70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

arzucum dediğin gibi yediklerime dikkat ediyorum spor da yapıyorum ama metebolizmam yavaş ve 1 gün bile dikkat etmesem hemen fark ediyo bende
yarın istanbuldayım yediklerime dikkat edemiycem ve en iyi ihtimalle +500 gr almış olurum
troid içinde ilaç kullanıyorum
bi tek aklıma takılan insulin direnci testini yaptırmam lazım çünkü tüm belirtiler var bende
o yüzden de zor kilo veriyo olabilirim

bende kılo yapmadı allahtan yanı emzırme donemınde rahatca yedım kasmadım kendımı kılom sabıt kaldı ocak ayında baktım kılo almaya basladım dıyete basladım zaten o da bence emzırmenın eskısı kadar sık olmadıgındna oldu yanı.ben ıgne olduktan hemens onra adet oldum 15 gün sürdü ondan sonra hıc olmadım oglum 13 aylık bend e10 aydı rolmuyom yani

ahhh canım benim..kıyamam yaaa..gördünmü lanet çayıbenim eşimde öyle çok merhametlidir,şöyle kaba bir erkek olsa seni uynadırırdıçokgüldüm son cümlene yanımd aolsan sana sarılırdım haaaaabaya geç etki etmiş körolası işte zaten bacım kocişinden ayrılıyo neyse dönüşü bekle canımm ve ogün o çayı içme napıcaksın bağırsakalr bozuk olunca yapıyoz bişeyler..benide buna benzer olayalr bulur bazennn

günaydın kızlar sabahtan beri evde işlerim vardı onlarla uğraşıyorum çamaşır as indir katla ütüle vss bugün işim sürer bayaa fazla giremem herhalde hepinize kolay gelsin ve iyi muhabbetler.
bu arada diete tam gaz devam ediyorum sabah tartıldım 400 gr daha vermişim bakalım hafta sonuna kadar ne kadar gr daha gidecek.eşimde benle dalga geçiyo hedegfim 60 diyosun ama çok zor senin 60 a düşmen diyoo belki 65 e inermişim gazmı verdi bana mı güvenmiyo tam çözemedim henüz ama 60 a inince yediricem ona laflarını :))az kaldı böyle giderse ağustos 15 e kadar 60 kg yi görücem baskülde inşallah

Son düzenleme:
yürüyüşümü yaptım duşumu aldım geldim.

simdide adaçayımı içiyorum.

anacım günaydın yazmaya vakit kalmadı geçmişi okuyayım derken tünaydın olmuş bilenasılsınız çubuk krakerler güzel bir gün olması dileğiyle sabah 5 te kalktım evin bütün camlarını sildim sağı solu toparladım tuvaleti banyoyu ovdum çamaşırım vardı onları toplayıp dürdüm evimi mis gibi yaptım he bu arada sporumuda yaptım bir ösaat akşam kocacığımın yemeğinide yaptım duşumu aldım kahvaltımı yaptım giyinip işe geldim ne kadar pasaklı bir karıyım ben ya yapa yapa bu kadarcık iş yapmışım bide gelip burda çene yapıyorum cık cık cık temiz arkadaşlara duyrulur

küçük emrahım naberrrakşam yemeğin gayet dolu olmuş afiyet olsunsabah ve öğle çok güzelll
azcık acıtasyonla başlıyayım emrah modunda akşam yemek istemiyorki canım napim öğle geç yeniyor burda akşama bişey kalmıyor

yaaa yapma böle ama benide ağlatıyorsun napalım bizimde olur bebeğimiz kısmet sabırlı olmak lazım bekleyen derviş misali demi benim kuzum inan senin içinde dua ediyorum herkes içinde rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın evlat hasreti yaşatmasın hayırlı vesağlıklı evlarlar nasip etsin

KDR DUYDFUNMU KIZ YEŞİL ÇAY İÇMİCEZ AMAN CİNSELLİĞİ ÖLDÜRÜYORMUŞ ŞUAN BİZİM BUNA İHTİYACIMIZ VAR DİMİ AMADEMEKKİ NEYMİŞ BEBİŞ YAPIYORUZ ONDAN SONRA YEŞİL ÇAYA BAŞLIYORUZ

Iyi günler arkadaslar, bende araniza katilmak istiyorum.Uzun zamandir sizleri takip ediyordum ama üye olmaya cesaret edememistim.Bugüne nasipmis.Insallah bende kilocuklarima veda edececegim, ayrilirkende gözyasi dökmeyecegim.

aminnn kuzum akşam öyle dolduğum biandı beni anlayarak yazmıştı kılavuzcum,az ağladım ya eski ben olsaydı saatlerce zırlardım dedi ya değiştim daha çok sorunla karşılştıkça olgunlaştım...rabbim sanada burda tümisteyenlere sağlıklısnı ,hayırlısını versin....tez zamanda ikimizin hasretide bitsin inş...

küçük emrahım senin akşam yemeklerin az zaten halin kalıyomuuuşaka şaka...
duydum okudum yorumd ayzdım ama yeşil çay değil galiaba karışık formlardan...allah korusun ölmesin hiçbişeyyyama bende çaydan değilde kabızlığın verdiği ağrıdan sonra bazen geceye doğru çok çıkarım wcye adam yüzümü görünce kaçtığı olmuştur,vageçtiği...neyse arkdaşın eşi yarın gidecekmiş ,iniş.bugece yoluna girer herşeyayyy ayıp konuştumm

Iyi günler arkadaslar, bende araniza katilmak istiyorum.Uzun zamandir sizleri takip ediyordum ama üye olmaya cesaret edememistim.Bugüne nasipmis.Insallah bende kilocuklarima veda edececegim, ayrilirkende gözyasi dökmeyecegim.

iygünler sANADA...inşallah sevinç gözyaşlarıyla ayrılırsın..BEN AYRILMAYI pek düşnmüğyorum helede enaz kilo verenlerden olarak BURDAYIM..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…