70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kimsenin kımseye pis dedıgı yok ki?neden ustlerıne alıp da konuyu baska yerlere cekıstırıyorlar anlıyamadım.....ama kımsenın sefıyesıne ınmek de istemem kım kımın hakkında ne dusunuyorsa allah da ona onu versın ne dıyeyım....kımsenın kımseyı cekemıyecek bır halı yok:))yazık uzuldum......alıngan arkadaşlara

çok yorulduuuumm
mangal yaktık bugün arkdaşlarla
daha yeni oturdum
karnımın şişliğinden nefes alamıyorum :78::78:
tartıda 1000 kilo falan çıkarım heralde

kdr nerdesinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

BURDAYIM CANIMMM ..eve daha yeni girdik ve hemen pc başına geldim,sizleri ösledim çokkkkayınvalidemelrdeydik,görümcem bebişiyl eordaydı bol bol sevidm yavrum 4aylık ama 1ay önce safrakesesi alındı,bide karaciğer nakli oalcak biraz büyüyünce,sarılığı var hemde ayına göre zayıfinsan üzülüyo bakamıyo ama neeşside yerinde rabbimin meleği onlar,sevdim kokladım,sabahta yatağımıza aldım eşimle oynadık onla(çok güzel birduygu rabbim kendi, bebeğimde yaşatınca daha güzel olucak eminim)inş.düzelir bebiş...bugünd eikindi gibi piknik yaptık ohh açıkhava bebek olduğundan lahmacun alındı hazırdı herşey yedim vallanapıyımmm...ama zayıflamışın dediler yinede eteklerim üstümden düşmedilkçe kabulüm değilyazmıştım ya tipime tüküreyim

hoşgeldin canım iki gündür burdan yırtınıyorum kdr diye ama ses yok geçmişi okudunmu her girdiğimde sana laf saydım ama cevap yok.RABBİM üç ayların yüzüsuyu hürmetine sana sağlıklı bebiş versin sende sev inşallah

bu hafta hepimiz artıdayız canım yine senin karnın doymuş ben çikolata yedim akşam yemekte yemedim açım

ekmek yemedim allahtan
salata ve köfte yedim
o da çok etkilemez sanırım kiloyu
bakalım yarın sabah bi tartılcam haftaya kaç kilo artıda başlıyorum

hoşbulduk canım orda net yoktu ama bebek vardıaslınd aben yazdım hemde neden az kilo verdiğime dair İSYAN MEKTUBU BIRAKIP gittim HEMDE İMDATTTT DİYEREKKKama yazımda sadece beğenilmiş teşekkürler türkiyeeorda yazmıyomuki gideceğim neyse sıkmışım seni kusura bakma bidaha olmazbhafta bana el atar eminim kaptanım ve ekibigördüm bikaç yerde seslenmişinaminnnn...

ekmek yemedim allahtan
salata ve köfte yedim
o da çok etkilemez sanırım kiloyu
bakalım yarın sabah bi tartılcam haftaya kaç kilo artıda başlıyorum

kahvaltıdada ben yedim kaynanacığım köfte yapmıştı azyağlı ohh 4tane birazda patates çok az ekmekle yarım dilim anca götürdüm,herzaman yanımdA DEĞİL ya hem anne yemeğiikindide görümceme moral olsun diye dışarı fikri olunca lahmacun oldu:44:

çok yorulduuuumm
mangal yaktık bugün arkdaşlarla
daha yeni oturdum
karnımın şişliğinden nefes alamıyorum :78::78:
tartıda 1000 kilo falan çıkarım heralde
afiyet olsun canım ya

ben hala çupra yiyemedim.

off mangalda sucuğa ,köfteye bayılırım..........

ya ne diyon resmen yırtındım.geçmişi tam oku misafirlerinide sordum.ya hepinizi çok sevdim ama kdr nin yeri ayrı.senin yaşadıklarını harfi harfine bende yaşadım.yanlızlığı iyi bilirim.bebeğe rabbim acil şifa versin kızzzzzzzzzzzzz benimkilerde zayıf.4 aylıkken 5600 lerdi şimdi 4,5 aylıklar kiloalmışlardır inş.benimkiler 8 aylık doğdular

baktımda topik çalkalanmış...pislik
temizlik mevzusu:44 bayanda okur evet misafirlerimide ağırladım cuma akşamı,börek,sarma,kedidlipasta ve mercimek köfte yaptım,evsüpür sil,mutfağın perdeelri yıkandı astım,banyo wc derken varya ha bide cuma canım kocacım oruçtu ben tutamadım ona sofra hazırladım allahtan yemek vardı bigün önceden...bittim artık arkdaşalr geldiğinde inan ben şöle az uzanayım diyecektim işlerede ta saat 14te başladım bidemamaLAIR YEDİLER OHHH BENDE mercimekten bol kaçırdım mideye,evitopla yat,sabah uyandım eşimel kahvaltı yaptık sınavda görevliydi dün.o gitti benazdaha uyudummakina boşalttım evi toparal hazırlan haydi kaynanamgillerearabamızlada 2saat...öyle canım bende seni seviyorumm..beni anladığını biliyorum..şuan bile evde sadece tv sesi ve klavye sesi var....eşim oturma odasında ben salonda,ortada bebk olsaydı farklı olurdu neyse rabbim sağlıklı,hayırlısını versin..buarada gelinmiz hamiley kızımız olucakmış dün öğrendik

ben çıkıyom bebikler uyanmadan bir kaç saat bende uyuyayım hadi bayyyyyyyyyyyyyy

iyigeceler balımm..yatda dinlen..ebnde erken yatıcam yorulmuşum sanki top oynadık ip atladıktanamzımı kılıp yatıcam yine adet öncesi şişlik başladı 4gündür sporda yapamadım yarın tamgaz bennn

ikiz anası ayyy dev anası gibi olduneyse pardon canımhadi çık artık saat 2355:çocuklar kalkıcakkk

BURAYA TAKIL KİLOLARINDAN KURTUL CANIM HOŞGELDİN SENDE ARAMIZA
yaw burda giriş limiti yokmu çok kişi oldukta rahatsız değilim tabi nasıl olsa kaptan uğraşıyo en çok yazık onun için dedim
aynen katılıyorum benimde alt komşum var küçük bebeği 1.5 yaşında ve ortalıkta bitane oyuncak yok çok dağıtıyormuş zor geliyomuş toplamak ama özendim doğrusu ev derli toplu ama bide benim eve bak allahın hergünü ev dingonun ahırına dönüyo topla dur ama bende oyuncak sepetini aldım çocukların odasına tıktım orda oynasınlar hiç olmazsa evde gözüme batmasınlar çok ii oldu daha önce niye yapmadımki hem bebişler mutlu hem ben

Vallaha meydanı boş buldum yazdıkça yazıyom.herkesin kendi fikridir.ama yan komşuma kimse titiz demiyor herkes deli diyor.

doğru bende yapsam bende derim kendime deli

canım 20 günde verdim ben kiloyu ama kalori dediysek ful hamur işi çikolata şeker tuzlu şeyler değil şeker tuz kesilecek ben çayı yarım şekerli sabah içtim bir fincana yarım şeker ama çikolata ve hamur işi olaylarını rafa kaldırdım her öğünde 1 lıght ekmek yedim günlük aldığım kalori 700 ü geçmedi ama en az 250 kalori harcayacak kadar spor yaptım ve normalde çok su içmem 2-3 lt içmeye gayret ettim bu şekilde gitti ama 10.günden sonra sabahları kiraz sapı kaynatıp 1 bardak içtim ödem kaybolsun diye onunda etkisi oldu tabii

valla canım ben bazı aşıların yapılması gerektiğine körü körüne inanmam fakat yaptırdınmı dersen yaptırdım dr yapılcak dedi yaptık valla iyimi yaptık kötü mü bilemiyorum ama çocuğu ileride yaşayacaklarına karşı savunmasız bırakmayalım diye yaptırdık bakma işte .sonradan pişman olmak istemedim .kızkardeşimde rotayı yaptırmadı çocukta bi sıkıntı yok neticede ama şans işte yaptırmayanı bulucak sadece diye bişii yok aşıyı yaptıranlarada bulaşabiliyor aşırı olmamak kaydı ile hijyen sağlarsak çocuğun hayatında sorun olmaz bence de.herkesin kendi düşüncesi neticede dr tavsiyesi alıp karar vermek sana kalıyor dr güveniyosan illaki yapılacak diyoa orda düşünürüm o ayrı mesela benim kıza 32 aylık şuan ve ekimde yeni bi aşı çıkmış pnömokok diye geniş koruyuculuymuş vss dedi dr ama yapıp yapmamakta kararsızım neticede şimdiye kadar olanı yaptırdım ama düşünüyorum genede bakalım karar vermedim henüz biz yaptırmadık büydük öyle düşününce farklı karara yöneliyorum bide bizim zamanımızdaki hayatla şmdiki hayat arasındada farklar var onuda düşünüp aman yaptırsakmı acep diyorum .nebileyim işte öle yanii ama dediğin gibi bi ayağımız dr da zaten Allah korusun tabiki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…