70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kılavuzcum benle ilgli okudunmu hiç ben napıcam ya siz başta bukadar ağır vermemişini<dir,ben sanki çok verdimde formumu tutyorum gibi yaaa hızalnmıyo,kaçyıldır çok indim 75e ama daha fazla gitmedi çakıldı kaldı ya sonrası tedavi gördüm yada sğporu bıraktım yeniden 79 çıktım...offff bunaldımm.sporum 2haftası kaldı yeniden adet öncesi şiştim çok kiloveremeden

kızlar bu arada ben sözleşmeliydim ve kadro verildi çok mutluyum.başka kadro alan varsa herkese hayırlı olsunnnnnn

evet canım hayırlı olsun..ben daha hiç atanamdım yani mezun olursam başvurucam ama görümcem vekızkardeşimin eşide kadroya geçicek..cümleten hayırlı olsunnn

küçük emrahım naberrrakşam yemeğin gayet dolu olmuş afiyet olsunsabah ve öğle çok güzelll

bak saatlerdir sizi bekledim bana cevap verin kociş hasta onla ilgilenecem adam ayda yılda hasta oluyor zaten ilgielneyim geçmiş oku oku bitmezz

selam kızlarr geçmiş anca bitti..bide sabah girmeseymişim artık sabaha kadar geçmişi okurdum heralde

canım sonuçlar ayın 17sine belli olacak..

kızlar hemen bi soru sorup kaçacam ben tavada hiç yağsız köfte yapıyorum ızgarayla ne farkı var ünite değeri olarak arada epey fark vardaa

hiçbir farkı yok cnm..

Kıslar benide arnıza alın pko luyum ve kilomdan dolayı çocuk sahibi olmıyorum özel olarak yaptığınız bişey varmı diyet falan burdaki herkes aynı diyetimi yapıyo

hoşgeldiiiinnn

inşallah cumaya toparlıcaz canım bu arada link atabilirsin cnm

öncelikle çok geçmiş olsun cnm biran önce iyileş emi kıss daha bu sabah sordum senii...lequimle mügeden kaç gündür haber yuk didimm..niye iyi okumuyon kuuu

hoşgeldin cnm

bnde 75 kiloyum bnde aranıza gireyimm bir türlü veremiorum

hoşgeldin cnm

herkese selamlar
79 kg dım.72.5 a düştüm.bi an öncede 6lı rakamlara inmek istiyoum artıkkk..

tebrikler cnm bu arada hoşgeldin

sena naptın güzelim..sonuçlar çıkmaıd daha değilmi?sergiye devammı?bide ben napıcam okudunmu isyan notlarımı?

ayın 17sinde belli olacak cnm..sergi devam ediyor kursta devam ediyor..yarın kursa gidicem çok işim var daha..okudum canımda senin menülerin bnm istediqim gibi deqil..yasak olan bişeyleri yemiceksin bişey olmaz demiceksin..suyu mutlaka bolbol içeceksin..az çok bnm diyet tarzım belli..bu yoldan gidipte kilo veremeyen kimse olmaz Allahın izniyle..dikkat edersen verirsin cnm..

kızlar bu arada ben sözleşmeliydim ve kadro verildi çok mutluyum.başka kadro alan varsa herkese hayırlı olsunnnnnn

çok tebrik ederim cnm hayırlı olsun

çok güzel geçti deryacım +2 kiloyla eve döndüm

canımcım saçımı kurutmaya gitmiştim geldim...75ten aşağı inemedim diyorsun acaba hep böyle 70ler civarındamıydın yoksa....ama pardon sen tedavi görüyordun değilmi kusura bakma kuşum yaaaahormon ilaçlarının çok fena kilo etkisi var ve anca bırakınca yada normale döndüğün zan kilolar gitmeye başlıyor canım ...malesef bende tecrübe ettiğim için ilacı içerkende aynı yiyiyordum ama yediğim olduğu gibi kilo oldu ekimde ilacı bıraktığım zaman yaklaşık 1-1,5 ay tartıda hiçbir şekil yansıma olmadı sonrada 30 ekimden ocak 21e kadar86dan 79 a düştüm ...ama dediğim gibi ben koşu bandını kocaya zorla aldırdım ve metoyu böyle hızlandırdım sporla destekledim ama öyle birgün yap birgün yapma değil,hergün düzenli bıkmadan canım istemesede zorladım kocamda para verdim çalış diye baskı yaptı(sonradan niye öyle söyledin dedim yarı şaka yarı ciddi seni motive etmek içindi dedi ama...)ve sonuç ...bende çok duraksadım olmuyor bırakıcam dedim ama hep aynada sağıma soluma baktım ben böyle değildim ben eski derya olucam dedim ve ertesi gün yeniden asıldım....gerisi sana kalıyor canım hayıflanmanın kimseye faydası yok bizi eritmiyorda,oyüzden sirkelen ve azmet...bu laf çok klasik ve sinir bozucu gibi geliyor ama gerçekten doğru herşey beyinde bitiyor ve beyin vucuda zayıflayacaksın diye komut veriyor ...enazından ben öyle hissediyorum bitanem
umarım yardımcı olmuşumdur:26:

geçmiş olsun canım umarım çabuk iyileşirsin.

hayırlı olsun . çok sevindim...

balımmm..allah razı olsun,canalrım sizin desteğinizle hızlancak biliyorum ama nezaman:26:ben görecekmiyim,yaşıyacakmıyım bilmem
canım bende o komutu çok veriyorum ama güvensiz veriyorum galiba,evlendim 62 falandım ozaman bile çok zülüyodrum ,düşüktü,ameliyattı çıktım 70lere 3yıl önce 75ten 70 düştüm spora gittim ama arda 3aşılama falan derken metoda yavaş...nerdeyse tokkarnına 80leri gördüm çıldırdım.çok çabaladım daha fazla almadıysam hem kendimi tutuğum oldu hemde aşırı iştahım yoktur benim hani yevneyi sevenlerdend eğilm...geçenyazda indim 75e ağustosta ilkkez ramzanda kilo aldım annemin yanında kaldım eşim dışarıda kurstaydı,azçok yemek çeşit çoktu...şimdide ocakta spora gittim şubat mart tedavi oldum tüp tutmadı malesef ama ilkkez bunda kilo almadım ya sporun etkisi yada ankaarda trafik otobüsle git gel bazende annemle çankyadan kzılıaya yürüdükbelki hormonlaır anca attım ama verdim tabiki 3 kilo sadece sabırsız birinsanım ama benle beraber arkdaşalrım daha çok verdi sporda ..ya direnişte vücudum yada polikistik overe yatkınlığım varmış accuk yani tam deila detleirm çok düzensiz değil arada oluyo düzensiz..yada bilmiyorummm:44:zaten spor saşlonund asonrada yürüycem kışa doğruda bant aldırcam eşime para olsa histreskopi yaptırım ayda 2.tüp olcak..öle işteee

çok güzel geçti deryacım +2 kiloyla eve döndüm

yerim ben senin iki kilocuğunu...sen ustasın kız 2 kilo naparki sana cumaya bişey kalmaz bide verirsin...bende cuma günü kocaeline gidiyorum cumartesi 13.30da dr.kontrolüm var ,umarım myomlarım ve kistlerim puffff diye yok olmuştur yoksa bana ameliyat masası görünecek ve rahmim ve yumurtalıklarım toptan alınacak...heyecan bastı şimdiden ama korkunun ecele faydası yok değilmi bak...geçen haftada sen kahroldun heyecandan ama noldu bitti gitti çok şükür darısı tüm hastaların vede benim başıma...hayırlısı olsun bakalım

TEŞEKKÜRLER KIZLARRRR ....sizi seviyorummmmm.b arada çay içitim ve yanında yenmiyecekşeyler yedim Allahım niye böyleyim ya ben.çok umtsum bu günlerde tartı hala 8 lere gidiyoooo artık 68 gömek istemiyorum.ama bu kaçamklarla zorrrr.eski kiloma dönünce eski şevkimi kaybettim benn
n

senacım doğru söylüyorsun dsipilin şart bana...senin istediğin gibi olsun listelerim artık..sizlerle böyleyimki burayı boşlasam nolur halim değilmi?karbonhidrat diyeti yani azkarbonhidratlıları seçicez öylemi..ben bikaçgünlük liste yapsakta ona uysam:44:daha azimli olmalıyım oysa belim inceldi hafifledim gaza gelmeliyim enazından artık 75im...altına inersem süper olucak...

allah hakkında hayırlısını versin canım yaaaa....sen böyle yazdıkça içim cızlıyor ciğerim sızlıyor yaaaa....bende çocuk çok seviyorum ve seni okudukça ya olmasaydı napardım diye düşünüyorum veeee çok zor bir durum allah yardımcın olsun aşkım...bak kendinde söylemişsin hormon tedavisinin negatif çok baskısı var ve sen bir kez tedavi olmadınki değilmi yükle boşal yükle boşal,otomatikman metabolizman alt üst olmuş...oyüzden uzun vadede verirsin ve ancak meton düzene girer ve tedavi sürecin hala devam ediyor oyüzden sabit kalsan bile sana kardır bunu unutma...bide alet aldırmana gerek yok ben inatlaşmıştım oyüzden aldırmıştım salon olayı burda yok çünkü,ama senin o şansın var ve hocayla yapıyordun o daha güzel canım,bu sıkıntıda onu aldırmana hiç gerek yok bence aşkitom

Son düzenleme:

gevşeme hatun....daha hedefine gelmedin ve önümüz yaz...elime kızılcık sopası alcam o olcak yani hıııııııııbu arada hayırlı olsun canmın içi gözün aydın

Son düzenleme:
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr
bu 3lt su beni mahvetti yaaaaa sabahtır wc deyiminş faydası olur ya pek su içemeyen biriydim okula damacana aldım yaaaa karbon diyetindeyim 3.5 litre içemem lazım ama daha başaramadım o kadar su içmeyi bide sanki hiç diyette değil gibiyim ya hiç açlık yokkkk bi tuhaflık var sanki bu işteee:84::84::84::84:ama cuma ekside çıkarsam müthiş olucakkkkkkk

bazen çok umutsuzluğa kapılıyorum kilo konusunda
haftasonu foto çekmiştik arkadaşlarla beraberken
hamile gibi görünüyorum yaa
sevmiyorum kendimi

ahhh canımmm..ben bukadar düşkün değildim hani bekarken bile çocuk severler deli olurlar böyle değildim ama nezaman bebeğim düştü bildiğim halde doktorun ağzından duydum oanda içim yandı ve benim hasretim başladı ve hala hasretimbukadar arıyacağım özleyeceğim kendi bebeğimi bilemezdim şimdi bebek görünce içim yanıyo hepsini çok seviyorum ve hala hasretim(bak beni anldın ya sana yazarken ağlıyorum aslında çoktandır ağlamadım)ve rabbimin iziniyle hasretimiz bitecek birgün..6yıl olucak kilo al ver ,tedavi ol bomba gibi şiş..ne bebekten geçtim nede zayıflama istediğimden geçtim.annemler çok kızıd zaten takıntılıydım hani yemem normaldi kol alma korkum vardı aileden dolayı başıma geldi tedavilerde oldu arada ama şişmanlığı kabul edemedim,şöyle hamile kalsam vazgeçicem herşeyden sadece bebeğime ait olucam bırak zayıflamayı kilom umrumda olmuycak ..tabi doğumdan sonra farkına varırımyada bende takıntıya hamileyken takaırm ama yinede bebeğim önceliğim olur mutlakaşimdi bile 2.yi dondurlmuşlarla deniycez ekimde falan ozamana kadar vermek istiyorum kilo başa bela..yatmak kalkmak zor oluyorrabbim tüm isteyenlere aratmasın,sağlıklı hayırlı evlat versin..3aylar yüzüsuyu hürmetine..haftasonu görümcemin bebeğiyle geçti(bebeğin hastalığı hariç)onun elini kolunu oynatması,gülmesi herşeye değer..kayınvalidmeelrin evin havası değişmişti,herkes onla ilgilendi.uyandım onun sesine aldım odamıza susturdum yatağa yatırdım hiçuyanmayan dünya aynsa duymayan eşim erkenden uyandı sevdik,çok güzel biandı..şimdi ebn nette o tv izliyo nebileyim ya evin sessizliği beni öldürüyor bazen..ben kalabalık ailede büyüdüm şuan bile evkalabalık evde annem,babam,kardeşim,babaennem var,3kardeş dışardayızneyse çıkayım ben gözyaşalrımı sileyimde eşimde üzülmesin

alışkın olmya naa zor tatlım ben eskiden hiçiçemezdim ama 2yıldır su benim hayatım oldu çok faydasını gördüm özellikle idraryolu enfeksiyonum nerdeyse bittineelr yedin bende hazır liste arıyom ya kendime denyeyim bende...nasıl bird iyet kolaydır herhalde

inşallah hayırlı sonuçlarla dönersin tatlım

karbon diyeti tok tutar cnm..onun için ara öqün yok bu diyette..aynı zamanda tatlı krizleri olmuyor bu diyette..proteinler hepsini karşılıyor..et ürünlerinin ve haşlanmış yumurtanın en büyük özelliqi tok tutmasıdır cnm..

sabah komşuya indim evde yoktu çıktım yukarı oturma odasının camını sildim..sonrada arkadaşla buluşup alışverişe gittik..2 etek bir tunik bide şifondan harika bir bluz aldım..ordan arkadaşımın kardeşine gittik.. 1 hafta önceden haber vermiştik bnm ricam vardı hamurişi yapmasın diye..saqolsun hiçbişey yapmamış..aç döndük eve..pess diyorum..bir sebze yemeqiyle ayran verseydi elinemi yapışırdı..eve geldim eşim köfte yaptırıp getirdi..ayy hala sinirliyim..ne insanlar varr.insan misafirini bir kuru çayla gönderirmi..ayy bidaa hayatta gitmem

ben yatıyorum kızlar elim kolum tutmuyor sanki..hem cam sildim hem alışveriş bitirdi bugün beni..hadi öptüm hepinizi..yarın kurs var inşallah sabahtan bir selam veririm..hepinize iyigeceler kızlarr

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…