• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydınnn... oh ne güzel valla ii eğlenceler... benim eşim cumartesi cumartesi sbs sınavı için gözetmen olarak gitti onu bekliyorum evde :84::84::84:
günaydın tatlım merak etme benim eşimde geceden geldi uyuyor bende evdeyim:71:
benim annemlerde mart ayının başında memlekete gittiler..kışın 3 ay yanımızda kalıyorlar..onlar giderken ben 70 kiloydum..annem sakın daha fazla zayıflama yeter bukadar hasta olacakasın dedi..tabi ben o gitikten sonra 8 kilo daha verdim:69: yanına gidene kadar 2-3 kilo daha vermiş olucam.. ve beklenen sonuç annem beni büüle yapıacak :57: :44:

canım istiyorsan her sabah tartıl..ama sakın gün içinde ve akşam tartılma..en doqru sonuç sabah aç karnına olandır..

yumurtaya karşı herhangi bir alerjisi yoksa bir zararı olmaz..ama bu diyeti yaparken bol proteinden dolayı böbreklerimizin yorulmaması için mutlaka 3 litre su içilmesi gerekir..bu son derece önemlidir..

ben işin sırrını soranlara kadınlar kulübü 70-79 topiqi diyorum :21::21:

:46::46::46::46::46:
bende senin gibi 70-79 topiği diyorum o ne diyorlar:60::60:sülemem diyomhe he he yaşasın kötülük çünkü onlar benle çok dalga geçmişlerdi yumurta gibi oldun demişlerdi:47::47:
bugün kimse yok bir tek ben varım:43::43::43::43::43::43::43::43::43: nerdesiniz kızlar
burdayım guuuuu,günaydın aşkitom:69:
Günaydın kızlar
topiği açmak bana nasip oldu bugün :34::34:
Güzel, mutlu, huzurlu bir gün diliyorum :16::16::16:

sanada günaydın bitanem:70:

KIZLAAAAAAAAAAAARRRRRRRRRRRRRRRR
HEPİNİZE KOCAMAN GÜNAYDIN:69:
sabah sabah bir uyandım,regl olmuşum hayırlısı bakalım...ben bir kahvaltı hazırlayım vede yiyip geleyim ...açık görünücem arada dikizlerim sizi kaybolmayın öptüm hepinizi...karboncular nasılız hımmmm:26:

sabah sabah bir uyandım,regl olmuşum hayırlısı bakalım...ben bir kahvaltı hazırlayım vede yiyip geleyim ...açık görünücem arada dikizlerim sizi kaybolmayın öptüm hepinizi...karboncular nasılız hımmmm:26:

afiyet olsun canım :56::56: :16::16:

iki haşlanmış yumurta 0 ünite
iki bardak çay o ünite
iki kızarmış ekmek 16 ünite

benim eşim de öğrencilerini götürdü :1::1:
okulları bölüşmüşler kendi aralarında bizimkine 7 öğrenci gelmiş.
sabah anne kaz ve yavrularıı ya da yedi cüce ve pamuk prenses gibi gidiyorlardı :1::1::1: aman duyarsa yanarım vallahi
:1: :1: :9: :9: :9: süpersin valla çok güldümm...

günaydın tatlım merak etme benim eşimde geceden geldi uyuyor bende evdeyim:71:
yazık bizeee ... :1::1::1::1: ay adamcağızlar çalışıyo ya

günaydınnn ... afiyet olsunnn...

ben çok fazla su içtim yeşilçay içtim adaçayı ve çivan perçemi çayı içtim belki bunların metabolizma hızlandırı etkisi vardır :26::26: 3 ana 3 ara öğün kuralına uydum ve yatarken hep yarım yağlı süt içtim hiç bişeyin lightını kullanmadım tam yağlı veya yarım yağlısını kullandım uyanır uyanmaz hemen sıcak su içtim ve kayısı yedim onun dışında her yemeği yedim hatta döner bile ama ölçülü şekilde tek çeşitle geçiştirmedim öğünlerimi ve her öğünümde süt ürünleri vazgeçilmezim oldu bir günü ben pazarı tercih ettim serbest günüm yaptım ogün cnm ne istiyosa abartıya kaçmadan yedim çikolata hamur işi vs.
ve aktitvite oranımı 3 kat artırdım eskiden yaptığım tek hareketli şey namaz kılmaktı onun dışında çok hareketsizdim günde 3 kere merdiven çıkamya erinirken şimdi neredyse 30 kere inip çıkıyorum evime gelmeden iniyorum ve biraz yürüyorum akşamları yürüyüş yapıyorum eve gidip hemen dinlenmiyorum ütü yapıyorum dolabımı toparlıyorum iş mi yok iş çıkarıyorum:60::60::60::60: saat 11 de en geç 12de yatıyorum sabah 6 da uyanıyorum böyle cnm işte herkesin metabolizma hızı farklı tabi
cvbın için teşekkürler cnmm.ter olmadan zayıflama olmaz diolar doğrumu.illa yürüyüşte falan terlemek gerekmiş
günaydın kızçelerrrrrrr:16::16::16::16::16: güzel bir tatil günü olur inşallahh :16::16::16: bugün feshaneye gidiyorum oleyyyyyy :66: sonrada 2 tane düqün var..tekine gitmek istemiyorum uzak diye ama bakalım :69:

günaydın cnmm

izmir de yaşayanlarla bir buluşma düzenlesek nasıl olur sizce... yüzyüzede anlatırdık diyetleri ara arada toplanırdık ... motivasyon olurdu ... :69: :69: :69:

herkese günaydın,

senacım kaptanım sana da günaydın,hatırlarsın umarım beni:71:
nasılsınız bakalım,yeni arkadaşlar da katılmış ne güzel.eski topiğime bi bakayım dedim uzun zamandır giremedim,hamilelikle uğraşıyorum:49:
çok şükür iyiyiz,kızımız geliyor ,şimdi 5 aylık olduk:nazar:
ben de doğumdan sonra tekrar katılırım size
kendinize iyi bakın,kiloları vermeye devam:8:

günaydın hatunlarrr

hemen kahvaltımı yazayım...

ilk önce sabah kalkar kalkmaz 1 fincan yeşil çay içtim
1 saat sonra kahvaltımı yaptım
1 yumurta
1 dilim karışık tost
1 fincan form çayı
1 fincan yeşil çay

kızlarrrrrrrrrrr hepinize günaydın.bugün hava çok güzel ama herzamanki gibi eve hapis.yarında mitinig yazmışlar eşime yarında hapis.öbür günde adamın pestili çıkar yine hapis.kızlar içim kıpır kıpır seçimden sonra belli olacak ve ben meraktan çatlamak üzereyim.günler geçmiyor.saniyeler geçmiyor.:84::52::78:canım sıkılıyorrrrrrrrrr

aşkitom günaydın vede allah kolaylık versin bitanem...nasılsın iyimisin varmı bir sıkıntın....:69:

teşekkür ederim cnm..iyiyim bitanem sen nasılsın..

teşekkürler ccnım..

izmir de yaşayanlarla bir buluşma düzenlesek nasıl olur sizce... yüzyüzede anlatırdık diyetleri ara arada toplanırdık ... motivasyon olurdu ... :69: :69: :69:

ayın 19unda izmirde olucam inş..1 hafta kadar ordayım..toplanacaksanız ben varken toplanın :34:

kızlar ancak listeyi düzenleyebildim..kızım uyandı oqlum hala uyuyor..bizde baya acıktık..uyandırayım bari..listeyi vakit bulur bulmaz yapıcam..şimdi çıkmam lazım görüşürüzz:16::16:

Son düzenleme:
herkese günaydın,

senacım kaptanım sana da günaydın,hatırlarsın umarım beni:71:
nasılsınız bakalım,yeni arkadaşlar da katılmış ne güzel.eski topiğime bi bakayım dedim uzun zamandır giremedim,hamilelikle uğraşıyorum:49:
çok şükür iyiyiz,kızımız geliyor ,şimdi 5 aylık olduk:nazar:
ben de doğumdan sonra tekrar katılırım size
kendinize iyi bakın,kiloları vermeye devam:8:

fıstıqım günaydınnnn :16::16::16::16: nasıl unuturum canım yaa..beraber yürüdük bu topiklerde :24::24: nasılsın cnm bebişimiz nasıll..uqramaz oldun artık..unuttun bizi :44:

bende temmuzda izmir'de olacağım inşallah ama sizin için geç bir zaman olabilir :78::78::78:
yine de orda olan ve görüşmek isteyen olursa görüşürüz :34::34:
çok da güzel olur
çok özledim izmir'i :31::31:

teşekkür ederim cnm..iyiyim bitanem sen nasılsın..

teşekkürler ccnım..

ayın 19unda izmirde olucam inş..1 hafta kadar ordayım..toplanacaksanız ben varken toplanın :34:

kızlar ancak listeyi düzenleyebildim..kızım uyandı oqlum hala uyuyor..bizde baya acıktık..uyandırayım bari..listeyi vakit bulur bulmaz yapıcam..şimdi çıkmam lazım görüşürüzz:16::16:

süper olurr yaa zaten sürekli bu topikte olduğum için arkadaşımda kalmadı :1: :1: hadi toplanalım toplanalım :16::16::16::16:

bende temmuzda izmir'de olacağım inşallah ama sizin için geç bir zaman olabilir :78::78::78:
yine de orda olan ve görüşmek isteyen olursa görüşürüz :34::34:
çok da güzel olur
çok özledim izmir'i :31::31:

sen geldiğin zamanda yine toplanırız :1: :1: :1: işin açıkçası izmrli olanlarıda bilmiyorum ama olsun ...

günaydın hanımlaarr
kahvaltım gecikti bugün
biraz bişey yiyip geliyorum
sonra sohbete aynen devam
günaydınlarr... afiyet olsun ...

günaydın hatunlarrr

hemen kahvaltımı yazayım...

ilk önce sabah kalkar kalkmaz 1 fincan yeşil çay içtim
1 saat sonra kahvaltımı yaptım
1 yumurta
1 dilim karışık tost
1 fincan form çayı
1 fincan yeşil çay

günaydınlarr. afiyet olsun kahvaltın güzel olmuş...

sen geldiğin zamanda yine toplanırız :1: :1: :1: işin açıkçası izmrli olanlarıda bilmiyorum ama olsun ...

oleyyy :16::16: çok sevindim. inşallah toplanabilirz canım.
sabah sabah roman havası buldum (düğünlerden alışkınız :9:) hem iş yapıp hem iş yapıp hem oynuyorum.
alışkın olmayınca burda hem halay çekiyorlar müzikleri de halay müziği bir süre sonra roman müziği arıyorum. bu açığımı da böyle karşılıyorum :32::32::32::32:

Back
X