bnde 75 kiloyum bnde aranıza gireyimm bir türlü veremiorum
herkese selamlar
79 kg dım.72.5 a düştüm.bi an öncede 6lı rakamlara inmek istiyoum artıkkk..
ben evlendikten 1 ay sonra başıma gelenler kimsenin başına gelmemiştir herhalde
önce reglim gecikti sonra sistit çıktı reglim başladı onla takiben mantar başladı ilaçlar yüzünden bir de ishal hemen ardından hemoroid başladı amanınnnnnn 1 aylık tazecik gelindim. 1 ay kendime gelemedim. mahvolmuştummmm yaaaa tam iyi oldum derken 1 ay da dizanteri ile uğraşmıştım. zaten dizanteri yüzünden 1 hafta serum yedim 56 kiloydum evlendiğimde dizanteriden sonra serumlarla 63-64 olmuştum bile. ay hatırlamak bile istemiyorum cerenin dediği gibi allah düşmanıma bile göstermesin
selam kızlar mesajı okuyunca beterin beteri var diye moral vermek için yazayım dedim
evlendik,sistit oldum 15 günlük evliydim doktor ilişki yasak dedive dayadı antibiyotiği öyleki bağışıklık sistemim sekteye uğramışki yazın ortasında boğazlarım iltihaplandı yine iç antibiyotiği,içtim
sonra antibiyotik yüzünden mantar oldum kullan hapı,yine boğaz! iç hapı,yine mantar! meğersem birini iyileştirmek için kullandığım ilacım yan etkisi diğer rahatsızlıkmış,bir mantar bir boğaz.6 aylık evliydim kendime geldiğimde şaka gibi.doktor sağlık karneme bakınca bi gün sordu,dedi başınıza bişeymi geldi 6 ay önce bu kadar antibiyotik,ilaç vs.
'evlendim' dedim,aldı adamı bi gülmek
eşim 'allayıp pullayıp verdilerde için çürük çıktı,garanti kapsamında gerekenin yapılmasını arz edicem yakında' diyodu yaaa
ayyy ben geçmişe baktım ama gözümden kaçmış galibaa
utandım, özür dilerim
ama sevindim de beni hatırladığınızaa
allah düşmanımın başına vermesin böyle iğrenç bi hastalığı, benim alt taraf cıkmış meydaaaneeee yatıyom öyleee çıplak çıplak tuvalete koşuyom fln, film gibiyim evin içinde yaa
tekrar teşekkür ederim cnm benimmm
merhaba kızlarr,
kimsecikler beni sormamış unutmuşsunuz beni hemen
ben uff oldum cok fenaa, işe de gitmedim bugün..
haftasonum zehir oldu, cuma akşamından sistit oldum, idrar yolu enfeksiyonu yani, 2 dkkada 1 tuvalete gitmem gerekiyo, 1 damlacık çiş yapabilmek için ağlıyorum resmen, okdr tahriş oldu ki kanamaya başladı pamuğumm cuma akşamı özel hastaneye fln gittik, antibiyotikleri dayadı doktor
cumartesi sabahı regloldum sonunda, 3 hafta rötarlı geldi benimki, bi de onun sancısı fln yattım tüm gün, antibiyotikleri dayadım, agrıkesicileri dayadım vücuda hep..
pazar günü sabahın köründe bir yanmayla, kaşınmayla uyandım bir baktım ki vajinal mantar olmuşum, okdr antibiyotik kullanınca sistit için, mantara çevirdi
gündüzüm gecem, haftasonum herşeyim zehir oldu, alt tarafım tamamen iptal, iç çamaşırı giyemiyorum acıdan, orkid desen iğne gibi batıyo etlerime,açtım bacakları yatıyorum tüm gün
bi yandan regl, bi yandan sistis, bi yandan mantar, şu 3 günde imanım gevrildi yaaa
aynen öyle ben bazen zivanadan çıkıyorum.ama eşime bağırmıyorum.sen git yat dinlen aşkım diyorum.bebişler ağlayınca onlara kızıyorum.benim tersimi bildiği için korkuyo ben yere çarparım diye gelip bebişi alıyo bende rahat ediyom nası taktik
napıyon kdr.ben çıkıyom adam oruç fırsat bulursam girerim.öptümmmmmmmmmm
canım benim annelerin kaderi bu heralde.ööle alıştırma.1 inde 2 sinde arar 3 sünde aramaz.benimki sağolsun kendisi çıkar ama bak diyince de bakar.bir kere 3 saat yağmuru bıraktım eşime kuaföre gittim. keyfimden değil akşam onun bi akrabasının düğünü vardı 3 saat içinde 100 kere aramıştır. yalnız 3 saatin 2.5 saati yağmur uyuyordu zaten. düşünün ayyyyyyysinirlerim bozuldu yineeo günden beri lafını bile edemiyom bunalmaktan bunaldım yane anlayın. şu an ücretsiz izindeyim ama eylülde göreve başlayınca nolcak bilmiyom
kızzzzz var yaaaaaaaaaa ben sana hayranım zaten idolümsün benim.Sabah erken kalktım hatta uyudum mu bilmiyorum..
O kadar az uyuydum kızlar...
Gece temizlik yaptım...
Dün piknikti parktı derken çocukları banyoya aldım akşam...
O yorgunlukla bi de temizlik...
Hala istediğim gibi olmadı ama bi geçmişi okuyup geleyim dedim...
Tatil zaman aralığım belli oldu.
Bu yüzden rahatım artık..
Bu arada kızlar nişan kıyafetimi giydim hafta sonu...
Krem rengi. Alttan tülleri çok az sarkan üzerine taş serpilmiş ayaklara dek uzanan bir etek......
Üzerine boyundan askılı onda da taş var.
Belimden bir iki santim versem daha iyi olacak gibi...
Ama üç çocukla içine girdim ya...
Şükürler olsun Rabbim sana...
Bu arada dün gece kütüphaneyi toplarken...
Ajandamı buldum..
Yazıyı bebeğim 40. günü yazmışım..
Bugün demişim tartıldım.. Ve akşam 81.8 kg, sabah 80.9 kg çıktım..
İşe başlayana dek 63 olabilirim..
Bu hayal olmamalı!
Bugün hayal olmadığını görüyorum..
Allah kavuştursun bebeğimmmmm.yalnız kalma bize takılll.biz yalnız bırakmayız seni.aaaaaaaaay bayılazaaaammm
oku oku bıtmediiiiii, gözlerim pörtlediii
hepınıze merhabalarr :92:
ben yenı haftaya adapte olamadım daha
dün sabah spor vardı, sonra kocişle dışarı cıktık, eve gelıncede temızlıge gırıstık, sonra duş alıp yattım ama yorgunluktan uyuyamadım valla, şimdi de her bı yanım tutulmuşşşomuzlarımda bı ton agırlık var gıbııı :26:
bi de bu hafta kociş yin benı bı basıma bırakıp gıdıyo 7 gunlugune hem deeeeuzun zamandır ılk defa bu kadar ayrı kalcazzz çok efkarlandım bak şimdiiiii
canımmmm geçmiş olsun çok zor olsa gerek.
merhaba kızlarr,
kimsecikler beni sormamış unutmuşsunuz beni hemen
ben uff oldum cok fenaa, işe de gitmedim bugün..
haftasonum zehir oldu, cuma akşamından sistit oldum, idrar yolu enfeksiyonu yani, 2 dkkada 1 tuvalete gitmem gerekiyo, 1 damlacık çiş yapabilmek için ağlıyorum resmen, okdr tahriş oldu ki kanamaya başladı pamuğumm cuma akşamı özel hastaneye fln gittik, antibiyotikleri dayadı doktor
cumartesi sabahı regloldum sonunda, 3 hafta rötarlı geldi benimki, bi de onun sancısı fln yattım tüm gün, antibiyotikleri dayadım, agrıkesicileri dayadım vücuda hep..
pazar günü sabahın köründe bir yanmayla, kaşınmayla uyandım bir baktım ki vajinal mantar olmuşum, okdr antibiyotik kullanınca sistit için, mantara çevirdi
gündüzüm gecem, haftasonum herşeyim zehir oldu, alt tarafım tamamen iptal, iç çamaşırı giyemiyorum acıdan, orkid desen iğne gibi batıyo etlerime,açtım bacakları yatıyorum tüm gün
bi yandan regl, bi yandan sistis, bi yandan mantar, şu 3 günde imanım gevrildi yaaa
herkese selamlar
79 kg dım.72.5 a düştüm.bi an öncede 6lı rakamlara inmek istiyoum artıkkk..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?