70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canımmmmm sen de mi diyete başladın...hoşgeldin diyet topiklerine...
canım 1. takıma gelsene hergün giriyosan buralara...
baya azimli gördüm seni...

Son düzenleyen: Moderatör:
Iyi akşamlar kızlar.nabersiniz.mitingde olay filan çıkmamış çok şükür.eşim eve geldi yemek filan yedi şimdide geceye gidiyor.neyapsın rızık ordan geliyor.ikizlerede tek başıma bakıyorum.yemeğimide yapıyorum.temizlikse zaten prefabrikte oturduğum için yarım saat sürmüyor.toz alınacak eşyamda yok.ama işten önce bebeklerim gelir.kendime titiz demiyorum çünkü bazı insanlarda bu hastalık haline gelmiş.bazen yetiştiremeyince görmezden geliyorum napayım.benim ikizlerim iyi olsun bana yeter.benim yan komşum banyoya biri girdimi temizleyecek diyor.banyoda bir damla su olmayacak.bizim evde beş vakit abdest alınıyor.adam görevden yorgun argın gelmiş.banyoyumu temizliyeyim günde on sefer.beş sefer ben beş sefer eşim temizliyelimmi yani.bence o arkadaş doktora görünsün çünkü bu bir hastalık.iyi çocuklar oyuncak oynamasın ev tertipli olacak diye ne kadar saçma.

Ya titizlik değince yan komşum geliyor aklıma.ya ev batmasın diye çocuklara bir bağırıyor.mahalle zingirdiyor.kendisi memlekete gitmişti eşi evde kalmış.adamla kavga ediyorki niye iki tane mutfak havlusunu birden batırdın diye.biri kendine bir yemek verdimi komşu hakkı sonuçta yanyanayız beğenmez kırk tane dane takar verdiğine vereceğine pişman olursun.kendisine komşular yemek veriyomuş çünki kendisi çok güzel yaptığı için kendiside versin diye veriyorlarmış.oğlu kapıya dayanıyor bana şeker ver diye allah rızası için veriyorum.diyor kurtlu büsküvilerini verme.böyle hasta işte ne diyeceksin.allah şifa versin.ama kocası çok sabırlı.nasıl tahammül ediyor ben bilmiyorum.eşim diyor sen titiz olma.

Ben bugün menümü yazmıycam.sizede kötü örnek olmıyayım.ya ben bu titizlik meselesine taktım.tencerenin altını cifleyeceğime kocamın yanında otururum.atarım makineye.makineye tencereyi atmayacaksam neye lazım kaldır at bence

Vallaha meydanı boş buldum yazdıkça yazıyom.herkesin kendi fikridir.ama yan komşuma kimse titiz demiyor herkes deli diyor.

gözün aydın canım...büyük ferahlama olmuştur,hakkınızda hayırlısı olsun allah emeklerini boşuna götürmesin
ay evet ya deryacım bitti kurtulduk valla....
ya yapmayın aman....kimin ne dediği hiç önemli değil .biz birbirimizi biliyoruz.beğenmeyen evimize(topiğimize)gelmesin.bizi çekemeyende anten taksın...

evet ya bir yıl daha var.dayanılır bir stres değil bu...ama biz yurtdışındayız o yüzden müfredatta farklıydı ...onun için çok korktu oğlum..sizin sonucunuz nasıl?

canımmmmm sen de mi diyete başladın...hoşgeldin diyet topiklerine...
canım 1. takıma gelsene hergün giriyosan buralara...
baya azimli gördüm seni...

evet cnm arttık şu yağları def etmenin zamanı gelmişti bende başladım .kendi kendime zevkli olmuyo böyle daha iyi arkadaşlarla konuşup fikir alışverişinde bulunup planlı gidiyoruz işte.

hergün giriyorum evet burdaki aradaşları çok sevdim ama misafir oyuncu olarak gelirim orayada merak etme sen:13::13:

Ya kızler ben ocak anneleri topiğine giriyodum.rota virüs aşısı yüzünden birbirimize girdik bende küstüm daha girmiyorum.

hepinizi çok seviyorum.sizin sayenizde bu altı kilo gitti.tek başıma bir kilo bile veremezdim.arkadaşlar yediklerini yazıyor.bende utancımdan az yiyordum topiğe yazıcam diye.böylece zayıfladım.tabi bebişlerimin payını unutamam en büyük pay onların. Onlar zayıflattı beni

aynı şeyleri bende hissediyorum cnm zaten bunu düşünerek buraya katıldım bende ve işe de yarıyor birlikten kuvvet doğar lafı burayada cuk oturuyor değilmi yaa.ben kendi kendime başlasaydım diete ancak 1 hafta sürer 1 kilo verirdim 36 yaşındayım ama bunca yıldır arkadaşlarla devam etmediğim dietler hep foss oldu gerçi şimdiki kadar kilom hiç olmamıştı ya neysee genelde 2-3 kilo için girerdim diete ahhhh eski günler ahhhhhhhhhhhhhh o günleri gene görürüm inşallah tek derdim 2-3 kilo olsaydı eskisi gibi keşke

sanada çok geçmiş olsun tatlımcım,allah kızının emeklerini boşa götürmesin fıstığım

aminn canım çok sağol bu sene kurtulduk seneye allah kerim
Vallaha meydanı boş buldum yazdıkça yazıyom.herkesin kendi fikridir.ama yan komşuma kimse titiz demiyor herkes deli diyor.

neyse canım son bi sene kaldı hayırlısıyla bıktım artık büyük kızımda girdi 3 sene şimdi lise 2 ye geçti kaldırdılar ama bizimkilere yaramadı malesef
sonucumuz ne iyi ne kötü canım 9 yanlışı var 90 soruda yinede fena değil okulda puan verirse 450 filan dersaneye gitmeden kendi imkanlarıyla bu kadar

Son düzenleme:
survivor başlamış ben kaçayım yaw bakem neler olmuş e seyrederkende dambıl çalışırım accukk..

iyi gecelerrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Son düzenleme:

papatyamm 1 takımda okudum yazını sen 4 kiloyu kalori sayarakmı verdin canım ve ne kadar zamanda verdin bende denemek istiyorum aslında ama sanki yavaş verilir gibi geldi çünki ben kal. hakkımı tatlı çikolatadan yana kullanırım hep

hayırdır rota irüsü kime bulaşmış Neden tartıştınızda küsüştinüz bakem

ya ben fikrimi yazdım rota virüs aşısı yaptırmadım yaptırmayıda düşünmüyorum dedim.ya hergün siteye giriyorum herkeste bir telaş ya bulaşırsa naparız acaba bulaştımı test yaptırayım falan ama çok takmışlardı.banada hemşire doktor dedi bebiş kendisi doğal yoldan alsın bünye alışsın olay oldu.yaptırmadım pişman değilim gerek görmüyorum. Herkesin kendi fikri.ebe dedi burası afrikamı bebişin vücudu susuz kalacak.zaten bir ayağımız doktorda bide isalden gideriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…