bozulup ne yazııkı atıldııı :78: yanı bı de bu huyumdan kurtulsam cok sevıncem, bişileri basardıkca, ıradeli olabıldıkce butun kotu huylarımdan arınmak ıstedım wallaa

peki eve geldiğinde demlik yanmışmıydı ??

yaaa ama sende cok acimasizmisin yaaa:2: tamam sekeri kabul ediyorum ama bi yaprak marul okadár gelirmi yaa:95::95::95:
alminanaz arkadaşım ben sana hesapladım bi yukarı bak istersen

teskür cnimm sekeri hemn birakiorum

kizlar ben emziriorum ve oyüzden hersey kullanamiorum bebegin sütüne gecer falan diye..ama 5i1 yerdenin bana faydasi oldu ve ufakliga bi zarari olmadi..memnunum yani..simdi size sorum cok önemli eltim bana bir meyve kurusu gönderdi acayip yag yakar metobolizmayi hizlandirir kilo verirsin dedi..bikac hafta kullandim ise yariordu ama ben korktum biraktim acaba gerimi baslasam adi sanirim yaban mersini tohumuymus ama bildigimiz degil baska bir cesidiymis..eltim tam olarak adini vermedi..kendisi yillardir onu kullanirmis okadar yemek yemesine ragmen bir gram almaz formunu bu meyve kurusuna borcluymus..kizlar böyle dogal meyve kurulari süte gecermi..kiza bi zarari olurmu benim korkum hep sanki coocukta benle bir zayiflicakmis gibi gelio..lütfen fikrinizi söleyin ona göre tekrar basliyacam

siyah küçük küçük olanmı.bence bi zararı olmaz istersen netten bi araştır yan etkileri fayda ve zararlarına.

canım tam adı neymiş nerden almış bize öğrenip söylermisin yada resmini koyma imkanın varsa çok ilgimi çekti gerçekten meyve kurusu severim ben bide form tutuluyosa daha ne isterimm:26::26:

ya şu karbon hidrat dietine bakıyom dama kafammı basmadı nedir bilemedim heryerde farklı yazıyo açıklamalı bişii arıyom mesela sen domates 6 puan demişsin ama kk da bir yerde de başka sitede de gördüm 16 puan diyo diğerleri tutuyoda nasıl yişyeyim napayım ona bakıyom bende deneyeceğim şu olayı bakalım 1 haftada ne farkedecek ben bugün yediklerimi bi saydım anammmmmmmmmmm 86 ediyo 71 kg yim demekki yağ depoladım

öyleler gerçekten bizim cadı da babasını arattı babası telefonu açınca
ceylin : babacııımm şeni çook öjledimm
babası : canım kızım bende seniii napıyosun bakiiim
ceylin : iyiyiiyimmm baba bana çukaka alll şütt aall donduma aalll
babası : anladım kızım ne kadar özlediğini

nohut pirinç pilavı hemde 1 tabak ölemii ooooh afiyet olsun sankim ben doydum

uzun lafın kısası eve tartı alman çok doğru bir karar olmuşş haaa birde bu topiğe katılman .eskiden nasıl göründüğünü bilemem ama eminim ozamandan daha hoş görüneceksin bir süre sonra ve o dönemdeki kilondan fazla bile olsan daha mutlu olacaksındır:13::13::13::13:

bide öle konuşma bacımmmmm nedeme öle ölmek ölmek kendine geldin daha bilinçlendin mutlu oldun ondan böle hislendin :)

Son düzenleme:
demlik belasini bulmustu iceri kokuyordu ...
Aman ev yanabılırdı bıle en ufak bısey tutsa Allah korusun...
nohut pirinç pilavı hemde 1 tabak ölemii ooooh afiyet olsun sankim ben doydum
pirinç değil bulgur pilavı..
aynı dıyologlar bızde de mevcut..
kızlar bu çavdar ekmeğimi kepek ekmeğimi yiyen varmı

Eki Görüntüle 203877

ben tam buğday ekmeğine benzettim... kepeğe benzemıyor.. çavdar da daha delikli yumusak olur.
bu dolgun ve sıkı tam buğday olmalı...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…