ay valla ben anladım bu kocalarla cocuklar bızım ömrümüzü yiyorarzucum bak ne anlatıcam size..
kızımı doqum yaptım 20.günü eşim dediki hadi hazırlan seni biraz dışarı çıkarıyım..bende hazırlandım kızımıda hazırladım..neyse bindik arabaya gidiyoruz..eşime soruyorum nereye gidiyoruz diye süpriz diyor söylemiyorbide şöyle bişey var eşim hiç süpriz yapmayı sevmez yapmazda zaten..ilk ve sondu neyse tabe ben hayeller kuruyorum acaba güzel bir yere eqlenmeyemi gidiyoruz yoksa piknikmi yapıcaz yada yemeqemi çıkıyoruz bin türlü şey kuruyorum kafamda..aaa bi baktım boqaz köprüsünü geçiyoruz..ayy nereye götürüyosun köye falanmı gidiyoruz yanıma fazla bişeyde almadım bebeqin ihtiyaçları var falan diyorum..yok diyo köye gitmiyoruz.. hava çok sıcak ozamanlar arabada klima yok bunaldık..kızım durmuyor..hala gideceqimiz yere gelemedik..ben sinirlenmeye başladım..neyse az kalmış öyle diyo eşim :26: bir kaldırımın kenarına park ettik arabayı..geldik dedi :44: indik ama etrafta restorana benzeyen bişey yok..anaaaaa fenerbahçenin antramanına getirmiş 20 günlük kızımla benii kavurucu sıcak ve tribünün üstü açık..sinir krizi geçirecektim..çocuk acıktı aqlıyor emicek beni.. milletin içinde nasıl emzircem..hadi kalk tekrar arabaya gir çocuqu emzir uyut..biz kaldık arabada beyefendi antramanı izledi..bence bu bana deqil kendisine süpriz oldu..hasta fenerlidirde fener yenildiqinde yemek memek yemez kızmıcaqı şeylere kızar söylenir..sen götürsene beni güzel bir deniz kenarına..güzel bir yemek yiyelim doqum stresini atayım dimi yanii
eşler için kolay tabi
akşamdan akşama 1-2 saat birlikte oluyor çocukla. haftasonu da bi bahaneyle uzaklaşabiliyorlar evden. öyleyken bile of sıkıldım kendime vakit ayıramıyorum diyor. ya ben napayım yaaaaaaaaaaaaa sinirlerim bozuk zaten dün dedim ki ev dandini (kendisi yatıyor bu arada) azcık yağmurla ilgilen ben evi toparlayayım dedim. amanın demez olaydım neymiş bi hafta sonu varmış dinlenemiyecekmiymiş paşaben de küstüm ben insan değilmiyim yaaaaaaaaaaa bak hatırladım yine sinirlerim bozuldu bugünde barışmıcam
arzucum bak ne anlatıcam size..
kızımı doqum yaptım 20.günü eşim dediki hadi hazırlan seni biraz dışarı çıkarıyım..bende hazırlandım kızımıda hazırladım..neyse bindik arabaya gidiyoruz..eşime soruyorum nereye gidiyoruz diye süpriz diyor söylemiyorbide şöyle bişey var eşim hiç süpriz yapmayı sevmez yapmazda zaten..ilk ve sondu neyse tabe ben hayeller kuruyorum acaba güzel bir yere eqlenmeyemi gidiyoruz yoksa piknikmi yapıcaz yada yemeqemi çıkıyoruz bin türlü şey kuruyorum kafamda..aaa bi baktım boqaz köprüsünü geçiyoruz..ayy nereye götürüyosun köye falanmı gidiyoruz yanıma fazla bişeyde almadım bebeqin ihtiyaçları var falan diyorum..yok diyo köye gitmiyoruz.. hava çok sıcak ozamanlar arabada klima yok bunaldık..kızım durmuyor..hala gideceqimiz yere gelemedik..ben sinirlenmeye başladım..neyse az kalmış öyle diyo eşim :26: bir kaldırımın kenarına park ettik arabayı..geldik dedi :44: indik ama etrafta restorana benzeyen bişey yok..anaaaaa fenerbahçenin antramanına getirmiş 20 günlük kızımla benii kavurucu sıcak ve tribünün üstü açık..sinir krizi geçirecektim..çocuk acıktı aqlıyor emicek beni.. milletin içinde nasıl emzircem..hadi kalk tekrar arabaya gir çocuqu emzir uyut..biz kaldık arabada beyefendi antramanı izledi..bence bu bana deqil kendisine süpriz oldu..hasta fenerlidirde fener yenildiqinde yemek memek yemez kızmıcaqı şeylere kızar söylenir..sen götürsene beni güzel bir deniz kenarına..güzel bir yemek yiyelim doqum stresini atayım dimi yanii
üzülmeyin kızlar bizim çocuğumuz yok ama bizde bir yere gidemiyoruz gittiğimiz en uzak yer pazar olureşler için kolay tabi
akşamdan akşama 1-2 saat birlikte oluyor çocukla. haftasonu da bi bahaneyle uzaklaşabiliyorlar evden. öyleyken bile of sıkıldım kendime vakit ayıramıyorum diyor. ya ben napayım yaaaaaaaaaaaaa sinirlerim bozuk zaten dün dedim ki ev dandini (kendisi yatıyor bu arada) azcık yağmurla ilgilen ben evi toparlayayım dedim. amanın demez olaydım neymiş bi hafta sonu varmış dinlenemiyecekmiymiş paşaben de küstüm ben insan değilmiyim yaaaaaaaaaaa bak hatırladım yine sinirlerim bozuldu bugünde barışmıcam
eşler için kolay tabi
ay valla ben anladım bu kocalarla cocuklar bızım ömrümüzü yiyor
aynen valla benımkı ılgılıdır ılgılenır oglanla gecede bakar ama benım kafam bı attı mı bısey dınlemem kendımden gecıyom yani.ne kadar yardıme tsede dedıgın gıbı emzırmek bana yetıp artıyor zaten bıde der eşim allahtan bı göğsüm yok zaten o da olsaydı napardım bılmem dıyegercekten evı halı harap cocuga dolap aldık odada süs duruyor 2 hafat olcak yerlestıremedık bızım yazlıklar cıkacak pek bsıey yok ama ıste ayrılması lazım kıyafetlerın iş cok bıtmıyor haftasonuda evde durmuyoz mutlaka bısey cıkıyor kalıyor ısler evı otel gıbı kullanıyoz çalışınc ahıc vakıt kalmıyo rgercekten
Günaydııııııııınnn hanımlar ben geldim
cok yogun bır hafta sonu gecırdım haşatım çıktı valla.cts fizik tedavı öğleden sonra eski iş yerimdeki malzemelerimi getirdik eşimle depoya koyduk aksama kadar onla ugrastık eve geldık eşim gecenöbetine bende evde börek yaptım cocugu yıkattım uyuttum kendım duş aldım anca 11 de yattım.
pazar günüde memlekete gittik annem babam biz ve ablamlarla annemlerin evi var orda piknik yaptık hep beraber yürüdük azcık aksama dogru kuzu sevdikyolda oglan benı mahvetti yaa uyudu ama nasıl uyuma kol bacak uyustu bende ve her kımıldandıgında zırladı agzına meme baska türlü ortalıgı yıkıyor geberdim resmen zaten fizik tedaviden dolayı dövülmüş gibiyim resmen yaa valla ayın 20 sı gıbı 1 hafat bı ıst canakkale fılan düşünüyoruz ama gitmesem mi diye ciddi ciddi düşünüyom hiç bişey anlamıyom ben cocukla yorgunlugu oluyor ekstaradan o kadar yaa küçük cocugu olan arkadaslar sızde mı benım gıbısınız benmı cok bunaltıyorum kendımı acaba yadsa cocuk mu memeden kescem o olacak yavv bana da yazık
Kızlar günaydın
Hafta sonu bizde piknikteydik ama abartmadım
dünkü menüm
sabah
1 dilim peynir
1 yumurta
maydonoz domates salatalık
ara
nescafe form çayı
öğle akşam beraber piknik muabbeti
4 kaşık patlıcan salatası 3 adet tavuk kanat (maalesef) 5 adet köfte ve 1 bardak kola (1 yıldır ilk defa içtim) 2 dilim ekmek
akşam
form çayı
1 bardak ligt süt
eşler için kolay tabi
valla ben eşime bağırıp dururum çocuklarada bağırım tabii bana diyoki ya ne bağırıyosun allah allah valla iice kendimi çocuk gibi hissettiriyon çocuklara sinirleniyon bana bağırıyonvalla huyum kurusun eşcazım çok çekiyo benden ben işyerinde bile bu kadar azar yemiyorum diyo bide beni öldürüyo güldürmekten ya ben sana ne diyim dediğimi yapıver
arzucum bak ne anlatıcam size..
üzülmeyin kızlar bizim çocuğumuz yok ama bizde bir yere gidemiyoruz gittiğimiz en uzak yer pazar oluryada çok ısrar edersem annemle babamın mezarını ziyerete gideriz
şuan oturduğum apartmanda yasak ama önceden yani afyonda deli oluyordum balkondan yukarı çığlık attığım çok olmuştur. birde çalıştığım okulun bahcesinde otururken tepemize neler yağmadıki hemde o kadar lüks bir apartmandı. tek birini söylesem gerisini siz anlarsınız zaten ;regl dönemlerinde kirlettiği petleri atıyordu. biz bahçede oturuyoruz tüm öğretmenler erkek bayan karışık cam açılıyo ne atacaksa pat atıyo camı kapatıyo. gidiyoruz kapısını açmıyodu bide. pissss kadınnn...o titiz komşulardan bende de var. benim üst katımda ev sahibim oturuyor. arka balkona halılarını ama abartısız her gün silkeliyordu eşimyeter temizleme ben temizliyorum içeri girip çıkıyorum neler düşmedi ki o balkonuma röntgen bile attı çocuğunun defter parçaları ve evinin tozları. neyse biz orayı kapattık hala çıkmıyorum ön balkonu temizleyip oturuyoruz ya onlarda arka balkonu kapattılar camekanla ön taraftan silkeliyor şimdi bir kaç defa uyardık hiç anlamadı zaten o Türkçe pek konuşamıyor ee ben de dediğini anlamıyorum.
bir gün balkonu yıkadık eşim çayını alıp oturdu bende çıkacaktım odadaydım kadın eşim otururken yolluk silkti
artık alıştık ne yapalım
ev sahibinin üstündeki komşum da gece halı silkiyor eşi evdeyken yani ne gece ne gündüz balkon bize açık değilsonrada Filiz sen niye bizimle gün yapmıyorsun diyorlar sabah akşam kafama evlerinin tozlarını silkeliyorlar ben ne yapayım
cnm ılık suyun içine limon ve tatlı kaşığıyla bal koy sonrada 2 kayısı ye ben öyle çözdüm gün içerinde yeşil çay iç bol su iç
benim kociş de ilgilidir sağolsun ama sadece canı isterse çaktırmadan da uzaklaşmasını bilir çocuktan. bu da beni sinir eder en lazım zamanda adam yok sinir olurum dün de öyle patladım işte sen rüyanda görürsün ikinci çocuğu diye bağırdımmmmmmm küstüm işte barışmıcam. anam ağlıyor benim hergün benim de kandime vakit ayırmam gerek değil mi ama?????? gezmeye bile gitsem yağmur benle. burnumdan getiriyor zaten. ama beyfendi arkadaşlarıyla dışarı çıkınca yağmuru götürmüyor.
oooffff oofffffffff dedimki dün acaba ben arkadaşlarla dışarı çıksam sen yağmura bakarmısın dedimböle kaldı hiçbişi diyemedi ben de küstüm küstüm konuşmucam
kız senin bebişler kaç yaşında
hadi bakalım görüşürüz saç renginimi değiştircen ne renk yapıcaksın
geçmiş olsun tatlım çok zordur bilirim ama bende bol su içiyorum yeşil çay içiyorum sorun kalmıyor
iğrençlerya ne manyak komşular var allahtan ben 2 katlı bi evde yaşıyorum ve 2. katta ben oturuyorumüstümde taras var zaten anlıycan ben aşağı silkeliyorum varya dün aşağı balkonda çay keyfi yapıyorlar başka komşularla bende inadıma aşağı bişeyler silkiyorum sizin gibi mağdur insanlar için ben yapıverdim okadarda abartmadım canım şimdi banada kızarsınız yapamam zaten çünkü bana yapılmasını istemem doğrusu iğrenç
katılıyorum canım gitsinler
bence okadar kötü bir menü değil en azından kahvaltın ii
canım ya zor bişey tabide hava atmak gibi olmasınben hiçte rahatsız olmuyorum benim oğlan sokak manyağı ve dışarı çıkalımda ne olursa olsun diyo beni hiç üzmüyo zorluk çıkartmıyo tabi uykusu gelipte yatıcak yer yoksa vay halimize kucakta kucak ama dayanmıyo kollar onun dışında kızım zaten melek melek anlıycanız ben çocukta yaparım gezmelerede giderim üzüldüm sizin için tabeeeeeeeeee maşallah deyin nazar falan değer şimdi haydeeeee
ii alışverişler bende ideal kiloma ulaşıyım bak neler alıcam
günaydııııııınn demeyi unuttum size laf yetiştircem diyee:79::79::79::79::79::79:
ayy canım benimmm...içim sızladı birden..Rabbim mekanlarını cennet eylesin..üzülmeyin kızlar bizim çocuğumuz yok ama bizde bir yere gidemiyoruz gittiğimiz en uzak yer pazar oluryada çok ısrar edersem annemle babamın mezarını ziyerete gideriz
benim kociş de ilgilidir sağolsun ama sadece canı isterse çaktırmadan da uzaklaşmasını bilir çocuktan. bu da beni sinir eder en lazım zamanda adam yok sinir olurum dün de öyle patladım işte sen rüyanda görürsün ikinci çocuğu diye bağırdımmmmmmm küstüm işte barışmıcam. anam ağlıyor benim hergün benim de kandime vakit ayırmam gerek değil mi ama?????? gezmeye bile gitsem yağmur benle. burnumdan getiriyor zaten. ama beyfendi arkadaşlarıyla dışarı çıkınca yağmuru götürmüyor.
oooffff oofffffffff dedimki dün acaba ben arkadaşlarla dışarı çıksam sen yağmura bakarmısın dedimböle kaldı hiçbişi diyemedi ben de küstüm küstüm konuşmucam
şuan oturduğum apartmanda yasak ama önceden yani afyonda deli oluyordum balkondan yukarı çığlık attığım çok olmuştur. birde çalıştığım okulun bahcesinde otururken tepemize neler yağmadıki hemde o kadar lüks bir apartmandı. tek birini söylesem gerisini siz anlarsınız zaten ;regl dönemlerinde kirlettiği petleri atıyordu. biz bahçede oturuyoruz tüm öğretmenler erkek bayan karışık cam açılıyo ne atacaksa pat atıyo camı kapatıyo. gidiyoruz kapısını açmıyodu bide. pissss kadınnn...
günaydın güzeller..
hayırlı bir hafta olsun inşallah..
tam da topiğe nazar değmesin, başka topiclerde millet birbirini yiyor,burada herkes birbirine sevgi ve saygıyla yaklaşıyor derken neredeyse nazar değiyormuş, neyse Allah muhabbetimizi bozmasın diyorum ve kocamaaaaan öpüyorum hepinizi canlarım
pazar uzaktır inşallah böylelikle biraz yürümüş olursunuz
tatlım dünün olaysız atlatılmasına sevindim
o bebişleri benim yerime de öp bebekleri çok severim hele ikizleri
çifte kavrulmuş gibiler
yaa bende hep bizi buluyor dıyordum bu ınsanlar bızımde üstteki kadın sureklı bısey cırpıyor yada sallandırıyor kalıyor oyle halı kılım ne varsabırde dün gece yarısı 12 bucuk bıseyler cekıyorladı cocugun odasının üstü tam esya yerlstırır gıbı bu ınsanlar napıyor anlamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?