gnydnnnnnnnnnnnnnnnnnn çıtırlarrrrrrrrrrrrrr
iyi geceler:79:
off zaten bugünkü diyet yalan oldu saatgece 10da yedik çünkü bursadan dayım geldi ve dışardaydık eve bi geldik saat 8.30 baktım aygaz bitmiş dayım kıyamam gitti değiştirdi geldi sonra yaptım ettim yemeği derken saat 22de yedik
kahvaltı
3 yumurtayla sütlü peynirli omlet(yarısını ben gerisini oğluş yedi)
kk peynir
2 zeytin
1 patates haşlanmış
yeşil salata
3dilim kepek ekmeği
1bardak çay içtim
ara
1 kayısı
öğlen yemedim dışardaydık
1 limonata içtim
AKŞAM
3 kaşık kara mercimek pilavı
5 kaşık yoğurt çorbası
bol limonlu yeşil salata
2 kaşık yoğurt
2 dilim k.ekmeği yemiycektim ya ekmeği alalı 3 gün oldu bayatlamasın diye yiyiverdim
kalkıncada 1 bardak çay
2 tanede vanilyalı gofret varya beyaz hoşbeş gibi bişi daha kalın o
toplamda 10 bardak su içtim
günaydınlarrrrrr.Günaydın kızlar
uyku tutmadı beni
bende kalkıp şöyle bir bakayım dedim.
günaydınnn . hoşgeldingünaydın kızlar ben geldimmmmm
dün pek giremedim . sabah erkenden anneme gittim. bugünde canım çok sıkkın .:14 sıkıntıdan başım o kadar çok ağrıyorki kalkıp buraya bi bakayım dedim sonra ilaç içip yatacağım. şöyleki;
biz evleneli 2 ay oldu biraz borçlarımızda var ve bende çalışmıyorum 2 aydır. biz düğünden sonra bir müddet eşimin babasının arabasıyla idare ederiz diyorduk.ama sağolsun bu konuda hiç yardımcı olmadılar. eşimde arabasız kalmaya dayanamadı. çok alışmış arabaya. e bende istiyordum yazda geldi neysee işte dün eşim araba aldı . akşam önce kızkardeşine söyledi. nasıl aldın neden aldın nihal işe girdimi. nasıl ödeyeceksiniz. sonra annesini aradı annesi aynı soruları sordu. sonra beni aradı neden izin verdin falan fıstık . biraz zaman geçti babası aradı bayağı bir kızdı eşimde ona kızdı . ama sonrasında eşimin inanılmaz siniri bozuldu. bu ne ya dedi biz yalnışmı yaptık acaba falan diye sıkıntılara girdi. bugün imzaları atacaktı. acaba almasak mı daga ucuz idareten bi araba mı alsak diyor. babası diyoki idareten 5 6 binliralık bi araba alın . acaba 5-6 bin liraya hangi arabayı alıcaz.kızları evlendikten sonra araba alırken krediyi kendileri çekti. onların aldığı arabaya bişi demediler . kızları nında borcu falan vardı belki bizim kadar değil ama vardı . ne yapmalıyız ya valla başım inanılmaz ağrıyo ve tepkilerinden dolayı çok kızgınım onlara hemde çookkk. dün araba aldık ama sevincini yaşayamadık eşimde bende ... ne zamandır bakıyoruz . birde diyoki babası bana söylemediniz . sanki taksitleri o ödeyecek. neyse yaa öyle işte bugün çok mutsuzum...:85::85::85::85::85::85::85:
ayrıcada 2 günde sadecec 200 gr verebildim. 74.8 kg oldum
merhaba kızlarr,
kimsecikler beni sormamış unutmuşsunuz beni hemen
ben uff oldum cok fenaa, işe de gitmedim bugün..
haftasonum zehir oldu, cuma akşamından sistit oldum, idrar yolu enfeksiyonu yani, 2 dkkada 1 tuvalete gitmem gerekiyo, 1 damlacık çiş yapabilmek için ağlıyorum resmen, okdr tahriş oldu ki kanamaya başladı pamuğumm cuma akşamı özel hastaneye fln gittik, antibiyotikleri dayadı doktor
cumartesi sabahı regloldum sonunda, 3 hafta rötarlı geldi benimki, bi de onun sancısı fln yattım tüm gün, antibiyotikleri dayadım, agrıkesicileri dayadım vücuda hep..
pazar günü sabahın köründe bir yanmayla, kaşınmayla uyandım bir baktım ki vajinal mantar olmuşum, okdr antibiyotik kullanınca sistit için, mantara çevirdi
gündüzüm gecem, haftasonum herşeyim zehir oldu, alt tarafım tamamen iptal, iç çamaşırı giyemiyorum acıdan, orkid desen iğne gibi batıyo etlerime,açtım bacakları yatıyorum tüm gün
bi yandan regl, bi yandan sistis, bi yandan mantar, şu 3 günde imanım gevrildi yaaa
dün pek giremedim . sabah erkenden anneme gittim. bugünde canım çok sıkkın .:14 sıkıntıdan başım o kadar çok ağrıyorki kalkıp buraya bi bakayım dedim sonra ilaç içip yatacağım. şöyleki;
biz evleneli 2 ay oldu biraz borçlarımızda var ve bende çalışmıyorum 2 aydır. biz düğünden sonra bir müddet eşimin babasının arabasıyla idare ederiz diyorduk.ama sağolsun bu konuda hiç yardımcı olmadılar. eşimde arabasız kalmaya dayanamadı. çok alışmış arabaya. e bende istiyordum yazda geldi neysee işte dün eşim araba aldı . akşam önce kızkardeşine söyledi. nasıl aldın neden aldın nihal işe girdimi. nasıl ödeyeceksiniz. sonra annesini aradı annesi aynı soruları sordu. sonra beni aradı neden izin verdin falan fıstık . biraz zaman geçti babası aradı bayağı bir kızdı eşimde ona kızdı . ama sonrasında eşimin inanılmaz siniri bozuldu. bu ne ya dedi biz yalnışmı yaptık acaba falan diye sıkıntılara girdi. bugün imzaları atacaktı. acaba almasak mı daga ucuz idareten bi araba mı alsak diyor. babası diyoki idareten 5 6 binliralık bi araba alın . acaba 5-6 bin liraya hangi arabayı alıcaz.kızları evlendikten sonra araba alırken krediyi kendileri çekti. onların aldığı arabaya bişi demediler . kızları nında borcu falan vardı belki bizim kadar değil ama vardı . ne yapmalıyız ya valla başım inanılmaz ağrıyo ve tepkilerinden dolayı çok kızgınım onlara hemde çookkk. dün araba aldık ama sevincini yaşayamadık eşimde bende ... ne zamandır bakıyoruz . birde diyoki babası bana söylemediniz . sanki taksitleri o ödeyecek. neyse yaa öyle işte bugün çok mutsuzum...:85::85::85::85::85::85::85:
ahhh canımmm..ben bukadar düşkün değildim hani bekarken bile çocuk severler deli olurlar böyle değildim ama nezaman bebeğim düştü bildiğim halde doktorun ağzından duydum oanda içim yandı ve benim hasretim başladı ve hala hasretimbukadar arıyacağım özleyeceğim kendi bebeğimi bilemezdim şimdi bebek görünce içim yanıyo hepsini çok seviyorum ve hala hasretim(bak beni anldın ya sana yazarken ağlıyorum aslında çoktandır ağlamadım)ve rabbimin iziniyle hasretimiz bitecek birgün..6yıl olucak kilo al ver ,tedavi ol bomba gibi şiş..ne bebekten geçtim nede zayıflama istediğimden geçtim.annemler çok kızıd zaten takıntılıydım hani yemem normaldi kol alma korkum vardı aileden dolayı başıma geldi tedavilerde oldu arada ama şişmanlığı kabul edemedim,şöyle hamile kalsam vazgeçicem herşeyden sadece bebeğime ait olucam bırak zayıflamayı kilom umrumda olmuycak ..tabi doğumdan sonra farkına varırım yada bende takıntıya hamileyken takaırm ama yinede bebeğim önceliğim olur mutlaka şimdi bile 2.yi dondurlmuşlarla deniycez ekimde falan ozamana kadar vermek istiyorum kilo başa bela..yatmak kalkmak zor oluyor rabbim tüm isteyenlere aratmasın,sağlıklı hayırlı evlat versin..3aylar yüzüsuyu hürmetine..haftasonu görümcemin bebeğiyle geçti(bebeğin hastalığı hariç)onun elini kolunu oynatması,gülmesi herşeye değer..kayınvalidmeelrin evin havası değişmişti,herkes onla ilgilendi.uyandım onun sesine aldım odamıza susturdum yatağa yatırdım hiçuyanmayan dünya aynsa duymayan eşim erkenden uyandı sevdik,çok güzel biandı..şimdi ebn nette o tv izliyo nebileyim ya evin sessizliği beni öldürüyor bazen..ben kalabalık ailede büyüdüm şuan bile evkalabalık evde annem,babam,kardeşim,babaennem var,3kardeş dışardayız neyse çıkayım ben gözyaşalrımı sileyimde eşimde üzülmesin
canım yaa
kandil mesajını aldım çok mutlu oldum inan
ama bu aralar çocuklaarla tel leri değiştiriyoruz bu yüzden geç gördüm geri dönemedim kusura bakma çıtırım
kızlar pazardan beri sürekli kaçamak yapıyorum +lardayım ya tartılmaya korkuyorum ama göbişim çıktı birazcıkvurun hakkettim çünkü sanırım 1000 gr almışımdır yada 1500 gr offffffffffffffffff ya cumaya kadar dikkatli olmam lazımya ve hafta sonu hiç kaçamak yapmıcam dengelemek için dünden beri sürekli cnm bişiler yemek istiyor neden böyle oldum anlamadım sanki tonlarca yük varmış midemde gibi geliyor napsamda rahatlasam ya dün yediklerimi yazayımdabugünden itibaren dengelemem için neyden ne kadar yemek gerektiğini siz söyleyin olur mu
uyanır uyanmaz ılık limonlu su ve iki adet kayısı
kahvaltı 4 adet cherry domates,1 salatalık ,2 dilm light ekmek,1tane kesme şekerli çay,kibrit kutusndan az peynir
ara 10 adet kan üzümü
öğlen 3 kaşık kadar mantarlı tavuk sote susuz,3 kaşık yoğurt salata küçücük bir kasede,1 kase ezogelin çorbası
ara 1 dilim ince mince değildi böğürtlenli pasta:83::83::83:
akşam 2 adet poğaca ev yapımı ,10tane patates kızartması iki dilim kadar beyaz ekmek 1 dilim kepek ekmeği 4 adet cherry domates bunlara saldırdım resmen:83::83::83:
3 litre su biliyorum çok kötü bir menü sadece bir bardak form çay içtim 4 bardak normal çay şekersiz ama sadce sabahları bir tane kesme şeker atıyorum ama artık onuda atmicam
kuzu sen naptın dünyayı yemişsin
kızlar pazardan beri sürekli kaçamak yapıyorum +lardayım ya tartılmaya korkuyorum ama göbişim çıktı birazcıkvurun hakkettim çünkü sanırım 1000 gr almışımdır yada 1500 gr offffffffffffffffff ya cumaya kadar dikkatli olmam lazımya ve hafta sonu hiç kaçamak yapmıcam dengelemek için dünden beri sürekli cnm bişiler yemek istiyor neden böyle oldum anlamadım sanki tonlarca yük varmış midemde gibi geliyor napsamda rahatlasam ya dün yediklerimi yazayımdabugünden itibaren dengelemem için neyden ne kadar yemek gerektiğini siz söyleyin olur mu
uyanır uyanmaz ılık limonlu su ve iki adet kayısı
kahvaltı 4 adet cherry domates,1 salatalık ,2 dilm light ekmek,1tane kesme şekerli çay,kibrit kutusndan az peynir
ara 10 adet kan üzümü
öğlen 3 kaşık kadar mantarlı tavuk sote susuz,3 kaşık yoğurt salata küçücük bir kasede,1 kase ezogelin çorbası
ara 1 dilim ince mince değildi böğürtlenli pasta:83::83::83:
akşam 2 adet poğaca ev yapımı ,10tane patates kızartması iki dilim kadar beyaz ekmek 1 dilim kepek ekmeği 4 adet cherry domates bunlara saldırdım resmen:83::83::83:
3 litre su biliyorum çok kötü bir menü sadece bir bardak form çay içtim 4 bardak normal çay şekersiz ama sadce sabahları bir tane kesme şeker atıyorum ama artık onuda atmicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?