canım yukarda listeyi yeniledim ismini görebilirsin
teşekkür ederim kaptanım
teşekkür ederim kaptanım
kızlar senanın yazdığı karbon diyet listesini bulamadım kaçıncı sayfada bilen varmı bilgisayarıma kopyala yapıştır yapim belki bir uygularım aslında coştum yapmak istiyom ama su işi bozuyor bide işyerinde ne çıkarsa onu yiyoruz zor oluyor
demresu o senin kızın mı?
maşallah çok tatlı
evet atama beklerken öyle oluyor malesef bilirim..sağol canım.inanki günler hiç geçmiyor
geçerken uğradım bakındım ve şimdi gidiyorum
yediklerimi yazayım karboncular şu ana kadar sabahla beraber 25 kb oldu
yoğurt100 gr.:6
tavuk hşl.:0
domates 1/2 adet:3
yeşil soğan 2 adet:2
beyaz peynir100 gr.:1
maydanoz:2
TOPLAM:14 PUAN
şu anda yeşil çay içiyorum şekersiz...gün boyu 2.5 lt su oldu yatana kadar 3.5 lt. olur
NASIL İYİMİ
slmm kızlarr giremedim 2 gündür.çok hastaydım ishal bulantı kusma.şimdi biraz toparladım.tek iyi yanı artıdaaydım ama perşembe sabaha kadar wc bekledim bi alttan bi üstten öldüm öldüm dirildim yaniii vee ekside çıktım.kızlar hala çok iyi değilm gidip dinleneyim görüşürüzzzzz
ben günü 25 kb la kapadım ama devam edebilcemmi soru işareti...çünkü ben bi listeye bağlı kalmayı sevmiyorum,bikaç gün yapıp sıkılıyorum daha doğrusu hayatımdaki tüm olaylar için geçerli bi metne bağlı kalmayı sevmiyorum ama bakıcam bakalım...şu an için bırakmadım nerde trak orda bırak yapıcam gibi duruyor.çünkü sıkılmaya başladım
ssorma yaa esim inanmıyo asla bu olaya,cok güzelmis diyo ama snra acıkladımmı aklına yatıyo wallabende bayıldım bu diyete çok hoşuma gitti bende 4 tane küçük köfteyle bir kase cacık yedim midem bayram etti
yediklerimi yazayım karboncular şu ana kadar sabahla beraber 25 kb oldu
yoğurt100 gr.:6
tavuk hşl.:0
domates 1/2 adet:3
yeşil soğan 2 adet:2
beyaz peynir100 gr.:1
maydanoz:2
TOPLAM:14 PUAN
şu anda yeşil çay içiyorum şekersiz...gün boyu 2.5 lt su oldu yatana kadar 3.5 lt. olur
NASIL İYİMİ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?