günaydınlaaarrrrr. bugün giden kilolardan haber yok çünkü ben bu diyetin etkilerinden olan bir problem yaşıyorum . sabah sabah hoş değil ama kabızlık sorunu başladı dünden beri ne yapsam acaba ?
kaptanım sen facede varmısın:26:
kızlar gecengün bi diyetisyene tel actım gazetede ilanını görmüstüm sizi bi testten gecirecegim ve vücüdun hangi besinlerden kilo verip hangisinden alacagını tespit edecegim demisti..bi seyansa 175 euro istedi..ben pahalı geldigi icin ve cok mantklı gelmedigi icin gitmedim.bence sırf para tuzagı bunlar.bi makinaya baglayacak ve söyleyecek..simdi kh diyetine baslayınca anladımki bence elinde böyle bi liste var ve onu dagıtıyo.insanlarda sasırıyo.cünkü listede cok hayretler icinde kaldıgım besinler var.mesela döner,mesela mayonez..haytta inanmazdım ketcapın mayonezden daha cok kilo aldırdıgına
bi hafta evde otursan kına yakacam kuzuutünaydın kızlarriii pazarlar herkeseee hava süper biz yine gezmelere gitceezzzzzz
waaooowwww büyük deqişimahh kızlar ben evi temizlerken sizde şunlara bi göz atın harbidende inanılmaz ya bende hepsine baktım ve bende istiyorum ama ne zaman
2010 REKORTMENLERİ / 1 - Hürriyet
Buradaki insanların ışı gucu ,temızlıgı, yemegı olmaz mı allah aşkına işlerı guclerı zayıflama ve gezmek mı????yazık aılelerıne!!!!! yaa pıslık ıcın yada ac ac oturmak zorunda kalıyorlar:))kımı gorsem gezmeler gezmeler!!!!geze geze yorulmazlar mı???merak ettım dogrusu:))
kızlar sbs sınavı bitti.
üstümden sanki bir kamyon yük kalktı.
1 yanlışla (inşallah) bu yılıda kapattık.
oğlum..
nihayet kurtuldu yavrummmmmmmmm
idare edicez artık bidaha olmasın
hem oda bişiimi ben busabah kahvaltıya misafirlerim vardı poğaça yaptım 2 ad yedim afiyetlepişman oldummu oldum ama yine olsa yaparmıyım arada kaçırıveriyoruz sen yine benden iyisin
benim kahvaltı
2 çay (şekersiz)
2 poğaça
peynir
domates
hadi hesaplayın bakalım
şimdide çorba içicem domates çorbası 1 kupacık ama kb si yazdığına göre 14 gibi bişii netçem ben şimdi
sade çorba içsem doymam form çubuklardan 4 ad çıkardım yanında yiyeyim diye ama düşündüm taşındım kalktım salata yapıverdim yanında form bisküvi yedim 2 ad idere ediverdim
akşama netçem düşünüyom evde ne var ne yok bakim dedim tavuk istemiyom et istemiyom ne yiyeyim ben şimdiii
kaptannn örnek menülerinden 3-5 koyda ilham alalım daaaaaaklıma bişii gelmiyo
slm.. ben 74 kiloyum ve nasıl zayıflayacağım bilmiyorum..menude neler olmalı neler olmamalı.. napmalı... kb diyeti yaptım ama tam bir fiyaskoydu.. ilk defa bu kadar kilolu oluyorum ve bu beni çileden çıkartıyor.. bana yol gösterirseniz sevinirim..
Vallaha meydanı boş buldum yazdıkça yazıyom.herkesin kendi fikridir.ama yan komşuma kimse titiz demiyor herkes deli diyor.
kimsenin kımseye pis dedıgı yok ki?neden ustlerıne alıp da konuyu baska yerlere cekıstırıyorlar anlıyamadım.....ama kımsenın sefıyesıne ınmek de istemem kım kımın hakkında ne dusunuyorsa allah da ona onu versın ne dıyeyım....kımsenın kımseyı cekemıyecek bır halı yok:))yazık uzuldum......alıngan arkadaşlara
evet cnm bir facem var
bir arkadaşım zayıflama kemeri almış..doktor yanında diyet listeside vermiş..(kemeri satanda aynı doktor)..arkadaş bikaç kilo vermiş çok sevinmiş..sonra karbohidrat topiqine gelince böyle kaldımeqer mucize kemerde deqil dotorun verdiqi karbohidrat listesindeymiş..beni kandırdı bir sürüde para verdim diye veryansın etmişti..
bi hafta evde otursan kına yakacam kuzuu
waaooowwww büyük deqişim
ebru hanım..
haddinizi bilin..temizlik yemek dediqin kaç saatlik iş...1 saat temizlik 1 saat yemek yapsan bütün işin biter..biz açmıyız..evimize gelip gördünmü pislik içince diyorsun...bizler insanız gezicez eqlenicez tabiki..hafta sonları eşlerimiz evde tabiki hafta içine nazaran daha çok gezicez..hatta ben haftaya tatile çıkıyorum bursa izmir çeşma çanakkale balıkesir manisa bolu safranbolu kastamonu zonguldak amasra gezicem hep..insanların gezmesi yada topiqe gelmesi seni neden rahatsız ediyor..ve bu topiqe bunları yazma gereqini ve hakkını nerden buluyorsun..
ablacım hadi geçmiş olsun inşallah güzel sonuçlar gelir
canım mevsim sebzelerinde bişeyler yapabilirsin..taze fasulye mesela..zaten yaz geldi domates salatalık hafif bir salata yetecek zaten..özle bişey hazırlamaya çalışma evde ne varsa onu yap tatlım
hoşgeldin canım
sen şu anda bu sözleri yazma hakkına sahip deqilsin..yazdıklarına buradaki insanlar diye başlayıp neden üstlerine alınıyorlar diyemezsin..çünkü buradaki insanlara söylüyorsun..evleri pislik içince ve açlar yazıp sonrasında ben kimseye pis demedim diyemezsin..önce yazdıklarını oku ondan sonra yorum yap..kendi yazdıklarınla çelişiyorsun..bende arkadaşlarımın yazdıklarına katılıyorum ve seni burda görmek istemiyorum..
ebruyeter herhalde hamaratlığımızı kıskandı
ben de istemiyorum bu arkadaşı fesatlara yerimiz yok
Günaydııııııııınnn hanımlar ben geldim
cok yogun bır hafta sonu gecırdım haşatım çıktı valla.cts fizik tedavı öğleden sonra eski iş yerimdeki malzemelerimi getirdik eşimle depoya koyduk aksama kadar onla ugrastık eve geldık eşim gecenöbetine bende evde börek yaptım cocugu yıkattım uyuttum kendım duş aldım anca 11 de yattım.
pazar günüde memlekete gittik annem babam biz ve ablamlarla annemlerin evi var orda piknik yaptık hep beraber yürüdük azcık aksama dogru kuzu sevdikyolda oglan benı mahvetti yaa uyudu ama nasıl uyuma kol bacak uyustu bende ve her kımıldandıgında zırladı agzına meme baska türlü ortalıgı yıkıyor geberdim resmen zaten fizik tedaviden dolayı dövülmüş gibiyim resmen yaa valla ayın 20 sı gıbı 1 hafat bı ıst canakkale fılan düşünüyoruz ama gitmesem mi diye ciddi ciddi düşünüyom hiç bişey anlamıyom ben cocukla yorgunlugu oluyor ekstaradan o kadar yaa küçük cocugu olan arkadaslar sızde mı benım gıbısınız benmı cok bunaltıyorum kendımı acaba yadsa cocuk mu memeden kescem o olacak yavv bana da yazık
cok yogun bır hafta sonu gecırdım haşatım çıktı valla.cts fizik tedavı öğleden sonra eski iş yerimdeki malzemelerimi getirdik eşimle depoya koyduk aksama kadar onla ugrastık eve geldık eşim gecenöbetine bende evde börek yaptım cocugu yıkattım uyuttum kendım duş aldım anca 11 de yattım.
pazar günüde memlekete gittik annem babam biz ve ablamlarla annemlerin evi var orda piknik yaptık hep beraber yürüdük azcık aksama dogru kuzu sevdikyolda oglan benı mahvetti yaa uyudu ama nasıl uyuma kol bacak uyustu bende ve her kımıldandıgında zırladı agzına meme baska türlü ortalıgı yıkıyor geberdim resmen zaten fizik tedaviden dolayı dövülmüş gibiyim resmen yaa valla ayın 20 sı gıbı 1 hafat bı ıst canakkale fılan düşünüyoruz ama gitmesem mi diye ciddi ciddi düşünüyom hiç bişey anlamıyom ben cocukla yorgunlugu oluyor ekstaradan o kadar yaa küçük cocugu olan arkadaslar sızde mı benım gıbısınız benmı cok bunaltıyorum kendımı acaba yadsa cocuk mu memeden kescem o olacak yavv bana da yazık
kızlar ben cuma cumartesi pazar menülerimi yazacam herşey ok de pazar günü bruncha gittik arkadaşa orda yediklerimi bir türlü hesaplayamıyorum senacım yardım edermisin?????
3 haziran cuma menüm:
kahvaltı:
2 dilim kızarmış tam buğday ekmeği(16)
sucuklu yumurta(1)
yarım salatalık(2)
kaşar peyniri(1)
yeşil çay(0)
ara:türk kahvesi(0), beşibiryerde çay(0)
öğlen:.menemen(1 domates(6), 1 dolmalık biber(4), 1 yumurta(0), kaşar peyniri(1))
ara: yeşil çay(0), siyah çay(0), 1 dilim kaşar peyniri(1)
akşam: 1 tane haşlanmış tavuk baget(0), 1 dilim kızarmış tam buğday ekmeği(8),1 tane light üçgen peynir(0.5), form çay(0)
ara: yeşil çay
3.5 litre su
toplam:40 ünite
.......................................................................................................................
4 haziran cumartesi menüm
kahvaltı:
1 tane simit(25)
sucuklu yumurta(1)
kaşar peyniri(1)
siyah çay(0)
ara: türk kahvesi(0), beşibiryerde çay(0)
öğlen:
250 gram (1 su bardağı) yoğurt(12)
1 tane közlenmiş patlıcan(4)
az zeytinyağı(0)
az kırmızı toz biber(0)
ara: yeşil çay(0)
akşam:
kıymalı yumurta(0)
kola zero(0)
form çay(0)
ara: yeşil çay
3.5 litre su
toplam:43 ünite
.....................................................................................................................
5 haziran pazar menüm:
kahvaltı:
5-6 patates kızartması(10)
1-2 patlıcan biber kızartması(5)
4-5 kaşık patlıcanlı salata(10)
2 kaşık rus salatası(5)
salçalı sosis(2)
kaşarlı yumurta(2)
1 dilim ekmek(12)
biliyorum çok oldu ama arkadaşa bruncha gittik valla anca bu kadar tutabildim kendimi değerlere bir bakarmısınız ne kadar doğru bilmiyom???????????????
ara: türk kahvesi(0), beşibiryerde çay(0)
öğlen: yok (brunch zaten 11 buçuk gibiydi)
akşam:3 tane mangalda tavuk pirzola(0), 1 bardak kola zero(0), form çay(0)
3.5 litre su
toplam: 46 ünite
günaydın kızçelerrrrbugün tatil için alışverişe gidicem arkadaşımla..kilo verdikten sonra kendime doqru dürüst bişey almadım..tatile çıkmadan 1 hafta önce alırım her hafta kilo veriyorum bir aldıqım 1 ay sonra bol geliyor diyee..kıyamadıqım 1-2 kıyafetimide terziye vericem 38 bedene küçültsün..inşallah bişeyler beqenebilirim..önceden kiloluyken üstüme olan bişey bulamıyordum zayıf olsamda şunalrdan alıp giysem diyordum..şimdi zayıfladım bu seferde bişey beqenmiyorum inşallah ellerim boş gelmem..baqcılara gidicez buarlar beni paklamıyor
canım..
100qr rus salatası 8
100qr patlıcan salatası 6
10 adet kızarmış patates 20
kaşarlı yumurta 1
patlıcan biber kızartması verdiqin oran güzel 5 diyelim.
yukardaki oranları 100qramın altında yada üstündeyse artırıp eksiltebilirsin cnm..çok çok takıldıqım bir menü olduqunda 3 aşaqı 5 yukar bir ortalama yazardım bende..dışardan aldıqın peketlerin arkalarında k.oranları yazoyor buda kolaylık olur cnm..
ay canım seni çok iyi anlıyorum. yağmur da ağustosta 3ünü dolduruyor ama hala ne zaman gezmeye gitsek burnumdan getiriyor. eve geliyoruz çocuk melek gibi. 3 yıldır bu böle. her eve geldiğimde bi daha dışarı çıkmıcam diyorum. ben de çok bunaldım artık seneye bi de ikinciyi düşünüyoz napcam bilmiyom:18::18::18::18::18::18::18:
canım benı en cok korkutan yol hergün işe gidip geliyoruz bıktı arabadan cocuk gıttıgımız yerde 1.5 saatlık bır yoldu durmuyor uyuması bıle bana sıkıntı anlıycagın emzırdıgım ıcın sureklı agzında ıstıyor evde o kadar deil.eşimde istiyor ıkıncıyı hemde bu kış:18:ben kafayı tırlatırım heralde sonuc olarak
iyi alışverişler kaptancımmm
canım paketlerin üstünde yazanları baz alacaksın..ebrunun listesindekiler ortalamadır..teşekkür ederim o zaman ortalama iyi yani değil mi yoksa daha mı fazla olmuş dışardan aldığım paketlerden bakıyorum zaten canım. sadece birşeyde kafam karıştı normalde yoğurt 250 gram listede 12 puan ama benim dolaptaki yoğurtta 100 grama 7 kb yazmış o zaman 200 gramı 14 puan olur di mi ?
kız senin bebişler kaç yaşındabu arada hepinize günaydın kızlar.eşim geceden çıktı yattı.bende bebişlerin çamaşırlarını attım yıkanıyor asayım kurusun.bebişlerde yatağın üzerinde tepiniyolar.hepinizi öpüyorum
hadi bakalım görüşürüz saç renginimi değiştircen ne renk yapıcaksıngünaydınnn kızlarrrrrrrrrrrrrrrr artık yaz geldi süperrr güneşli günleri uyanıyoruzzzzzz.bugun kuaför günüm saçlarımı kestircem boyatcam yaz geldi acık değşelimmmm güzel bi hafta geçirelim inşşşşşşş
görüşürüzzzz kızlarrrrr
geçmiş olsun tatlım çok zordur bilirim ama bende bol su içiyorum yeşil çay içiyorum sorun kalmıyorgünaydınlaaarrrrr. bugün giden kilolardan haber yok çünkü ben bu diyetin etkilerinden olan bir problem yaşıyorum . sabah sabah hoş değil ama kabızlık sorunu başladı dünden beri ne yapsam acaba ?
günaydın arkadaşlar nasılsınız bakalım? geçmişi okuyana kadar göbeğim çatladı beeeeee
o titiz komşulardan bende de var. benim üst katımda ev sahibim oturuyor. arka balkona halılarını ama abartısız her gün silkeliyordu eşimyeter temizleme ben temizliyorum içeri girip çıkıyorum neler düşmedi ki o balkonuma röntgen bile attı çocuğunun defter parçaları ve evinin tozları. neyse biz orayı kapattık hala çıkmıyorum ön balkonu temizleyip oturuyoruz ya onlarda arka balkonu kapattılar camekanla ön taraftan silkeliyor şimdi bir kaç defa uyardık hiç anlamadı zaten o Türkçe pek konuşamıyor ee ben de dediğini anlamıyorum.
bir gün balkonu yıkadık eşim çayını alıp oturdu bende çıkacaktım odadaydım kadın eşim otururken yolluk silkti
artık alıştık ne yapalım
ev sahibinin üstündeki komşum da gece halı silkiyor eşi evdeyken yani ne gece ne gündüz balkon bize açık değilsonrada Filiz sen niye bizimle gün yapmıyorsun diyorlar sabah akşam kafama evlerinin tozlarını silkeliyorlar ben ne yapayım
katılıyorum canım gitsinlerne bu komşulardan çektiklerimiz yawwwww ben de memnun değilim komşulardan
apartmanda yaşamayı bilmiyorsan çek git müstakil bir evde yaşa
bence okadar kötü bir menü değil en azından kahvaltın iibugün tartılmam lazım sanırım bu haftaya artıyla başladım gibi geliyor dün çok düzensiz yedim ve kaçamak yaptım menümü yazayım
sabah+ öğle 2 dilim kepek ekmeği bir kaşık şekerli çay, bir çay kaşığı reçel, bir çay kaşığı tereyağ,1bir yumurta 5 tane cherry domates,bir kibrit kutusu kadar peynir 4 adet zeytin o kadar çok yemişimki yazarken bile yoruldum
ara 1 incecik neredeyse kağıt inceliğinde yaş pasta göz hakkımdı ama
akşamsaat 5de poğaca yapmıştım yarın için bizimkilere ama dayanamadım iki tane yedim bir kaç tane zeytin ve biraz peynir ve domatesle bir parçada ızgara tavuk yani akşam yemeği yaptım ama yiyemedim poğacaya yenildiğim için
yatarkende süt içtim çok kötü değil mi menü su 2.5 litre kadar içtim 2 bardak çay şekersiz 1 bardakta çubuk tarçınlı çay
canım ya zor bişey tabide hava atmak gibi olmasınGünaydııııııııınnn hanımlar ben geldim
günaydın kızçelerrrrbugün tatil için alışverişe gidicem arkadaşımla..kilo verdikten sonra kendime doqru dürüst bişey almadım..tatile çıkmadan 1 hafta önce alırım her hafta kilo veriyorum bir aldıqım 1 ay sonra bol geliyor diyee..kıyamadıqım 1-2 kıyafetimide terziye vericem 38 bedene küçültsün..inşallah bişeyler beqenebilirim..önceden kiloluyken üstüme olan bişey bulamıyordum zayıf olsamda şunalrdan alıp giysem diyordum..şimdi zayıfladım bu seferde bişey beqenmiyorum inşallah ellerim boş gelmem..baqcılara gidicez buarlar beni paklamıyor
canım..
100qr rus salatası 8
100qr patlıcan salatası 6
10 adet kızarmış patates 20
kaşarlı yumurta 1
patlıcan biber kızartması verdiqin oran güzel 5 diyelim.
yukardaki oranları 100qramın altında yada üstündeyse artırıp eksiltebilirsin cnm..çok çok takıldıqım bir menü olduqunda 3 aşaqı 5 yukar bir ortalama yazardım bende..dışardan aldıqın peketlerin arkalarında k.oranları yazoyor buda kolaylık olur cnm..
teşekkülrer tatlım..arkadaşımın kardeşine gidicez alışverişten sonra..tembihledim börek çörek yapmasın diye..normal yemek yapsın ama pilav makarna olmasın dedim..zaten hafta sonu çok kaçtı 2 kilo artıdayım derhal toparlanmam lazım cumaya az kaldı..
canım paketlerin üstünde yazanları baz alacaksın..ebrunun listesindekiler ortalamadır..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?