70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canımmm ya ben fazlamı yüklendim kadına derken sen vermiş veriştirmişin ellerine sağlık

bune şimdi bu kadar insanı eleştirme hakkını nerden buluyosun bütün gün pc başında oturduğumuzuda nerden çıkardın biz her işin üstesinden geliyoruz canım sen sıkma canını bidaha böyle yorum yapacaksan lütfen bu topiğe uğrama olurmuu:92::92:

sen bunlardan daha fıstıksın bebeğim helede 2 çocuk annesi olarak düşünürsek oho bunlar yanında solda sıfır kalır.maşallahın var fıstıksın fıstık
ay ağzından bal damlıyor canım teşekkür ederim böyle şeyler söyleyerek beni utandırıyorsun yapma tatlım

hay ağzınıza sağlık al bendende okadar bak ben valla hergün temizliğimi yemeğimi yaparım pazar günleride büyük temizlik günümü yaparım çocuklarımlada ilgilenirim kocişimede bakarım sonra oturur burda gevezelikte yaparım ne var bunda allah allah aşkım izne çıksın bizde hergün gezmelere gitcez gezmekle pis olunmuyor canım benim tamammı buraya gelipte insanları suçladığına göre senin evin pislikten geçilmiyo olmalı

kızlar ben evin büyük bölümünü hallettim bi tek mutfak kaldı görüşürüz byeee:79:
akşam ne yicem ben yaa:44::44::84::84::84::84:

süper o halde ben devam ediyom zaten ama bazı yazıları okuyunca tırsttımmmmmmmmm

idare edicez artık bidaha olmasın

hem oda bişiimi ben busabah kahvaltıya misafirlerim vardı poğaça yaptım 2 ad yedim afiyetle pişman oldummu oldum ama yine olsa yaparmıyım arada kaçırıveriyoruz sen yine benden iyisin

benim kahvaltı
2 çay (şekersiz)
2 poğaça
peynir
domates

hadi hesaplayın bakalım
şimdide çorba içicem domates çorbası 1 kupacık ama kb si yazdığına göre 14 gibi bişii netçem ben şimdi

sade çorba içsem doymam form çubuklardan 4 ad çıkardım yanında yiyeyim diye ama düşündüm taşındım kalktım salata yapıverdim yanında form bisküvi yedim 2 ad idere ediverdim

akşama netçem düşünüyom evde ne var ne yok bakim dedim tavuk istemiyom et istemiyom ne yiyeyim ben şimdiii

kaptannn örnek menülerinden 3-5 koyda ilham alalım daaaaa aklıma bişii gelmiyo

Son düzenleme:
ahh kızlar ben evi temizlerken sizde şunlara bi göz atın harbidende inanılmaz ya bende hepsine baktım ve bende istiyorum ama ne zaman

2010 REKORTMENLERİ / 1 - Hürriyet

inanılır gibi değil azim işte ne kadar değişiyo insan değilmii
bendeki azim haftasonu bazı kaçamaklarla delindi ama devam ediyom yediklerimden pişman oldum ama bırakmıyom napalım bugün bünyeyi şaşırttım diyelim

aynen katılıyorum canım planlı olursan herşey yolunda gider neticede değilmi yaa.
bende 2 çocuk var biri liseye gidiyo biri 2,5 yaşında eşimede ilgi alakayı eksiltmem her daim yemeğimide yaparım sporumuda dietimide yapamayanlar nedelim demi yaa herkes aynı olamaz :))

Son düzenleme:
kızlar sbs sınavı bitti.
üstümden sanki bir kamyon yük kalktı.
1 yanlışla (inşallah) bu yılıda kapattık.
oğlum..
nihayet kurtuldu yavrummmmmmmmm
hadi gözün aydın canım

cıdden yaa evın ısı bıtmıyor.............hele pc basında olursan hıc bıtmezde gezmeye nasıl vakıt bulurlar:))katılıyorum sıze:))
canım bak aramıza katıldın çoğumuza arkadaşlık teklifi yolladın.

kabul ettik.

seni aramıza aldık.

bağrımıza bastık.

arkadaş ,dost bildik.

şimdi canım senin bu yazdıkların anlaşılmıyo ne demek istedın açıklar mısın?

kötü niyetli söylemedin umarım.

amacın polemik yaratıp dikkat çekmek te değildi diye düşünüyorum.

o zaman hangi amaçla bunları yazdın merak edıyoruz cevaplar mısın?

neye istinaden söyledin.

burada herkes halınden memnun, mutlu ve birbiriyle çok güzel geçiniyo.

ve her gelene kapı açık.

yeterki o gelen açılan kapıdan içeri girip nasıl davranması gerektiğini bilsin.

konuşması gereken yerde konuşsun

,susuması gereken yerde sussun,

savunması gereken yerde de savunsun.

nasılsınız çubuk krakerler herkes iyidir işallah ben bi bakıp çıkıcam geçmişi okudum şöle bi baktım burası bugün çok sıcak bunaldım evde bir yerede gidemiyoruz eşimin sınavı varo bitinceye kadarda evdeyiz puffffffff temmuza kadar (yanlızda gezmek güzel olmuyor sabah tartıldım iyi gidiyorum ben inşallah cuma günü sevinen ben olacaım kilolarım deil:))iş yapanlara kolay gelsin gezmeye gidenlere iyi gezmeler benim gibi evde pinekleyenlerede Allah sabır versin:)))eşime bi yere gidelim diyorum sınav bitesiye olmazz hem pazara gitcez işte bundan ala gezmemi olur diyor:))sinir ya neyse ben çıkıyorum gesmeye ayy pardon pazara gitcez:)))))

kız yıne pazara çıkıyomuş.biizimki ona bıle üşeniyo.

geçmişin bilgisini verıyım

cuma okul çıkışı knakımle marmara foruma gııttik

cumartesi sabah işim vardı öğleden sonra tek başıma yıne marmara forumu gezdım

bugun de eşim ve arkadas ekıbı ormana kahvaltıya gittik

off şimdi de evde yazılı okuyom çok sıcak ev bilem bunaltıyo adamı

Son düzenleme:
cıdden yaa evın ısı bıtmıyor.............hele pc basında olursan hıc bıtmezde gezmeye nasıl vakıt bulurlar:))katılıyorum sıze:))

yavrum vlla evden önce eşim ve çocugum geliyor onlarla vakit geçirip kalan zamnalarımda işlerimi yaparım

ii gezmeler benim yeriimede geziverr
off yaa bu evin işi bitmez ben ikide bir gelip buraya oturursam napcamki

geziyim yavrum sahilde gezmek beni çok rahatlatıyor

saol hayatım

valla bazılarımız bu gezme konusuna baya takılmış ama bu biraz beceriklkle alakalı evimde mis gibidir yemeğim falanda eksik olmaz çalışıyorum bide ama hiç bi zaman bi eksiğim olmadı zaten arkadaşlarım cvbını vermiş ben dahada yüklenmeyim ağzınıza sağlık kızlarr

slm.. ben 74 kiloyum ve nasıl zayıflayacağım bilmiyorum..menude neler olmalı neler olmamalı.. napmalı... kb diyeti yaptım ama tam bir fiyaskoydu.. ilk defa bu kadar kilolu oluyorum ve bu beni çileden çıkartıyor.. bana yol gösterirseniz sevinirim..

kızlar sbs sınavı bitti.
oğlum..

gözün aydın canım...büyük ferahlama olmuştur,hakkınızda hayırlısı olsun allah emeklerini boşuna götürmesin

kızlar merhaba...ben bugün normal beslenmeme döndüm...dünde söylemiştim ben bişeye bağlı kalıncabunalıyorum bu karbon diyetindede liste olayı varya tamamen diyet pisikolojisine girdim buda motivasyonumu bozdu kendimi zorunlu hissedincede daha çok açlık hissettim...boşverin ya şimdiye kadar 20 kiloyu nasıl verdiysem aynı yöntemle son kalan 6 kiloyu veririm ben ,yaparım kızlar hırslıyım ben ...ama bişeye bağımlı olmak beni strese sokuyor,neyse listemi vereyim
uyanınca
1 brd.sade kefir içi keten yohumu yağı
kahvaltı(10-12.30 arası)
1 hşl.yumurta,5 yeşil zeytin,1 dlm.keçi peyniri,2 dlm.çavdar ekm.(kızarmış)üzeri labne peynir,maydanoz,nane,dere otu,söğüş salata,çay,3 halka sucuk sade tavada yapılmış
ara ve öğle yok çünkü kahvaltı brunch oldu
ara
3 ceviz,2 fındık,3 badem
akşam(16.30)
yarım pors.domates biber soğan ve sosisle yapılmış soslu sade hşl.makarna,bol yeşil salata
haftasonu kaçamağım makarna oldu,çünkü on gündür kaçamak yapmıyordum,olur değilmi görmeyin
gün boyu 3,5 lt.su,yeşil çay,form çay
yatmadan
1brd.kefir içi keten tohum yağı
SPOR:
65 dk.ayakta eliptik bisiklet,20 dk.koşu bandının kemeri,30 dk.ikişer setten 25er tane dumbıllarlaomuz,kol,göğüs hareketleri ve basen göbek için yerde ve ayakta plates hareketleri
çok şükür spordan sonra boynumda hafif bir sızı var ama kendimi çok iyi hissediyorum kızlar

bide geçmişte bir arkadaş milleti pislik götürüyor falan bişeyler yazmış...listeye baksın bakalım nasıl oluyormuş...allaha şükür obsesif derecede titizim bugün bukadar şeyin arasında evimide cillop gibi yaptım yemeğimide yaptım çocukları alıp parka götürdüm onlar oynarken bide orda aletlerle çalıştım evdede sporumu yaptım evdeki evcil hayvanlarımıda temizledim yemlerini yeniledim,çamaşırlarımda yıkandı ütülendi,burdada çene yapıyorum,işede gidiyorum ve bu tempom hafta içide son sürat devam ediyor...ben o arkadaşı anlayamadım ya çok hantal yada elinden bir iş gelmiyor yada bizim yaptıklarımızı başardıklarımızı çekemiyor...neyse hiç üzerime alınmadım sadece örnek olur belki diye günümü yazdım...
öptüm herkesi

Son düzenleme:

ohh sefan olsun iyi spor yapmışsın.kolay gelsin

kb dieti konusunda sanırım benimde pek kolay devam edecek gibi görünmüyo ama az daha sabredicem 3.günde bakalım kaç gr kayıp var ona göre denemeye devam edicem ama kaçamaklar öldürdü beni noluyo bana yaww anam 4 kg gitti diye gaz mı geldi nedir ama bugün geçirdim ayağıma taytımı üzerine penye tuniğimi e tabii alt üst siyah ama üst accuk desenli şekilde kardeşlerim ablaaa süper görünüyosun deyince dörtköşe oldum .fazla kilo gitmemiş olsada sporla toparlandım accık ondan iyi görünüyorum (e tabii accıkta göbüşü içime çekmeye çalıştım)zaten göbüşüm olmasa herhalde 3 kilo daha zayıf olurdum

diete son gaz devammmmmmmmmmmmmmm

Son düzenleme:
kızlar sbs sınavı bitti.
oğlum..

geçmiş olsun canımm aynen benimde nedir bu çocukların çektiği bu yaşta tabi bizimde sitresten öldük kaç gündür
kızım girdi benimde daha seneyede var aynı stres hayırlısı bakalım ama maş. 1 yanlış

valla iki günde 500 gr. gitmişti ama olsun ya dedim ya ben bişeye bağlı kaldımmı daha çok isyan edesim geliyor...tamam normal beslenmemide belli çerçevede yapıyorum ama en azından ben ogünkü keyfimeyada evdekine göre ayarlıyorum artırıp azaltıyorum,yani ben belirliyorum...neyse ya boşver...bu şekil daha rahat ve huzurlu yapıyorum biraz sıkıya gelemiyorum galibaeskiden böyle değildim ben ,bir kural konmuşsa bana o kurallara sonuna kadar uyar ve taviz vermezdim ama busene normal yaşantımda aile içinde yada iş yerinde veya arkadaş çevremdede olsun kural koydularmı ister istemez geriliyorum ve asabileşiyorum...yaşlanıyorum galiba yada kendi isteklerim ön plana çıkıyor kendimi önemsiyorum demekki bana öyle geldivalla spora bugün 1 hft.aradan sonra başlayınca üstümdeki suçluluk duygusu gitti yaaaa,BEN SPOR YAPMAYI SEVİYORUM ve buyüzden boyunluğu bile 2 gündür çıkarıp kendimi yokladım veeeeebugün başladım ,hafif biyanma ve çekme var ama çok şükür iyiyim kızlar...moralim yerine geldi yaaaa

sanada çok geçmiş olsun tatlımcım,allah kızının emeklerini boşa götürmesin fıstığım

geçmiş olsun canım sevindim boynunun düzelme göstermesine ahh bide benimki düzelse.
spor konusunda gerçekten uzun süre düzenli devam edince alışkanlık yaratıyo ben dün akşam kardeşimdeydim e misafirliğe gidince spor yapamadım tabii bide dün ev temizliği canımı çıkardı ama ruhum daraldı sanki bacaklarım yerinde durmak istemiyodu olduğum yerde kalktım bacanaklar kağıt oynarlarken biz mutfaktayız tabii step yapar gibi yerimde saydım resmen 30 dk ve hallettim :)) sıkıntıyı bağımlısı oldum sanırım spor spor spor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…