70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

eşin görevlimi canım mitingte..Allah onları bildigi gibi yapsın sen kalbini erah tut bisey olmaz Allahın izniyle

Kalbini ferah tutmaya çalış canım. İnşallah bir şeycik olmadan gelecek eşin :114::114::114::114:

amanınnn bende kilo başına 1 gr altınla anlaşmıştım kışın iyi hatırlattınız yaaaa unutmuştummmm bi hatırlatayım benim kocaya hazırlasın altınlarımı şimdiden

yani okadar parayı al sen bu parayı zayıfla desen ben zayıflarım baya büyük bi şevkle sağlığım adına gerekecek tesleri yapsa neysede ben bilmiyommu ne yediğimde kilo alıp almadığımıda o söylicek

offfffff bu ne kahvaltı beee
ama pazar oldugunu hatırlatırım
1 bardak portakal suyu(icmez olaydım):14
ızgarada kasar peynirli mantar 5 tane:4
kasar peyniri:1
beyaz peynir:1
1kızarmıs ekmek:8
1 domates:6
yumurta:0
az tereyagı:0
toplam 34

Son düzenleme:
tünaydın kızlarr herkeze ii pazarlar, nihayet geçmişi bitirdim valla dün hiç giremedim akşam gircektim eşim hastalndı onunla ilgilendim sonrada uyuyunca çocukları falan uyuttum bide baktım bende mecal kalmamış gece 11de uyuyakalmışım ve sabah oldu eşim iileşmiş azcık işe gitti bende burdayımm neyse sena abla tabloyu şimdi gördüm ellerine emeğine sağlık ve ayrıca cutty girl kız o 5 kiloyu harbiden nasıl verdin inanasım gelmiyo takviye bişeylermi aldın yoksa

valla dün baya geç geldik dışardan saat 21 de yemek yedik off tabi hemen kiloma yansımız 69 olmuşum ama bu hafta eşim paşa'da yani 16.00da gidip-01.00de gelicek yuppii bu hafta akşam yemeklerimi erken yiyebilicemmm

ben pazar temizliğine başlıycam sonra görüşürüüüz:79::79:

teşekkürlerr... evet daha öncedende biliyorum başta bi hayli hızlı gidiyor sonrasında yavaşlıyor olsun başta giden motivasyon oluyor buarada aminnnnn....
evet cumhuriyte altını nerden çıktıysa olsun neyseki nakite döndürebilceğim bi hediye ... :
ya ben de diyetisyenle görüştüm şimdi artık diyetisyenler moda olduğu için sanırsam 20 kilo için 24 seanslık görüşme gerekiyor dedi buda 1800 lira bende gitmedim yaa

geçmiş olsun ...

tünaydın kızlarr iii pazarlar herkeseee hava süper biz yine gezmelere gitceezzzzzz

iyi gezmelerrr...

ohh gezen gezene bizde evde pinekliyoruz henüz hakvaltı ettim klasik domates salatalık biber peynir dörtlüsü zeytinim bitti almadım daha zeytinsiz domates pek olmuyo ama idare ediyorum işte.nedense bikaç gündür feci yorgunum 1 olmadan uyuyorum benim için son zamanların en erken vakti bu.buna rağmen geç kalkıyorum ama

ahh kızlar ben evi temizlerken sizde şunlara bi göz atın harbidende inanılmaz ya bende hepsine baktım ve bende istiyorum ama ne zaman

2010 REKORTMENLERİ / 1 - Hürriyet
sen bunlardan daha fıstıksın bebeğim helede 2 çocuk annesi olarak düşünürsek oho bunlar yanında solda sıfır kalır.maşallahın var fıstıksın fıstık

herkese iyi pazarlar,
bugün erken kalktım. kahvaltımı yaptım
1 diilim ttb ekmek
1/5 simit
1 kk peynir
3 zeytin domates,salatalık
3 dilim sucukla yapılmış yum
arada 7 tane kuru hurma(süt yaptiğı ve şekeri dengelediği için yiyorum)
aklıma geldikçe su. şişe gözümün önünde. hiç su içmezdim ya emzirdiğimden heralde susuyorum.
öğle akşam karışık olacak pikniğe gidiyoruz. umarım o yumuşacık sıcvacık pidelerden yeme gafletine düşmem.

Buradaki insanların ışı gucu ,temızlıgı, yemegı olmaz mı allah aşkına işlerı guclerı zayıflama ve gezmek mı????yazık aılelerıne!!!!! yaa pıslık ıcın yada ac ac oturmak zorunda kalıyorlar:))kımı gorsem gezmeler gezmeler!!!!geze geze yorulmazlar mı???merak ettım dogrusu:))

ne alaka yaa ne pisliği ne açlığı canikom biz temizliğimizide yapıyoruz yemeklerimizi yapıyoruz bazılarımız benim gibi çalışan hanımlar işlerimizede gideriz vakti gelince gezeriz deee çocuğu olan çocuğuylada ilğilenir yürüyüşte yaparız kurslara sporada gideriz topiğimizede geliriz biz hamarat hanımlarız şekerim bi işimiz temizlik yemek değillll

kızlar sbs sınavı bitti.
üstümden sanki bir kamyon yük kalktı.
1 yanlışla (inşallah) bu yılıda kapattık.
oğlum..
nihayet kurtuldu yavrummmmmmmmm

kızlar sbs sınavı bitti.
üstümden sanki bir kamyon yük kalktı.
1 yanlışla (inşallah) bu yılıda kapattık.
oğlum..
nihayet kurtuldu yavrummmmmmmmm
zaman çabuk geçiyo aman sınava çalış yok 1 yıl yok 3 ay 3 gün derken geldi geçti hepsi.hadi hepinizin gözü aydın.ama bu ülkede sınav bitmez

bu nee yaaaaaaa sakamı bu sakaysa bile hic komik degil ne diyor bu kadın..güzelim sen uyusaksan islerini bitiremiyosan biz napalım..pislik icinde oturmak ne demek..gül gibi cocuklarımızada bakıyoruz eslererimizede bakıyoruz arada topigimizede ugruyoruz..yemeklerimizi yedikten sonra yedigimiz yazmak sadece 1 dakikamızı alır gecmisi okuyalım desek hadi tas catladı 5-10 dakika olsun hadi fazla oturduk diyelim bundan sana neeee..benim kızım uyuyor simdi esimde evde yok mis gibi isimi bitirdim oturdum cayımı icerken okuyorum nevar bunda.sen yemekten sonra oturup cay kahve icmiyomusun.biz o anda burdayız iste..bugün pazar elbet herkes gezecek..senin bi aile kavramın tatil günün falan filan yokmu..hanıııııııııımmm hanımmmm sinirlendirme beni git ve bidahada gelme:88::88::88:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…