geçmiş olsun canım sevindim boynunun düzelme göstermesine ahh bide benimki düzelse.
spor konusunda gerçekten uzun süre düzenli devam edince alışkanlık yaratıyo ben dün akşam kardeşimdeydim e misafirliğe gidince spor yapamadım tabii bide dün ev temizliği canımı çıkardı ama ruhum daraldı sanki bacaklarım yerinde durmak istemiyodu olduğum yerde kalktım bacanaklar kağıt oynarlarken biz mutfaktayız tabii step yapar gibi yerimde saydım resmen 30 dk ve hallettim :)) sıkıntıyıbağımlısı oldum sanırım spor spor spor
ay evet ya deryacım bitti kurtulduk valla....gözün aydın canım...büyük ferahlama olmuştur,hakkınızda hayırlısı olsun allah emeklerini boşuna götürmesin
ya yapmayın aman....kimin ne dediği hiç önemli değil .biz birbirimizi biliyoruz.beğenmeyen evimize(topiğimize)gelmesin.bizi çekemeyende anten taksın...kızlar merhaba...ben bugün normal beslenmeme döndüm...dünde söylemiştim ben bişeye bağlı kalıncabunalıyorum bu karbon diyetindede liste olayı varya tamamen diyet pisikolojisine girdim buda motivasyonumu bozdu kendimi zorunlu hissedincede daha çok açlık hissettim...boşverin ya şimdiye kadar 20 kiloyu nasıl verdiysem aynı yöntemle son kalan 6 kiloyu veririm ben ,yaparım kızlar hırslıyım ben ...ama bişeye bağımlı olmak beni strese sokuyor,neyse listemi vereyim
uyanınca
1 brd.sade kefir içi keten yohumu yağı
kahvaltı(10-12.30 arası)
1 hşl.yumurta,5 yeşil zeytin,1 dlm.keçi peyniri,2 dlm.çavdar ekm.(kızarmış)üzeri labne peynir,maydanoz,nane,dere otu,söğüş salata,çay,3 halka sucuk sade tavada yapılmış
ara ve öğle yok çünkü kahvaltı brunch oldu
ara
3 ceviz,2 fındık,3 badem
akşam(16.30)
yarım pors.domates biber soğan ve sosisle yapılmış soslu sade hşl.makarna,bol yeşil salata
haftasonu kaçamağım makarna oldu,çünkü on gündür kaçamak yapmıyordum,olur değilmi görmeyin
gün boyu 3,5 lt.su,yeşil çay,form çay
yatmadan
1brd.kefir içi keten tohum yağı
SPOR:
65 dk.ayakta eliptik bisiklet,20 dk.koşu bandının kemeri,30 dk.ikişer setten 25er tane dumbıllarlaomuz,kol,göğüs hareketleri ve basen göbek için yerde ve ayakta plates hareketleri
çok şükür spordan sonra boynumda hafif bir sızı var ama kendimi çok iyi hissediyorum kızlar
bide geçmişte bir arkadaş milleti pislik götürüyor falan bişeyler yazmış...listeye baksın bakalım nasıl oluyormuş...allaha şükür obsesif derecede titizim bugün bukadar şeyin arasında evimide cillop gibi yaptım yemeğimide yaptım çocukları alıp parka götürdüm onlar oynarken bide orda aletlerle çalıştım evdede sporumu yaptım evdeki evcil hayvanlarımıda temizledim yemlerini yeniledim,çamaşırlarımda yıkandı ütülendi,burdada çene yapıyorum,işede gidiyorum ve bu tempom hafta içide son sürat devam ediyor...ben o arkadaşı anlayamadım ya çok hantal yada elinden bir iş gelmiyor yada bizim yaptıklarımızı başardıklarımızı çekemiyor...neyse hiç üzerime alınmadım sadece örnek olur belki diye günümü yazdım...
öptüm herkesi
geçmiş olsun canımm aynen benimde nedir bu çocukların çektiği bu yaşta tabi bizimde sitresten öldük kaç gündür
kızım girdi benimde daha seneyede var aynı stres hayırlısı bakalım ama maş. 1 yanlış
canımmmmm sen de mi diyete başladın...hoşgeldin diyet topiklerine...
canım 1. takıma gelsene hergün giriyosan buralara...
baya azimli gördüm seni...
Vallaha meydanı boş buldum yazdıkça yazıyom.herkesin kendi fikridir.ama yan komşuma kimse titiz demiyor herkes deli diyor.
Yaz anacım yaa elbet biri gelince okur değilmii
evet cnm arttık şu yağları def etmenin zamanı gelmişti bende başladım .kendi kendime zevkli olmuyo böyle daha iyi arkadaşlarla konuşup fikir alışverişinde bulunup planlı gidiyoruz işte.
Hergün giriyorum evet burdaki aradaşları çok sevdim ama misafir oyuncu olarak gelirim orayada merak etme sen:13::13:
Ya kızler ben ocak anneleri topiğine giriyodum.rota virüs aşısı yüzünden birbirimize girdik bende küstüm daha girmiyorum.
hepinizi çok seviyorum.sizin sayenizde bu altı kilo gitti.tek başıma bir kilo bile veremezdim.arkadaşlar yediklerini yazıyor.bende utancımdan az yiyordum topiğe yazıcam diye.böylece zayıfladım.tabi bebişlerimin payını unutamam en büyük pay onların. Onlar zayıflattı beni
sanada çok geçmiş olsun tatlımcım,allah kızının emeklerini boşa götürmesin fıstığım
Vallaha meydanı boş buldum yazdıkça yazıyom.herkesin kendi fikridir.ama yan komşuma kimse titiz demiyor herkes deli diyor.
ay evet ya deryacım bitti kurtulduk valla....
ya yapmayın aman....kimin ne dediği hiç önemli değil .biz birbirimizi biliyoruz.beğenmeyen evimize(topiğimize)gelmesin.bizi çekemeyende anten taksın...
evet ya bir yıl daha var.dayanılır bir stres değil bu...ama biz yurtdışındayız o yüzden müfredatta farklıydı ...onun için çok korktu oğlum..sizin sonucunuz nasıl?
evet cnm arttık şu yağları def etmenin zamanı gelmişti bende başladım .kendi kendime zevkli olmuyo böyle daha iyi arkadaşlarla konuşup fikir alışverişinde bulunup planlı gidiyoruz işte.
hergün giriyorum evet burdaki aradaşları çok sevdim ama misafir oyuncu olarak gelirim orayada merak etme sen:13::13:
hayırdır rota irüsü kime bulaşmışNeden tartıştınızda küsüştinüz bakem
survivor başlamış ben kaçayım yaw bakem neler olmuş e seyrederkende dambıl çalışırım accukk..
iyi gecelerrrrrrrrrrrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?