70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canlarım hepinize tekrar tekrar teşekkür ederim, allah razı olsun sizden,dualarınızdan

ben şimdi gidip bi duş alııyım gene, kremleniyim fln, saat başı duş alıyorum reglim ya ilaç kalmıyo orda bi süre sonra

sora uyurum belkim birazcık, sewiyorum sizleri, ii sohbetlerrr

bugün yediklerimi ve yiyeceklerimi yazayım

kahvaltı
2 kaşık müsli
1 form çayı (onu da bitiremedim teyzeme gitmek durumunda kaldım)

arada
1 kayısı
2 patates kroket (yemeseydim iyiydi ama sabah az yediğim için tansiyonum düştü biraz)

öğlen
1 kase tarhana çorbası
1 kase kadar közlenmiş yoğurtlu sarımsaklı patlıcan salatası

arada
erik

akşam
hellimli salata
1 bardak ayran

yatmadan
meyve yda yoğurt

spor olarak da tenis oynıycaz eşimle akşam ne kadar dayanırız bilemem

ben evlendikten 1 ay sonra başıma gelenler kimsenin başına gelmemiştir herhalde

önce reglim gecikti sonra sistit çıktı reglim başladı onla takiben mantar başladı ilaçlar yüzünden bir de ishal hemen ardından hemoroid başladı amanınnnnnn 1 aylık tazecik gelindim. 1 ay kendime gelemedim. mahvolmuştummmm yaaaa tam iyi oldum derken 1 ay da dizanteri ile uğraşmıştım. zaten dizanteri yüzünden 1 hafta serum yedim 56 kiloydum evlendiğimde dizanteriden sonra serumlarla 63-64 olmuştum bile. ay hatırlamak bile istemiyorum cerenin dediği gibi allah düşmanıma bile göstermesin

bizimkinide anası arabada doğurmuş heralde her yere arabada gideriz ne yazıkki..yeni spor ayakkbısı alalım akşamları yürüyelim dedim tamam dediya yürürmüyüz bilmem:44::44::44:
arabasını seviyorsa sen yürürsün o sana arabadan eşlik ederoff şu erkekler offff

geçmiş olsun canım iyi insan lafının üstüne gelirmiş sabah senden bahsedildi ne kadan iyi bi kızsın sen böleayy sende benim yaşadıklarımı anlatmışsın şu an mantar illetinden kurtulmak için harcadığım çabayı bi bilsen bide keşke evlenince çıksaydı bari demişsin aman gözünü seveyim deme öle evlenince daha zor bu illet kız ısır dilini tam geçti diyorum hadiiii bi daha eş olunca daha zor yaneinşallah bu hafta içinde doktora gideceğim izin alabilirsem vermezlersede kaçarım Duramıcam valla:78:kadın olmak ne zormuş bende hep eşime diyorum benim evlenmeden önce böyle sorunlarım yoktu ne olduysa senle evlendikten sonra olduanam evlenmirem evlenmirem el çekin benden bekarlığı sultanlığı aldız elimden

ooff canım çok geçmiş olsun
sen anlatırken benim içim acıdı inan ki
ilaçlarını ihmal etme bari canım yat dinlen

güle güle canım

çok özletme kendini

canım hellimli salatanın içinde neler var söylesene?

yaaa geçmişi okuyamadımya meraklandım ama hiç vaktim yok birazdan oğluşlar gelir
inim bişeler hazırlayım
10 gün önce diyetisyene gitmiştim bugün kontrolüm vardı değerler ölçüldü 900gr sadece yağdan vermişim kaslarım duruyo nası iyimiyim

süper canım tebriklerrrrrr

sen de ne bahtsız gelinmişin denizcimmm yaa yeni evlisin ya korkudan olmuştur bu, baksana sen de belden aşağısını kullanılamaz hale getirmişinnn

o hemoroid beni de mahvetmişti, staj döneminde ağlıyodum tuvalette, hem de hayatımda hıc kabız fılan olmazdm bı kere zorlandım hemen patladı bugunlerde yıne tuvalet sorunu çekiyorum korkuyorum valla o gunlere dönücem dıyeeee aay gercekten de boyle dertlerı cekmeyen bılemıyoooama Alahta kımseye cektırmesınnnn

kızlar deniz kaçar yağmur uyandı ona bişiler yedirip cenaze evine gidecem yine yarın sabah görüşürüz öpüyorum hepiniziiiiiiii allaha emanet olun ben yokken çok kaynatmayın e mi?

selam kızlar ben de 72ye düşebildim son 3 haftada biras dikkat ediyordum.

daha 10 kilom war ama ailemdeki herkes zayıf olduğu için çıldırıyorum tek başıma olduğumdan

sizlerin desteğiyle ağlamadan incelicem inş..

boyum 1.74 yani daha en az 8 kilo vermem lazımm

hatırlamana sevindim canım,çok mutlu oldum kızımız geliyor hayırlısıyla insallah...

Bugün kü menümü yazayım;

Sabah: 2 bard. su
Kahvaltı: 2 dil. tam. buğday ekmeği, domatesli yumurta, peynir, salatalık, az çay.
Ara: --
Öğle: yarım kase yoğurtlu çorba, 3 parça fırın tavuk, salata.
Ara: 3 parça çikolata
Akşam(17:30): müsli+süt, 2 kuru kayısı.
Ara: Limonlu yeşilçay.

canım hellimli salatanın içinde neler var söylesene?

aysberg,küçük domateslerden koyuyorum daha lezzetli oluyo salatalık kırmızı biber yeşil biber biraz mısır ve kızarmış hellim
içine az zeytinyağı ve hakiki nar ekşisi koyuyorum canım
çok doyurucu ve lezzetli oluyo tatlım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…