70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kız kara mercimeği nerden buldun. hangi şehirdesin sen.kara mercimek malatyada varda burda yok

Son düzenleme:
selam herkese

kahvaltım
1 çay bardagı kefir,
3 kuru kayısı,1 nektari
1 kandıl simidi,
1 haş.yumurta,
bol yeşillikli limonlu salata
1 form çayı

Son düzenleme:
dün pek giremedim . sabah erkenden anneme gittim. bugünde canım çok sıkkın . :14 sıkıntıdan başım o kadar çok ağrıyorki kalkıp buraya bi bakayım dedim sonra ilaç içip yatacağım. şöyleki;
biz evleneli 2 ay oldu biraz borçlarımızda var ve bende çalışmıyorum 2 aydır. biz düğünden sonra bir müddet eşimin babasının arabasıyla idare ederiz diyorduk.ama sağolsun bu konuda hiç yardımcı olmadılar. eşimde arabasız kalmaya dayanamadı. çok alışmış arabaya. e bende istiyordum yazda geldi neysee işte dün eşim araba aldı . akşam önce kızkardeşine söyledi. nasıl aldın neden aldın nihal işe girdimi. nasıl ödeyeceksiniz. sonra annesini aradı annesi aynı soruları sordu. sonra beni aradı neden izin verdin falan fıstık . biraz zaman geçti babası aradı bayağı bir kızdı eşimde ona kızdı . ama sonrasında eşimin inanılmaz siniri bozuldu. bu ne ya dedi biz yalnışmı yaptık acaba falan diye sıkıntılara girdi. bugün imzaları atacaktı. acaba almasak mı daga ucuz idareten bi araba mı alsak diyor. babası diyoki idareten 5 6 binliralık bi araba alın . acaba 5-6 bin liraya hangi arabayı alıcaz. kızları evlendikten sonra araba alırken krediyi kendileri çekti. onların aldığı arabaya bişi demediler . kızları nında borcu falan vardı belki bizim kadar değil ama vardı . ne yapmalıyız ya valla başım inanılmaz ağrıyo ve tepkilerinden dolayı çok kızgınım onlara hemde çookkk. dün araba aldık ama sevincini yaşayamadık eşimde bende ... ne zamandır bakıyoruz . birde diyoki babası bana söylemediniz . sanki taksitleri o ödeyecek. neyse yaa öyle işte bugün çok mutsuzum...:85::85::85::85::85::85::85:

ayrıcada 2 günde sadecec 200 gr verebildim. 74.8 kg oldum

canım seni çok iyi anlıyorum sanki onlara mecburmuşsunuz gibi davranıyorlar di mi? sizin de artık bi evinizin ailenizin olduğunu kabul etmek zorundalar. onlara bağlı yaşayamazsınız. eşine bu konuda destek ol aman sakın eşinin ailesi için olumsuz şeyler söyleme daha çok yenisiniz ilerde gelir sana döner sen kötü olursun. ben de kayınpeder ya da kaynanaları hiç anlamıyorum bi de görümceler var tabi. onlara ne oluyorsa eşin düşünmüştür bişiler elbet araba almaya karar verdiyse bu sizin hayatınız sanki babası mı size para veriyor. ne demek ya bana söylemediniz. mecburmusunuz eviniz ayrı yurdunuz ayrı allahım ya bak ben de çok sinirlendim. böyle şeyler çok tehlikeli canım aman dikkat edin. sonra herşeye burun sokar bunlar. benim bir arkadaşımın kaynanası düğünden 1 yıl sonra bulaşık makinesi aldılar diye ortalığı birbirine katmıştı böle kalakalmıştım. hemde o gün ben arkadaşımdaydım. kaynanası geldi ve demediğini bırakmadı. arkadşım saygısından bişi demedi. o da çalışmıyordu dediki oğlum sana para yetiştiremiyor artık. böle lüx yaşayacaksan sen de çalış dedi. bakarmısın sanki iş varda kız çalışmadı başvurmadığı yer kalmadı. ama çok büyük terbiyesizlik yani sanki bunlar aile değil töbe yarabbim. canım lütfen dikkatli olun sakın taviz vermeyin sonra çok başın ağrır

ayyy seni en iyi anlayabilecek kişi benm valla bende kronik sistit var ve o ilaçlar antibiyotikler beni dahada beter yapıyo inş tez vakitte iyileşirsin cnm gerçekten çok zor geçmiş olsun balım

cnm ya inş. çözersiniz problemleri siz takmayın kimin ne dediğini sonuçta sizlerde aklı başında insanlarsınız ve eğer eşin kendine güvenmeseydi almazdı o arabayı demekki güveniyoki aldı hem borçu ödeyecekte sizsiniz

ya yapma böyle canım ya.bak ne güzel söylemişsin vermek istemeseydiistemeyi vermezdi.demek vakti nuzul etmemiş.inanki boşuna kendini üzüyosun.vakti geldimi bir bakacaksın kucağında.diyeceksin ya rabbi bu ne zaman oldu.benim bir tane ölü doğumum var.neler çektim onda neler.hamile kaldım tansiyonum yükseldi.normalde tansiyonum falan yok.tansiyonu çıkan arkadaşlar bilir ne berbat bir şey olduğunu.3 aylık hamileydim kabus başladı.doktor ensesi kalın dedi.bende bilmiyorum ne demek profösöre gönderdi.15 gün sonraya randevü verdi.gittik.ensesi kalın normal bir bebeğe benzemiyor.down sendromlu olabilir bebekten su alalım bakalım hastaysa aldır.ne kadar doktor var kocaelinde gittim.hepsindende ağlayarak döndüm.hepsi aldır diyor.sonra bebeğin bağırsaklarının kenarında su toplandı.niye olduğunu bilmiyolar ama belli bebek hasta.rüyalarımda hep hasta bebek görüyodum.bir yandanda tuz yemiyorum.tatlı yemiyorum tansiyon çıkmasın diye.böylelikle tam 8,5 aylık falan oldu.ben doktora gittim.doktor nts ye bağladı.dedi bebek oynadığı zaman kalp atışları zayıflıyor.hemen umuttepeye git yat.bebek doğsada ölür ama niye öldüğünü anlarsın.ben eşime telefon ettim.adam işte çalışıyor.annemler malatyada kimsem yok.allaha bırakalım dedik gitmedik hastaneye.o gece bebeğim çok oynadı.sonra dahada hiç oynamadı.rüyamda bakıyorum doğum yapmışım bebeği getiriyolar diyorum eşime göstereyim bakıyorum beyaz kefene sarmışlar üzerindede kan var.bir hafta sonra belimden sancı girdi yataktan fırladım.hafif kan gelmiş.allahtan eşim evde.doktora götürecek araba yok.saat 3 ten sekize kadar bekledik dedik arkadaşı işe gitmek için uyansın arabayı istiyelim.neyse doktora gittik.bebeğin kalp atışlarına baktılar yok.dediler bebek ölmüş olabilir.doktor gelsin kararı o verir.bir yandan ben sancılanıyorum.ama rabbim öyle bir sabır veriyorki hiç ağlamadım tevekkül ettim.belki yaşasaydı özürlü olsaydı ben ne yapacam gurbette.sonra normal doğumla doğurdum.bebek taş gibi olmuş.gözlerini açmış sanki çocuğu boğmuşlar.şimdi bebeğim burda mezarlıkta yatıyor.yanında kendi gibi bir sürü bebek arkadaşı var.biz gidicez o burda yanlız kalacak.

canım benim aynısını bizde yaşadık.ben arabaya alışmışım elin arabasıylada olmuyor.bu senin eşinin maaşına bağlı bir tanemeğer ödeye biliyosa alın borç yiğidin kamçısıdır ödenir gider.benim babamın rent a carı var ben babama yalvardım.7 milyar peşin verdik gerisini bir milyar verdik.bebişler doğduğunda borç bitmişti.şimdi 15 milyar cepte birikim gibi oldu

kızlar pazardan beri sürekli kaçamak yapıyorum +lardayım ya tartılmaya korkuyorum ama göbişim çıktı birazcık vurun hakkettim çünkü sanırım 1000 gr almışımdır yada 1500 gr offffffffffffffffff ya cumaya kadar dikkatli olmam lazımya ve hafta sonu hiç kaçamak yapmıcam dengelemek için dünden beri sürekli cnm bişiler yemek istiyor neden böyle oldum anlamadım sanki tonlarca yük varmış midemde gibi geliyor napsamda rahatlasam ya dün yediklerimi yazayımdabugünden itibaren dengelemem için neyden ne kadar yemek gerektiğini siz söyleyin olur mu
uyanır uyanmaz ılık limonlu su ve iki adet kayısı
kahvaltı 4 adet cherry domates,1 salatalık ,2 dilm light ekmek,1tane kesme şekerli çay,kibrit kutusndan az peynir
ara 10 adet kan üzümü
öğlen 3 kaşık kadar mantarlı tavuk sote susuz,3 kaşık yoğurt salata küçücük bir kasede,1 kase ezogelin çorbası
ara 1 dilim ince mince değildi böğürtlenli pasta:83::83::83:
akşam 2 adet poğaca ev yapımı ,10tane patates kızartması iki dilim kadar beyaz ekmek 1 dilim kepek ekmeği 4 adet cherry domates bunlara saldırdım resmen:83::83::83:
3 litre su biliyorum çok kötü bir menü sadece bir bardak form çay içtim 4 bardak normal çay şekersiz ama sadce sabahları bir tane kesme şeker atıyorum ama artık onuda atmicam

kuzu sen naptın dünyayı yemişsin

sabahtan aksama dogru yaklastıkca ıyıce kayışı koparmışın..

Günaydınlarr....

Bugüün çok mutluuyumm yinee 700 gr ı da vermişim düz 77 olmuşum inşallah cumaya 76 küsürüde görürümm yupppiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…