70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

offf yA sabah kalktım net yok sinir oldumkomşularla ortakta arada oluyı:84:öğlene doğru geldi ben yazcam ama ismim csimim yok..allttakileride göremedinm neyse spora gittim geldim yine aynı..dedim kovdu beni birisi kim ulennnn beni, ayıran dostlarımdannonlara kızlar ben burdayım bile yzamadım yaaa

4gündür uzak kaldım zaten bissürüde konu açılmış konuşulmuş halledilmişçoğunud aokuyamadım..maaaşallah yaniiiieee bugünde eş mevzusumu vardınapcaksınız kadın olmak zordur işte..allah yardım etsin bebişlilere..hoş bizimde olsa aynı olucak eminim çalışsamda evdede olsam aynı oturan kocaaa iş istemeyen koca ..kız ikiz anası rahat gezdiğimizde sadece aileler bende bari ebbek olmadı başbaşa tatil isterim ama heryaz birdüğün amsrafı oldu,bisene görümceminkiyle geçti,geçenseen beninm 2kardeşim..ardaa tedaviler derken enson marttaki tüpten4.5 milyar bide 5 arabanın şimdi nasıl 1hfatalık tatili gdeyim bennn ben öle 2gün durmam enaz1 haftaneyse sağlık olsun değilmi napalım bizde analarımızda yeriçeriz hem oralarda parada harcamıyoz çokk

leguim leguim leguim canim benim cok cok gecmis olsun gercekten zor bir haftasonu geceirmisin insallah biran once gecerde kurtulursun........

kızlar burdan kaçkere dedim bana elatın ,atan oldumu ben pek geçmişi okuyamadımdaya kaçkere 75 inip kALDIğım oldu yıllardır geri çıkyorum ama inmiyourm daha fazla neden hızlı veremişyorummm bende deneyimmi karbon diyetini..beraber liste hazırlasakta uysam şu 2hafta sporumud abitecke sonra beraberinde bikaç kilo versemmm:44:sinirlerim bozuldu iyice valla...nerdeyse haftada 4güne çıktı spğorum geçenhafta perş.beri gidemedim..bu nasıl bünye anlamadım ben:84:

selam kızlar mesajı okuyunca beterin beteri var diye moral vermek için yazayım dedim
evlendik,sistit oldum 15 günlük evliydim doktor ilişki yasak dedi ve dayadı antibiyotiği öyleki bağışıklık sistemim sekteye uğramışki yazın ortasında boğazlarım iltihaplandı yine iç antibiyotiği,içtim
sonra antibiyotik yüzünden mantar oldum kullan hapı,yine boğaz! iç hapı,yine mantar! meğersem birini iyileştirmek için kullandığım ilacım yan etkisi diğer rahatsızlıkmış,bir mantar bir boğaz.6 aylık evliydim kendime geldiğimde şaka gibi.doktor sağlık karneme bakınca bi gün sordu,dedi başınıza bişeymi geldi 6 ay önce bu kadar antibiyotik,ilaç vs.
'evlendim' dedim,aldı adamı bi gülmek
eşim 'allayıp pullayıp verdilerde için çürük çıktı,garanti kapsamında gerekenin yapılmasını arz edicem yakında' diyodu yaaa

ilk yıl çoğu kişide oluyor böle şeyler..nezordur o yanma sızı allahım olanalara ayrdım etsin..
bende evlendiğim ay olmasada 2aysonra hamile kalıdm(eşim uzaklaştıb hemen tabi çok temkinlidir)2aylıkken düşük yaptım 1ay ilşiki yasaktı ve bende oralar hemoroid azmıştı neyse düşükten 2aysonra hemoroid ameliyatı oldum 1ayda ordan derken...yarım senemiz böle geçtisamsunun nemli havasını kaldıramadım sıksık farenjit,bademcik ,idrar enfeksiyon geçirdim özelikle tedaviler sonrası geçrdim ne berbat bişey insan sinir krizine giryor ağlamklı oluyor sürekli..hamdolsun çoktandır bişey yok sızıda ameliyatta ,yasaktaenson tüp transferden sonna yasaktı tabiki zaten bende bayılmıyodum töbe töbe karnımda bebişlerim varken:53çok su içtiğimden galiba eskisi kadar olmadım arada su içmeyince falan oluyo ama:44:leguimmm canım çok geçmiş olsun bebeğim..bak biz evleninc eyaşadık sende inş.ozaman son bulur diyelimmm

geçmiş olsun canımm kadınlık zorr iş vesselamm inş. çabucak iyileşirsin canım

ya nerdesiniz bugünnnn ben varım siz yoksunuz biz nezaman buluşcazsınavımda bitti ama şöyle bol muhabbet edemedik..yoksa taşındınızmı

geçmiş olsun canım.antibiyotik bendede mantar yapıyor. zor ALLAH yardımcın olsun

çok güzel taktik

napıyon kdr.ben çıkıyom adam oruç fırsat bulursam girerim.öptümmmmmmmmmm

allah kabul etsin canım..benimde eşim hastalandımaaşallah eşlewrimiz bizden iyi oruç tutuyor..ama sen adettin değilmi benimde yaklaştı ama tutmadımsana kolay gelsin gel birara kanka

sena naptın güzelim..sonuçlar çıkmaıd daha değilmi?sergiye devammı?bide ben napıcam okudunmu isyan notlarımı?

canım benim annelerin kaderi bu heralde.ööle alıştırma.1 inde 2 sinde arar 3 sünde aramaz.benimki sağolsun kendisi çıkar ama bak diyince de bakar.
kızzzzz var yaaaaaaaaaa ben sana hayranım zaten idolümsün benim.
Allah kavuştursun bebeğimmmmm.yalnız kalma bize takılll.biz yalnız bırakmayız seni.
canımmmm geçmiş olsun çok zor olsa gerek.
herkese selamlar
79 kg dım.72.5 a düştüm.bi an öncede 6lı rakamlara inmek istiyoum artıkkk..

fıstığım hoşgeldinnnnnn

ben gelebildim kızlarrrrr.ancak vakit bulabildim yineeee.bu gün hep yakınmışsınız.valla size katılmamak mümkün değil.benim toto da yeri ancak görebildi.Allahtan öğrenci yoktu da biraz oturdum okulda.
bu arada kılzar çocukları sbs ye girmiş olanlar vardı geçmiş olsun diliyorum güzel netler yapmışlar tebrkler.sanırım mektupp ve aslıcımın çocukları.

senammm dün baktım rölyeflerine çok güzeldi kız on pamakta on marifet maşaallaaahhhhhhh.

kızlar merhaba şükür gelebildim...senaaaaaaaaaaaaaaaa naptın guuuu haftasonu düğünde,geçmişe bakmadım daha ....
benim boynum çok şükür bugün daha iyimenümü vereyim hemen
uyanınca
1 brd.kefir içi keten tohumu
kahvaltı
2 dlm kızarmış çavdar ekm.üzeri labne peynir,1 dlm.keçi peyniri,1 hşl.yumurta,5 yeşil zeytin,çay
ara
2 kuru kayısı,5 kaşık yoğurt
öğle
1 pors.çoban salata,1 brd.ayran
ara
3 ceviz
akşam
müsli+süt(kuru siyah üzüm takviyeli)
SPOR:
50 dk.ayakta eliptik bisiklet,20 dk. koşu bandının bel kemeri,birer set 25 taneden kol,omuz ve göğüs dambıllarla(bir tanesi 3 kg.),yerde 55 tane yarım mekik,25 tane alt karın mekik ve esneme hareketleri
gün boyu 3,5 lt.su,yeşil çay ve form çay

NASILIM ÇITIRLAR COŞTUM GİDİYOM AMA TARTI NE OLUR BİLMEMDE BEN ÇOK ZİNDE VE FİT HİSSEDİYORUM

:125::125::125::125:

sabah:
2 dilim ekmek
peynir,beş adet zeytin
maydanoz,dereotu
bir rafadan yumurta
iki kayısı ,bir ceviz

ara:
dört adet frenk elması(yeni dünya)

öğle:
fırında tavuk üç küçük parça tavuk eti ve bir dilim patates
bol yeşil salata yağsız

ara:
üç adet erik

akşam:
beş adet erik
iki frenk elması

eve gidince soda limon hareket gün bitti

form çayımı aldım eriğimde yanımda
bugün süper güzel geçti
bi de spor yapabilseydim iyi olacaktı
ama benim ki yan çizdi uyuz

kızlar bu arada ben sözleşmeliydim ve kadro verildi çok mutluyum.başka kadro alan varsa herkese hayırlı olsunnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…