kalorisi yok demedikki yavff.. sadece atıştırmalık dedim.. bakma sen orada sınırsız tüketin dedigine.. yemekden sonra doymadınsa yada atıştırmaya alıştırdınsa kendini duramıyorsan ii bir secim
eşim çok seviyor kendim yememek için yapmıyorum çikolatadan iidir harelde çokta takmıyayım bari mısıra
kızlar karbonhıdrat dıyetı cok gusel ben uyguladım 10 gun içinde falan 5 kılo vermiştim markete gittigmde her aldgm seyın karbonhıdratına bakıyodum cok komşk yaakaydirigubbakcemile3
PATLAMIŞ MISIR: Patlamış mısırın, yüksek posa içeriği sayesinde glisemik yükü azdır. Yağsız ve tuzsuz olarak hazırlanmış patlamış mısır, zayıflama diyetlerinde veya canınız abur cubur istediğinde sınırsız tüketilebilir.
bende taylan kümeliden dinlemistım mısır patlayınca moleküler yapısı bozuluyormus ,agac kabugu yemıs gıbı kalorısız oluyormus .
ama ben yagsız tuzsuz sevmiyorum :bbo:
diyete ilk başladığında mı vermiştin 5 kiloyu okadar çabuk gidiyosa ne güzel bende yarın başlıcam inşallah =)
evet cnm ilk basladgmda karbonhıdrat dıyetı olarak basladım o kadar verdım ama suan bıraktım rahatsızlandım o yuzden ama hemen tekrar baslıcm dıyete karbonhıdrat dıyetınemı baslarım onu bılmıyom ama delikafadulden
günaydın çıtırlaaaaaaaaar. bugün benim doğumgünüm ve şimdiye kadar kaybettiğim 8 kiloyla bugün bir pastayı hakettim.ee bibuçuk ay oldu aranıza katılalı
ben sürekli kullanamıyorum canım işden sonra zor geliyor 30-45 dk arası en az 4 gün kullanıyorum vüzut toparlanmaya başladı termal şortuda yeni aldım 3-4 kez kullandım güzel terletiyor bacakları benimde alt bölgede sorun var o yüzden aldım zaten kullananlar incelme sağladığını söylüyordu bende aldım tabi herket yapmak şartıyla :)sağol canım.inşallah faydasını görürüm sen nasıl fayda gördün mü?termal şort sadece terletiyor mu kısa sürede incelmeye yardımcı mı oluyor?yanılmıyorsam terlemek zayıflamak anlamına gelmiyor.sormak istediğim bölgesel incelmemi sağlıyor.benim sorunum alt.üst tarafımı çok takmıyorum
yağsız tuzsuzda yenmez be canım :))) ama yinede iyi fikir akşam atıştırma alışkanlığı olanlar içinPATLAMIŞ MISIR: Patlamış mısırın, yüksek posa içeriği sayesinde glisemik yükü azdır. Yağsız ve tuzsuz olarak hazırlanmış patlamış mısır, zayıflama diyetlerinde veya canınız abur cubur istediğinde sınırsız tüketilebilir.
canım yeni iş stres falan olur böyle şeyler sıkma canını sen halledersin sorunu sıkma canınıKizlar bir haftadir siteye giremiyorum, malum ise girdim
Baya siki calisyoruz bir fiil 10 saat gunde, kotu haber ibrem bu sabah 78'di
ben de aksam topuklularin ustunde tam 5 mil yurudum. artik blmem ise yarar mi, ustune aksam esim yemege goturdu balik yedim ama olcuyu kacirdim (baliga hyor diyemem de delikafadulden )
bakaim 1 hafta yurumeye calisayim neler olacak gorecegiz....
allahim lutfen gecici olsun bu kilo ben 73 lere inme hayalleri kurarken 78 oldum......
günaydın feyzacım afiyet olsun bende yeşil çay içiyorum gingkolu tavsiye ederim :)günaydin kizlar bende ysil cayimi iciyorum ac karna cok faydasi varmis.beyim gitmis yasminlisini almis pek hosuma gitmedi ama mecbur artik.sonrada bir domates beyaz peynir iki dilim kepek ekmegi yiycem.
bende daha çaya başlıcam ooooffffgünaydın kızlar
dün akşam 2 galeta ve 2 kuru pasta yedim eşim halley almış(normalde dayanamam)ama yemedim.metabolizma hızlandıran çayımı da içtim yarım saat kadar kalça hareketleri yaptım.
sabah :metabolizma hızlandıran çayımı içtim 2 galeta yedim 2 bardak su içtim şimdide adaçayı içiyorum.
bu arada size bişi danışcam yardımcı olursanız sevinirim.benim baskülüm digitaldi en son 70.600 göztermişti bu hafta sonu ama tartımın ekranın da bir sorun var ve artık göstermiyor bende yeni bir baskül aldım ama normal digital degil bu sabah 72-73 arası gösterdi acaba artık bu baskülden takip edecegim için kilo çizelgemi mi degiştirsem yoksa bu basküller saglıklı dedğilse yanisini mi alsam digital
kararsız kaldım ne olur yardımcı olun.....
günaydın çıtırlaaaaaaaaar. bugün benim doğumgünüm ve şimdiye kadar kaybettiğim 8 kiloyla bugün bir pastayı hakettim.ee bibuçuk ay oldu aranıza katılalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?