70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydınlaaarrrrr. bugün giden kilolardan haber yok çünkü ben bu diyetin etkilerinden olan bir problem yaşıyorum . sabah sabah hoş değil ama kabızlık sorunu başladı dünden beri ne yapsam acaba ?

cnm ılık suyun içine limon ve tatlı kaşığıyla bal koy sonrada 2 kayısı ye ben öyle çözdüm gün içerinde yeşil çay iç bol su iç

kaptanım sen facede varmısın:26:

evet cnm bir facem var

bir arkadaşım zayıflama kemeri almış..doktor yanında diyet listeside vermiş..(kemeri satanda aynı doktor)..arkadaş bikaç kilo vermiş çok sevinmiş..sonra karbohidrat topiqine gelince böyle kaldı meqer mucize kemerde deqil dotorun verdiqi karbohidrat listesindeymiş..beni kandırdı bir sürüde para verdim diye veryansın etmişti..
tünaydın kızlarr iii pazarlar herkeseee hava süper biz yine gezmelere gitceezzzzzz
bi hafta evde otursan kına yakacam kuzuu
ahh kızlar ben evi temizlerken sizde şunlara bi göz atın harbidende inanılmaz ya bende hepsine baktım ve bende istiyorum ama ne zaman

2010 REKORTMENLERİ / 1 - Hürriyet
waaooowwww büyük deqişim

ebru hanım..
haddinizi bilin..temizlik yemek dediqin kaç saatlik iş...1 saat temizlik 1 saat yemek yapsan bütün işin biter..biz açmıyız..evimize gelip gördünmü pislik içince diyorsun...bizler insanız gezicez eqlenicez tabiki..hafta sonları eşlerimiz evde tabiki hafta içine nazaran daha çok gezicez..hatta ben haftaya tatile çıkıyorum bursa izmir çeşma çanakkale balıkesir manisa bolu safranbolu kastamonu zonguldak amasra gezicem hep..insanların gezmesi yada topiqe gelmesi seni neden rahatsız ediyor..ve bu topiqe bunları yazma gereqini ve hakkını nerden buluyorsun..

kızlar sbs sınavı bitti.
üstümden sanki bir kamyon yük kalktı.
1 yanlışla (inşallah) bu yılıda kapattık.
oğlum..
nihayet kurtuldu yavrummmmmmmmm

ablacım hadi geçmiş olsun inşallah güzel sonuçlar gelir

canım mevsim sebzelerinde bişeyler yapabilirsin..taze fasulye mesela..zaten yaz geldi domates salatalık hafif bir salata yetecek zaten..özle bişey hazırlamaya çalışma evde ne varsa onu yap tatlım

hoşgeldin canım

Vallaha meydanı boş buldum yazdıkça yazıyom.herkesin kendi fikridir.ama yan komşuma kimse titiz demiyor herkes deli diyor.

sen şu anda bu sözleri yazma hakkına sahip deqilsin..yazdıklarına buradaki insanlar diye başlayıp neden üstlerine alınıyorlar diyemezsin..çünkü buradaki insanlara söylüyorsun..evleri pislik içince ve açlar yazıp sonrasında ben kimseye pis demedim diyemezsin..önce yazdıklarını oku ondan sonra yorum yap..kendi yazdıklarınla çelişiyorsun..bende arkadaşlarımın yazdıklarına katılıyorum ve seni burda görmek istemiyorum..

ebruyeter herhalde hamaratlığımızı kıskandı
ben de istemiyorum bu arkadaşı fesatlara yerimiz yok

Günaydııııııııınnn hanımlar ben geldim
cok yogun bır hafta sonu gecırdım haşatım çıktı valla.cts fizik tedavı öğleden sonra eski iş yerimdeki malzemelerimi getirdik eşimle depoya koyduk aksama kadar onla ugrastık eve geldık eşim gecenöbetine bende evde börek yaptım cocugu yıkattım uyuttum kendım duş aldım anca 11 de yattım.
pazar günüde memlekete gittik annem babam biz ve ablamlarla annemlerin evi var orda piknik yaptık hep beraber yürüdük azcık aksama dogru kuzu sevdik yolda oglan benı mahvetti yaa uyudu ama nasıl uyuma kol bacak uyustu bende ve her kımıldandıgında zırladı agzına meme baska türlü ortalıgı yıkıyor geberdim resmen zaten fizik tedaviden dolayı dövülmüş gibiyim resmen yaa valla ayın 20 sı gıbı 1 hafat bı ıst canakkale fılan düşünüyoruz ama gitmesem mi diye ciddi ciddi düşünüyom hiç bişey anlamıyom ben cocukla yorgunlugu oluyor ekstaradan o kadar yaa küçük cocugu olan arkadaslar sızde mı benım gıbısınız benmı cok bunaltıyorum kendımı acaba yadsa cocuk mu memeden kescem o olacak yavv bana da yazık

bugün tartılmam lazım sanırım bu haftaya artıyla başladım gibi geliyor dün çok düzensiz yedim ve kaçamak yaptım menümü yazayım
sabah+ öğle 2 dilim kepek ekmeği bir kaşık şekerli çay, bir çay kaşığı reçel, bir çay kaşığı tereyağ,1bir yumurta 5 tane cherry domates,bir kibrit kutusu kadar peynir 4 adet zeytin o kadar çok yemişimki yazarken bile yoruldum

ara 1 incecik neredeyse kağıt inceliğinde yaş pasta göz hakkımdı ama

akşamsaat 5de poğaca yapmıştım yarın için bizimkilere ama dayanamadım iki tane yedim bir kaç tane zeytin ve biraz peynir ve domatesle bir parçada ızgara tavuk yani akşam yemeği yaptım ama yiyemedim poğacaya yenildiğim için

yatarkende süt içtim çok kötü değil mi menü su 2.5 litre kadar içtim 2 bardak çay şekersiz 1 bardakta çubuk tarçınlı çay

hoşgeldin cnm bnm ayy cnm küçük çocukla yolculuk öyle oluyo anne olmadım ama nneliği çok iyi biliyorum çocuğm olabilecek yaşta kardeşim var ona bakıyodum ayyy varya 15 dklık yolda bile çekilmiyoki çocuk bide o kadar saat sürecek bi yolda düşünemiyorum ama gezmeyede hakkın var sonuçta

Son düzenleme:

ay canım seni çok iyi anlıyorum. yağmur da ağustosta 3ünü dolduruyor ama hala ne zaman gezmeye gitsek burnumdan getiriyor. eve geliyoruz çocuk melek gibi. 3 yıldır bu böle. her eve geldiğimde bi daha dışarı çıkmıcam diyorum. ben de çok bunaldım artık seneye bi de ikinciyi düşünüyoz napcam bilmiyom:18::18::18::18::18::18::18:

günaydın kızçelerrrr bugün tatil için alışverişe gidicem arkadaşımla..kilo verdikten sonra kendime doqru dürüst bişey almadım..tatile çıkmadan 1 hafta önce alırım her hafta kilo veriyorum bir aldıqım 1 ay sonra bol geliyor diyee..kıyamadıqım 1-2 kıyafetimide terziye vericem 38 bedene küçültsün..inşallah bişeyler beqenebilirim..önceden kiloluyken üstüme olan bişey bulamıyordum zayıf olsamda şunalrdan alıp giysem diyordum..şimdi zayıfladım bu seferde bişey beqenmiyorum inşallah ellerim boş gelmem..baqcılara gidicez buarlar beni paklamıyor

canım..
100qr rus salatası 8
100qr patlıcan salatası 6
10 adet kızarmış patates 20
kaşarlı yumurta 1
patlıcan biber kızartması verdiqin oran güzel 5 diyelim.
yukardaki oranları 100qramın altında yada üstündeyse artırıp eksiltebilirsin cnm.. çok çok takıldıqım bir menü olduqunda 3 aşaqı 5 yukar bir ortalama yazardım bende..dışardan aldıqın peketlerin arkalarında k.oranları yazoyor buda kolaylık olur cnm..

günaydın cancağızlarım nasılsınız bakalım gfüzel bir hafta diliyorum herkese mönüyü yazim pazar günü

:125::125::125:

sabah:
üç cadet kayısı,iki adet ceviz
yarım gevrek
peynir,beş adet zeytin
üç adet taze sarımsak
bir adet rafadan yumurta

ara evdeyim ya bol su içtim

saat 6:
öğlen ve akşam bir oldu kızlar pazar dönüşü eşim döner ısmarladı bana yarım ekmek döner
bir bardak ayran

ara saat 22:
bir küçük nektarin
soda limon

akşam misafir vardı yemekli onlara yaptım ama kendim yemedim sadece suyla eşlik ettim onlara gelenler yabancı olmayınca sorun olmadı kuzum yeğenim geldi halasının kuzusu evimiz şenlendi

4 gündür callennestics spor yapıyor süper faydalı kızlar tavsiye ederim vücudu öyle bir sıkılaştırıyorki 4 günde bile faydasını gördüm devam edicem biraz zorluyor ama gün geçtikçe alışıyorum galiba

teşekkür ederim o zaman ortalama iyi yani değil mi yoksa daha mı fazla olmuş dışardan aldığım paketlerden bakıyorum zaten canım. sadece birşeyde kafam karıştı normalde yoğurt 250 gram listede 12 puan ama benim dolaptaki yoğurtta 100 grama 7 kb yazmış o zaman 200 gramı 14 puan olur di mi ?

canım benı en cok korkutan yol hergün işe gidip geliyoruz bıktı arabadan cocuk gıttıgımız yerde 1.5 saatlık bır yoldu durmuyor uyuması bıle bana sıkıntı anlıycagın emzırdıgım ıcın sureklı agzında ıstıyor evde o kadar deil.eşimde istiyor ıkıncıyı hemde bu kış:18:ben kafayı tırlatırım heralde sonuc olarak

arzucum bak ne anlatıcam size..
kızımı doqum yaptım 20.günü eşim dediki hadi hazırlan seni biraz dışarı çıkarıyım..bende hazırlandım kızımıda hazırladım..neyse bindik arabaya gidiyoruz..eşime soruyorum nereye gidiyoruz diye süpriz diyor söylemiyor bide şöyle bişey var eşim hiç süpriz yapmayı sevmez yapmazda zaten..ilk ve sondu neyse tabe ben hayeller kuruyorum acaba güzel bir yere eqlenmeyemi gidiyoruz yoksa piknikmi yapıcaz yada yemeqemi çıkıyoruz bin türlü şey kuruyorum kafamda..aaa bi baktım boqaz köprüsünü geçiyoruz..ayy nereye götürüyosun köye falanmı gidiyoruz yanıma fazla bişeyde almadım bebeqin ihtiyaçları var falan diyorum..yok diyo köye gitmiyoruz.. hava çok sıcak ozamanlar arabada klima yok bunaldık..kızım durmuyor..hala gideceqimiz yere gelemedik..ben sinirlenmeye başladım..neyse az kalmış öyle diyo eşim :26: bir kaldırımın kenarına park ettik arabayı..geldik dedi :44: indik ama etrafta restorana benzeyen bişey yok..anaaaaa fenerbahçenin antramanına getirmiş 20 günlük kızımla benii kavurucu sıcak ve tribünün üstü açık..sinir krizi geçirecektim..çocuk acıktı aqlıyor emicek beni.. milletin içinde nasıl emzircem..hadi kalk tekrar arabaya gir çocuqu emzir uyut..biz kaldık arabada beyefendi antramanı izledi..bence bu bana deqil kendisine süpriz oldu..hasta fenerlidirde fener yenildiqinde yemek memek yemez kızmıcaqı şeylere kızar söylenir..sen götürsene beni güzel bir deniz kenarına..güzel bir yemek yiyelim doqum stresini atayım dimi yanii

Son düzenleme:
Kızlar günaydın
Hafta sonu bizde piknikteydik ama abartmadım
dünkü menüm
sabah
1 dilim peynir
1 yumurta
maydonoz domates salatalık

ara
nescafe form çayı

öğle akşam beraber piknik muabbeti
4 kaşık patlıcan salatası 3 adet tavuk kanat (maalesef) 5 adet köfte ve 1 bardak kola (1 yıldır ilk defa içtim) 2 dilim ekmek

akşam
form çayı
1 bardak ligt süt

eşler için kolay tabi
akşamdan akşama 1-2 saat birlikte oluyor çocukla. haftasonu da bi bahaneyle uzaklaşabiliyorlar evden. öyleyken bile of sıkıldım kendime vakit ayıramıyorum diyor. ya ben napayım yaaaaaaaaaaaaa sinirlerim bozuk zaten dün dedim ki ev dandini (kendisi yatıyor bu arada) azcık yağmurla ilgilen ben evi toparlayayım dedim. amanın demez olaydım neymiş bi hafta sonu varmış dinlenemiyecekmiymiş paşa ben de küstüm ben insan değilmiyim yaaaaaaaaaaa bak hatırladım yine sinirlerim bozuldu bugünde barışmıcam

iyi alışverişler kaptancımmm

teşekkülrer tatlım..arkadaşımın kardeşine gidicez alışverişten sonra..tembihledim börek çörek yapmasın diye..normal yemek yapsın ama pilav makarna olmasın dedim..zaten hafta sonu çok kaçtı 2 kilo artıdayım derhal toparlanmam lazım cumaya az kaldı..

canım paketlerin üstünde yazanları baz alacaksın..ebrunun listesindekiler ortalamadır..

bu arada hepinize günaydın kızlar.eşim geceden çıktı yattı.bende bebişlerin çamaşırlarını attım yıkanıyor asayım kurusun.bebişlerde yatağın üzerinde tepiniyolar.hepinizi öpüyorum
kız senin bebişler kaç yaşında
hadi bakalım görüşürüz saç renginimi değiştircen ne renk yapıcaksın
günaydınlaaarrrrr. bugün giden kilolardan haber yok çünkü ben bu diyetin etkilerinden olan bir problem yaşıyorum . sabah sabah hoş değil ama kabızlık sorunu başladı dünden beri ne yapsam acaba ?
geçmiş olsun tatlım çok zordur bilirim ama bende bol su içiyorum yeşil çay içiyorum sorun kalmıyor
günaydın arkadaşlar nasılsınız bakalım? geçmişi okuyana kadar göbeğim çatladı beeeeee

iğrençlerya ne manyak komşular var allahtan ben 2 katlı bi evde yaşıyorum ve 2. katta ben oturuyorumüstümde taras var zaten anlıycan ben aşağı silkeliyorumvarya dün aşağı balkonda çay keyfi yapıyorlar başka komşularla bende inadıma aşağı bişeyler silkiyorum sizin gibi mağdur insanlar içinben yapıverdim okadarda abartmadım canım şimdi banada kızarsınız yapamam zaten çünkü bana yapılmasını istemem doğrusu iğrenç
ne bu komşulardan çektiklerimiz yawwwww ben de memnun değilim komşulardan
apartmanda yaşamayı bilmiyorsan çek git müstakil bir evde yaşa
katılıyorum canım gitsinler
bence okadar kötü bir menü değil en azından kahvaltın ii
canım ya zor bişey tabide hava atmak gibi olmasın ben hiçte rahatsız olmuyorum benim oğlan sokak manyağı ve dışarı çıkalımda ne olursa olsun diyo beni hiç üzmüyo zorluk çıkartmıyo tabi uykusu gelipte yatıcak yer yoksa vay halimize kucakta kucak ama dayanmıyo kollar onun dışında kızım zaten melek melek anlıycanız ben çocukta yaparım gezmelerede giderim üzüldüm sizin için tabeeeeeeeeee maşallah deyin nazar falan değer şimdi haydeeeee

ii alışverişler bende ideal kiloma ulaşıyım bak neler alıcam

günaydııııııınn demeyi unuttum size laf yetiştircem diyee:79::79::79::79::79::79:

sağol canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…