- 29 Nisan 2011
- 169
- 5
- 96
alışkın olmya naa zor tatlım ben eskiden hiçiçemezdim ama 2yıldır su benim hayatım oldu çok faydasını gördüm özellikle idraryolu enfeksiyonum nerdeyse bittineelr yedin bende hazır liste arıyom ya kendime denyeyim bende...nasıl bird iyet kolaydır herhalde
yapma böyle...bak eline fırsat geçmiş nerde yanlış olduğunu bulmuşsun onu düzeltmek için hırslan üzülmek yalnış seçenek...önemli olan onu yenmek yok etmek tamammı canımbazen çok umutsuzluğa kapılıyorum kilo konusunda
haftasonu foto çekmiştik arkadaşlarla beraberken
hamile gibi görünüyorum yaa
sevmiyorum kendimi
ahhh canımmm..ben bukadar düşkün değildim hani bekarken bile çocuk severler deli olurlar böyle değildim ama nezaman bebeğim düştü bildiğim halde doktorun ağzından duydum oanda içim yandı ve benim hasretim başladı ve hala hasretimbukadar arıyacağım özleyeceğim kendi bebeğimi bilemezdim şimdi bebek görünce içim yanıyo hepsini çok seviyorum ve hala hasretim(bak beni anldın ya sana yazarken ağlıyorum aslında çoktandır ağlamadım)ve rabbimin iziniyle hasretimiz bitecek birgün..6yıl olucak kilo al ver ,tedavi ol bomba gibi şiş..ne bebekten geçtim nede zayıflama istediğimden geçtim.annemler çok kızıd zaten takıntılıydım hani yemem normaldi kol alma korkum vardı aileden dolayı başıma geldi tedavilerde oldu arada ama şişmanlığı kabul edemedim,şöyle hamile kalsam vazgeçicem herşeyden sadece bebeğime ait olucam bırak zayıflamayı kilom umrumda olmuycak ..tabi doğumdan sonra farkına varırım yada bende takıntıya hamileyken takaırm ama yinede bebeğim önceliğim olur mutlaka şimdi bile 2.yi dondurlmuşlarla deniycez ekimde falan ozamana kadar vermek istiyorum kilo başa bela..yatmak kalkmak zor oluyor rabbim tüm isteyenlere aratmasın,sağlıklı hayırlı evlat versin..3aylar yüzüsuyu hürmetine..haftasonu görümcemin bebeğiyle geçti(bebeğin hastalığı hariç)onun elini kolunu oynatması,gülmesi herşeye değer..kayınvalidmeelrin evin havası değişmişti,herkes onla ilgilendi.uyandım onun sesine aldım odamıza susturdum yatağa yatırdım hiçuyanmayan dünya aynsa duymayan eşim erkenden uyandı sevdik,çok güzel biandı..şimdi ebn nette o tv izliyo nebileyim ya evin sessizliği beni öldürüyor bazen..ben kalabalık ailede büyüdüm şuan bile evkalabalık evde annem,babam,kardeşim,babaennem var,3kardeş dışardayız neyse çıkayım ben gözyaşalrımı sileyimde eşimde üzülmesin
derya hemşirem topiğimizn bircik hemşiresi..eşim hasta bademcik demiş ailehekimi.ben alternatif ne içirsem çabuk iyileşsin diye..öyle acılı şeyleri içmez zencefil v.s..ne olablir..süt mikrobu artırırmı..ballı süt yapsam yada tarçınlı sahlepili az yumuaşrmı boğazı..ne önerirsin
inşallah hayırlı sonuçlarla dönersin tatlım
karbon diyeti tok tutar cnm..onun için ara öqün yok bu diyette..aynı zamanda tatlı krizleri olmuyor bu diyette..proteinler hepsini karşılıyor..et ürünlerinin ve haşlanmış yumurtanın en büyük özelliqi tok tutmasıdır cnm..
sabah komşuya indim evde yoktu çıktım yukarı oturma odasının camını sildim..sonrada arkadaşla buluşup alışverişe gittik..2 etek bir tunik bide şifondan harika bir bluz aldım..ordan arkadaşımın kardeşine gittik.. 1 hafta önceden haber vermiştik bnm ricam vardı hamurişi yapmasın diye..saqolsun hiçbişey yapmamış..aç döndük eve..pess diyorum..bir sebze yemeqiyle ayran verseydi elinemi yapışırdı..eve geldim eşim köfte yaptırıp getirdi..ayy hala sinirliyim..ne insanlar varr.insan misafirini bir kuru çayla gönderirmi..ayy bidaa hayatta gitmem
ben yatıyorum kızlar elim kolum tutmuyor sanki..hem cam sildim hem alışveriş bitirdi bugün beni..hadi öptüm hepinizi..yarın kurs var inşallah sabahtan bir selam veririm..hepinize iyigeceler kızlarr
yapma böyle...bak eline fırsat geçmiş nerde yanlış olduğunu bulmuşsun onu düzeltmek için hırslan üzülmek yalnış seçenek...önemli olan onu yenmek yok etmek tamammı canım
yapma böyle çok kötü oldum valla okurken bende ağladım ...allah hakkında hayırlısını versin hep böyle dua et hayırsızsa bişey bahane olsun hayırlısıtsa olsun de nolursun ,bende kötü oldum yaaaaa öptüm yanaklarından
senacımmmm bu karbon diyetinde ara öğün yokmuuu tam bilmiyorum gerçi kuru kayısıyı bağırsakları çalıştırsın diye yiyorum biraz sıkıntılıyım o konuda cevizide bu gün ara olsun diye yedim ama yenmezse yemiyim bi dahaaa
hansa canım bbiz kaldık bende çıkyom tamamennnyarınsabah kahvaltıda başlıyorum karbona..hergün sporumda var ohhh bakalım nolcekk benim inatçı kilolarıma iyigecelr tatlımmmm
kdr cim rabbim inş en kısa zamanda sağlıklı bir evlat nasip eder sana bebek özlemini azda olsa anlıyorum bende 2 yıllık evliyim şimdiye kadar düşünmedik şartlardan ama bebek görünce içim cız etmiyo değil ama rabbim sağlıksız evlat verip bir ömür boyu imtihandan geçirmesindense bikaç yıl olmasada olur diyorum gerçekten en hayırlısını ancak ALLAH bilir bize kaldıramıyacağımız yükü yüklemez inş gerçi sen bu konuları daha iyi bilirsin canım yanlışım yoksa ilahiyat okuyorudn
tamam tatlım iyi geceler bende çıkıyorum kocacık geldi ha bu arada kahvaltıda haşlanmış yumurtada yemiştim onu unuttum hem tok tutuyo hemde karbon değeri 0
canım bılıyosun kaç haftadır veremıyodum.duraklamadaydım.sudem nasılsın?geçen hafta farkılı naptında verdin 1.400ütebrik lerrr
hoşgeldin tatlımherkese selamlar
79 kg dım.72.5 a düştüm.bi an öncede 6lı rakamlara inmek istiyoum artıkkk..
canım yaa inanki gerçekten üzüldüm durumuna çünkü bende evlendiğim ilk yıllarda devamlı yoklardı bu mantar inanırmısın bende iç çamaşırı giyemezdim çıplak çıplak dolaşırdım nasıl felaket bir acıdır o bilirim ama doktor bana bi fitil vermişti 7 günlük bi fitil onu koyardım gece yatarken sonra sabaha kadar akardı dışarı doğru ve inanırmısın etkisini çok cabuk görmüştüm hiç gittinmi doktora geçmiş olsun üzülme en kısa zamanda iileşirsin umarım işindede inşallah herşey yolunda gider eski hayatına geri dönersin rahat hayatına yani
merhaba kızlarr,
kimsecikler beni sormamış unutmuşsunuz beni hemen
ben uff oldum cok fenaa, işe de gitmedim bugün..
haftasonum zehir oldu, cuma akşamından sistit oldum, idrar yolu enfeksiyonu yani, 2 dkkada 1 tuvalete gitmem gerekiyo, 1 damlacık çiş yapabilmek için ağlıyorum resmen, okdr tahriş oldu ki kanamaya başladı pamuğumm cuma akşamı özel hastaneye fln gittik, antibiyotikleri dayadı doktor
cumartesi sabahı regloldum sonunda, 3 hafta rötarlı geldi benimki, bi de onun sancısı fln yattım tüm gün, antibiyotikleri dayadım, agrıkesicileri dayadım vücuda hep..
pazar günü sabahın köründe bir yanmayla, kaşınmayla uyandım bir baktım ki vajinal mantar olmuşum, okdr antibiyotik kullanınca sistit için, mantara çevirdi
gündüzüm gecem, haftasonum herşeyim zehir oldu, alt tarafım tamamen iptal, iç çamaşırı giyemiyorum acıdan, orkid desen iğne gibi batıyo etlerime,açtım bacakları yatıyorum tüm gün
bi yandan regl, bi yandan sistis, bi yandan mantar, şu 3 günde imanım gevrildi yaaa
bnde 75 kiloyum bnde aranıza gireyimm bir türlü veremiorum
hoşgeldiniz kızlaarherkese selamlar
79 kg dım.72.5 a düştüm.bi an öncede 6lı rakamlara inmek istiyoum artıkkk..
yoo ben yeni geldimya nerdesiniz bugünnnn ben varım siz yoksunuz biz nezaman buluşcazsınavımda bitti ama şöyle bol muhabbet edemedik..yoksa taşındınızmı
allah kabul etsin canım..benimde eşim hastalandımaaşallah eşlewrimiz bizden iyi oruç tutuyor..ama sen adettin değilmi benimde yaklaştı ama tutmadım sana kolay gelsin gel birara kanka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?