70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar çoklu alıntıları nasıl yapıp cevaplıyorsunuz. ben tek alıntı yapabiliyorum. çok cahilim bu konularda.

kızlar çoklu alıntıları nasıl yapıp cevaplıyorsunuz. ben tek alıntı yapabiliyorum. çok cahilim bu konularda.

canım alıntı ile cevaplanın yanında kutu var ya ona tıkla üstünde tik işareti olduğunda tamamdır sonra yanıtlaya yani konuya cevap vere bas bak mesaj ekranında hepsi görünür

Son düzenleme:
bugün yediklerim
sabah kalkınca 3 ad kayısı ve su
khvaltıda çay(3 haftadır çayı şekersiz içiyorum oleyyyyyyyyy- 5-6 sene önce bikaç yudum içmiştim midem altüst olmuştu. şimdi rahatça içebiliyorum)
1 kk peynir,helva
1 dilim ttb ekmeği
1 dom,1 salatalık yedim...
öğlen 1 karnyarık 3 kaşık belki 5 kaşık sabah ekmeği az yedim pirinç pilavı
1 kase cacık
akşamada cack kuru fasulye .salata yerim arada ya hurma ya gün kurusu ve ya meyve yerim heralde.

Selam herkese...
Ikı gundur evde değildim, kayınvalidemlerdeydik...
Kayınvalıdem sagolsun herseyı cok lezzetlı yapar sarmalar, kızartmalar, tatlılar, pilavlar ama yağlı işte malesef dıyet düşmanları :)..
Ne zaman gitsem 1 kılo alırım hıc olmazsa... Ama bu sefer dıyetımden hıc tavız vermedım bu buyuk basarı oldu :)
Dün sabah hafıf bır kahvaltı, aksamı da ızgara tavuk ve köfte, salatayla tamamladık 6 dan sonra lokma koymadım agzıma..
Oysakı normalde hem sarma hem tavuk göğsü tatlısı, hem kızartmalar cok severım nasıl götürürdüm arka arkaya :)) ama hıc yemedım aferin banaa.... :81:

Son düzenleme:

bravoooooooooooooo

canım alıntı ile cevaplanın yanında kutu var ya ona tıkla üstünde tik işareti olduğunda tamamdır sonra yanıtlaya yani konuya cevap vere bas bak mesaj ekranında hepsi görünür

çok teşekkür edeim çok kolaymış. yazıların bazı yerlerinde tekrarlar çıkıyor benim pc den mi sizde de varmı?

ben de rota aşısını yaptır madım.ishalde sıvı kaybetmemesi önemli. inşallah hepimizde bilinçliyiz öyle bişey olmaz. ama pnemokok önemli zamanı geçmediyse yaptırmayanların yaptırması iyi olur.
benim komşularım da sağolsn. 2 halımı sildim balkona astım akşama ne göreyim. kahverengi lekeler. çay mı kola mı meyve suyumu ne döktülerse kime ne diceksin ki üsttte daha 4 kat var. buna da şükür. eski evimde astığım çarşafın içinde sigra izmriti ve kocaman bir yanık allahtan yangın çıkmamış
benim oğlum 7 aylık ama gezmeyi çok seviyor babaya çekmiş şanslıyım o yönden . hep arabada yada dışarda gezelim hiç eve gelmeyelim istiyor
hee çok uzak sormayürüyerek 15 dakika ama beyfendi arabasız gitmez oraya bilem arabayla gidiyoruz
bizimkinide anası arabada doğurmuş heralde her yere arabada gideriz ne yazıkki..yeni spor ayakkbısı alalım akşamları yürüyelim dedim tamam dediya yürürmüyüz bilmem:44::44::44:

geçmişe göz gezdirdim yine bol hareketli bereketli konular konuşulmuş.son msj tebrik üzerineydi konu ne bilmiyorum bende tebrik ediyorum vatana millete hayırlı ola balkonda sanki saunada gibiyim.evde hala kış hakimken balkonda yaz havası var.2 bakındım buralara şimdi gidip ev hanımlığı vazifemi yaparak iki süpürge tutayım eve 30 dk geçmedn burda olur dedikodu yaparız

sigara izmariti haa

hay Allah'ım sen insanları akılsız fikirsiz bırakma. o kahverengi leke de kötü tabi ama yanık daha kötü Allah'tan yangın çıkmamış.

(( iyi dileklerin için sağol evet bende bi yerde okudum diyet yapan bayanların daha geç hamile kaldıklarını ama drum zayıflamam için beni sürekli uyarıyor sanırım sağlıklı bi diyet yapmam lazım ama ben pko li olduğum için vücudumda insülin direnci varmış bazen krizim tutuyo tatlı tuzlu demeden herşeyi atıyorum ağzıma ilç kullanıyorum ama pek etkisi yok o yüzden diyetlerim pazartesi başlıyo çarşamba öğlene kadar bitiyo ]]

bunlar benim sık yaşadığım şeylerdi. gün içinde sık sık çikolata yiyordum çok tatlı yiyordum sonra canım tuzlu istiyordu bu sefer tuzluya yoğunlaşıyordum derken canım yine tatlı birşeyler istiyordu ne saçma değil mi? ama öyle değil artık ve ben kendime şaşıyorum artık çikolata yemeden durabiliyorum bunu yazarken bile inanamıyorum kendime. en azından haftada 1 yiyorum bu bile çok büyük gelişim. ama diyetinde meyvaya yer verirsen bu krizleri de en aza indirgiyorsun. bir tavsiye vereyim mi buradan arkadaşlara da? tatlı krizi tuttuğunda ya da ille tutması da gerekmiyor her akşam ya da öğleden sonra şunu yapmanızı tavsiye ediyorum: büyük boy 1-2 muzu bir tabakta çatalla ezin, üzerine kakao serpin. tadını ala ala yiyin. eğer canınız çikolata çektiyse, kakaoyu bol koyabilirsiniz. ben böyle yapıp muzlu çikolata yiyormuş hissine kapılıyorum :) eee bünyeyi biraz kandırmak lazım değil mi

Son düzenleme:
tatlım dünün olaysız atlatılmasına sevindim
o bebişleri benim yerime de öp bebekleri çok severim hele ikizleri
çifte kavrulmuş gibiler
uzaktan çok tatlı görünür ikizler bana göre ama iş ononla bitmiyor ben hiç heveslenmedim ikzlere. bakımı yedirmesi uykusu çok zor çokkkkkk..biri bile bana yetiyor. allah ikiz annelerinin yardımcısı olsun tabi bizim de...

canım maşallah ne güzel kilo vermişsin öyle. nasıl verdin bebeğin ne kadar oldu emziriyormusun hala. tavsiyelerini bekliyorum. benim ki 7 aylık şimdi. kilo vermeye başladım ama biraz sabırsızım sanırım.bu kadar kiloyu sanki hemen almışım gibi hemen gitmesini bekliyorum..

tabi tatlım mutlaka zordur ama ne güzel olur yani ben istiyorum Allah hayırlısını nasip etsin tabi ben tek çocuğun o yüzden kardeşi olanlara hep özenmişimdir özellikle de ikiz olan arkadaşlrıma

ben çıktım akşama yine girerim inşallah . yemek işlerine bakayım sonrada oğlum ve kızımla biraz gezelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…