70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım benim ablamın evinin balkonları da kapalı ama balkonda pencereleri var ya ordan dışarıya doğru iki tarafa demir taktırıp ortasına 3 tane uzun ip gerdi. tıpki balkonlardaki gibi. çok rahat oldu diyorrr dışarda hemen kuruyorlar diyor. böle bişi yapabilirsin sen de

ya bu akşam doğum günü var napıcam ya bugünlük kaçamak yapsam saonra bu hafta hiç kaçamak yapmasam olmaz mı

tünaydın kızlarrrrrrr.nasılsınız bakalım gereksizin biri bize pasaklım demişşşşşşşçokda fifi yaniii..:92::92::92:ayşe baharrrr hayaldi gerçek oldu diyosun yaniiiii tekrar tebrik ederim seniii..kaptanım bende bir kilo artıdayım nolacak bi düğüne gittim bana bi kiloya mal olduhakkatten leguim ve müjgan yok piyasada leguim un yeri değişimişti net yokmu ki orada :26::26::26:

Kıslar benide arnıza alın pko luyum ve kilomdan dolayı çocuk sahibi olmıyorum özel olarak yaptığınız bişey varmı diyet falan burdaki herkes aynı diyetimi yapıyo

hoşgeldin cnm biz hepimiz sağlıklı besleniyoruz yaptığımız tek şey bu yediklerimizi yazıyoruz ona göre neyi ne kadar yememiz konusunda bilgilenyoruz

Kıslar benide arnıza alın pko luyum ve kilomdan dolayı çocuk sahibi olmıyorum özel olarak yaptığınız bişey varmı diyet falan burdaki herkes aynı diyetimi yapıyo

Merhaba Melek, bence eğer çocuk sahibi olmak için zayıflamak istiyorsan çok daha dikkatli olup kendini çok aç bırakmadan sağlıklı zayıflaman gerekli yoksa hamile kaldığında ve doğumdan sonra çok sıkıntılar çekeceğini sanıyorum. Ben diyetisyenimin verdiği harika bir diyet uyguluyorum ve yiyerek kalıcı zayıflıyorum. O diyet listesini bu formda paylaşmayı düşünüyorum eğer dilersen dikkate alabilirsin. Bol şans diliyorum.

gel tatlım gel

herkes aynı diyeti yapmıyor. biz burda bir gün önceki yediklerimizi yazıyoruz. fazla bir şey yenmişse uyarıyoruz birbirimizi. kaptanımız var ona özelden cuma günü bildirim yapıyoruz.

kızlar bişi sorucam size burda bağlantı paylaşmak yasakmı bi derginin bağlantısını falan mesela banlanmayalım snra bir dergi var onun sayfasının linkini versem yasakmı acep:26::26::26:

aaaaaaaaay bayılazaaaammm

oku oku bıtmediiiiii, gözlerim pörtlediii

hepınıze merhabalarr :92:

ben yenı haftaya adapte olamadım daha

dün sabah spor vardı, sonra kocişle dışarı cıktık, eve gelıncede temızlıge gırıstık, sonra duş alıp yattım ama yorgunluktan uyuyamadım valla, şimdi de her bı yanım tutulmuşşş omuzlarımda bı ton agırlık var gıbııı :26:

bi de bu hafta kociş yin benı bı basıma bırakıp gıdıyo 7 gunlugune hem deeee uzun zamandır ılk defa bu kadar ayrı kalcazzz çok efkarlandım bak şimdiiiii

kuzum benim gel sana masaj yapayım

allah kavuştursun canım inşallah. sen de bu 7 günü iyi değerlendir bak ne güzel sadece kendine yemek yapacan az az diyet diyet hehehhe kaçamak yapamazsın işte

hoşgeldin cnm biz hepimiz sağlıklı besleniyoruz yaptığımız tek şey bu yediklerimizi yazıyoruz ona göre neyi ne kadar yememiz konusunda bilgilenyoruz
sağol canım ya ben bi topikte okudum 5 günde 5 kilo diye bi diyet programı deneyen oldumu deneyenler baya bi sonuç almışlar öyle okudum
iyi dileklerin için sağol evet bende bi yerde okudum diyet yapan bayanların daha geç hamile kaldıklarını ama drum zayıflamam için beni sürekli uyarıyor sanırım sağlıklı bi diyet yapmam lazım ama ben pko li olduğum için vücudumda insülin direnci varmış bazen krizim tutuyo tatlı tuzlu demeden herşeyi atıyorum ağzıma ilç kullanıyorum ama pek etkisi yok o yüzden diyetlerim pazartesi başlıyo çarşamba öğlene kadar bitiyo
gel tatlım gel

Herkes aynı diyeti yapmıyor. Biz burda bir gün önceki yediklerimizi yazıyoruz. Fazla bir şey yenmişse uyarıyoruz birbirimizi. Kaptanımız var ona özelden cuma günü bildirim yapıyoruz.

anladım canım umarım hakkımızda herşeyin hayırlısı olur

Son düzenleme:
kuzum benim gel sana masaj yapayım

allah kavuştursun canım inşallah. sen de bu 7 günü iyi değerlendir bak ne güzel sadece kendine yemek yapacan az az diyet diyet hehehhe kaçamak yapamazsın işte

ya 1-2 gunlugune zaten sık sık gıdıyo da, 7 gün de çok uzun yaaa bi de ılk defa yurtdışına gıdıyo, baya da uzun yol, aklım onda kalcakkkk o da tırsıyo aslında o kadar uzun ucak yolculugundan ama bişi de çaktırmamaya calışıyo, yawrumm benimmm

deniz kız, cocugu al da bıze gel bı hafta kampa gırelımmm bız de, daha maaşımı alamadım buzdolabı boş zaten zorunlu rejım yaparızzz

valla ne süper olurdu. zaten ben kocişle de küsüm. okumuşsundur geçmişte.....

bu sabah yediklerim

aç karnına 1 bardak kiraz sapı suyu 1 bardak ılık su

kahvaltı

1 lıgt ekmek ve lıgt peynir ile yapılmış tost
2 ad şekersiz çay

canım kiraz sapı suyunu nasıl içiyorsun.ben de geçen yıl o kadar kiraz sapı ayırdım ama tadını sevmediğimden içemedim. kiraz sapları ben onlara bakıp duruyom gari. bu arada öylece daldım. herkese güzel bir hafta diliyorum. ben bu haftaya keyifli giriyorum. hafta sonu kaçamaklı geçmesine rağmen bugün artıda değilim

Allah kavuştursun canım

canım teflon tavaya koyuyorum kendi suyuyal pişiyor farkını karbon değeri için sordum çünü ızgara 1 üniteyken tava 8 üniteymış.

canım belkide ızgara olunca mevcut yağları akıyorya aşağıya ondandır belki:44::44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…