merhaba herkese.moralim çok bozuk dün konuştuk konuştuk bugün yine başka biri gitgide kilo alıyorsun demesin mi en azından yalnızken söyledi ama moralim sıfır oldu yine de.:çok üzgünüm:
inan bana kilo vermeye bi başla hemen farkedecekler ve ne kadar zayıfladın diyecekler.. bana az da olsa demeye başladılar çok mutlu oluyorum..
bir de hiçbişey demeyenler var onlar da çekemeyenler bence delikafadulden
öğlen yumurtalı ıspanak +2 dilim ekmek ve yoğurt yedim.. akşama kaçırmazsam bugun iyiydim..
çok sağol desteğine. daha motive oluyorum ama çokta kırılıyorum dediğin gibi sonuca ulaşınca bakalım zayıfadın diyebilcekler mi
Canım bence de canını çok fazla sıkma değmez.Moralini bozmadan yoluna devam et.Bazı arkadaşım dediğimiz kişiler kilo aldığımız zaman uyarıyorlar büyük bir zevkle,gene de sağolsunlar.Fakat bariz kilo versenizde tebrik ederim zayıflamışsın diyemiyorlar.Bende bunu bizzat yaşadım 1 kilo alsam hemen farkederdi arkadaşım nerdeyse 10 kilo vermiştim tek bir kelime duymamıştım .Buda onların niyetini gösteriyor.
niyetlerini ve de gerçek arkadaş ya da dost olmadıklarını
sabah tartıldığınız kilonuzla akşamki arasında fark oluyor mu?benim 1 kilo fazla çıkıyorda
sabah tartıldığınız kilonuzla akşamki arasında fark oluyor mu?benim 1 kilo fazla çıkıyorda
normal canım öyle çıkması
en doğrusu sabah aç karına,afedersin tuvalete çıktıktan sonra,kıyafetsiz olarak tartılmak
gerçi ben yapamıyorum bunu çünkü evimde baskülüm yok malesef
buarada dünden beri 1 kilo gitmiş kızlar:))
diyetisyene gittiğim dönemde uyguladığım liste sporsuz ayda 5 kilo vermiştim.et,sebze,baklagil,dolma listeleri ayrıydı önce et gününü yazıyorum kullanmak isteyen arkadaşlara.güzelliği evdekiler ne yerse onu ölçülü yeniyor
kahvaltı:
şekersiz çay
1dilim beyaz peynir-az yağlı
1dilim tercih edilen başka peynir-az yağlı
domates,salatalık,v.s.
2 ince dilim kepekli ekmek(25+25=50gr)
ara öğün:1porsiyon meyve
öğle:
2adet ızgara köfte veya balık veya tavuk eti
4yemek kaşığı sebze yemeği(zeytinyağlı susuz)
1/2 kase yoğurt
salata yağsız
2 ince dilim kepekli ekmek
ara öğün:
1 porsiyon meyve
akşam:
2 adet ızgara köfte veya balık veya tavuk eti
1 kase çorba
salata yağsız
1/2 kase yoğurt
1 ince dilim kepekli ekmek
ara öğün:2 porsiyon
ben elimden geldiğince buna uyacağım dün başladım sayılır (bugün bir çikolata kaçırdım) aç kalmadan sağlıklı bir şekilde zayıflamak isteyenlere öneririm
Bu diyet kaç kalori acabaa?? :uhm:
yok artık günlük 1000 kaloriden aşağı almıyorum .ama bi değişiklik yok aynı kilo :1rolleyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?