70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bazen herkese olur böle şanssız günler.canım üzme kendini de çaya nolduuuuuuuu

Son düzenleme:

ivittt buğdayda olabülüüüü bazı firmalar unu fazlamı katıyo ne çavdar ekmeği kepek gibi duruyo vss üstünü iyice okumak zorunda kalıyom

kepek ekmeğine benziyo

bana çavdar gibi geldi

ay karar verin çatlıcam haaa:84: ya eşim dün aldı geldi bana kepek ekmeğiymiş dedi şimdi netten baktımda çavdar ekmeği nasıl oluo diye bu çıktı benim kmeğin aynısı ama küçük ve yuvarlak içi dediğin gibi sıkı ve dolgun allah allah bu bendeki ne şimdiya ne yiyom bennnnnnn

sen neler yidin sen de söylede bizde yorumlayalım bacı...

kahvaltı

kayısı kurusu 1 bardak kiraz sapı suyu

20dk sonra

1 yumurta ile peynirli omlet yağsız(peynir 10-15 gr kadar)
2 dilim kızarmış ekmek
1 çay 1 şekerli
greyfurt suyu 1 adet taze sıkılmış

1 yeşil çay

öğle
4 kaşık kadar sade makarna evde vardı senin gibi yarına kalmasın diye yedim
100 gr kadar yoğurt

3 ad çilek

akşam yemeği henüz yemedim eşimi bekliyom sofra hazır :9

3 ad ızgara köfte
salata
1 dilim lıght ekmek

Son düzenleme:
paketli değilmiydi baksaydınya alırken sorup aldıysa doğrudur.

Güzelimiş beğendim...

Kızlar bu protein diyeti ile spor yapmadan da kilo vermemiz mümkün müdür?Ben pek spor yapamıyorum da((

Son düzenleme:
ya paketli değildi yani küçük bi poşete kuymuşlar öle bende sormuştum bigün kepek ekmeği demişti ii bende burdan alırım artık dedim ama daha önceki aldığım kepeklere hiç benzemiyo hemde yuvarlak

ya bide tam buğday ekmeği dediğiniz ne köy ekmekleri var onlarada benziyo öylemi ya burda doğru dürüst hiç birşey satılmıyo ya bide varmı yada ne ekmeği bu diyince bilmiyoruz diyolarya fitil oluyorum

selam millet 2. takımdayım. buraya da takılayım dedim. az kendimi tanıtayım. gebelikte 17 kilo alıp bunun sadece 6 sını verebilme becerisne sahibim. 30 yaşındayım. bebişim iki aylık emzirdiğim için haftada ayda en fazla 2 kg vermek gibi bir planım var. hedefim önce gebe kaldığım 63 kiloya inmek sonrasında bir 6 kilo daha vermek. umarım kısa zamadna hedefime ulaşırım. bu hafta 1 kg vermişim. haftaya dengeleyeceğim heralde yoksa birden vermek değil niyetim...

geçen yıl 69-60 kg topiğindeydim 3-4 kg vermiştim bir ayda. inşallah o topiğe geçeceğim günleri de görürüm......

Bugün yediklerim;
Sabah
*1 dilim kepekli ekmek
*1 kibrit kutusu kadar peynir
Öğlen
*1 yumurta
*1 kibrit kutusu kadar peynir
*1 dilim ekmek
Akşam
*Tavuk suyuna şehriye çorbası içmeyi düşünüyorum
*1 kase yoğurt yanında da

Sizce nasıl ...

Son düzenleme:
kızlar size ekmek konusunda bişey sorucam. dilimin büyüklüğü ne kadar olmalı. benim yediğim ttb ekmeği yuvarlak. dilimlerde başlangıç kısımları hariç epey toparlak.

hoşgeldin kısss
ne kız bu menü böyle doydunmu bari hani bunun domatesi salatası bilmem neyi zzeytini çok az bi menü olmamış

valla kepek ekmeğine benziyor yanındakide tereyağına benziyor süper ikili

evet veriliyor ama spor daha iyi sonuçlar doğuruyor tabiki...

hepiniz sağolun kızlar neyse aldığım yer kepek diyosa kepektir

dünkü akşam yemeğim

çorba

4 tane bütün biber kızartması

1 d. kepek ekmeği

bol yeşil salata

yoğurt

ara

2 bardak çay

10 erik

2bardak ılık su

sahurda

yeşil soğanlı domatesli yumurta

2 d. kepek ekmeğiyle

3 dilim domates

1 haşlanmış yumurta

kk peynir

1 bütün biber kızartması

1 bardak çay

toplamda 10 bardak su içtim niye az içtim yaaa

dün kaçamak olarak bi tane kat kat tat yedim

hoşgeldin kısss

ne kız bu menü böyle doydunmu bari hani bunun domatesi salatası bilmem neyi zzeytini çok az bi menü olmamış

Aslında açlık hissetmiyorum ,yemeliyim diye düşündüğüm için yiyorum.Sabahları domates ,salatalık yiyorum normalde ama bugün yanımda götürmeyi unutmuşum yiyemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…