70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

:92: günaydın kızlar :92:

ya kac gundur benım bagırsaklar faal değildi, dün ofisteyken bı form cay içeyim dedim çayı akşam uzeri 4-5 gibi içtim, ilk başta hersey yolundaydıı:26:
sonra kocişim de gitcek, kac gun yanımda olmayacak dıye geceyle ılgılı planlar kurduk ancak bıraz sonra benım bagırsaklarda bı senfoni orkestrasını çalışmaya başladı, bi hareketlenmeler filan, sornasında tuvalete zor attım kendimi, çıkıp çıkıp tekrar koştumm bitkin düştüm valla, sonra sancım gecsın dıye karnımın uzerıne uzanmıstım,uyuyakalmısım:26: o halimi görünce uyandıramamışta beni tekrar, böyle geçti işte bi akşamda anlıyacagınız form cay cınsellıgı öldürüyoooo

zor zamanda yardım etmezler hem de her işe karışırlar. benim annem ilk günden beri hala babannemle oturuyor. inanın babannm hiç de öyle tonton köşesinde değil. annem kendi evine babannem karışmadan bir şey alamaz. benim saçlarımı hiç kestirmedi ortaokula kadar sinüzit oldum her kış hastanede mutlaka yattım hala çekiyorum. anlatsam roman olur. annem içine atıp konuşmamaktan hastalandı işte Allah'tan atlattı. 3 defa büyük operayon geçirdi kanseri atlattı. şimdi Allah' aşükür iyi içine atma boşver diye ondan söylüyorum.

bence eşinle oturup konuşun ödeyip ödeyemeyeceğinize siz karar verin duruma göre bunun sizin kararınız olduğunu hissettirin. bence herkes her şeye karışmasın öyle.
tabi bu benim düşüncem 21 yaşıma kadar her şeyime karışan bir babanne ile yaşadım çok severim onu başımın üstünde taşırım o ayrı ama ben diğer arkadaşlarım gibi öyle er yere gidemedim kız çocuğu sokakta oynamazmış falan filan...

o yüzden işime karışılmasını hiç sevmem. Herkesin kapısı ayrı çanağı tabağı ayrı öyle iki çanak bir tepside tıkırdar.

Son düzenleme:

ay çok güldüm tatlım ya
form çayından korktum bir an

kızlar bu arada ben sözleşmeliydim ve kadro verildi çok mutluyum.başka kadro alan varsa herkese hayırlı olsunnnnnn
hayırlı olsun canım
bende senın gıbıyım bır kıloda 1 ay kalıyorum ben genelde hep bu kılolardaydım bılmıyorum ondan mı veya adet görmüyorum ondan mı cok ta sıkı dıyet yapamıyorum ondan da olabılırama sen yesen bıle spor yapıyorsun hemde 3 saat benecde vermelısın büyük ıhtımal pko ya yatkınlıgından olabılır canım bırde stres yapma veremıyorum dıye ben ne zaman kıloya endekslemesem kendımı daha rahat yapıyorum dıyetı acıkmıyorum ne zmana strese grısem hem doymuyorum hemde artılarda oluyorumayın 18 ınde 1 haftalık gezıye cıkıcaz barı 65 lerı görsem bu kadar mı uzak yaa offf
canım cok gecmıs olsun ınsallah ıyı cıkar sonuclar stres yapma canım sonuclardan haberdar et bizi
bende 68 i gördüm gene bugünnnnnn:84::84::84::84::84:
bazen çok umutsuzluğa kapılıyorum kilo konusunda
haftasonu foto çekmiştik arkadaşlarla beraberken
hamile gibi görünüyorum yaa
sevmiyorum kendimi

bende sevmıyorum kendımı canım sana daha cok üzülüyorum hem güzel menüler paylasıyorsun hem spor yapıyorsun genede cok veremıyorsun neden acaba tıroıt felan baktırdın mı bence bı sebebı olmalı hadı ben bogazıma hakım olamıyom sporda yapamıyom ondan ama sen neden veremıyorusn acaba:44:

Günaydın kızlarr nasılsınız ben ıyıyım ıste bıraz agrım var belımden dolayı her gün fiziğe gidiyorum. ama cok dıkkat edemıyorum cocugu mecbur kaldııryom yanı yerı gelınce napım özellikle gece.hayırlısı olsun
18 inde ankdan yola cıkıyoruz ınsallah ablamlarla eskısehırde ilk molamızı vercez bebişten dolayı amcamlar var belkı ugrarız onlara sonra bursada meshur yemegını yıycez ınsallah sonra canakkale 3 gün kalıcaz .daha öncede gitmiştim ben 2 günlüğüne.sonra ist a geçicez orayıda gezdım cogu yerını ama cok sevıyorum ıst u.ıst da oturan arkadaslar farklı gezebılecegımız yerler varsa yazarlarsa cok sevınırım.aslında kampa yazılmıstık 1 i cıkmadı dıgerındede bı yanlıslık olmus basvurumuz olmamıs bızde taa eylüle basvurduk bakalım cıkarsa o yuzden kucuk bı gezıntı yapalım dedık böyle bunaldık yaa demi yani iş güç çoluk cocuk

ay benım bagırsaklara hıcbısye oyle mucızevi etki yapmıyo yaa ne dirençli bagırsagım varmıs sanada gecmıs olsun kocişin gitti demi allah kavustursun canım

Canım eşin neden bu kadar ailesinin etkisinde kalıyor anlamadım.
kendı mali durumunu kendisi ayarlayamıyormu.. eğer borçlarında arabanında parasını ödeyebileceğini düşünüyorsa kendine güveniyor durumunu hazırlamış demektir... neden acaba yanlısmı yaptık demeye basladı ki..
birde aldığınız arabaya kadar herseye boyle aıle boyu karışıp müdahale ediyorlarsa işiniz zor..
işin o kısmını eşin dengelemeli biraz müdahalelerini engellemeli, böyle olmaz..

bu arada sakıncası yoksa ne araba aldınız söyleyebilirmisin ?
bizde arabayı satmıştık bir süredir arabasız kaldık. arabasızlık gercekten cok zor özelliklede alışana ve istanbulda...
bizede fikir olur belki...

herşeyde bir hayır vardır cnm doğuyoruz ve ölüyoruz kimimiz erken kimimiz geç belki ahirette şefaatçi olur sana ama çok şükür bak artık iki tane var

ayyy cnm çok güldüm valla ya allah da seni güldürsün

gez canım gezin sıhhat bulun derler inş eğlenirsin.bende haziran sonu temmuz başı gidicem memlekete.nedense ben istanbulu pek sevemedim.

canım ya ben doğum kontrol iğnesi yaptırıyorum 3 aylık kilo yaparmı

gez canım gezin sıhhat bulun derler inş eğlenirsin.bende haziran sonu temmuz başı gidicem memlekete.nedense ben istanbulu pek sevemedim.
saol canım ınsallah güzel gecer.sanada gecmıs olsun cok sıkıntılar yasamıssın gercekten Allah bıdaha göstermesin kımseye

bende sendenım canım

merhaba kızlar günaydın.sabah erkenden kalktım iş yapıyorum kıyı köşe temizlik.yazlıklar kışlıklar derken yoruldum bittim.2-3 gündür girmiyorum tartılmıyorumda.çünkü hafta sonu hem misafir vardı hemde pikniğe gittik yedim içtim şiştim yani.o yüzden tartıya çıkmaya bile yüzüm yok

ay nolur beni motişve edin hafta içi herşey süper hafta sonu gelince piknikler misafirler bütün diyetim mahvoluyo.acaba şu karbonhidrat diyetine mi başlasam.hı nerdisiniz?yapan arkadaşlar ne durumdasınız???

bu hafta sonu mersin-anamura tatile gideceğiz inş.Allahım sen ablamın güzel yemeklerinden beni koru.tek tesellim denize girip bol bol yüzüp kalori yakmak.

bide tesettürlü haşemaların en büyük bedenini bilen varmı????

kızlar şimdi bnm dünkü yediklerimi dengelemem için ne yapmam lazım neleri bu hafta hiç yememeliyim öğünlerim mesela nasıl olmalı

xxl canm zaten haşemalar s m l xl ve xxl diye bedenlendirilmiş

ben o 3 aylık iğneden 2 kere vurundum.bana geri dönüşü ne oldu???tabiki 10 kilocuk.aman dikkat et vücudu şişiriyo.ve hormonları bozuyo.benim kızım 10 aylık.ben hala regl olmadım.tatilden sonra doktora gidecem inş.şiştim şiştim patlıycam

amanın ben de o iğnelerden düşünüyordum eşim kendi korunduğu için ık mık demeye başladı ama en iyisi yaptırmayayım ben amaninnnn 10 kilo mu neden herşeyi biz kadınlar çekiyoruz yaaaaa bak feministliğim tuttu yineeeee

ay benım bagırsaklara hıcbısye oyle mucızevi etki yapmıyo yaa ne dirençli bagırsagım varmıs sanada gecmıs olsun kocişin gitti demi allah kavustursun canım

yok canım daha gıtmedı ama yarın gıdıyooo gidişi yaklaştıkca içim daralıyo vallaaa

ay onlarla da olmuyo onlarsız da olmuyoooo, dün akşam almış eline kumandayı cırt cırt kanal değiştiriyo, aay bıseyı seyrettırmedın bı gıt ya dedımmm, sonra gercekten gıdecegı aklıma geldı gıttım sarıldım öptümmmm

aman sakın kesinlikle tavsiye etmem.o iğneyi kullandığım müddet çok hızlı kilo aldırdı.şimdi pişmanım ama iş işten geçti.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…