70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar sbs sınavı bitti.
üstümden sanki bir kamyon yük kalktı.
1 yanlışla (inşallah) bu yılıda kapattık.
oğlum..
nihayet kurtuldu yavrummmmmmmmm
ya evet geçmiş olsun ... ama yazık ki sınavlar bitmez

devamıda gelir ha gayrett

neden cevap veriyosunuzki arkadaşlar boşversenize ...

ya neyse herkesin bileceği bir iş.allah bebişlerimizi korusun.rota virüsü ve ponomokok farklı birşey canım.o gerçekten tehlikeli.onu belki bende yaptırırım.rota virüsü isal.bir serumla atlatan çocuklar çoğunlukta.

bu arada hepinize günaydın kızlar.eşim geceden çıktı yattı.bende bebişlerin çamaşırlarını attım yıkanıyor asayım kurusun.bebişlerde yatağın üzerinde tepiniyolar.hepinizi öpüyorum

bu arada hepinize günaydın kızlar.eşim geceden çıktı yattı.bende bebişlerin çamaşırlarını attım yıkanıyor asayım kurusun.bebişlerde yatağın üzerinde tepiniyolar.hepinizi öpüyorum

tatlım dünün olaysız atlatılmasına sevindim
o bebişleri benim yerime de öp bebekleri çok severim hele ikizleri
çifte kavrulmuş gibiler

günaydınnn kızlarrrrrrrrrrrrrrrr artık yaz geldi süperrr güneşli günleri uyanıyoruzzzzzz.bugun kuaför günüm saçlarımı kestircem boyatcam yaz geldi acık değşelimmmm güzel bi hafta geçirelim inşşşşşşş

görüşürüzzzz kızlarrrrr

günaydın kızlar
günaydınnn
günaydın kolay gelsin... bu arada allah bağışlasın . bizde eşimle dua ediyoruz. bizimde ikizimiz olsun istiyoruz
tatlım dünün olaysız atlatılmasına sevindim
o bebişleri benim yerime de öp bebekleri çok severim hele ikizleri
çifte kavrulmuş gibiler

evet bayılıyorum bende ikizlere...

günaydınlaaarrrrr. bugün giden kilolardan haber yok çünkü ben bu diyetin etkilerinden olan bir problem yaşıyorum . sabah sabah hoş değil ama kabızlık sorunu başladı dünden beri ne yapsam acaba ?

günaydınnn... güzellik günün bugün yani ne güzelll.. yeni halini koyarsan o zaman bizde bakarız

günaydınlaaarrrrr. bugün giden kilolardan haber yok çünkü ben bu diyetin etkilerinden olan bir problem yaşıyorum . sabah sabah hoş değil ama kabızlık sorunu başladı dünden beri ne yapsam acaba ?

cnm bazen bizdede oluyor sabhalrı kuru kayısı sıcak su ve form çayları denersen biraz daha ii gelirr

günaydınnn... güzellik günün bugün yani ne güzelll.. yeni halini koyarsan o zaman bizde bakarız

seviyorum bakımı bugun vakit ayırıyım biraz koyarım tabi cnmmmmm

Vallaha meydanı boş buldum yazdıkça yazıyom.herkesin kendi fikridir.ama yan komşuma kimse titiz demiyor herkes deli diyor.

o titiz komşulardan bende de var. benim üst katımda ev sahibim oturuyor. arka balkona halılarını ama abartısız her gün silkeliyordu eşimyeter temizleme ben temizliyorum içeri girip çıkıyorum neler düşmedi ki o balkonuma röntgen bile attı çocuğunun defter parçaları ve evinin tozları. neyse biz orayı kapattık hala çıkmıyorum ön balkonu temizleyip oturuyoruz ya onlarda arka balkonu kapattılar camekanla ön taraftan silkeliyor şimdi bir kaç defa uyardık hiç anlamadı zaten o Türkçe pek konuşamıyor ee ben de dediğini anlamıyorum.
bir gün balkonu yıkadık eşim çayını alıp oturdu bende çıkacaktım odadaydım kadın eşim otururken yolluk silkti
artık alıştık ne yapalım
ev sahibinin üstündeki komşum da gece halı silkiyor eşi evdeyken yani ne gece ne gündüz balkon bize açık değil sonrada Filiz sen niye bizimle gün yapmıyorsun diyorlar sabah akşam kafama evlerinin tozlarını silkeliyorlar ben ne yapayım

Son düzenleme:

ne bu komşulardan çektiklerimiz yawwwww ben de memnun değilim komşulardan
apartmanda yaşamayı bilmiyorsan çek git müstakil bir evde yaşa

ne bu komşulardan çektiklerimiz yawwwww ben de memnun değilim komşulardan
apartmanda yaşamayı bilmiyorsan çek git müstakil bir evde yaşa

haklısın canım ama kendini bilmeyen ya da temizlik hastası çok çevrede ne yapacaksın

boşverrr

ben çok sinir oluyordum hatta bir gün -o röntgenin düştüğü gün- topladım üşenmedimde çöpleri götürüp kapısına götürecektim ama hangisi düşürdü bilemedim. Sonra Allah'ım sen sabır ver dedim. bıraktım. Artık alıştım kanıksadım.

sulu süpürgelerden almışlar biri almış diğerleri ondan görüp almış onlar da acayip ses çıkarıyor bir komik apartmanımız var işte. Uysan iyi kavga çıkarda Allah'ıma bırakıyorum sabrediyorum. Daha önce ev sahibine değil de diğerine demiştim abla düşüyor diye bağırdı bağırdı bana insan içinde benden 10 yaş büyük sustum ama diyeceğimi dedim sonra geldi özür diledi.
benim çapraz alt katımda oturuyor eşimin arkadaşları onların evinin balkonundan südyen bebk bezi mutfak çöpü topladıklarını hem eşim hem arkadaşları toplarken gören komşular söyledi. evi temiz olsun yeter bunlara

ayyy ne doluymuşum
başınızı ağrıttım :78::78::78:

cuttygirl bir haftada nasıl 5 kilo verdin?

haftada 5 kilo olayına ben de takıldım. ben de sağlıklı bişekilde 2 hftada da bile 5 kilo versem 3. haftayı evimizin resmi bayramı ilan ederdim.
ben ilk tartıldığımda diyete başladığımda 20 gün kadar regl günüm geçiyodu ve bnm regl dönemim 10 gün sürüyo ve bu sefer çok fazla kanmam oldu normalden iki kat fazla lavaboya çıktım ödemleri attım yani bu hafta o şekilde gitti bu kilo bundan sonraki haftalarda gitmez o kadar anca 1 kilo gider hatta o bile gitse iyi
sizin eşler zayıflamanız için hediye vaat ediyo benmkide geldiğimde daha fazla zayıflamış olursan seni babnın evine yollarım diyo o kiloları aldırana kadar sana canımız çıktı sende veriyosun diyo ama tabi ben vericem kilo kıskanıyo işte 59 kilo olana kadar durmak yok yola devam istikrar sürsün kilolar gitsin

canlarım günaydın nasılsınız
anam ne çok konuşmuşsunuz oku oku anca bitirdim be 1 saattir okuyorum geçmişi hemde bensiz konuşmuşsunuz

canlarım günaydın nasılsınız
anam ne çok konuşmuşsunuz oku oku anca bitirdim be 1 saattir okuyorum geçmişi hemde bensiz konuşmuşsunuz

günaydın canım
uzun uzun yine konuuruz beraber canım
gerçi sbs ve hafta sonu olması dolayısıyla bence o kadar konuşulmadı ama bana da öyle gelmiş olabilir.

sbs'yi atlatan aileleri ve çocuklarını tebrik ederim. darısı bize
bize demişken ben gidip ders çalışayım biraz

kızlar ben cuma cumartesi pazar menülerimi yazacam herşey ok de pazar günü bruncha gittik arkadaşa orda yediklerimi bir türlü hesaplayamıyorum senacım yardım edermisin?????

3 haziran cuma menüm:

kahvaltı:

2 dilim kızarmış tam buğday ekmeği(16)
sucuklu yumurta(1)
yarım salatalık(2)
kaşar peyniri(1)
yeşil çay(0)

ara:türk kahvesi(0), beşibiryerde çay(0)

öğlen:.menemen(1 domates(6), 1 dolmalık biber(4), 1 yumurta(0), kaşar peyniri(1))

ara: yeşil çay(0), siyah çay(0), 1 dilim kaşar peyniri(1)

akşam: 1 tane haşlanmış tavuk baget(0), 1 dilim kızarmış tam buğday ekmeği(8),1 tane light üçgen peynir(0.5), form çay(0)

ara: yeşil çay

3.5 litre su
toplam:40 ünite

.......................................................................................................................

4 haziran cumartesi menüm

kahvaltı:

1 tane simit(25)
sucuklu yumurta(1)
kaşar peyniri(1)
siyah çay(0)

ara: türk kahvesi(0), beşibiryerde çay(0)

öğlen:

250 gram (1 su bardağı) yoğurt(12)
1 tane közlenmiş patlıcan(4)
az zeytinyağı(0)
az kırmızı toz biber(0)

ara: yeşil çay(0)

akşam:

kıymalı yumurta(0)
kola zero(0)
form çay(0)

ara: yeşil çay

3.5 litre su
toplam:43 ünite

.....................................................................................................................

5 haziran pazar menüm:

kahvaltı:

5-6 patates kızartması(10)
1-2 patlıcan biber kızartması(5)
4-5 kaşık patlıcanlı salata(10)
2 kaşık rus salatası(5)
salçalı sosis(2)
kaşarlı yumurta(2)
1 dilim ekmek(12)

biliyorum çok oldu ama arkadaşa bruncha gittik valla anca bu kadar tutabildim kendimi değerlere bir bakarmısınız ne kadar doğru bilmiyom???????????????

ara: türk kahvesi(0), beşibiryerde çay(0)

öğlen: yok (brunch zaten 11 buçuk gibiydi)

akşam:3 tane mangalda tavuk pirzola(0), 1 bardak kola zero(0), form çay(0)

3.5 litre su
toplam: 46 ünite

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…