kdr nerdesinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
çok yorulduuuumm
mangal yaktık bugün arkdaşlarla
daha yeni oturdum
karnımın şişliğinden nefes alamıyorum :78::78:
tartıda 1000 kilo falan çıkarım heralde
bu hafta hepimiz artıdayız canım yine senin karnın doymuş ben çikolata yedim akşam yemekte yemedim açım
hoşgeldin canım iki gündür burdan yırtınıyorum kdr diye ama ses yok geçmişi okudunmu her girdiğimde sana laf saydım ama cevap yok.RABBİM üç ayların yüzüsuyu hürmetine sana sağlıklı bebiş versin sende sev inşallah
kdr canım bebek kaç kilo öğrenebilirmiyim
ekmek yemedim allahtan
salata ve köfte yedim
o da çok etkilemez sanırım kiloyu
bakalım yarın sabah bi tartılcam haftaya kaç kilo artıda başlıyorum
afiyet olsun canım yaçok yorulduuuumm
mangal yaktık bugün arkdaşlarla
daha yeni oturdum
karnımın şişliğinden nefes alamıyorum :78::78:
tartıda 1000 kilo falan çıkarım heralde
hoşbulduk canım orda net yoktu ama bebek vardıaslınd aben yazdım hemde neden az kilo verdiğime dair İSYAN MEKTUBU BIRAKIP gittim HEMDE İMDATTTT DİYEREKKK ama yazımda sadece beğenilmiş teşekkürler türkiyee orda yazmıyomuki gideceğim neyse sıkmışım seni kusura bakma bidaha olmaz bhafta bana el atar eminim kaptanım ve ekibi gördüm bikaç yerde seslenmişin aminnnn...
ya ne diyon resmen yırtındım.geçmişi tam oku misafirlerinide sordum.ya hepinizi çok sevdim ama kdr nin yeri ayrı.senin yaşadıklarını harfi harfine bende yaşadım.yanlızlığı iyi bilirim.bebeğe rabbim acil şifa versin kızzzzzzzzzzzzz benimkilerde zayıf.4 aylıkken 5600 lerdi şimdi 4,5 aylıklar kiloalmışlardır inş.benimkiler 8 aylık doğdular
ben çıkıyom bebikler uyanmadan bir kaç saat bende uyuyayım hadi bayyyyyyyyyyyyyy
BURAYA TAKIL KİLOLARINDAN KURTUL CANIM HOŞGELDİN SENDE ARAMIZAslm.. ben 74 kiloyum ve nasıl zayıflayacağım bilmiyorum..menude neler olmalı neler olmamalı.. napmalı... kb diyeti yaptım ama tam bir fiyaskoydu.. ilk defa bu kadar kilolu oluyorum ve bu beni çileden çıkartıyor.. bana yol gösterirseniz sevinirim..
aynen katılıyorum benimde alt komşum var küçük bebeği 1.5 yaşında ve ortalıkta bitane oyuncak yok çok dağıtıyormuş zor geliyomuş toplamak ama özendim doğrusu ev derli topluIyi akşamlar kızlar.nabersiniz.mitingde olay filan çıkmamış çok şükür.eşim eve geldi yemek filan yedi şimdide geceye gidiyor.neyapsın rızık ordan geliyor.ikizlerede tek başıma bakıyorum.yemeğimide yapıyorum.temizlikse zaten prefabrikte oturduğum için yarım saat sürmüyor.toz alınacak eşyamda yok.ama işten önce bebeklerim gelir.kendime titiz demiyorum çünkü bazı insanlarda bu hastalık haline gelmiş.bazen yetiştiremeyince görmezden geliyorum napayım.benim ikizlerim iyi olsun bana yeter.benim yan komşum banyoya biri girdimi temizleyecek diyor.banyoda bir damla su olmayacak.bizim evde beş vakit abdest alınıyor.adam görevden yorgun argın gelmiş.banyoyumu temizliyeyim günde on sefer.beş sefer ben beş sefer eşim temizliyelimmi yani.bence o arkadaş doktora görünsün çünkü bu bir hastalık.iyi çocuklar oyuncak oynamasın ev tertipli olacak diye ne kadar saçma.
Ya titizlik değince yan komşum geliyor aklıma.ya ev batmasın diye çocuklara bir bağırıyor.mahalle zingirdiyor.kendisi memlekete gitmişti eşi evde kalmış.adamla kavga ediyorki niye iki tane mutfak havlusunu birden batırdın diye.biri kendine bir yemek verdimi komşu hakkı sonuçta yanyanayız beğenmez kırk tane dane takar verdiğine vereceğine pişman olursun.kendisine komşular yemek veriyomuş çünki kendisi çok güzel yaptığı için kendiside versin diye veriyorlarmış.oğlu kapıya dayanıyor bana şeker ver diye allah rızası için veriyorum.diyor kurtlu büsküvilerini verme.böyle hasta işte ne diyeceksin.allah şifa versin.ama kocası çok sabırlı.nasıl tahammül ediyor ben bilmiyorum.eşim diyor sen titiz olma.
Vallaha meydanı boş buldum yazdıkça yazıyom.herkesin kendi fikridir.ama yan komşuma kimse titiz demiyor herkes deli diyor.
papatyamm 1 takımda okudum yazını sen 4 kiloyu kalori sayarakmı verdin canım ve ne kadar zamanda verdin bende denemek istiyorum aslında ama sanki yavaş verilir gibi geldi çünki ben kal. hakkımı tatlı çikolatadan yana kullanırım hep
ya ben fikrimi yazdım rota virüs aşısı yaptırmadım yaptırmayıda düşünmüyorum dedim.ya hergün siteye giriyorum herkeste bir telaş ya bulaşırsa naparız acaba bulaştımı test yaptırayım falan ama çok takmışlardı.banada hemşire doktor dedi bebiş kendisi doğal yoldan alsın bünye alışsın olay oldu.yaptırmadım pişman değilim gerek görmüyorum. Herkesin kendi fikri.ebe dedi burası afrikamı bebişin vücudu susuz kalacak.zaten bir ayağımız doktorda bide isalden gideriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?