günaydın kızlar.kimsecikler yok.bende dünkü menümü yazayım.
sabah sucuklu yumurta bir dilim ekmek
arada 2 kaysı 2 yeni dünya
öğlen 3 kaşık patlıcan yemeği.ton balığı
ara yok akşam yok.canım sıkkındı yemek istemedim.bugün gebzede bdp mitingi yazmışlar eşime şimdi mitingde.kocaelini bilen bilir gebze çok karışık bir yer.dua edin kızlar inş. olay çıkmaz
günaydın kızlar.kimsecikler yok.bende dünkü menümü yazayım.
sabah sucuklu yumurta bir dilim ekmek
arada 2 kaysı 2 yeni dünya
öğlen 3 kaşık patlıcan yemeği.ton balığı
ara yok akşam yok.canım sıkkındı yemek istemedim.bugün gebzede bdp mitingi yazmışlar eşime şimdi mitingde.kocaelini bilen bilir gebze çok karışık bir yer.dua edin kızlar inş. olay çıkmaz
sor bakalım ne verecekmişbelkim daha ii bir fikir çıkar ... e çok istiyo kilo vermemi yanımda hüp lüp ne bulsa yiyor bari motive etsin demi... şimdi içerde kendine yiyecek bişiler hazırlıyor az önce koca dondurma yemesine rağmen
yani okadar parayı al sen bu parayı zayıfla desen ben zayıflarım baya büyük bi şevklekızlar gecengün bi diyetisyene tel actım gazetede ilanını görmüstüm sizi bi testten gecirecegim ve vücüdun hangi besinlerden kilo verip hangisinden alacagını tespit edecegim demisti..bi seyansa 175 euro istedi..ben pahalı geldigi icin ve cok mantklı gelmedigi icin gitmedim.bence sırf para tuzagı bunlar.bi makinaya baglayacak ve söyleyecek..simdi kh diyetine baslayınca anladımki bence elinde böyle bi liste var ve onu dagıtıyo.insanlarda sasırıyo.cünkü listede cok hayretler icinde kaldıgım besinler var.mesela döner,mesela mayonez..haytta inanmazdım ketcapın mayonezden daha cok kilo aldırdıgına
teşekkürlerr... evet daha öncedende biliyorum başta bi hayli hızlı gidiyor sonrasında yavaşlıyor olsun başta giden motivasyon oluyorgünaydın kızlarr hayırlı pazarlar herkesee
canımm
ilk başladıqın için bu kadar kilo veriyorsun..ben geçen yıl ilk başladıqımda 1 günde 2.5 kilo verdiqimi bilirim.. motivasyon açısından çok güzel bişey..sonuçta saqlıklı kilo verme önemli..ben deftere yazoyordum hem günlük yedikelrimi hemde hergünki kilomu.. bu beni ayrı bir motive ederdi..hergün tartılıp hergün biraz daha düştüqümü görmek tarifi imkansız bir mutluluktu..hafta sonları hariç halen daha hergün mutlaka az çok eksilirim..sevincini çok iyi anlıyorum..sabah böyle mutlu olunca bütün günüm sevinçli geçerdi..ve azaldıqı gördükçe dahada dikkat ederdim asla gevşemezdim..çok şükür çoqu gitti azı kaldı..darısı sizlerin başına
Çok geçmiş olsun canım.
Cumhuriyet haa ayy çok güldüm sabah sabahpekiştirme yapacağın kişi için önemli olmalı pekiştireç. gerçi altında maşallah hiç bu kadar artmamıştı
tebrik ederim tatlım
Günaydın kızlargüzel bir pazar sabahında herkes iyidir umarım.
Rabbim hastalara şifa dertlilere devasını versin deyip sizi kocaman öpüptemizlik yapmaya gidiyorum. Eşim yine aldı öğrencilerini sınava götürdü ama bu sefer daha kalabalık bir grup
onun için masal kahramanı bulamadım
ya ben de diyetisyenle görüştüm şimdi artık diyetisyenler moda olduğu için sanırsam 20 kilo için 24 seanslık görüşme gerekiyor dedi buda 1800 lirakızlar gecengün bi diyetisyene tel actım gazetede ilanını görmüstüm sizi bi testten gecirecegim ve vücüdun hangi besinlerden kilo verip hangisinden alacagını tespit edecegim demisti..bi seyansa 175 euro istedi..ben pahalı geldigi icin ve cok mantklı gelmedigi icin gitmedim.bence sırf para tuzagı bunlar.bi makinaya baglayacak ve söyleyecek..simdi kh diyetine baslayınca anladımki bence elinde böyle bi liste var ve onu dagıtıyo.insanlarda sasırıyo.cünkü listede cok hayretler icinde kaldıgım besinler var.mesela döner,mesela mayonez..haytta inanmazdım ketcapın mayonezden daha cok kilo aldırdıgına
geçmiş olsun ...tünaydın kızlarr herkeze ii pazarlar, nihayet geçmişi bitirdim valla dün hiç giremedim akşam gircektim eşim hastalndı onunla ilgilendim sonrada uyuyunca çocukları falan uyuttum bide baktım bende mecal kalmamış gece 11de uyuyakalmışım ve sabah oldu eşim iileşmiş azcık işe gitti bende burdayımm neyse sena abla tabloyu şimdi gördüm ellerine emeğine sağlık ve ayrıca cutty girl kız o 5 kiloyu harbiden nasıl verdin inanasım gelmiyo takviye bişeylermi aldın yoksa
valla dün baya geç geldik dışardan saat 21 de yemek yedik off tabi hemen kiloma yansımız 69 olmuşum ama bu hafta eşim paşa'da yani 16.00da gidip-01.00de gelicek yuppii bu hafta akşam yemeklerimi erken yiyebilicemmm
ben pazar temizliğine başlıycam sonra görüşürüüüz:79::79:
tünaydın kızlarriii pazarlar herkeseee hava süper biz yine gezmelere gitceezzzzzz
ii gezmeler benim yeriimede geziverrtünaydın kızlarriii pazarlar herkeseee hava süper biz yine gezmelere gitceezzzzzz
sen bunlardan daha fıstıksın bebeğimahh kızlar ben evi temizlerken sizde şunlara bi göz atın harbidende inanılmaz ya bende hepsine baktım ve bende istiyorum ama ne zaman
2010 REKORTMENLERİ / 1 - Hürriyet
ii gezmeler benim yeriimede geziverr
off yaa bu evin işi bitmez ben ikide bir gelip buraya oturursam napcamki
Buradaki insanların ışı gucu ,temızlıgı, yemegı olmaz mı allah aşkına işlerı guclerı zayıflama ve gezmek mı????yazık aılelerıne!!!!! yaa pıslık ıcın yada ac ac oturmak zorunda kalıyorlar:))kımı gorsem gezmeler gezmeler!!!!geze geze yorulmazlar mı???merak ettım dogrusu:))
zaman çabuk geçiyo aman sınava çalış yok 1 yıl yok 3 ay 3 gün derken geldi geçti hepsi.hadi hepinizin gözü aydın.ama bu ülkede sınav bitmezkızlar sbs sınavı bitti.
üstümden sanki bir kamyon yük kalktı.
1 yanlışla (inşallah) bu yılıda kapattık.
oğlum..
nihayet kurtuldu yavrummmmmmmmm
Buradaki insanların ışı gucu ,temızlıgı, yemegı olmaz mı allah aşkına işlerı guclerı zayıflama ve gezmek mı????yazık aılelerıne!!!!! yaa pıslık ıcın yada ac ac oturmak zorunda kalıyorlar:))kımı gorsem gezmeler gezmeler!!!!geze geze yorulmazlar mı???merak ettım dogrusu:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?