benden önce şok olanlar varmışş
bugun benim icin dengesi bir gundu sabah kavaltisindan sonra cay koydum ocagin altini yarim yapmistim oglum durmadi cikmak istedi neyse cikarayim dedim tabi cayi unutmusum yakinimizdaki iki turk bakalina gitim form cay alirim diye ikisindede kalmamisti bende oglumla otobuse atlayim baska yerden almaya gideyim dedim tabi herzaman billet alan ben bu sefer almadim sansizlikya yolda kontrolculere yakalandim adama normalde toplu tike aliyorum bitmis gardan alacam oglum durmadi diye sofordende alamadim dedim adam 70 euro yerine 25 ver yeter dedi cuzdanima bakti 20 euro tek var adam arada banka kartini gormus kartla ode dedi neyse ucuz kurtardim 70 euro cezayasaydi bir hafta icinde iki gunde odemesm 100 'u bulurdu neyse onuda atlatim gidecegimiz yere gidip cayimi aldim ve tekrar otubuse bindik kicikligim tutmustu gene tikesiz bindim eve varmaya yakin bir yerde otubus yon degistiriyor diye indim oglum yorulmustu eve dogru giden otubusu aldim adan bana demis gelecek durak ta durmayacam bende gelecek durakta servis bitiyor sanip ooorda inerim dedim durakta dugmeye bastim adam duz gecti bende niye durmadini dedim adam ben sana demisim durmayacagimi ben firansizca iyi bilmiyom sizi anlamadi bari obur durakta indirin deim bana diyor gayet su an konusun ve anliyon diyor adamla tartisa tartisa 6 durak gitik adama cocugunu varmi dedim var ddedi peki saglik sorunlari varmi dedim yok dedi ben otubuse bir durak icin oglumun saglik sorunlarindan dolyi bindim kartida gostermistim ama sizin boyle bir sorununuz olmadigi icin beni anlayamasiniz vede hic janti degilsiniz dedim adam inmem icin durdugundada kendisine ters ters baktim indim hata turkce okuz dedim ama anlamazki okuz iste ama yakisikliyd yani hakini yemiyeyim...neyse indim 5 dakika icinde evimde olmam gerekirken bir durak yuzunden binmem mana 30 dakikaya mal oldu...
Aman ev yanabılırdı bıle en ufak bısey tutsa Allah korusun...
pirinç değil bulgur pilavı..
aynı dıyologlar bızde de mevcut..
ben tam buğday ekmeğine benzettim... kepeğe benzemıyor.. çavdar da daha delikli yumusak olur.
bu dolgun ve sıkı tam buğday olmalı...
kepek ekmeğine benziyo
bana çavdar gibi geldi
Aman ev yanabılırdı bıle en ufak bısey tutsa Allah korusun...
pirinç değil bulgur pilavı..
aynı dıyologlar bızde de mevcut..
ben tam buğday ekmeğine benzettim... kepeğe benzemıyor.. çavdar da daha delikli yumusak olur.
bu dolgun ve sıkı tam buğday olmalı...
sen neler yidin sen de söylede bizde yorumlayalım bacı...
paketli değilmiydi baksaydınyaay karar verin çatlıcam haaa:84: ya eşim dün aldı geldi bana kepek ekmeğiymiş dedi şimdi netten baktımda çavdar ekmeği nasıl oluo diye bu çıktı benim kmeğin aynısı ama küçük ve yuvarlak içi dediğin gibi sıkı ve dolgun allah allah bu bendeki ne şimdiya ne yiyom bennnnnnn
kahvaltı
kayısı kurusu 1 bardak kiraz sapı suyu
20dk sonra
1 yumurta ile peynirli omlet yağsız(peynir 10-15 gr kadar)
2 dilim kızarmış ekmek
1 çay 1 şekerli
greyfurt suyu 1 adet taze sıkılmış
1 yeşil çay
öğle
4 kaşık kadar sade makarna evde vardı senin gibi yarına kalmasın diye yedim
100 gr kadar yoğurt
3 ad çilek
akşam yemeği henüz yemedim eşimi bekliyom sofra hazır :9
3 ad ızgara köfte
salata
1 dilim lıght ekmek
ya paketli değildi yani küçük bi poşete kuymuşlar öle bende sormuştum bigün kepek ekmeği demişti ii bende burdan alırım artık dedim ama daha önceki aldığım kepeklere hiç benzemiyo hemde yuvarlakpaketli değilmiydi baksaydınyaalırken sorup aldıysa doğrudur.
Güzelimiş beğendim...
paketli değilmiydi baksaydınyaalırken sorup aldıysa doğrudur.
hoşgeldin kısssselam millet 2. takımdayım. buraya da takılayım dedim. az kendimi tanıtayım. gebelikte 17 kilo alıp bunun sadece 6 sını verebilme becerisne sahibim. 30 yaşındayım. bebişim iki aylık emzirdiğim için haftada ayda en fazla 2 kg vermek gibi bir planım var. hedefim önce gebe kaldığım 63 kiloya inmek sonrasında bir 6 kilo daha vermek. umarım kısa zamadna hedefime ulaşırım. bu hafta 1 kg vermişim. haftaya dengeleyeceğim heralde yoksa birden vermek değil niyetim...
geçen yıl 69-60 kg topiğindeydim 3-4 kg vermiştim bir ayda. inşallah o topiğe geçeceğim günleri de görürüm......
ne kız bu menü böyle doydunmu bari hani bunun domatesi salatası bilmem neyi zzeytini çok az bi menü olmamış
kızlar size ekmek konusunda bişey sorucam. dilimin büyüklüğü ne kadar olmalı. benim yediğim ttb ekmeği yuvarlak. dilimlerde başlangıç kısımları hariç epey toparlak.
valla kepek ekmeğine benziyor yanındakide tereyağına benziyor süper ikili
evet veriliyor ama spor daha iyi sonuçlar doğuruyor tabiki...
hoşgeldin kısss
ne kız bu menü böyle doydunmu bari hani bunun domatesi salatası bilmem neyi zzeytini çok az bi menü olmamış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?