yaa bende hep bizi buluyor dıyordum bu ınsanlar bızımde üstteki kadın sureklı bısey cırpıyor yada sallandırıyor kalıyor oyle halı kılım ne varsabırde dün gece yarısı 12 bucuk bıseyler cekıyorladı cocugun odasının üstü tam esya yerlstırır gıbı bu ınsanlar napıyor anlamıyorum
hayır hayatım 1 kase...5 yemek kaşığı k-flakes'e, 1 çay bardağı light süt... ben nesfitin tadını beğenmemiştim yıllar ewwel yaptım ama normal yağlı sütle yaptım bi de sadece kahwaltıda yemiştim... 3 kilo almıştım ...beslenme planına uymadım yani... ama bu sefer 2 kase-2 öğün- 2 hafta kuralına uyucam bakıyım... değişiklik olur...2 kase derken... sabah 1 kase yiyiosun, öğlen normal yağsız diet yemeği yiyiosun sora akşam da 1 kase yiyiosun .... günde 2 kase ama sana bağlı... ister sabah ye, ister akşam, ister öğlen... ama 1 öğününde az yağlı yemek yiyiosun...kural bu
ya evet geçmiş olsun ... Ama yazık ki sınavlar bitmez
Neden cevap veriyosunuzki arkadaşlar boşversenize ...
günaydınlaaarrrrr. bugün giden kilolardan haber yok çünkü ben bu diyetin etkilerinden olan bir problem yaşıyorum . sabah sabah hoş değil ama kabızlık sorunu başladı dünden beri ne yapsam acaba ?
kızlar ben cuma cumartesi pazar menülerimi yazacam herşey ok de pazar günü bruncha gittik arkadaşa orda yediklerimi bir türlü hesaplayamıyorum senacım yardım edermisin?????
3 haziran cuma menüm:
kahvaltı:
2 dilim kızarmış tam buğday ekmeği(16)
sucuklu yumurta(1)
yarım salatalık(2)
kaşar peyniri(1)
yeşil çay(0)
ara:türk kahvesi(0), beşibiryerde çay(0)
öğlen:.menemen(1 domates(6), 1 dolmalık biber(4), 1 yumurta(0), kaşar peyniri(1))
ara: yeşil çay(0), siyah çay(0), 1 dilim kaşar peyniri(1)
akşam: 1 tane haşlanmış tavuk baget(0), 1 dilim kızarmış tam buğday ekmeği(8),1 tane light üçgen peynir(0.5), form çay(0)
ara: yeşil çay
3.5 litre su
toplam:40 ünite
.......................................................................................................................
4 haziran cumartesi menüm
kahvaltı:
1 tane simit(25)
sucuklu yumurta(1)
kaşar peyniri(1)
siyah çay(0)
ara: türk kahvesi(0), beşibiryerde çay(0)
öğlen:
250 gram (1 su bardağı) yoğurt(12)
1 tane közlenmiş patlıcan(4)
az zeytinyağı(0)
az kırmızı toz biber(0)
ara: yeşil çay(0)
akşam:
kıymalı yumurta(0)
kola zero(0)
form çay(0)
ara: yeşil çay
3.5 litre su
toplam:43 ünite
.....................................................................................................................
5 haziran pazar menüm:
kahvaltı:
5-6 patates kızartması(10)
1-2 patlıcan biber kızartması(5)
4-5 kaşık patlıcanlı salata(10)
2 kaşık rus salatası(5)
salçalı sosis(2)
kaşarlı yumurta(2)
1 dilim ekmek(12)
biliyorum çok oldu ama arkadaşa bruncha gittik valla anca bu kadar tutabildim kendimi değerlere bir bakarmısınız ne kadar doğru bilmiyom???????????????
ara: türk kahvesi(0), beşibiryerde çay(0)
öğlen: yok (brunch zaten 11 buçuk gibiydi)
akşam:3 tane mangalda tavuk pirzola(0), 1 bardak kola zero(0), form çay(0)
3.5 litre su
toplam: 46 ünite
yaa bu polıs eşlerının halı nolcak boyle tam bı plan yaparsın ararlar gorev var derle rkalır gecemız yok gündüzümüz yok bı düzenimiz yok halıyle neyse allah saglık versın napalımkızlarrrrrrrrrrr hepinize günaydın.bugün hava çok güzel ama herzamanki gibi eve hapis.yarında mitinig yazmışlar eşime yarında hapis.öbür günde adamın pestili çıkar yine hapis.kızlar içim kıpır kıpır seçimden sonra belli olacak ve ben meraktan çatlamak üzereyim.günler geçmiyor.saniyeler geçmiyor.:84::78:canım sıkılıyorrrrrrrrrr
bende de var bi tane böyle bi üst komşu
benim balkon mutfağa çıkıyo birde düşün yani
çocuğunun saçını kesip balkondan çırptığını bilirim
çocuklar çikolata kaplarını meyve çekirdeklerini hep atarlar aşağıya
artk kapattırdım ve kurtuldum
kızlar hemen bi soru sorup kaçacam ben tavada hiç yağsız köfte yapıyorum ızgarayla ne farkı var ünite değeri olarak arada epey fark vardaa
arzucum bak ne anlatıcam size..
kızımı doqum yaptım 20.günü eşim dediki hadi hazırlan seni biraz dışarı çıkarıyım..bende hazırlandım kızımıda hazırladım..neyse bindik arabaya gidiyoruz..eşime soruyorum nereye gidiyoruz diye süpriz diyor söylemiyorbide şöyle bişey var eşim hiç süpriz yapmayı sevmez yapmazda zaten..ilk ve sondu neyse tabe ben hayeller kuruyorum acaba güzel bir yere eqlenmeyemi gidiyoruz yoksa piknikmi yapıcaz yada yemeqemi çıkıyoruz bin türlü şey kuruyorum kafamda..aaa bi baktım boqaz köprüsünü geçiyoruz..ayy nereye götürüyosun köye falanmı gidiyoruz yanıma fazla bişeyde almadım bebeqin ihtiyaçları var falan diyorum..yok diyo köye gitmiyoruz.. hava çok sıcak ozamanlar arabada klima yok bunaldık..kızım durmuyor..hala gideceqimiz yere gelemedik..ben sinirlenmeye başladım..neyse az kalmış öyle diyo eşim :26: bir kaldırımın kenarına park ettik arabayı..geldik dedi :44: indik ama etrafta restorana benzeyen bişey yok..anaaaaa fenerbahçenin antramanına getirmiş 20 günlük kızımla benii kavurucu sıcak ve tribünün üstü açık..sinir krizi geçirecektim..çocuk acıktı aqlıyor emicek beni.. milletin içinde nasıl emzircem..hadi kalk tekrar arabaya gir çocuqu emzir uyut..biz kaldık arabada beyefendi antramanı izledi..bence bu bana deqil kendisine süpriz oldu..hasta fenerlidirde fener yenildiqinde yemek memek yemez kızmıcaqı şeylere kızar söylenir..sen götürsene beni güzel bir deniz kenarına..güzel bir yemek yiyelim doqum stresini atayım dimi yanii
eşler için kolay tabi
akşamdan akşama 1-2 saat birlikte oluyor çocukla. haftasonu da bi bahaneyle uzaklaşabiliyorlar evden. öyleyken bile of sıkıldım kendime vakit ayıramıyorum diyor. ya ben napayım yaaaaaaaaaaaaa sinirlerim bozuk zaten dün dedim ki ev dandini (kendisi yatıyor bu arada) azcık yağmurla ilgilen ben evi toparlayayım dedim. amanın demez olaydım neymiş bi hafta sonu varmış dinlenemiyecekmiymiş paşaben de küstüm ben insan değilmiyim yaaaaaaaaaaa bak hatırladım yine sinirlerim bozuldu bugünde barışmıcam
kızlar hemen bi soru sorup kaçacam ben tavada hiç yağsız köfte yapıyorum ızgarayla ne farkı var ünite değeri olarak arada epey fark vardaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?