ay soyle 1gunlugune cok zayif olsam iste o gunu canimin her istedigini yiyip icip bol kalori alip gecirsem sadece 24saat ya ne guzel olurdu degilmi kizlar catlayana kadar yerdim pastalari borekleri cikolatalari benimde tek sorunum tatli yani onume borekler pizzalar kebaplar koysaniz bakmam ama bir dilim cikolatali pastaya olurum deli olucam ya bagimli gibi.............ben kek,pizza,et,makarna,pilav,manti,sevmeyen biriyim hele lahmacun nefret ederim ama tatli dedinizmi kesme seker dahil herseyi yerim ne olucak bilmem [/QUOTE
bende cok tatlı yerim cok hemde.. ama tatlı bende iştah kapatmıyo acıyo malesef tatlı yiyince daha cok acıktıgımı hissediyorum.. malesef şu senin yemem dediklerini ben onlarıda yiyorum pişs bogazım anlayacagın :roflol:.. bir yerde okumuştum.. tatlı yiyiynce yavaş yiyin ve bitince üzerine bir su bardagı soguk su için diyordu .. bunu dene bence... bak bide ben gecen senen tatlı isteigimi nasıl kesdim.. eti formun bisküvileri var helede yulaflı kepekli bisküvi.. valla form ama tatdı güzel onlarda nir tane alıyom cayla beraber ii bastırıyo dene bence diger ürünleri ben pek begenmedim
bu arada ben öğle yemeğinde bol yağlı patlıcanlı etli yemek vardı yemedim
bugur piavı cacık ve barbunya 3 kaşık falan yedim şimdi çok acıktım 1 bardak hazır çorba içiyorum brokolili bu günü az kaloriyle kapatmalıyım tatlı krizim yolda
valla emrak ettim şu hazır corbalardan bende almıştım ama yiyemedim tatdı cok igrencime geldi.. ama biliyonmu onlardada cok kalori oldugunu duymuştum ..
diyetisyene gittiğim dönemde uyguladığım liste sporsuz ayda 5 kilo vermiştim.et,sebze,baklagil,dolma listeleri ayrıydı önce et gününü yazıyorum kullanmak isteyen arkadaşlara.güzelliği evdekiler ne yerse onu ölçülü yeniyor
kahvaltı:
şekersiz çay
1dilim beyaz peynir-az yağlı
1dilim tercih edilen başka peynir-az yağlı
domates,salatalık,v.s.
2 ince dilim kepekli ekmek(25+25=50gr)
ara öğün:1porsiyon meyve
öğle:
2adet ızgara köfte veya balık veya tavuk eti
4yemek kaşığı sebze yemeği(zeytinyağlı susuz)
1/2 kase yoğurt
salata yağsız
2 ince dilim kepekli ekmek
ara öğün:
1 porsiyon meyve
akşam:
2 adet ızgara köfte veya balık veya tavuk eti
1 kase çorba
salata yağsız
1/2 kase yoğurt
1 ince dilim kepekli ekmek
ara öğün:2 porsiyon
ben elimden geldiğince buna uyacağım dün başladım sayılır (bugün bir çikolata kaçırdım) aç kalmadan sağlıklı bir şekilde zayıflamak isteyenlere öneririm
Ben de içiyorum hazaır çorbalardan.Bir pakette 70kalori var,çok değil bence.
herkese merhabalar:)
ben de bugün tartıya çıktım pazartesiden beri yarım kilo vermiş görünüyorum, bi düşsem şu 70e bayram yapıcam:)
ama nuray doğru söylüyor insan kilo verdikçe kendine güveni artıyor daha çok vermek istiyor, bahar bize iyi gelecek vericez kiloları inşallah:enbuyukkk:
valla brokolili içtim paketi attım bilmiorum artık ne kadar kalori var
çok acıktım napiymmm :)))
onlara cok güvenme bence .. bunada inan. bunun yeri,ne başka cözümler bulabilirsin.. en azından saglıklı degiller
70 kaloriyse az ble canım ara öğün için :)Ben de içiyorum hazaır çorbalardan.Bir pakette 70kalori var,çok değil bence.
calışıyormusun merak ettim.. evde olmadıgın içinmi bişey bulamıyon yemek için
Bu diyet kaç kalori acabaa?? :uhm:
sakın unutmayın meyvadan sonra bir kaç kaşık yogurt tüketiyoruzsağol canım inşallah faydası olcak
bugün ve yarın yapıcam
sabah sadece meyveden sonra acıkıyor insan ama yapılamıcak bişey değil
şunu bir ben beceremedim tadı kötü diyolar .. ama kilo vermem durunca olabilir not alayım en azından senin pişirme şeklinibende lahana corbamı yaptuım ve afıyettle yedım bu sefer degısık yaptım tadı fena degıldıı öbüründen daha iyi oldu tarıfını verıyorum istersenız yapın arkadaslar 1 yemek kasıgı yagda buyuk bassoganını ve birtane sıvrı bıberı kavurdum yarım yemek kasıgı salca ve 1 çay kasıgı pulbiri koydum üzerınee lahanayı ve 2 cay kasıgı tuzot attım yarım su bardagıda pırın koydum üzerıne suyunu kayup duduklude iyice pısırdım suyunu iyi ayarlayın ne fazla sulu nede ssuz olamasın valla lımon koymadan yedım ama bırazdan lımon almaya gıdecegım lahananın mıktarıda ortaboy bı lahanayı fazla buyuk olmayan dörde böldum bır bölumunu kullandım deneyın dedım kalorı olarakta hesapladım toplam kalorısı 600 kcl bır gunluk menuye yeter meyveler ve az kalorılı seyler yıyebılırsınız ben kactım arkadaslar
canım bende hep dogum kontrol hapı kullanıyorum,acaba kilo versem hamile kalmam zorlaşırmı dogumkontrol hapı alışkanlık yapmaz inşalahh polikistik overde var bende doktor kilo vercen dedi.inşalah tez zamanda hamile kalırsın.a.s.
Haklısın kesinlikle sağlıklı değiller,ama okulda öğle paydosunda hiç bişi çıkmıyo ve kantinimiz de yok.Evden domates,salatalık falan getirsen tuvalette yıkamak işime gelmiyo.Çorbayla idare ediyorum
70 kaloriyse az ble canım ara öğün için :)
ekmek arası bişeyler götür ya yada yogurt ne bilim bulabilirsin emininm bişeyler
evet evde olsam silip süpürürüm valla çalışıyorum aslında yemek alternatifi çok mesela mikrodalga var buzdolobında da pizza bu yüzden çorba masum kalıykaydirigubbakcemile3or :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?