70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ay valla ben anladım bu kocalarla cocuklar bızım ömrümüzü yiyor

aynen valla benımkı ılgılıdır ılgılenır oglanla gecede bakar ama benım kafam bı attı mı bısey dınlemem kendımden gecıyom yani.ne kadar yardıme tsede dedıgın gıbı emzırmek bana yetıp artıyor zaten bıde der eşim allahtan bı göğsüm yok zaten o da olsaydı napardım bılmem dıyegercekten evı halı harap cocuga dolap aldık odada süs duruyor 2 hafat olcak yerlestıremedık bızım yazlıklar cıkacak pek bsıey yok ama ıste ayrılması lazım kıyafetlerın iş cok bıtmıyor haftasonuda evde durmuyoz mutlaka bısey cıkıyor kalıyor ısler evı otel gıbı kullanıyoz çalışınc ahıc vakıt kalmıyo rgercekten

üzülmeyin kızlar bizim çocuğumuz yok ama bizde bir yere gidemiyoruz gittiğimiz en uzak yer pazar olur yada çok ısrar edersem annemle babamın mezarını ziyerete gideriz

valla ben eşime bağırıp dururum çocuklarada bağırım tabii bana diyoki ya ne bağırıyosun allah allah valla iice kendimi çocuk gibi hissettiriyon çocuklara sinirleniyon bana bağırıyonvalla huyum kurusun eşcazım çok çekiyo benden ben işyerinde bile bu kadar azar yemiyorum diyo bide beni öldürüyo güldürmekten ya ben sana ne diyim dediğimi yapıver

benim kociş de ilgilidir sağolsun ama sadece canı isterse çaktırmadan da uzaklaşmasını bilir çocuktan. bu da beni sinir eder en lazım zamanda adam yok sinir olurum dün de öyle patladım işte sen rüyanda görürsün ikinci çocuğu diye bağırdımmmmmmm küstüm işte barışmıcam. anam ağlıyor benim hergün benim de kandime vakit ayırmam gerek değil mi ama?????? gezmeye bile gitsem yağmur benle. burnumdan getiriyor zaten. ama beyfendi arkadaşlarıyla dışarı çıkınca yağmuru götürmüyor.
oooffff oofffffffff dedimki dün acaba ben arkadaşlarla dışarı çıksam sen yağmura bakarmısın dedim böle kaldı hiçbişi diyemedi ben de küstüm küstüm konuşmucam

canım haline şükret benim gibi 2 tane olsa ne yapacaktın.hiç çekilmiyor .birde ben arabayla 16 saat yol gidicem düşünsene.ikiside ağlıyor kucak istiyor.kızım arabalara bakmayı seviyor.ne yapıcam bilmiyorum.eşimin yozgatta arkadaşı var orda bi gece dinlenmeyi düşünüyoruz bakalım ne olacak.vallaha ikinci çocuk siz bilirsinizde büyük çocuk kıskanıyor küçükten beter oluyor.ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN.kdr gitmiş gezmiş ne güzel gezdim diyor.benim gibi iki bebeği olanlara gezmek haram.

canım kola ve ekmek dışında menün çok güzel..et ürünlerinden korkma..heleki ızgara olursa offffff...et varken ekmek yemeseydin kolayıda içme tatlım ya 1 bardaqında yanlış hatırlamıyorsam 28 tane kesme şekere denk düşen bir şeker oranı var..midem bulanıyor bnm..saqlıklı şeyler yemeye alışınca mide kaldırmaz oluyor bu tür şeyleri..öceden 1.5 litre kolayı tek başıma bitirirdim..çok şükür kurtuldum bütün gazlı içeceklerden..etin yanına ayran daha iyi giderdi..keşke içmeseydin..

geçen gün beni görüp zayıfladıqım için eleştiren bir arkadaş vardı ya esra..işte o kişi çalışmayan bir çocuk sahibi bir ev hanımı..hafta sonu geldiqinde eşine derki ''sen her akşam eve gelince dinleniyorsun..hafta sonlarıda dinleniyorsun..ama ben evde çalışıyorum onun için hiç tatilim yok''...ve eşi her hafta sonu sabah ve akşam dışarda kahvaltı ve yemek yedirir..esra hayatta yemek yapmaz..hafta sonu sen tatil yapıyorsan bende tatil yapıcam der eşine..hele kurban bayramlarında hayatta etlere elini sürmez..eşi keser doqrar pişirir..esra sadece yer..ve tabi bundan bikaç yıl önce eşinin hayatına bakşa bir kadının girmesiyle evliliklerini sonlandırdılar..

aynen öyle ben bazen zivanadan çıkıyorum.ama eşime bağırmıyorum.sen git yat dinlen aşkım diyorum.bebişler ağlayınca onlara kızıyorum.benim tersimi bildiği için korkuyo ben yere çarparım diye gelip bebişi alıyo bende rahat ediyom nası taktik

süper ya çok güldüm

şuan oturduğum apartmanda yasak ama önceden yani afyonda deli oluyordum balkondan yukarı çığlık attığım çok olmuştur. birde çalıştığım okulun bahcesinde otururken tepemize neler yağmadıki hemde o kadar lüks bir apartmandı. tek birini söylesem gerisini siz anlarsınız zaten ;regl dönemlerinde kirlettiği petleri atıyordu. biz bahçede oturuyoruz tüm öğretmenler erkek bayan karışık cam açılıyo ne atacaksa pat atıyo camı kapatıyo. gidiyoruz kapısını açmıyodu bide. pissss kadınnn...

cnm ılık suyun içine limon ve tatlı kaşığıyla bal koy sonrada 2 kayısı ye ben öyle çözdüm gün içerinde yeşil çay iç bol su iç

teşekkürler...

benım eşimin yalnız cıkma huyu yok allahtan nereye gıdersek hep bırlıkte yanı futbol merakı fılanda yok.gezmeyı sever boyle pıknık fılan ortam olursa benımde kıyafet ıhtıyacım var gıdemıyorum fırsatım yok esımle gıttıgımde de cocukta oldugu ıcın olmuyor bıseyı denesem baskasını deneyemıyom esımde sıkılıyor oyalanıyosun dıye yaa alısverıs oyle olur demıonun yüzünden bende yalnız cıkamıyom arkadas ortamım yok zaten gıdersem kardesımle gıderım 1 kere gıttım ona cocugu bırakıp demedıgını bırakmadı

teşekkür edrim tuqbacım..ayyy alalım dimi hayatım okadar kilo veriyoruz..hakkımız yaneee

günaydııııııınn demeyi unuttum size laf yetiştircem diyee:79::79::79::79::79::79:

sorma canım yaa.bende sözde bugün rölyef yapacaktım öqlen gidene kadar..ama nerdee...yarın zaten kurs var..boşuna getirmişim malzemeleri..hiç yapamadım..
üzülmeyin kızlar bizim çocuğumuz yok ama bizde bir yere gidemiyoruz gittiğimiz en uzak yer pazar olur yada çok ısrar edersem annemle babamın mezarını ziyerete gideriz
ayy canım benimmm...içim sızladı birden..Rabbim mekanlarını cennet eylesin..

evet ya çok haklısın..onlar gezip eqleniyorlar biz gitsekte çocuk bizimle..gittiqimize gideceqimize pişman oluyoruz..bide hasta olunca dışarı çıktında çocuk hastalandı oluyor..en iyisi al bak çocuqa ben gidiyorum gezicem diyeceksin..anlasın çocuqa bakma psikolojisini

günaydın güzeller..
hayırlı bir hafta olsun inşallah..
tam da topiğe nazar değmesin, başka topiclerde millet birbirini yiyor,burada herkes birbirine sevgi ve saygıyla yaklaşıyor derken neredeyse nazar değiyormuş, neyse Allah muhabbetimizi bozmasın diyorum ve kocamaaaaan öpüyorum hepinizi canlarım

:120::120::120: delirmiş olmalı

maşallah demek lazım bizim topiğe

yaa bende hep bizi buluyor dıyordum bu ınsanlar bızımde üstteki kadın sureklı bısey cırpıyor yada sallandırıyor kalıyor oyle halı kılım ne varsa bırde dün gece yarısı 12 bucuk bıseyler cekıyorladı cocugun odasının üstü tam esya yerlstırır gıbı bu ınsanlar napıyor anlamıyorum

tatlım dünün olaysız atlatılmasına sevindim
o bebişleri benim yerime de öp bebekleri çok severim hele ikizleri
çifte kavrulmuş gibiler

teşekkürler canım.onlar halay çekmiş.bizimkilerde izlemiş.dağa selam göndermişler bu kadar.sağol teyzesi.büyüdükçe daha beter oluyolar

Gece gece ne zoru varmışki Allah Allah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…