bende kaçayım benim cadı kızım sıkılmış puzzle dan, geldi anneee paka gidelim diyooo ben accık makinedeki çamaşır bittiyse onla uğraşıp kızı çıkarayım bahçeye sonra gelirim gene.
ahh bu çamaşırlardan bıktım ben yaaaa evde 2 yetişkin 1 17 yaşında 1 de 2,5 yaşın da çocuk var ama 10 kişilik aile gibi çamaşır la boğuşuyorum bizmi çok titiziz yada dikkatsizmiyizde kirlenmeden çamaşırları kirliyemi atıyoruz anlayamadım yaaa hergün açıyom makineyi nerdeyse çarşaf vss olunca 2 defa hatta bide çamaşır kurutma derdimn var makine alayım dedim ama nasıl yapıcam ne marka ne alıcam onuda karar veremedim daha kurumuyo kapalı balkonum var .1 yıl önce yeni evime geçtim eskisi açık balkondu kocaman balkon püfür püfür sabah astığım çamaşı r 2-3 gibi kuruyordu şimdi sabah astığım çamaşır ertesi gün öğlene bile nemli duruyooo çare bulmam lazım kışın hadi petekler vss yanıyordu içerde iyi kuruyodu çamaşırlarım .çamaşır odasına asıyodum askıyı halloluyodu ama şimdi netçem
hayır hayatım 1 kase...5 yemek kaşığı k-flakes'e, 1 çay bardağı light süt... ben nesfitin tadını beğenmemiştim yıllar ewwel yaptım ama normal yağlı sütle yaptım bi de sadece kahwaltıda yemiştim... 3 kilo almıştım ...beslenme planına uymadım yani... ama bu sefer 2 kase-2 öğün- 2 hafta kuralına uyucam bakıyım... değişiklik olur...2 kase derken... sabah 1 kase yiyiosun, öğlen normal yağsız diet yemeği yiyiosun sora akşam da 1 kase yiyiosun .... günde 2 kase ama sana bağlı... ister sabah ye, ister akşam, ister öğlen... ama 1 öğününde az yağlı yemek yiyiosun...kural bu
Kıslar benide arnıza alın pko luyum ve kilomdan dolayı çocuk sahibi olmıyorum özel olarak yaptığınız bişey varmı diyet falan burdaki herkes aynı diyetimi yapıyo
Kıslar benide arnıza alın pko luyum ve kilomdan dolayı çocuk sahibi olmıyorum özel olarak yaptığınız bişey varmı diyet falan burdaki herkes aynı diyetimi yapıyo
canım hıc yagsız nasıl oluyo ben yapamıyorum oyle farkını da bılmıyorum acıkcası
yağsız olduktan sonra bir farkı yok bence. yalnız köftenin içine ekmek koymuyorsun di mi?
aaaaaaaaay bayılazaaaammm
oku oku bıtmediiiiii, gözlerim pörtlediii
hepınıze merhabalarr :92:
ben yenı haftaya adapte olamadım daha
dün sabah spor vardı, sonra kocişle dışarı cıktık, eve gelıncede temızlıge gırıstık, sonra duş alıp yattım ama yorgunluktan uyuyamadım valla, şimdi de her bı yanım tutulmuşşşomuzlarımda bı ton agırlık var gıbııı :26:
bi de bu hafta kociş yin benı bı basıma bırakıp gıdıyo 7 gunlugune hem deeeeuzun zamandır ılk defa bu kadar ayrı kalcazzz çok efkarlandım bak şimdiiiii
sağol canım ya ben bi topikte okudum 5 günde 5 kilo diye bi diyet programı deneyen oldumu deneyenler baya bi sonuç almışlar öyle okudumhoşgeldin cnm biz hepimiz sağlıklı besleniyoruz yaptığımız tek şey bu yediklerimizi yazıyoruz ona göre neyi ne kadar yememiz konusunda bilgilenyoruz
iyi dileklerin için sağol evet bende bi yerde okudum diyet yapan bayanların daha geç hamile kaldıklarını ama drum zayıflamam için beni sürekli uyarıyor sanırım sağlıklı bi diyet yapmam lazım ama ben pko li olduğum için vücudumda insülin direnci varmış bazen krizim tutuyo tatlı tuzlu demeden herşeyi atıyorum ağzıma ilç kullanıyorum ama pek etkisi yok o yüzden diyetlerim pazartesi başlıyo çarşamba öğlene kadar bitiyomerhaba melek, bence eğer çocuk sahibi olmak için zayıflamak istiyorsan çok daha dikkatli olup kendini çok aç bırakmadan sağlıklı zayıflaman gerekli yoksa hamile kaldığında ve doğumdan sonra çok sıkıntılar çekeceğini sanıyorum. Ben diyetisyenimin verdiği harika bir diyet uyguluyorum ve yiyerek kalıcı zayıflıyorum. O diyet listesini bu formda paylaşmayı düşünüyorum eğer dilersen dikkate alabilirsin. Bol şans diliyorum.
gel tatlım gel
Herkes aynı diyeti yapmıyor. Biz burda bir gün önceki yediklerimizi yazıyoruz. Fazla bir şey yenmişse uyarıyoruz birbirimizi. Kaptanımız var ona özelden cuma günü bildirim yapıyoruz.
kuzum benim gel sana masaj yapayım
allah kavuştursun canım inşallah. sen de bu 7 günü iyi değerlendir bak ne güzel sadece kendine yemek yapacan az az diyet diyet hehehhe kaçamak yapamazsın işte
ya 1-2 gunlugune zaten sık sık gıdıyo da, 7 gün de çok uzun yaaabi de ılk defa yurtdışına gıdıyo, baya da uzun yol, aklım onda kalcakkkk o da tırsıyo aslında o kadar uzun ucak yolculugundan ama bişi de çaktırmamaya calışıyo, yawrumm benimmm
deniz kız, cocugu al da bıze gel bı hafta kampa gırelımmm bız de, daha maaşımı alamadım buzdolabı boş zaten zorunlu rejım yaparızzz
valla ne süper olurdu. zaten ben kocişle de küsüm.okumuşsundur geçmişte.....
bu sabah yediklerim
aç karnına 1 bardak kiraz sapı suyu 1 bardak ılık su
kahvaltı
1 lıgt ekmek ve lıgt peynir ile yapılmış tost
2 ad şekersiz çay
aaaaaaaaay bayılazaaaammm
oku oku bıtmediiiiii, gözlerim pörtlediii
hepınıze merhabalarr :92:
ben yenı haftaya adapte olamadım daha
dün sabah spor vardı, sonra kocişle dışarı cıktık, eve gelıncede temızlıge gırıstık, sonra duş alıp yattım ama yorgunluktan uyuyamadım valla, şimdi de her bı yanım tutulmuşşşomuzlarımda bı ton agırlık var gıbııı :26:
bi de bu hafta kociş yin benı bı basıma bırakıp gıdıyo 7 gunlugune hem deeeeuzun zamandır ılk defa bu kadar ayrı kalcazzz çok efkarlandım bak şimdiiiii
canım teflon tavaya koyuyorum kendi suyuyal pişiyor farkını karbon değeri için sordum çünü ızgara 1 üniteyken tava 8 üniteymış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?