70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım ben henüz liste yapamadım çalıştığım içindedüzen tutturamıyorum bu günkü yediklerim şöyle
sabah
1 dilim peynir
5 zeytin
yarım domates
2 yeşil biber
1 dilim kepek ekmeği
çay
öğle
2 avuç içi büyüklüğünde tavuk haşlama
(okulda oluna başka bişey götüremedim)
ara 3 tane ceviz
akşam
gene tavuk haşlama aynı miktar
küçük bir kase yoğurt
2 yeşil biber

ara 2 kuru kayısı
2 fincan 5 1 yerde ve 3lt su

derya hemşirem topiğimizn bircik hemşiresi..eşim hasta bademcik demiş ailehekimi.ben alternatif ne içirsem çabuk iyileşsin diye..öyle acılı şeyleri içmez zencefil v.s..ne olablir..süt mikrobu artırırmı..ballı süt yapsam yada tarçınlı sahlepili az yumuaşrmı boğazı..ne önerirsin

bazen çok umutsuzluğa kapılıyorum kilo konusunda
haftasonu foto çekmiştik arkadaşlarla beraberken
hamile gibi görünüyorum yaa
sevmiyorum kendimi
yapma böyle...bak eline fırsat geçmiş nerde yanlış olduğunu bulmuşsun onu düzeltmek için hırslan üzülmek yalnış seçenek...önemli olan onu yenmek yok etmek tamammı canım

yapma böyle çok kötü oldum valla okurken bende ağladım ...allah hakkında hayırlısını versin hep böyle dua et hayırsızsa bişey bahane olsun hayırlısıtsa olsun de nolursun ,bende kötü oldum yaaaaa öptüm yanaklarından

olabilir ama çok sıcak olmasın çünkü sıcak enfeksiyonu yayar ,ılık hazrla ...ballı sütü içir üstüne su içmesinki bal boğazını sarsın kalsın...çok geçmiş olsun canım

var öyle görgzüsler maleseff güzel dünyamızdaeline yapışırdı enazından salata çeşitleri yapsaydı tönbe töbebayılıyorum erken yatmana çıtırımeşinde yatıomu bari:34 bu saatte ,benimki enerken 1:30da yatarryani yatağında yoks atv karşısınd ahep uzanıyor...cicilerişnide güle güle giy bitanem..bende zayıflayımda yazın ankarada kızkardeşimle alışverişe çıkayımmmm

kızlar ben kaçtım yarın akşam görüşürüz,youldum gidip yatıcam canolar byyyyyyyyyyy:92::92:

geçti yaa zamnla insan olgunlaşıyormuş çok doğru ilk tedavimden ilaçla bile yumurtalar büyümedi okadar ağlamıştımki sanki dünyam yıkıldı kendliğnden hamile kalmama rağmen...ama şimdi gittikçe alışıyosun daha olumsuzunu gördükçe,tüpte daha zordu ..rabbimi,n bildiği vardır...ağlamıyorum eskisikadar ama içimde hepbiyara ya tuz basılıyo,ya kanıyo,geçmeyen veba gibi naparsam yapayım içimdetamam su vermem iyice sarsında kocişim iyileşsin dayanamam hiç hastalara

senacımmmm bu karbon diyetinde ara öğün yokmuuu tam bilmiyorum gerçi kuru kayısıyı bağırsakları çalıştırsın diye yiyorum biraz sıkıntılıyım o konuda cevizide bu gün ara olsun diye yedim ama yenmezse yemiyim bi dahaaa

hansa canım bbiz kaldık bende çıkyom tamamennnyarınsabah kahvaltıda başlıyorum karbona..hergün sporumda var ohhh bakalım nolcekk benim inatçı kilolarımaiyigecelr tatlımmmm

ya tam dikkatli bir elemansın tebrikleruyanınca ılıkballı limonlu su iç..buda bozmaz herhalde bu diyeti..az bal var sadece..2saat sonna wcdesin

kdr cim rabbim inş en kısa zamanda sağlıklı bir evlat nasip eder sana bebek özlemini azda olsa anlıyorum bende 2 yıllık evliyim şimdiye kadar düşünmedik şartlardan ama bebek görünce içim cız etmiyo değil ama rabbim sağlıksız evlat verip bir ömür boyu imtihandan geçirmesindense bikaç yıl olmasada olur diyorum gerçekten en hayırlısını ancak ALLAH bilir bize kaldıramıyacağımız yükü yüklemez inş gerçi sen bu konuları daha iyi bilirsin canım yanlışım yoksa ilahiyat okuyorudn

hansa canım bbiz kaldık bende çıkyom tamamennnyarınsabah kahvaltıda başlıyorum karbona..hergün sporumda var ohhh bakalım nolcekk benim inatçı kilolarımaiyigecelr tatlımmmm

tamam tatlım iyi geceler bende çıkıyorum kocacık geldi ha bu arada kahvaltıda haşlanmış yumurtada yemiştim onu unuttum hem tok tutuyo hemde karbon değeri 0

inşaallah sanada nasip etsin rabbim tez zamandada olsun canımya ben rabbimden sağlıklısını hayırlısnı istiyorum sadece ,"duanız olmasa ne ehemmiyetiniz var "diyor rabbimiz..yani dua müminin silahı..biz edelim rabbim neyi hayırlı görürse verecektir..dua ederken ayda konuşurken dikkatli olmalıyız iyi olacaksa ver olmayacaksa verme demek olmaz...tabi kimse .stemez sağlıksız çocuk ama rabbim onu layık görmüş,imtihan vermiş...çokta zordur muhakkak allah yarım etsin o ailelere...

tamam tatlım iyi geceler bende çıkıyorum kocacık geldi ha bu arada kahvaltıda haşlanmış yumurtada yemiştim onu unuttum hem tok tutuyo hemde karbon değeri 0

yani bu diyette karbonhidratı eksik alıcaz prıtein serberst öylemisüt,yumurta,yoğurt v.s..adı karbo diyeti olunca sanki hep karbon alıcaz gibideallah krusun şişerik valla...

sudem nasılsın?geçen hafta farkılı naptında verdin 1.400ü tebrik lerrr
canım bılıyosun kaç haftadır veremıyodum.duraklamadaydım.

regl bıtınce şişkinliğide gitti.biraz kılo biraz ödem gördum o rakamı.

akşam 6 dan sonra yememeye çalıştım.

bi de kahvaltıya haş. yumurta koydum.domates ,salatalıgı bol tuttum,ekmegı kestım.öğlenı guzel yedım,akşamı hafif.bi de hafta içi 1 er saat tempolu yürüdüm.

herkese selamlar
79 kg dım.72.5 a düştüm.bi an öncede 6lı rakamlara inmek istiyoum artıkkk..
hoşgeldin tatlım

canım yaa inanki gerçekten üzüldüm durumuna çünkü bende evlendiğim ilk yıllarda devamlı yoklardı bu mantar inanırmısın bende iç çamaşırı giyemezdim çıplak çıplak dolaşırdım nasıl felaket bir acıdır o bilirim ama doktor bana bi fitil vermişti 7 günlük bi fitil onu koyardım gece yatarken sonra sabaha kadar akardı dışarı doğru ve inanırmısın etkisini çok cabuk görmüştüm hiç gittinmi doktora geçmiş olsun üzülme en kısa zamanda iileşirsin umarım işindede inşallah herşey yolunda gider eski hayatına geri dönersin rahat hayatına yanidualarım seninle canım tekrar geçmiş olsun
bnde 75 kiloyum bnde aranıza gireyimm bir türlü veremiorum

herkese selamlar
79 kg dım.72.5 a düştüm.bi an öncede 6lı rakamlara inmek istiyoum artıkkk..
hoşgeldiniz kızlaar
ya nerdesiniz bugünnnn ben varım siz yoksunuz biz nezaman buluşcazsınavımda bitti ama şöyle bol muhabbet edemedik..yoksa taşındınızmı
yoo ben yeni geldim
allah kabul etsin canım..benimde eşim hastalandımaaşallah eşlewrimiz bizden iyi oruç tutuyor..ama sen adettin değilmi benimde yaklaştı ama tutmadımsana kolay gelsin gel birara kanka

valla kızlar ben biyerde okudum şey diyodu;bu oruç 1 ay tutulması gerekmişya adamın biri gitmiş peygamber efendimize demişki,benim gücüm yok 30 günlük orucu tutmaya demiş peygamber efendimizde ozaman sen sadece 1. günü 15. günü ve 30. günleri tutarsanda 30 günlük oruç tutmuş sevabı alırsın demiş bilginize öyle okudum ne ayıydı anımsayamadım şimdi receb ayımıydı neydi onun için işte

Son düzenleme:
iyi geceler:79:
off zaten bugünkü diyet yalan oldu saatgece 10da yedik çünkü bursadan dayım geldi ve dışardaydık eve bi geldik saat 8.30 baktım aygaz bitmiş dayım kıyamam gitti değiştirdi geldi sonra yaptım ettim yemeği derken saat 22de yedik

kahvaltı

3 yumurtayla sütlü peynirli omlet(yarısını ben gerisini oğluş yedi)

kk peynir

2 zeytin

1 patates haşlanmış

yeşil salata

3dilim kepek ekmeği

1bardak çay içtim

ara

1 kayısı

öğlen yemedim dışardaydık

1 limonata içtim

AKŞAM

3 kaşık kara mercimek pilavı

5 kaşık yoğurt çorbası

bol limonlu yeşil salata

2 kaşık yoğurt

2 dilim k.ekmeği yemiycektim ya ekmeği alalı 3 gün oldu bayatlamasın diye yiyiverdim

kalkıncada 1 bardak çay

2 tanede vanilyalı gofret varya beyaz hoşbeş gibi bişi daha kalın o

toplamda 10 bardak su içtim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…