70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ohoooyyy böle coca dostlar basına..hişş iyi fikir gııı dur bende bi sorayım

ayyy canım benim yormasaydın kendini kız ben espri olsun diye dedim saol canım benim ellerine saglık

ohoooyyy böle coca dostlar basına..hişş iyi fikir gııı dur bende bi sorayım

sor bakalım ne verecekmiş belkim daha ii bir fikir çıkar ... e çok istiyo kilo vermemi yanımda hüp lüp ne bulsa yiyor bari motive etsin demi... şimdi içerde kendine yiyecek bişiler hazırlıyor az önce koca dondurma yemesine rağmen

sordum cok özel olması gerekiyomus oyüzden hemen sölemezmiş ne motive ama

ay herkesler nerde yaaaa
dukan amcayı çok seviyorum canım benim
sabah 75.5 dim şimdi 75.4 bakalım sabah kaç çıkacağım sanırım 75 falan çıkar ... öyle olursa 3 günde 1.5 kilo süper ...

sena beni unuttun mu??bildirimde yapmıştım
2 gündür misafir vardı giremedim tabloya bakamadım diye içim içimi yedi.Ama beni almamışsınnız.şuan saat gece 12:30.
tam olarak nerdeyse ağladım ağlayacağım.kocamı ve kızımı uyutup kaçamak geldim.ama listede adım hiçbi yerde yoktu.diğer kızlar gibi listeye girmeye hak kazanamadım mı????

Son düzenleme:
merhaba millet misafirliğe gitmiştim yeni döndüm karbonhidrat dietine başladım bugün sabahtan beri iyi gidiyordu ama akşam yemeğinde 1 dilim ekmek ve sonrasında çay eşliğinde 1 halley yemek dayanılmaz oldu ve toplamda 84 kb almış oldum ki bi yandanda iyi olan sabahtan saat 6 ya kadar evin altını üstüne getirdim camlar halılar süpürüldü silindi toz alındı vss vss hemen hemen 4-5 saat ev işi yaptım o yönden baya efor sarfetmişimdir sanırım .

bu arada

Düşük karbonhidrat Diyet ilkesi
Düşük Karbonhidrat diyeti olarak adlandırılan Karbohidrat diyeti, Atkins diyetine bnzemekte ve düşük oranlı karbonhidratlı besinlerle diyet yapma stratejisini amaçlamaktadır. Ancak atkins diyetinde günlük 100 gramdan fazla karbonhidrat tüketilebilinirken Karbonhidrat diyetinde hiç bir şekilde 100 gramlık karbonhidrat beslenme sınırı aşılamamaktadır. Karbonhidrat diyetinin felsefesinde glisemik indeks değerini yüksek tutmak insülin salgılanmasını artırmak ve bu sayede kan şekeri değerini belirli bir seviyede sabitleyerek açlık hissinin oluşmasını önlemek yatmaktadır.

Düşük karbonhidrat diyetinde protein tüketimi:
Proteinlerin yağa dönüşüm hızı fazla olduğu için günlük protein alımı, tüketilecek toplam besin gruplarının % 30 unu geçmemelidir. Günlük tüketim içerisinde yağ oranı en az % 55 karbonhidrat tüketimi, günlük besin alımının maksimum % 15 i olmalıdır. Karbonhidratların ve proteinlerin 1 gramında 4,1 kalori bulunurken, 1 gram. yağda ise yaklaşık 9,3 Kalori bulumnmaktadır. Diğer bir ifade ile 1günlük 2000 kalori enerji alabilmek için 145g protein, veya buna eşdeğer olacak şekilde 120g karbonhidrat veya yaklaşık 75g yağ tüketilmelidir.

Karbonhidrat diyetinde ne tür gıdalar tüketmeliyiz?
Bu meşru bir sorudur, yediğimiz hemen hemen her tür gıdada kargonhidratlar bulunmaktadır. Özellikle tahıl ürünleri karbonhidratlar bakımından zengindir. Biz karbonhidrat diyetinde daha çok et, balık, peynir, yumurta, meyve / sebze
ve süt ürünleri gibi protein yönünden zengin besinlerle diyetimizi sınırlandıracağız. İlk bakışta bu çok dengesiz bir beslenme modeli gibi size görünebilir. Ancak proteince zengin gıdaların sizlere sunduğu çeşitlilik ve de besleyici değer, iyi bir diyet listesi oluşturmanızı oldukça kolaylaştıracaktır.

Düşük Karbonhidrat diyeti genelde diğer diyet listelerinin aksine, sabah kahvaltısı, öğlw ve akşam yemeğinden oluşan 3 ana öğünden ibarettir. Aşağıdaki düşük karbonhidrat diyetini 15 gün uygularsanız 2 haftada 5 kilo verdiren dir etkiye kavuşursunuz. Hem de hiç açlık çekmeden…..

————————————————– ——————————

KAHVALTI – Düşük Karbonhidrat diyeti
Ideal kahvaltı için aşağıdaki gıdalar tüketilmelidir: Kepekli ekmek, krem peynir, yumurta, jambon, ayran, yoğurt, peynir, beyaz peynir, somon füme, vb

ÖĞLE YEMEĞİ – Düşük Karbonhidrat diyeti istesi

Öğle yemeği et ağırlıklı olmalıdır.
Hindi, somon, uskumru ringa, alabalık, levrek, geyik eti, tavuk, pirinç, düşük carb makarna, sebze, salata dan oluşan güzeş bir diyet formülü ile beslenilmelidir.

Akşam YEMEĞİ – Düşük Karbonhidrat diyeti istesi

Akşam yemeğinde mümkünse 15 gram dan fazla karbonhidrat tüketilmemelidir. Sebze ve meyve ağırlıklı bir diyet menüsü oluşturmak serbesttir. Böylece uyku esnasında vücut fazla ağları yakarak enerjiye dönüştürür. Bu da bizim için sağlıklı zayıflama anlamına gelecektir.

bakınıyodum öyle bilgi olsun diye koydum aslında genelde pek sağlıklı değil gibi görünüyor yani söylenenlere göre damar tıkanıklığına yol açıyormuş diğer dietlerde görülenden %6 fazla diye okudum bi yerde nasıl yanii diye sormadan edemedim

75.00 kg

GÜNAYDINLAAAARRRRR

bugün dukan diyeti 4. atak günü 3 günde toplam 1.5 kg gitti. inşalah atak dönemini güzel bi kilo kaybıyla bitiririm.​

kimsecikler yok gideyim bende kahvaltı hazırlayayım ... hadi artık kalkın gelinnnn... ne sıkıcı oluyor sessiz sessiz...

canım güzle bir menü olmuş ama menüerinde mutlaka meyva bulunsun yoksa yüzünde çökme olur hem şeker ihtiyacınıda meyvalardan karşılamış olursun..

hayır canım unutmadım..bildirimini buraya yapmışsın..özelde malesef bildirimin yok

ne açıdan saqlıklı görünmüyor..bu yazılan örnek menü genel bir menü..hani bunun çorbası domatesi salatalıqı yeşilliqi vs..arkadaşlar saf protein diyeti farklıdır protein diyeti farklıdır..saf protein diyetinde sırf et süt yumurta peynir yenerek vücut şoklanır..bizim yaptıqımız diyette bu böyle deqil..herşeyden önce 2 dilim ekmek yiyoruz..ekmekte yeterince karbonhidrat var.. her gün öqlen ve akşam sürekli et yiyemeyiz..sebze yemeklerimiz yoqurdumuz herşeyimiz oluyor..almamız gereken bütün vitaminleri alıyoruz..ben bu diyetle 2 ayda 16 kilo verdim ve doktorum bu kadar saqlıklı bir diyet yaptıqım için beni kutladı..tahlillerim hepsi hayatımda ilk defa referans aralıqında çıktı..bi çok şikayetim vardı hepsi düzelmiş sonuçları aldıqım gün sevinçten uçtum havalara..herkes herşey için bişeyler söylüyor..her söylenene inanmayın..zaten bu diyette herşeyi hesaplayarak yiyebiliyoruz..ben geçen yıl haftada 2-3 defa diyet tatlı yedim..çikolata dondurma herşeyi yedim..bazen bir çikolatayı büyük diye 2 ye bölüp 2 günde yedim..ayarladım yani bişeyleri..hem birsürü kilo verdim hemde tahlillerim süper çıktı..diyet yapıp saqlık sorunlarıyla karşılaşanların başka saqlık sorunları vardır diyetten bilmişlerdir..saqlıklı herşeyi yiyerek yapılan her diyet saqlıklı beslenmedir..buda saqlıqımızı korur..olması gerekende budur..üstüne basa basa söylüyorum bu bütün diyetlerde böyledir ama özellikle protein diyetinde mutlaka 3 litre su içilmelidir..et aqırlıklı beslenildiqi için böbreklerin yorulmaması için bu şarttır..ve şekeri kesemeyecekseniz bu diyete hiç başlamayın..hiçbir işe yaramaz..protein diyetinin en önemli özelliqi direk yaqları enerjiye çevirerek kullanmasıdır..asla kaslara zarar vermediqi gibi prıtein alındıqı için kasları kuvvetlendirir..sadece yaqlardan gider..tabi dediqim kurallara uyarsanız

günaydın kızlarr hayırlı pazarlar herkesee

75.00 kg

GÜNAYDINLAAAARRRRR

bugün dukan diyeti 4. atak günü 3 günde toplam 1.5 kg gitti. inşalah atak dönemini güzel bi kilo kaybıyla bitiririm.​

canımm
ilk başladıqın için bu kadar kilo veriyorsun..ben geçen yıl ilk başladıqımda 1 günde 2.5 kilo verdiqimi bilirim.. motivasyon açısından çok güzel bişey..sonuçta saqlıklı kilo verme önemli..ben deftere yazoyordum hem günlük yedikelrimi hemde hergünki kilomu.. bu beni ayrı bir motive ederdi..hergün tartılıp hergün biraz daha düştüqümü görmek tarifi imkansız bir mutluluktu..hafta sonları hariç halen daha hergün mutlaka az çok eksilirim..sevincini çok iyi anlıyorum..sabah böyle mutlu olunca bütün günüm sevinçli geçerdi..ve azaldıqı gördükçe dahada dikkat ederdim asla gevşemezdim..çok şükür çoqu gitti azı kaldı..darısı sizlerin başına

Son düzenleme:
günaydın herkesee senacım bi sen varsın

Çok geçmiş olsun canım.

Cumhuriyet haa ayy çok güldüm sabah sabah pekiştirme yapacağın kişi için önemli olmalı pekiştireç. gerçi altında maşallah hiç bu kadar artmamıştı

75.00 kg

GÜNAYDINLAAAARRRRR

tebrik ederim tatlım

Günaydın kızlar güzel bir pazar sabahında herkes iyidir umarım.
Rabbim hastalara şifa dertlilere devasını versin deyip sizi kocaman öpüp temizlik yapmaya gidiyorum. Eşim yine aldı öğrencilerini sınava götürdü ama bu sefer daha kalabalık bir grup
onun için masal kahramanı bulamadım

günaydın kızlar.kimsecikler yok.bende dünkü menümü yazayım.
sabah sucuklu yumurta bir dilim ekmek
arada 2 kaysı 2 yeni dünya
öğlen 3 kaşık patlıcan yemeği.ton balığı
ara yok akşam yok.canım sıkkındı yemek istemedim.bugün gebzede bdp mitingi yazmışlar eşime şimdi mitingde.kocaelini bilen bilir gebze çok karışık bir yer.dua edin kızlar inş. olay çıkmaz

kızlar gecengün bi diyetisyene tel actım gazetede ilanını görmüstüm sizi bi testten gecirecegim ve vücüdun hangi besinlerden kilo verip hangisinden alacagını tespit edecegim demisti..bi seyansa 175 euro istedi..ben pahalı geldigi icin ve cok mantklı gelmedigi icin gitmedim.bence sırf para tuzagı bunlar.bi makinaya baglayacak ve söyleyecek..simdi kh diyetine baslayınca anladımki bence elinde böyle bi liste var ve onu dagıtıyo.insanlarda sasırıyo.cünkü listede cok hayretler icinde kaldıgım besinler var.mesela döner,mesela mayonez..haytta inanmazdım ketcapın mayonezden daha cok kilo aldırdıgına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…