70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bende de var bi tane böyle bi üst komşu
benim balkon mutfağa çıkıyo birde düşün yani
çocuğunun saçını kesip balkondan çırptığını bilirim
çocuklar çikolata kaplarını meyve çekirdeklerini hep atarlar aşağıya
artk kapattırdım ve kurtuldum

bu sabah yediklerim

aç karnına 1 bardak kiraz sapı suyu 1 bardak ılık su

kahvaltı

1 lıgt ekmek ve lıgt peynir ile yapılmış tost
2 ad şekersiz çay

ayyy hiç yiyemiyorum bu k flakes vs tarzı şeyleri onları yediğim gün şiddetli bulantı sorunu yaşıyorum
kepek ekmeğinden sonra bile midem bi kötü oluyor

6 haziran pazartesi menüm:

kahvaltı:

sucuklu yumurta(1)
2 dilim kızarmış tam buğday ekmeği(16)
2 dilim kaşar peyniri(1)
yarım salatalık(2)
yeşil çay(0)

toplam 20 puan

ara: türk kahvesi(0), beşibiryerde çay(0)

öğlen:1 tane kabak kavurma(4), 100 gram yoğurt(7)

ara: yarım elma(8), yeşil çay(0)
toplam 19 puan
akşam: kaşarlı tavuk(fırın torbasında), (1),form çay
ara: yeşil çay(0)

3.5 litre su
genel toplam: 40 puan

ooo menüye bak sennn

kızlar hemen bi soru sorup kaçacam ben tavada hiç yağsız köfte yapıyorum ızgarayla ne farkı var ünite değeri olarak arada epey fark vardaa

yaa bu polıs eşlerının halı nolcak boyle tam bı plan yaparsın ararlar gorev var derle rkalır gecemız yok gündüzümüz yok bı düzenimiz yok halıyle neyse allah saglık versın napalım

benım bı balkon salona dıgerı mutfaga acılıyo senınkı gıbı ama ben kapattıramam da lojmandayız çünkü

hay allah bende okurken sonu iyi bitecek sandım ama sonunu okuyunca

ya kişmseler kızmasın ama böyle fenerli erkekler ile evli kimseleri duyduğıumda genelde ki aynı şeyi duyuyorum şu fenerliler hasta fanatik oluyo seninkinin aynından bizdede kardeşimin eşi var canım damat bey kardeşimin doğum gününde hatta kardeşime yaptığımız süpriz doğum gününde ortancamızın evine kardeşimi getirmesini söyledik doğum gününden 1 gün önce dedik süpriz yapıp sevindirelim kızı al getir hiç bişii söleme uğrayalım de vss tamam abla dedi geldiler biz her yeri sslemişiz pastalar börekler hediyeler 10 kişiyiz zaten kalabalık bi aileyiz vesselam neyse bu geldi daha içeri girdiğinin 10.dk sı abla 6 da çıkarız değilmi maçım var akşama da saat 8 de ulen zaten saat 16:30 yeni geldin yicez içicez accık eğlenicez maçınımı düşünüyon dedim ama kime diyon saat 18:30 da oğlunu karısını toparlayıp çıktı biz kndi kendimize doğum gününe devam ettik .kardeşim nemi yaptı 2 gün kırgın dolaştı ama napçan adamların huyu işte değiştiremiyosun mecburen katlanacak başka çare yok.seninkide o iş olmuş

nedir bu kadınların çektiği psikolojik şiddet yawww nedicez bizz

Sabah erken kalktım hatta uyudum mu bilmiyorum..
O kadar az uyuydum kızlar...
Gece temizlik yaptım...
Dün piknikti parktı derken çocukları banyoya aldım akşam...
O yorgunlukla bi de temizlik...
Hala istediğim gibi olmadı ama bi geçmişi okuyup geleyim dedim...

Tatil zaman aralığım belli oldu.
Bu yüzden rahatım artık..

Bu arada kızlar nişan kıyafetimi giydim hafta sonu...
Krem rengi. Alttan tülleri çok az sarkan üzerine taş serpilmiş ayaklara dek uzanan bir etek......
Üzerine boyundan askılı onda da taş var.
Belimden bir iki santim versem daha iyi olacak gibi...
Ama üç çocukla içine girdim ya...
Şükürler olsun Rabbim sana...

Bu arada dün gece kütüphaneyi toplarken...
Ajandamı buldum..

Yazıyı bebeğim 40. günü yazmışım..
Bugün demişim tartıldım.. Ve akşam 81.8 kg, sabah 80.9 kg çıktım..
İşe başlayana dek 63 olabilirim..
Bu hayal olmamalı!

Bugün hayal olmadığını görüyorum..

kızlar hemen bi soru sorup kaçacam ben tavada hiç yağsız köfte yapıyorum ızgarayla ne farkı var ünite değeri olarak arada epey fark vardaa

bende yapıyorum aynısını canım gril tavam var ızgara sayıyorum yağsız işte daha nolsun YANLIŞMIYIM BENDE YOKSA AMA OLURMU CANIIIM YAĞSIZ TAVA IZGARA SAYILIR İŞTE :)

Son düzenleme:
bende kaçayım benim cadı kızım sıkılmış puzzle dan, geldi anneee paka gidelim diyooo ben accık makinedeki çamaşır bittiyse onla uğraşıp kızı çıkarayım bahçeye sonra gelirim gene.
ahh bu çamaşırlardan bıktım ben yaaaa evde 2 yetişkin 1 17 yaşında 1 de 2,5 yaşın da çocuk var ama 10 kişilik aile gibi çamaşır la boğuşuyorum bizmi çok titiziz yada dikkatsizmiyizde kirlenmeden çamaşırları kirliyemi atıyoruz anlayamadım yaaa hergün açıyom makineyi nerdeyse çarşaf vss olunca 2 defa hatta bide çamaşır kurutma derdimn var makine alayım dedim ama nasıl yapıcam ne marka ne alıcam onuda karar veremedim daha kurumuyo kapalı balkonum var .1 yıl önce yeni evime geçtim eskisi açık balkondu kocaman balkon püfür püfür sabah astığım çamaşı r 2-3 gibi kuruyordu şimdi sabah astığım çamaşır ertesi gün öğlene bile nemli duruyooo çare bulmam lazım kışın hadi petekler vss yanıyordu içerde iyi kuruyodu çamaşırlarım .çamaşır odasına asıyodum askıyı halloluyodu ama şimdi netçem

Son düzenleme:
Kıslar benide arnıza alın pko luyum ve kilomdan dolayı çocuk sahibi olmıyorum özel olarak yaptığınız bişey varmı diyet falan burdaki herkes aynı diyetimi yapıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…