günaydınnn
günaydın kolay gelsin... bu arada allah bağışlasın . bizde eşimle dua ediyoruz. bizimde ikizimiz olsun istiyoruz
evet bayılıyorum bende ikizlere...
günaydın güzeller..
hayırlı bir hafta olsun inşallah..
tam da topiğe nazar değmesin, başka topiclerde millet birbirini yiyor,burada herkes birbirine sevgi ve saygıyla yaklaşıyor derken neredeyse nazar değiyormuş, neyse Allah muhabbetimizi bozmasın diyorum ve kocamaaaaan öpüyorum hepinizi canlarım
canım kola ve ekmek dışında menün çok güzel..et ürünlerinden korkma..heleki ızgara olursa offffff...et varken ekmek yemeseydin kolayıda içme tatlım ya 1 bardaqında yanlış hatırlamıyorsam 28 tane kesme şekere denk düşen bir şeker oranı var..midem bulanıyor bnm..saqlıklı şeyler yemeye alışınca mide kaldırmaz oluyor bu tür şeyleri..öceden 1.5 litre kolayı tek başıma bitirirdim..çok şükür kurtuldum bütün gazlı içeceklerden..etin yanına ayran daha iyi giderdi..keşke içmeseydin..
geçen gün beni görüp zayıfladıqım için eleştiren bir arkadaş vardı ya esra..işte o kişi çalışmayan bir çocuk sahibi bir ev hanımı..hafta sonu geldiqinde eşine derki ''sen her akşam eve gelince dinleniyorsun..hafta sonlarıda dinleniyorsun..ama ben evde çalışıyorum onun için hiç tatilim yok''...ve eşi her hafta sonu sabah ve akşam dışarda kahvaltı ve yemek yedirir..esra hayatta yemek yapmaz..hafta sonu sen tatil yapıyorsan bende tatil yapıcam der eşine..hele kurban bayramlarında hayatta etlere elini sürmez..eşi keser doqrar pişirir..esra sadece yer..ve tabi bundan bikaç yıl önce eşinin hayatına bakşa bir kadının girmesiyle evliliklerini sonlandırdılar..
teşekkür edrim tuqbacım..ayyy alalım dimi hayatım okadar kilo veriyoruz..hakkımız yaneee
sorma canım yaa.bende sözde bugün rölyef yapacaktım öqlen gidene kadar..ama nerdee...yarın zaten kurs var..boşuna getirmişim malzemeleri..hiç yapamadım..
ayy canım benimmm...içim sızladı birden..Rabbim mekanlarını cennet eylesin..
evet ya çok haklısın..onlar gezip eqleniyorlar biz gitsekte çocuk bizimle..gittiqimize gideceqimize pişman oluyoruz..bide hasta olunca dışarı çıktında çocuk hastalandı oluyor..en iyisi al bak çocuqa ben gidiyorum gezicem diyeceksin..anlasın çocuqa bakma psikolojisini
hee çok uzak sormayürüyerek 15 dakika ama beyfendi arabasız gitmez oraya bilem arabayla gidiyoruz
teşekkürler canım.onlar halay çekmiş.bizimkilerde izlemiş.dağa selam göndermişler bu kadar.sağol teyzesi.büyüdükçe daha beter oluyolar
tam ne şanslı kadın diyordum yazının sonunu okuyunca vazgeçtimcanım kola ve ekmek dışında menün çok güzel..et ürünlerinden korkma..heleki ızgara olursa offffff...et varken ekmek yemeseydin kolayıda içme tatlım ya 1 bardaqında yanlış hatırlamıyorsam 28 tane kesme şekere denk düşen bir şeker oranı var..midem bulanıyor bnm..saqlıklı şeyler yemeye alışınca mide kaldırmaz oluyor bu tür şeyleri..öceden 1.5 litre kolayı tek başıma bitirirdim..çok şükür kurtuldum bütün gazlı içeceklerden..etin yanına ayran daha iyi giderdi..keşke içmeseydin..
geçen gün beni görüp zayıfladıqım için eleştiren bir arkadaş vardı ya esra..işte o kişi çalışmayan bir çocuk sahibi bir ev hanımı..hafta sonu geldiqinde eşine derki ''sen her akşam eve gelince dinleniyorsun..hafta sonlarıda dinleniyorsun..ama ben evde çalışıyorum onun için hiç tatilim yok''...ve eşi her hafta sonu sabah ve akşam dışarda kahvaltı ve yemek yedirir..esra hayatta yemek yapmaz..hafta sonu sen tatil yapıyorsan bende tatil yapıcam der eşine..hele kurban bayramlarında hayatta etlere elini sürmez..eşi keser doqrar pişirir..esra sadece yer..ve tabi bundan bikaç yıl önce eşinin hayatına bakşa bir kadının girmesiyle evliliklerini sonlandırdılar..
bir kere 3 saat yağmuru bıraktım eşime kuaföre gittim. keyfimden değil akşam onun bi akrabasının düğünü vardı 3 saat içinde 100 kere aramıştır. yalnız 3 saatin 2.5 saati yağmur uyuyordu zaten. düşünün ayyyyyyysinirlerim bozuldu yineeo günden beri lafını bile edemiyom bunalmaktan bunaldım yane anlayın. şu an ücretsiz izindeyim ama eylülde göreve başlayınca nolcak bilmiyom
o titiz komşulardan bende de var. benim üst katımda ev sahibim oturuyor. arka balkona halılarını ama abartısız her gün silkeliyordu eşimyeter temizleme ben temizliyorum içeri girip çıkıyorum neler düşmedi ki o balkonuma röntgen bile attı çocuğunun defter parçaları ve evinin tozları. neyse biz orayı kapattık hala çıkmıyorum ön balkonu temizleyip oturuyoruz ya onlarda arka balkonu kapattılar camekanla ön taraftan silkeliyor şimdi bir kaç defa uyardık hiç anlamadı zaten o Türkçe pek konuşamıyor ee ben de dediğini anlamıyorum.
bir gün balkonu yıkadık eşim çayını alıp oturdu bende çıkacaktım odadaydım kadın eşim otururken yolluk silkti
artık alıştık ne yapalım
ev sahibinin üstündeki komşum da gece halı silkiyor eşi evdeyken yani ne gece ne gündüz balkon bize açık değilsonrada Filiz sen niye bizimle gün yapmıyorsun diyorlar sabah akşam kafama evlerinin tozlarını silkeliyorlar ben ne yapayım
doqum iznine ayrılan biçok arkadaş aynı şeyi söylüyor..izin bitsede işe başlacam patlıcam diyolar..sende rahatlarsın..en azından kafan daqılır..bebeqe kim bakıcak cnm..
kızlar lequim nerelerde hiç görünmüyor..bizim müqedende bi haber yok..en son evden kaçmıştı..
ALLAH YARDIMCIN OLSUN.boşuna demiyorlar ev alma komşu al diye.bizimki tek kat ama çirkef olunca insan zorla sürtünüyor.benim önceki apartmanda camın önüne çamaşır seriyolardı.onlar üste oturuyolardı çamaşırların üstüne halı sirkeliyolardı.temizlik anlayışına bak
doqum iznine ayrılan biçok arkadaş aynı şeyi söylüyor..izin bitsede işe başlacam patlıcam diyolar..sende rahatlarsın..en azından kafan daqılır..bebeqe kim bakıcak cnm..
kızlar lequim nerelerde hiç görünmüyor..bizim müqedende bi haber yok..en son evden kaçmıştı..
Kızlar merhaba birkaç gündür yoğunluktan giremedim.. nasılsınız iyisiniz inşallah...senacım çekimlerin sonuçları belli oldu mu hayırlısıyla iyi çıkıcaktır inşallah... düğüne elbise aldım... hemde 40 beden...ve de bol geliyo... başka bi tane denedim 38 beden oldumağazada havalara uçtum ..millet bakıo bana bu naapıyo diye mor renk üstü payetli kalın askılı dizde bi elbiseydi.. resim koyamadım kızlar.... neyse bi de bugün k-flakes yemeye başlıcam... 2 hafta 2 kase 2 öğün gibisinden bişe yapasım war...her sabah aynı kahwaltıyı etmekten bıktım kızlar...3-4 kilo da öyle versem...değişik bişe denemek istiyo da canım ondan.... bi de haftasonu pizza hutta kepekli küçük ve ince hamurlu pizza yedim inşallh bu hafta 2 kilo veririrm
deneyen var mı 2 hafta 2 öğün 2 kaseyi ? :44: sıkıldım her gün domates salatalık yemekten de bana bi yol gösterin canolar :44: öptüm hepiniziiiiidüğünde en güzel ben olcam flaşlar benim için patlıcakkkk
ben sabah akşam nesfit yiyodum baya farketti canım tavsiye ederim.ama normale dönünce geri alırmısın onu bilemem
walla hayatım geri almadım şimdiye kadar verdiklerimi de... sıkıldım bi değişiklik istiyorum diette...bi de nesfit almadım bana pakalı geldi...nesfit 5.65 tlydi... k-flakes 3.40 tlydi... dedim k-flakes alıyım bi deniyim bakıyım 2 hafta... nolcak merak ediyorum sonucu
:82::82::82::82: wawwww
tebrik ederim tatlım 38 bedene girmen çok güzel darısı başımıza
k-flakes denemedim eşim denedi 4 paket yedi kilo aldı ama o sevdiği için yemişti
hazır konusu açılmışken mesela öğlen 1kase mi yiyorsun 2 kase mi?şimdiden hesaplamaya başladım vallahi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?