70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

evet canım ben ikizlere hamile kalmadan önc e polen mesir macunu hurma filan yiyodum kilolar ordan yadigar

merhaba kızlarr,

kimsecikler beni sormamış unutmuşsunuz beni hemen

ben uff oldum cok fenaa, işe de gitmedim bugün..

haftasonum zehir oldu, cuma akşamından sistit oldum, idrar yolu enfeksiyonu yani, 2 dkkada 1 tuvalete gitmem gerekiyo, 1 damlacık çiş yapabilmek için ağlıyorum resmen, okdr tahriş oldu ki kanamaya başladı pamuğumm cuma akşamı özel hastaneye fln gittik, antibiyotikleri dayadı doktor

cumartesi sabahı regloldum sonunda, 3 hafta rötarlı geldi benimki, bi de onun sancısı fln yattım tüm gün, antibiyotikleri dayadım, agrıkesicileri dayadım vücuda hep..

pazar günü sabahın köründe bir yanmayla, kaşınmayla uyandım bir baktım ki vajinal mantar olmuşum, okdr antibiyotik kullanınca sistit için, mantara çevirdi

gündüzüm gecem, haftasonum herşeyim zehir oldu, alt tarafım tamamen iptal, iç çamaşırı giyemiyorum acıdan, orkid desen iğne gibi batıyo etlerime,açtım bacakları yatıyorum tüm gün

bi yandan regl, bi yandan sistis, bi yandan mantar, şu 3 günde imanım gevrildi yaaa

nazar değdi herhalde güzelim sana
ama daha bugün senden konuştuk biz seni şube değiştiğinden giremiyorsun biliyorduk yaaaaa
ama hasta olmana çok üzüldüm çok geçmiş olsun

leguim ah canımm yaa cok üzüldüm hep üst üste gelmiş coook geçmiş olsun kendıne dıkkat et canım

nazar değdi herhalde güzelim sana
ama daha bugün senden konuştuk biz seni şube değiştiğinden giremiyorsun biliyorduk yaaaaa
ama hasta olmana çok üzüldüm çok geçmiş olsun

ayyy ben geçmişe baktım ama gözümden kaçmış galibaa
utandım, özür dilerim

ama sevindim de beni hatırladığınızaa

allah düşmanımın başına vermesin böyle iğrenç bi hastalığı, benim alt taraf cıkmış meydaaaneeee yatıyom öyleee çıplak çıplak tuvalete koşuyom fln, film gibiyim evin içinde yaa

tekrar teşekkür ederim cnm benimmm

işlerin yoğun herhalde ondan gözükmüyo bu kız diyodum bende kaç gündür.çok geçmiş olsun ama yine iki dk duygusala bağlatmıyon insanı.ne oldu senin pamuğuna bakim yazık ama o da küçük bukadar acıya strese nasıl dayanacak

anaaaaaaaaam gecmıs olsun canımmmmm nası bısı bu boyle, hersey ustuste gelmışşş
valla canıms en gecmısı okuyamamıssındır, senı sordu hep arkadaslar ama şube değiştirip ordan nete gırmenın zor oldugunu, hatta ıstıfayı dusundugun fılan konusulduuu unutur muyuz hıc senııı
ama bız bu arada tek derdının işle oldugunu zannederken, asıl bu hastalıklar kötü olmuşş :26: nası gecer, ne yapılabılır bı arastırmak lazım, sistıtle ılgılı mantarla ılgılı de mutlaka bı topık vardır buralarda:44:
hepsının ust uste gelmesı çok kotu olmuş, reglın de bu zamanı beklemıs valla Allah kolaylık versin canım, gecmıs olsunnn yaaa

Canım bebeğim şu an 10 aylık....
İki kızım bir oğlum var...
Tam 10 ayda verdim...
6 ay olana kadar 75 kg oldum.
bebeğim 6 aylık olduktan sonra hızla verdim.

Canım çok geçmiş olsun cerenim...
Aklımdasın inan bebeğim..
Çok üzüldüm senin için..
Aç bacakları yat kuzum

eeet cok kötü oldu hepsi bi anda cıkmış gibi , anneme anlattım telde, annem daha sefasını süremeden cefasını çekmeye başladın oranın dedi koptummm

Güldürdün kız beni Allahta seni güldürsün..
İyileş hemen..
Dualarım tutar...

saol bebekkiiim
tekrar geçmişe dönücem şimdi, hepinize teşekkür ederim birbirmizin yüzünü bile görmemiş olsakda onun için endişeleniyoruz, meraklanıyoruz.. bu cok güzel bişi, canlarımm benimmm
kız sen diyodun ya benim alt tarafı kes at diye, şimdi benim direkt o durumda yani
topiklere baktım biraz da herkes şikayetlerini yzmış, hani ele gelcek direkt bi bilgi bulamadım ne yazıkki, benimkiler ilk de değil zati, sistit yılda 4-5 kere kesin bi yoklar beni, mantar da zaten ardı sıra yalnız bırakmaz beni, hele ki denizden cıktıktan sora 3 dk içinde bikinimi değiştirmedi mi tmm o hafta yalan olur yani
yaz aylarımın sewgili prensi mantarrr
bende mantar sezonu açılınca yaz gelmiş demektir

canım çok geçmiş olsun bitanemmmmmmmm pcnin başında değildim görmedim geldiğini. kız deli sormaz olurmuyuz senayla konuştuk daha bugün sonra ben seni çok öjledim ama

yat dinlen kuzu işle nasıl gidiyor peki. tez zamanda iyileşirsin inşallah

teşekkür ederim güzell anneee
öperim kocaman seni, oralardan şevkatt gönder banaa

wala o moddayım simdi, ferah ferah yatıyom, vantilatörü de açtım karşıdan ohhh sefam olsun

teşekkür ederiiim
işe felan gitmedim hiç, iğrenç gidiyo iş hayatım da ama sabrediyorum şu anda, iş bulmadan ayrılmıcam ordan, cünkü öfkeyle hareket edersem sadece kendime zarar weririm onların umrunda bile olmaz
işimi bulcam, 2 cift lafımı edip cıkcam ordan

cnm ben gecmişte daha pazar sabahındaym
okdr cok gidiyo ki sayfalar yetişemiyom

bende seni özledimmm kh diyeti nası gidiyoo

bende de var o sistit belası. evlendikten sonra çıktı. biraz üşütmeye de bağlı canım. eee yaz geldi açıldık saçıldık tabebelini ve ayaklarını sıcak tutacaksın bu dönemde. atlet giy mutlaka. ben maydanoz sapıyla biraz rahatlamıştım. demekki sen o yüzden adet olmuyormuşsun geciktirir çünkü sistit.
kh diyeti süper gidiyor valla bugün 4 günlük ful menümü yazdım artık cuma günü bildirecem kilomu süprizzzzzzzzzzzz kız hiç de acıkmıyorum listeden seçiyorum hoooopppp istediğimi yiyorum yakında gıdaklıcam o ayrı mesele para gelcek yakında balık alcazzzzz hmmmmmm

kızlarr
herkese selam inşşş her şey iyidir
geçmişe bi bakim dedim ama ohooooo almış başını gitmiş son sayfalara baktım sadece
lequim geçmşi olsun havalandır canım sen ohhh serin serin dikkat et üşümesin gaz sancısı olmasın sonra

ay bari evlendikten sonra olaydı :
cok nalet bişi naapsam boş yani muhakkak bi yokluyo
3 hafta gecikmeli geldi reglim yaaa göbüşüm indi ama mis olduuu misss
walla bebişim ben bir sapıttım ki bu dönemde belli deil, diyet felan hakgetire, ara ögün fln yapmıyorum, bi öğünde yok abanıyorum, sadece 7den sonra lokma koymuyom agzıma ona bi ii alıştım kilom aynı hala benim bakalım bu hafta nolcak

ona bile razıyım şu an
teşekkür ederim cnm allah düşmanıma bile wermesin walla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…