canlarım hepinize tekrar tekrar teşekkür ederim, allah razı olsun sizden,dualarınızdan
ben şimdi gidip bi duş alııyım gene, kremleniyim fln, saat başı duş alıyorum reglim ya ilaç kalmıyo orda bi süre sonra
sora uyurum belkim birazcık, sewiyorum sizleri, ii sohbetlerrr
arabasını seviyorsa sen yürürsün o sana arabadan eşlik ederbizimkinide anası arabada doğurmuş heralde her yere arabada gideriz ne yazıkki..yeni spor ayakkbısı alalım akşamları yürüyelim dedim tamam dediya yürürmüyüz bilmem:44::44::44:
merhaba kızlarr,
kimsecikler beni sormamış unutmuşsunuz beni hemen
Ben uff oldum cok fenaa, işe de gitmedim bugün..
Haftasonum zehir oldu, cuma akşamından sistit oldum, idrar yolu enfeksiyonu yani, 2 dkkada 1 tuvalete gitmem gerekiyo, 1 damlacık çiş yapabilmek için ağlıyorum resmen, okdr tahriş oldu ki kanamaya başladı pamuğumm cuma akşamı özel hastaneye fln gittik, antibiyotikleri dayadı doktor
Cumartesi sabahı regloldum sonunda, 3 hafta rötarlı geldi benimki, bi de onun sancısı fln yattım tüm gün, antibiyotikleri dayadım, agrıkesicileri dayadım vücuda hep..
Pazar günü sabahın köründe bir yanmayla, kaşınmayla uyandım bir baktım ki vajinal mantar olmuşum, okdr antibiyotik kullanınca sistit için, mantara çevirdi
Gündüzüm gecem, haftasonum herşeyim zehir oldu, alt tarafım tamamen iptal, iç çamaşırı giyemiyorum acıdan, orkid desen iğne gibi batıyo etlerime,açtım bacakları yatıyorum tüm gün
Bi yandan regl, bi yandan sistis, bi yandan mantar, şu 3 günde imanım gevrildi yaaa
merhaba kızlarr,
kimsecikler beni sormamış unutmuşsunuz beni hemen
ben uff oldum cok fenaa, işe de gitmedim bugün..
haftasonum zehir oldu, cuma akşamından sistit oldum, idrar yolu enfeksiyonu yani, 2 dkkada 1 tuvalete gitmem gerekiyo, 1 damlacık çiş yapabilmek için ağlıyorum resmen, okdr tahriş oldu ki kanamaya başladı pamuğumm cuma akşamı özel hastaneye fln gittik, antibiyotikleri dayadı doktor
cumartesi sabahı regloldum sonunda, 3 hafta rötarlı geldi benimki, bi de onun sancısı fln yattım tüm gün, antibiyotikleri dayadım, agrıkesicileri dayadım vücuda hep..
pazar günü sabahın köründe bir yanmayla, kaşınmayla uyandım bir baktım ki vajinal mantar olmuşum, okdr antibiyotik kullanınca sistit için, mantara çevirdi
gündüzüm gecem, haftasonum herşeyim zehir oldu, alt tarafım tamamen iptal, iç çamaşırı giyemiyorum acıdan, orkid desen iğne gibi batıyo etlerime,açtım bacakları yatıyorum tüm gün
bi yandan regl, bi yandan sistis, bi yandan mantar, şu 3 günde imanım gevrildi yaaa
canlarım hepinize tekrar tekrar teşekkür ederim, allah razı olsun sizden,dualarınızdan
ben şimdi gidip bi duş alııyım gene, kremleniyim fln, saat başı duş alıyorum reglim ya ilaç kalmıyo orda bi süre sonra
sora uyurum belkim birazcık, sewiyorum sizleri, ii sohbetlerrr
bugün yediklerimi ve yiyeceklerimi yazayım
kahvaltı
2 kaşık müsli
1 form çayı (onu da bitiremedim teyzeme gitmek durumunda kaldım)
arada
1 kayısı
2 patates kroket (yemeseydim iyiydi ama sabah az yediğim için tansiyonum düştü biraz)
öğlen
1 kase tarhana çorbası
1 kase kadar közlenmiş yoğurtlu sarımsaklı patlıcan salatası
arada
erik
akşam
hellimli salata
1 bardak ayran
yatmadan
meyve yda yoğurt
spor olarak da tenis oynıycaz eşimle akşam ne kadar dayanırız bilemem
yaaa geçmişi okuyamadımya meraklandım ama hiç vaktim yok birazdan oğluşlar gelir
inim bişeler hazırlayım
10 gün önce diyetisyene gitmiştim bugün kontrolüm vardı değerler ölçüldü 900gr sadece yağdan vermişimkaslarım duruyo nası iyimiyim
sağol canımsüper canım tebriklerrrrrr
ben evlendikten 1 ay sonra başıma gelenler kimsenin başına gelmemiştir herhalde
önce reglim gecikti sonra sistit çıktı reglim başladı onla takiben mantar başladı ilaçlar yüzünden bir de ishal hemen ardından hemoroid başladı amanınnnnnn 1 aylık tazecik gelindim. 1 ay kendime gelemedim. mahvolmuştummmm yaaaa tam iyi oldum derken 1 ay da dizanteri ile uğraşmıştım. zaten dizanteri yüzünden 1 hafta serum yedim 56 kiloydum evlendiğimde dizanteriden sonra serumlarla 63-64 olmuştum bile. ay hatırlamak bile istemiyorum cerenin dediği gibi allah düşmanıma bile göstermesin
o ne kız gerçi dün yazmıştın karbonla benziyor diye...valla bende dün başladım 400 gr. gitmiş
hatırlamaz olurmuyuz seni kuşum...maşallah iyi olmanıza sevindim bebişle,cinsiyeti belli oldumu merak ettim:26:
anladimm simdik
bende aynı durumdayım
canım hellimli salatanın içinde neler var söylesene?
bnde 75 kiloyum bnde aranıza gireyimm bir türlü veremiorum
herkese selamlar
79 kg dım.72.5 a düştüm.bi an öncede 6lı rakamlara inmek istiyoum artıkkk..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?