kızlar bu arada ben sözleşmeliydim ve kadro verildi çok mutluyum.başka kadro alan varsa herkese hayırlı olsunnnnnn
:125::125::125::125:
sabah:
2 dilim ekmek
peynir,beş adet zeytin
maydanoz,dereotu
bir rafadan yumurta
iki kayısı ,bir ceviz
ara:
dört adet frenk elması(yeni dünya)
öğle:
fırında tavuk üç küçük parça tavuk eti ve bir dilim patates
bol yeşil salata yağsız
ara:
üç adet erik
akşam:
beş adet erik
iki frenk elması
eve gidince soda limon hareket gün bitti
Kızlar merhaba birkaç gündür yoğunluktan giremedim.. nasılsınız iyisiniz inşallah...senacım çekimlerin sonuçları belli oldu mu hayırlısıyla iyi çıkıcaktır inşallah... düğüne elbise aldım... hemde 40 beden...ve de bol geliyo... başka bi tane denedim 38 beden oldumağazada havalara uçtum ..millet bakıo bana bu naapıyo diye mor renk üstü payetli kalın askılı dizde bi elbiseydi.. resim koyamadım kızlar.... neyse bi de bugün k-flakes yemeye başlıcam... 2 hafta 2 kase 2 öğün gibisinden bişe yapasım war...her sabah aynı kahwaltıyı etmekten bıktım kızlar...3-4 kilo da öyle versem...değişik bişe denemek istiyo da canım ondan.... bi de haftasonu pizza hutta kepekli küçük ve ince hamurlu pizza yedim inşallh bu hafta 2 kilo veririrm
deneyen var mı 2 hafta 2 öğün 2 kaseyi ? :44: sıkıldım her gün domates salatalık yemekten de bana bi yol gösterin canolar :44: öptüm hepiniziiiiidüğünde en güzel ben olcam flaşlar benim için patlıcakkkk
ben bi hesaplara bakim gelim azcıkta iş yapalım dimi ne hatunlarız ama her yere her işe yetişiyoruz sporda yapıyoruz temizlikte yemektesüper sonik güçlere sahibiz herhalde ondan her işi yetiştiriyoruz bide burda lak lak yapmaya zaman ayırıyoruz bak bak bak
çok konuşmayın kızlar geçmişi okumaktan canım çıkıyorhem ne duruyonuz burda sizin işiniz aşınız yokmu bütün gün burda çene yetiştiriyonuz ortalığı pislik götürüyor hadin bakim gidin yapın temizliğinizi
kızlar hemen bi soru sorup kaçacam ben tavada hiç yağsız köfte yapıyorum ızgarayla ne farkı var ünite değeri olarak arada epey fark vardaa
Kıslar benide arnıza alın pko luyum ve kilomdan dolayı çocuk sahibi olmıyorum özel olarak yaptığınız bişey varmı diyet falan burdaki herkes aynı diyetimi yapıyo
tünaydın kızlarrrrrrr.nasılsınız bakalım gereksizin biri bize pasaklım demişşşşşşşçokda fifi yaniii..:92::92::92:ayşe baharrrr hayaldi gerçek oldu diyosun yaniiiii tekrar tebrik ederim seniii..kaptanım bende bir kilo artıdayım nolacak bi düğüne gittim bana bi kiloya mal oldu hakkatten leguim ve müjgan yok piyasada leguim un yeri değişimişti net yokmu ki orada :26::26::26:
merhaba kızlarr,
kimsecikler beni sormamış unutmuşsunuz beni hemen
ben uff oldum cok fenaa, işe de gitmedim bugün..
haftasonum zehir oldu, cuma akşamından sistit oldum, idrar yolu enfeksiyonu yani, 2 dkkada 1 tuvalete gitmem gerekiyo, 1 damlacık çiş yapabilmek için ağlıyorum resmen, okdr tahriş oldu ki kanamaya başladı pamuğumm cuma akşamı özel hastaneye fln gittik, antibiyotikleri dayadı doktor
cumartesi sabahı regloldum sonunda, 3 hafta rötarlı geldi benimki, bi de onun sancısı fln yattım tüm gün, antibiyotikleri dayadım, agrıkesicileri dayadım vücuda hep..
pazar günü sabahın köründe bir yanmayla, kaşınmayla uyandım bir baktım ki vajinal mantar olmuşum, okdr antibiyotik kullanınca sistit için, mantara çevirdi
gündüzüm gecem, haftasonum herşeyim zehir oldu, alt tarafım tamamen iptal, iç çamaşırı giyemiyorum acıdan, orkid desen iğne gibi batıyo etlerime,açtım bacakları yatıyorum tüm gün
bi yandan regl, bi yandan sistis, bi yandan mantar, şu 3 günde imanım gevrildi yaaa
selam kızlar ben de 72ye düşebildim son 3 haftada biras dikkat ediyordum.
daha 10 kilom war ama ailemdeki herkes zayıf olduğu için çıldırıyorum tek başıma olduğumdan
sizlerin desteğiyle ağlamadan incelicem inş..
boyum 1.74 yani daha en az 8 kilo vermem lazımm
bnde 75 kiloyum bnde aranıza gireyimm bir türlü veremiorum
herkese selamlar
79 kg dım.72.5 a düştüm.bi an öncede 6lı rakamlara inmek istiyoum artıkkk..
sena naptın güzelim..sonuçlar çıkmaıd daha değilmi?sergiye devammı?bide ben napıcam okudunmu isyan notlarımı?
canım benim annelerin kaderi bu heralde.ööle alıştırma.1 inde 2 sinde arar 3 sünde aramaz.benimki sağolsun kendisi çıkar ama bak diyince de bakar.
kızzzzz var yaaaaaaaaaa ben sana hayranım zaten idolümsün benim.
Allah kavuştursun bebeğimmmmm.yalnız kalma bize takılll.biz yalnız bırakmayız seni.
canımmmm geçmiş olsun çok zor olsa gerek.
fıstığım hoşgeldinnnnnn
ben gelebildim kızlarrrrr.ancak vakit bulabildim yineeee.bu gün hep yakınmışsınız.valla size katılmamak mümkün değil.benim toto da yeri ancak görebildi.Allahtan öğrenci yoktu da biraz oturdum okulda.
bu arada kılzar çocukları sbs ye girmiş olanlar vardı geçmiş olsun diliyorum güzel netler yapmışlar tebrkler.sanırım mektupp ve aslıcımın çocukları.
senammm dün baktım rölyeflerine çok güzeldi kız on pamakta on marifet maşaallaaahhhhhhh.
kızlar bu arada ben sözleşmeliydim ve kadro verildi çok mutluyum.başka kadro alan varsa herkese hayırlı olsunnnnnn
kızlar merhaba şükür gelebildim...senaaaaaaaaaaaaaaaa naptın guuuu haftasonu düğünde,geçmişe bakmadım daha ....
benim boynum çok şükür bugün daha iyimenümü vereyim hemen
uyanınca
1 brd.kefir içi keten tohumu
kahvaltı
2 dlm kızarmış çavdar ekm.üzeri labne peynir,1 dlm.keçi peyniri,1 hşl.yumurta,5 yeşil zeytin,çay
ara
2 kuru kayısı,5 kaşık yoğurt
öğle
1 pors.çoban salata,1 brd.ayran
ara
3 ceviz
akşam
müsli+süt(kuru siyah üzüm takviyeli)
SPOR:
50 dk.ayakta eliptik bisiklet,20 dk. koşu bandının bel kemeri,birer set 25 taneden kol,omuz ve göğüs dambıllarla(bir tanesi 3 kg.),yerde 55 tane yarım mekik,25 tane alt karın mekik ve esneme hareketleri
gün boyu 3,5 lt.su,yeşil çay ve form çay
NASILIM ÇITIRLAR COŞTUM GİDİYOM AMA TARTI NE OLUR BİLMEMDE BEN ÇOK ZİNDE VE FİT HİSSEDİYORUM
kılavuzcum benle ilgli okudunmu hiç ben napıcam ya siz başta bukadar ağır vermemişini<dir,ben sanki çok verdimde formumu tutyorum gibi yaaa hızalnmıyo,kaçyıldır çok indim 75e ama daha fazla gitmedi çakıldı kaldı ya sonrası tedavi gördüm yada sğporu bıraktım yeniden 79 çıktım...offff bunaldımm.sporum 2haftası kaldı yeniden adet öncesi şiştim çok kiloveremeden
geçmiş olsun canım umarım çabuk iyileşirsin.
merhaba kızlarr,
kimsecikler beni sormamış unutmuşsunuz beni hemen
ben uff oldum cok fenaa, işe de gitmedim bugün..
haftasonum zehir oldu, cuma akşamından sistit oldum, idrar yolu enfeksiyonu yani, 2 dkkada 1 tuvalete gitmem gerekiyo, 1 damlacık çiş yapabilmek için ağlıyorum resmen, okdr tahriş oldu ki kanamaya başladı pamuğumm cuma akşamı özel hastaneye fln gittik, antibiyotikleri dayadı doktor
cumartesi sabahı regloldum sonunda, 3 hafta rötarlı geldi benimki, bi de onun sancısı fln yattım tüm gün, antibiyotikleri dayadım, agrıkesicileri dayadım vücuda hep..
pazar günü sabahın köründe bir yanmayla, kaşınmayla uyandım bir baktım ki vajinal mantar olmuşum, okdr antibiyotik kullanınca sistit için, mantara çevirdi
gündüzüm gecem, haftasonum herşeyim zehir oldu, alt tarafım tamamen iptal, iç çamaşırı giyemiyorum acıdan, orkid desen iğne gibi batıyo etlerime,açtım bacakları yatıyorum tüm gün
bi yandan regl, bi yandan sistis, bi yandan mantar, şu 3 günde imanım gevrildi yaaa
balımmm..allah razı olsun,canalrım sizin desteğinizle hızlancak biliyorum ama nezaman:26:ben görecekmiyim,yaşıyacakmıyım bilmemcanımcım saçımı kurutmaya gitmiştim geldim...75ten aşağı inemedim diyorsun acaba hep böyle 70ler civarındamıydın yoksa....ama pardon sen tedavi görüyordun değilmi kusura bakma kuşum yaaaahormon ilaçlarının çok fena kilo etkisi var ve anca bırakınca yada normale döndüğün zan kilolar gitmeye başlıyor canım ...malesef bende tecrübe ettiğim için ilacı içerkende aynı yiyiyordum ama yediğim olduğu gibi kilo oldu ekimde ilacı bıraktığım zaman yaklaşık 1-1,5 ay tartıda hiçbir şekil yansıma olmadı sonrada 30 ekimden ocak 21e kadar86dan 79 a düştüm ...ama dediğim gibi ben koşu bandını kocaya zorla aldırdım ve metoyu böyle hızlandırdım sporla destekledim ama öyle birgün yap birgün yapma değil,hergün düzenli bıkmadan canım istemesede zorladım kocamda para verdim çalış diye baskı yaptı(sonradan niye öyle söyledin dedim yarı şaka yarı ciddi seni motive etmek içindi dedi ama...)ve sonuç ...bende çok duraksadım olmuyor bırakıcam dedim ama hep aynada sağıma soluma baktım ben böyle değildim ben eski derya olucam dedim ve ertesi gün yeniden asıldım....gerisi sana kalıyor canım hayıflanmanın kimseye faydası yok bizi eritmiyorda,oyüzden sirkelen ve azmet...bu laf çok klasik ve sinir bozucu gibi geliyor ama gerçekten doğru herşey beyinde bitiyor ve beyin vucuda zayıflayacaksın diye komut veriyor ...enazından ben öyle hissediyorum bitanem
umarım yardımcı olmuşumdur:26:
çok güzel geçti deryacım +2 kiloyla eve döndüm
balımmm..allah razı olsun,canalrım sizin desteğinizle hızlancak biliyorum ama nezaman:26:ben görecekmiyim,yaşıyacakmıyım bilmem
canım bende o komutu çok veriyorum ama güvensiz veriyorum galiba,evlendim 62 falandım ozaman bile çok zülüyodrum ,düşüktü,ameliyattı çıktım 70lere 3yıl önce 75ten 70 düştüm spora gittim ama arda 3aşılama falan derken metoda yavaş...nerdeyse tokkarnına 80leri gördüm çıldırdım.çok çabaladım daha fazla almadıysam hem kendimi tutuğum oldu hemde aşırı iştahım yoktur benim hani yevneyi sevenlerdend eğilm...geçenyazda indim 75e ağustosta ilkkez ramzanda kilo aldım annemin yanında kaldım eşim dışarıda kurstaydı,azçok yemek çeşit çoktu...şimdide ocakta spora gittim şubat mart tedavi oldum tüp tutmadı malesef ama ilkkez bunda kilo almadım ya sporun etkisi yada ankaarda trafik otobüsle git gel bazende annemle çankyadan kzılıaya yürüdükbelki hormonlaır anca attım ama verdim tabiki 3 kilo sadece sabırsız birinsanım ama benle beraber arkdaşalrım daha çok verdi sporda ..ya direnişte vücudum yada polikistik overe yatkınlığım varmış accuk yani tam deila detleirm çok düzensiz değil arada oluyo düzensiz..yada bilmiyorummm:44:zaten spor saşlonund asonrada yürüycem kışa doğruda bant aldırcam eşime para olsa histreskopi yaptırım ayda 2.tüp olcak..öle işteee
TEŞEKKÜRLER KIZLARRRR ....sizi seviyorummmmm.b arada çay içitim ve yanında yenmiyecekşeyler yedim Allahım niye böyleyim ya ben.çok umtsum bu günlerde tartı hala 8 lere gidiyoooo artık 68 gömek istemiyorum.ama bu kaçamklarla zorrrr.eski kiloma dönünce eski şevkimi kaybettim benn
n
allah hakkında hayırlısını versin canım yaaaa....sen böyle yazdıkça içim cızlıyor ciğerim sızlıyor yaaaa....bende çocuk çok seviyorum ve seni okudukça ya olmasaydı napardım diye düşünüyorum veeee çok zor bir durum allah yardımcın olsun aşkım...bak kendinde söylemişsin hormon tedavisinin negatif çok baskısı var ve sen bir kez tedavi olmadınki değilmi yükle boşal yükle boşal,otomatikman metabolizman alt üst olmuş...oyüzden uzun vadede verirsin ve ancak meton düzene girer ve tedavi sürecin hala devam ediyor oyüzden sabit kalsan bile sana kardır bunu unutma
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr
bu 3lt su beni mahvetti yaaaaa sabahtır wc deyiminş faydası olur ya pek su içemeyen biriydim okula damacana aldım yaaaa karbon diyetindeyim 3.5 litre içemem lazım ama daha başaramadım o kadar su içmeyi bide sanki hiç diyette değil gibiyim ya hiç açlık yokkkk bi tuhaflık var sanki bu işteee:84::84::84::84:ama cuma ekside çıkarsam müthiş olucakkkkkkk
yerim ben senin iki kilocuğunu...sen ustasın kız 2 kilo naparki sana cumaya bişey kalmaz bide verirsin...bende cuma günü kocaeline gidiyorum cumartesi 13.30da dr.kontrolüm var ,umarım myomlarım ve kistlerim puffff diye yok olmuştur yoksa bana ameliyat masası görünecek ve rahmim ve yumurtalıklarım toptan alınacak...heyecan bastı şimdiden ama korkunun ecele faydası yok değilmi bak...geçen haftada sen kahroldun heyecandan ama noldu bitti gitti çok şükür darısı tüm hastaların vede benim başıma...hayırlısı olsun bakalım
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr
bu 3lt su beni mahvetti yaaaaa sabahtır wc deyiminş faydası olur ya pek su içemeyen biriydim okula damacana aldım yaaaa karbon diyetindeyim 3.5 litre içemem lazım ama daha başaramadım o kadar su içmeyi bide sanki hiç diyette değil gibiyim ya hiç açlık yokkkk bi tuhaflık var sanki bu işteee:84::84::84::84:ama cuma ekside çıkarsam müthiş olucakkkkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?