tesekkur ederımmmmm canımm
kızlar çoklu alıntıları nasıl yapıp cevaplıyorsunuz. ben tek alıntı yapabiliyorum. çok cahilim bu konularda.
okudum canım, gel işte onun da burnu sürtsün bıraz
bı gun sonra zır zır aramaya baslar senı sonra da bızım evı basar, alır goturur senı
Selam herkese...
Ikı gundur evde değildim, kayınvalidemlerdeydik...
Kayınvalıdem sagolsun herseyı cok lezzetlı yapar sarmalar, kızartmalar, tatlılar, pilavlar ama yağlı işte malesef dıyet düşmanları :)..
Ne zaman gitsem 1 kılo alırım hıc olmazsa... Ama bu sefer dıyetımden hıc tavız vermedım bu buyuk basarı oldu :)
Dün sabah hafıf bır kahvaltı, aksamı da ızgara tavuk ve köfte, salatayla tamamladık 6 dan sonra lokma koymadım agzıma..
Oysakı normalde hem sarma hem tavuk göğsü tatlısı, hem kızartmalar cok severım nasıl götürürdüm arka arkaya :)) ama hıc yemedım aferin banaa.... :81:
bugün yediklerim
sabah kalkınca 3 ad kayısı ve su
khvaltıda çay(3 haftadır çayı şekersiz içiyorum oleyyyyyyyyy- 5-6 sene önce bikaç yudum içmiştim midem altüst olmuştu. şimdi rahatça içebiliyorum)
1 kk peynir,helva
1 dilim ttb ekmeği
1 dom,1 salatalık yedim...
öğlen 1 karnyarık 3 kaşık belki 5 kaşık sabah ekmeği az yedim pirinç pilavı
1 kase cacık
akşamada cack kuru fasulye .salata yerim arada ya hurma ya gün kurusu ve ya meyve yerim heralde.
canım alıntı ile cevaplanın yanında kutu var ya ona tıkla üstünde tik işareti olduğunda tamamdır sonra yanıtlaya yani konuya cevap vere bas bak mesaj ekranında hepsi görünür
çok teşekkür edeim çok kolaymış. yazıların bazı yerlerinde tekrarlar çıkıyor benim pc den mi sizde de varmı?
ben de rota aşısını yaptır madım.ishalde sıvı kaybetmemesi önemli. inşallah hepimizde bilinçliyiz öyle bişey olmaz. ama pnemokok önemli zamanı geçmediyse yaptırmayanların yaptırması iyi olur.ya neyse herkesin bileceği bir iş.allah bebişlerimizi korusun.rota virüsü ve ponomokok farklı birşey canım.o gerçekten tehlikeli.onu belki bende yaptırırım.rota virüsü isal.bir serumla atlatan çocuklar çoğunlukta.
benim komşularım da sağolsn. 2 halımı sildim balkona astım akşama ne göreyim. kahverengi lekeler. çay mı kola mı meyve suyumu ne döktülerse kime ne diceksin ki üsttte daha 4 kat var. buna da şükür. eski evimde astığım çarşafın içinde sigra izmriti ve kocaman bir yanık allahtan yangın çıkmamışo titiz komşulardan bende de var. benim üst katımda ev sahibim oturuyor. arka balkona halılarını ama abartısız her gün silkeliyordu eşimyeter temizleme ben temizliyorum içeri girip çıkıyorum neler düşmedi ki o balkonuma röntgen bile attı çocuğunun defter parçaları ve evinin tozları. neyse biz orayı kapattık hala çıkmıyorum ön balkonu temizleyip oturuyoruz ya onlarda arka balkonu kapattılar camekanla ön taraftan silkeliyor şimdi bir kaç defa uyardık hiç anlamadı zaten o Türkçe pek konuşamıyor ee ben de dediğini anlamıyorum.
bir gün balkonu yıkadık eşim çayını alıp oturdu bende çıkacaktım odadaydım kadın eşim otururken yolluk silkti
artık alıştık ne yapalım
ev sahibinin üstündeki komşum da gece halı silkiyor eşi evdeyken yani ne gece ne gündüz balkon bize açık değilsonrada Filiz sen niye bizimle gün yapmıyorsun diyorlar sabah akşam kafama evlerinin tozlarını silkeliyorlar ben ne yapayım
benim oğlum 7 aylık ama gezmeyi çok seviyor babaya çekmiş şanslıyım o yönden . hep arabada yada dışarda gezelim hiç eve gelmeyelim istiyorGünaydııııııııınnn hanımlar ben geldim
cok yogun bır hafta sonu gecırdım haşatım çıktı valla.cts fizik tedavı öğleden sonra eski iş yerimdeki malzemelerimi getirdik eşimle depoya koyduk aksama kadar onla ugrastık eve geldık eşim gecenöbetine bende evde börek yaptım cocugu yıkattım uyuttum kendım duş aldım anca 11 de yattım.
pazar günüde memlekete gittik annem babam biz ve ablamlarla annemlerin evi var orda piknik yaptık hep beraber yürüdük azcık aksama dogru kuzu sevdikyolda oglan benı mahvetti yaa uyudu ama nasıl uyuma kol bacak uyustu bende ve her kımıldandıgında zırladı agzına meme baska türlü ortalıgı yıkıyor geberdim resmen zaten fizik tedaviden dolayı dövülmüş gibiyim resmen yaa valla ayın 20 sı gıbı 1 hafat bı ıst canakkale fılan düşünüyoruz ama gitmesem mi diye ciddi ciddi düşünüyom hiç bişey anlamıyom ben cocukla yorgunlugu oluyor ekstaradan o kadar yaa küçük cocugu olan arkadaslar sızde mı benım gıbısınız benmı cok bunaltıyorum kendımı acaba yadsa cocuk mu memeden kescem o olacak yavv bana da yazık
bizimkinide anası arabada doğurmuş heralde her yere arabada gideriz ne yazıkki..yeni spor ayakkbısı alalım akşamları yürüyelim dedim tamam dediya yürürmüyüz bilmem:44::44::44:hee çok uzak sormayürüyerek 15 dakika ama beyfendi arabasız gitmez oraya bilem arabayla gidiyoruz
benim komşularım da sağolsn. 2 halımı sildim balkona astım akşama ne göreyim. kahverengi lekeler. çay mı kola mı meyve suyumu ne döktülerse kime ne diceksin ki üsttte daha 4 kat var. buna da şükür. eski evimde astığım çarşafın içinde sigra izmriti ve kocaman bir yanık allahtan yangın çıkmamış
uzaktan çok tatlı görünür ikizler bana göre ama iş ononla bitmiyor ben hiç heveslenmedim ikzlere. bakımı yedirmesi uykusu çok zor çokkkkkk..biri bile bana yetiyor. allah ikiz annelerinin yardımcısı olsun tabi bizim de...tatlım dünün olaysız atlatılmasına sevindim
o bebişleri benim yerime de öp bebekleri çok severim hele ikizleri
çifte kavrulmuş gibiler
Sabah erken kalktım hatta uyudum mu bilmiyorum..
O kadar az uyuydum kızlar...
Gece temizlik yaptım...
Dün piknikti parktı derken çocukları banyoya aldım akşam...
O yorgunlukla bi de temizlik...
Hala istediğim gibi olmadı ama bi geçmişi okuyup geleyim dedim...
Tatil zaman aralığım belli oldu.
Bu yüzden rahatım artık..
Bu arada kızlar nişan kıyafetimi giydim hafta sonu...
Krem rengi. Alttan tülleri çok az sarkan üzerine taş serpilmiş ayaklara dek uzanan bir etek......
Üzerine boyundan askılı onda da taş var.
Belimden bir iki santim versem daha iyi olacak gibi...
Ama üç çocukla içine girdim ya...
Şükürler olsun Rabbim sana...
Bu arada dün gece kütüphaneyi toplarken...
Ajandamı buldum..
Yazıyı bebeğim 40. günü yazmışım..
Bugün demişim tartıldım.. Ve akşam 81.8 kg, sabah 80.9 kg çıktım..
İşe başlayana dek 63 olabilirim..
Bu hayal olmamalı!
Bugün hayal olmadığını görüyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?