70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım zaten sürekli aramızda olup muhabbetimize katılan biri bunları yazmaz..arada bir gelip 1-2 şey yazan biri arkadaş..bir selam bile vermeden aklına eseni yazıp çizmiş..muhatap almamak gerekiyor..kendi kendine yazsın kendi kendine konuşsun takılmayalım..

bir kere 3 saat yağmuru bıraktım eşime kuaföre gittim. keyfimden değil akşam onun bi akrabasının düğünü vardı 3 saat içinde 100 kere aramıştır. yalnız 3 saatin 2.5 saati yağmur uyuyordu zaten. düşünün ayyyyyyysinirlerim bozuldu yinee o günden beri lafını bile edemiyom bunalmaktan bunaldım yane anlayın. şu an ücretsiz izindeyim ama eylülde göreve başlayınca nolcak bilmiyom

hee çok uzak sormayürüyerek 15 dakika ama beyfendi arabasız gitmez oraya bilem arabayla gidiyoruz

hımm o zaman benim gibi yap evde odalar arası koş. Allah'tan at kat komşum Almanya'da da sorun olmuyor.

teşekkürler canım.onlar halay çekmiş.bizimkilerde izlemiş.dağa selam göndermişler bu kadar.sağol teyzesi.büyüdükçe daha beter oluyolar

ayy maşallah

tam ne şanslı kadın diyordum yazının sonunu okuyunca vazgeçtimbugünde kocaları çekiştirme günümüz kızlar

doqum iznine ayrılan biçok arkadaş aynı şeyi söylüyor..izin bitsede işe başlacam patlıcam diyolar..sende rahatlarsın..en azından kafan daqılır..bebeqe kim bakıcak cnm..

kızlar lequim nerelerde hiç görünmüyor..bizim müqedende bi haber yok..en son evden kaçmıştı..

ALLAH YARDIMCIN OLSUN.boşuna demiyorlar ev alma komşu al diye.bizimki tek kat ama çirkef olunca insan zorla sürtünüyor.benim önceki apartmanda camın önüne çamaşır seriyolardı.onlar üste oturuyolardı çamaşırların üstüne halı sirkeliyolardı.temizlik anlayışına bak

ben alt kattaki komşuma gidip bi bakayım fıstıklar..10 gün sonra düqünleri var hala kiracı evi boşaltmaış..sinri krizi geçiriyordu dün gittimde..evdeyse bi bakayım..

lequim şubesi değişmişti o zamandan beri çok az gördüm topikte

gerçekten örnek alınacak temizlik anlayışı

canım yağmur ağustosta 3 yaşını dolduruyor. eylülde göreve başlıcam artık inşallah. yağmuru da kreşe verecem. biraz durulur belki kıpır kıpır paylaşmayı falan öğrenir belkim.

lequim i başka bir şubeye gönderdiler. o şubede de izin yokmuş paylaşım sitelerini açmaya çok nadir arada kaçamak giriyordu en son cuma günü.istifa etcem falan diyordu.çok kötüymüş yeni şube.
mügede herhalde bir kursa gidiyormuş bütün gün en son böle duymuştum

Kızlar merhaba birkaç gündür yoğunluktan giremedim.. nasılsınız iyisiniz inşallah...senacım çekimlerin sonuçları belli oldu mu hayırlısıyla iyi çıkıcaktır inşallah... düğüne elbise aldım... hemde 40 beden...ve de bol geliyo... başka bi tane denedim 38 beden oldu mağazada havalara uçtum ..millet bakıo bana bu naapıyo diye mor renk üstü payetli kalın askılı dizde bi elbiseydi.. resim koyamadım kızlar.... neyse bi de bugün k-flakes yemeye başlıcam... 2 hafta 2 kase 2 öğün gibisinden bişe yapasım war...her sabah aynı kahwaltıyı etmekten bıktım kızlar...3-4 kilo da öyle versem...değişik bişe denemek istiyo da canım ondan.... bi de haftasonu pizza hutta kepekli küçük ve ince hamurlu pizza yedim inşallh bu hafta 2 kilo veririrm
deneyen var mı 2 hafta 2 öğün 2 kaseyi ? :44: sıkıldım her gün domates salatalık yemekten de bana bi yol gösterin canolar :44: öptüm hepiniziiiii düğünde en güzel ben olcam flaşlar benim için patlıcakkkk

ben bi hesaplara bakim gelim azcıkta iş yapalım dimi ne hatunlarız ama her yere her işe yetişiyoruz sporda yapıyoruz temizlikte yemekte süper sonik güçlere sahibiz herhaldeondan her işi yetiştiriyoruz bide burda lak lak yapmaya zaman ayırıyoruz bak bak bak
çok konuşmayın kızlar geçmişi okumaktan canım çıkıyor hem ne duruyonuz burda sizin işiniz aşınız yokmu bütün gün burda çene yetiştiriyonuz ortalığı pislik götürüyor hadin bakim gidin yapın temizliğinizi

:82::82::82::82: wawwww
tebrik ederim tatlım 38 bedene girmen çok güzel darısı başımıza
k-flakes denemedim eşim denedi 4 paket yedi kilo aldı ama o sevdiği için yemişti
hazır konusu açılmışken mesela öğlen 1kase mi yiyorsun 2 kase mi? şimdiden hesaplamaya başladım vallahi

ben sabah akşam nesfit yiyodum baya farketti canım tavsiye ederim.ama normale dönünce geri alırmısın onu bilemem

walla hayatım geri almadım şimdiye kadar verdiklerimi de... sıkıldım bi değişiklik istiyorum diette... bi de nesfit almadım bana pakalı geldi...nesfit 5.65 tlydi... k-flakes 3.40 tlydi... dedim k-flakes alıyım bi deniyim bakıyım 2 hafta... nolcak merak ediyorum sonucu

k-flakes benim midemi bulandırmıştı. nesfit daha iyi bence

hayır hayatım 1 kase...5 yemek kaşığı k-flakes'e, 1 çay bardağı light süt... ben nesfitin tadını beğenmemiştim yıllar ewwel yaptım ama normal yağlı sütle yaptım bi de sadece kahwaltıda yemiştim... 3 kilo almıştım ...beslenme planına uymadım yani... ama bu sefer 2 kase-2 öğün- 2 hafta kuralına uyucam bakıyım... değişiklik olur...2 kase derken... sabah 1 kase yiyiosun, öğlen normal yağsız diet yemeği yiyiosun sora akşam da 1 kase yiyiosun .... günde 2 kase ama sana bağlı... ister sabah ye, ister akşam, ister öğlen... ama 1 öğününde az yağlı yemek yiyiosun...kural bu

kızlar size bir şey sormak istiyorum. Şimdi atama dolayısıyla yer araştırıyoruz ya pek atanacak gibbi değiliz ama hayırlısı. neyse ben istanbul'u istiyorum malum çanakkaleme çok yakın. ama eşim pek istemiyor. kalabalık falan filan diye. geçen ev bakarken netten arnavutköy diye bir yer görmüş evler gerçekten güzel ama nasıl bir yer bilmiyoruz bileniniz var mı? uzak biliyorum haritadan baktım ama hani ben çok kalabalık istemiyorum memleketime yakın olsun istiyorum. ama evler uygun diye göç oraya alıyor olabilir ya da gidermişiz bizim apartmandan farkı olmazmış bilen var mı?

günaydın hanımlar :80::80:

dün ki yediklerimden sonra sabah canım bişey yemek istemedi
2 kaşık müsli yedim o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…