doğru söylüyosun canım.ama mecbur alet taktırmak istemiyorum oda yara yapıyor
kızlar ara öğünde kaç badem yeme hakkım var
ben 4-5 badem yiyorum canım
yanında da bitki çayı iç daha tok tutuyo
bende kılo yapmadı allahtan yanı emzırme donemınde rahatca yedım kasmadım kendımı kılom sabıt kaldı ocak ayında baktım kılo almaya basladım dıyete basladım zaten o da bence emzırmenın eskısı kadar sık olmadıgındna oldu yanı.ben ıgne olduktan hemens onra adet oldum 15 gün sürdü ondan sonra hıc olmadım oglum 13 aylık bend e10 aydı rolmuyom yaniben o 3 aylık iğneden 2 kere vurundum.bana geri dönüşü ne oldu???tabiki 10 kilocuk.aman dikkat et vücudu şişiriyo.ve hormonları bozuyo.benim kızım 10 aylık.ben hala regl olmadım.tatilden sonra doktora gidecem inş.şiştim şiştim patlıycam
ben o 3 aylık iğneden 2 kere vurundum.bana geri dönüşü ne oldu???tabiki 10 kilocuk.aman dikkat et vücudu şişiriyo.ve hormonları bozuyo.benim kızım 10 aylık.ben hala regl olmadım.tatilden sonra doktora gidecem inş.şiştim şiştim patlıycam[/Q
adet olunca kilo yapmaz herhalde değilmi daha bir tane vuruldum.
adetını kesebılır tamamen canım aban aıle hekımı soylemıstı yada tam tersı surkelı adet gorebılırsın bılmıyorum vucudun ne tepkı verır bende buyuk ıhtımal bu son ıgnemdı bıdaha olmuycam
:92: günaydın kızlar :92:
ya kac gundur benım bagırsaklar faal değildi, dün ofisteyken bı form cay içeyim dedimçayı akşam uzeri 4-5 gibi içtim, ilk başta hersey yolundaydıı:26:
sonra kocişim de gitcek, kac gun yanımda olmayacak dıye geceyle ılgılı planlar kurdukancak bıraz sonra benım bagırsaklarda bı senfoni orkestrasını çalışmaya başladı, bi hareketlenmeler filan, sornasında tuvalete zor attım kendimi, çıkıp çıkıp tekrar koştumm bitkin düştüm valla, sonra sancım gecsın dıye karnımın uzerıne uzanmıstım,uyuyakalmısım:26: o halimi görünce uyandıramamışta beni tekrar, böyle geçti işte bi akşamda anlıyacagınız form cay cınsellıgı öldürüyoooo
bende kılo yapmadı allahtan yanı emzırme donemınde rahatca yedım kasmadım kendımı kılom sabıt kaldı ocak ayında baktım kılo almaya basladım dıyete basladım zaten o da bence emzırmenın eskısı kadar sık olmadıgındna oldu yanı.ben ıgne olduktan hemens onra adet oldum 15 gün sürdü ondan sonra hıc olmadım oglum 13 aylık bend e10 aydı rolmuyom yani
adetını kesebılır tamamen canım aban aıle hekımı soylemıstı yada tam tersı surkelı adet gorebılırsın bılmıyorum vucudun ne tepkı verır bende buyuk ıhtımal bu son ıgnemdı bıdaha olmuycam
herkese farklı tepki veriyor.ben iğneyi yaptırdım sonra dediler 10 kilo alırsın bende dedim siteye gireyim on kilo vereyim alırsamda yine aynı kilomda kalayım.adetliyken yaptırdım adetim on beş günden fazla sürdü.şimdi yine adetim öbür ay yani temmuzda yaptırmam gerekiyor şimdi kararsız kaldım
yürüyüşümü yaptım duşumu aldım geldim.
simdide adaçayımı içiyorum.
küçük emrahım naberrrakşam yemeğin gayet dolu olmuş afiyet olsun sabah ve öğle çok güzelll
canımcım saçımı kurutmaya gitmiştim geldim...75ten aşağı inemedim diyorsun acaba hep böyle 70ler civarındamıydın yoksa....ama pardon sen tedavi görüyordun değilmi kusura bakma kuşum yaaaahormon ilaçlarının çok fena kilo etkisi var ve anca bırakınca yada normale döndüğün zan kilolar gitmeye başlıyor canım ...malesef bende tecrübe ettiğim için ilacı içerkende aynı yiyiyordum ama yediğim olduğu gibi kilo oldu ekimde ilacı bıraktığım zaman yaklaşık 1-1,5 ay tartıda hiçbir şekil yansıma olmadı sonrada 30 ekimden ocak 21e kadar86dan 79 a düştüm ...ama dediğim gibi ben koşu bandını kocaya zorla aldırdım ve metoyu böyle hızlandırdım sporla destekledim ama öyle birgün yap birgün yapma değil,hergün düzenli bıkmadan canım istemesede zorladım kocamda para verdim çalış diye baskı yaptı(sonradan niye öyle söyledin dedim yarı şaka yarı ciddi seni motive etmek içindi dedi ama...)ve sonuç ...bende çok duraksadım olmuyor bırakıcam dedim ama hep aynada sağıma soluma baktım ben böyle değildim ben eski derya olucam dedim ve ertesi gün yeniden asıldım....gerisi sana kalıyor canım hayıflanmanın kimseye faydası yok bizi eritmiyorda,oyüzden sirkelen ve azmet...bu laf çok klasik ve sinir bozucu gibi geliyor ama gerçekten doğru herşey beyinde bitiyor ve beyin vucuda zayıflayacaksın diye komut veriyor ...enazından ben öyle hissediyorum bitanem
umarım yardımcı olmuşumdur:26:
ahhh canımmm..ben bukadar düşkün değildim hani bekarken bile çocuk severler deli olurlar böyle değildim ama nezaman bebeğim düştü bildiğim halde doktorun ağzından duydum oanda içim yandı ve benim hasretim başladı ve hala hasretimbukadar arıyacağım özleyeceğim kendi bebeğimi bilemezdim şimdi bebek görünce içim yanıyo hepsini çok seviyorum ve hala hasretim(bak beni anldın ya sana yazarken ağlıyorum aslında çoktandır ağlamadım)ve rabbimin iziniyle hasretimiz bitecek birgün..6yıl olucak kilo al ver ,tedavi ol bomba gibi şiş..ne bebekten geçtim nede zayıflama istediğimden geçtim.annemler çok kızıd zaten takıntılıydım hani yemem normaldi kol alma korkum vardı aileden dolayı başıma geldi tedavilerde oldu arada ama şişmanlığı kabul edemedim,şöyle hamile kalsam vazgeçicem herşeyden sadece bebeğime ait olucam bırak zayıflamayı kilom umrumda olmuycak ..tabi doğumdan sonra farkına varırım yada bende takıntıya hamileyken takaırm ama yinede bebeğim önceliğim olur mutlaka şimdi bile 2.yi dondurlmuşlarla deniycez ekimde falan ozamana kadar vermek istiyorum kilo başa bela..yatmak kalkmak zor oluyor rabbim tüm isteyenlere aratmasın,sağlıklı hayırlı evlat versin..3aylar yüzüsuyu hürmetine..haftasonu görümcemin bebeğiyle geçti(bebeğin hastalığı hariç)onun elini kolunu oynatması,gülmesi herşeye değer..kayınvalidmeelrin evin havası değişmişti,herkes onla ilgilendi.uyandım onun sesine aldım odamıza susturdum yatağa yatırdım hiçuyanmayan dünya aynsa duymayan eşim erkenden uyandı sevdik,çok güzel biandı..şimdi ebn nette o tv izliyo nebileyim ya evin sessizliği beni öldürüyor bazen..ben kalabalık ailede büyüdüm şuan bile evkalabalık evde annem,babam,kardeşim,babaennem var,3kardeş dışardayız neyse çıkayım ben gözyaşalrımı sileyimde eşimde üzülmesin
inşaallah sanada nasip etsin rabbim tez zamandada olsun canımya ben rabbimden sağlıklısını hayırlısnı istiyorum sadece ,"duanız olmasa ne ehemmiyetiniz var "diyor rabbimiz..yani dua müminin silahı..biz edelim rabbim neyi hayırlı görürse verecektir..dua ederken ayda konuşurken dikkatli olmalıyız iyi olacaksa ver olmayacaksa verme demek olmaz...tabi kimse .stemez sağlıksız çocuk ama rabbim onu layık görmüş,imtihan vermiş...çokta zordur muhakkak allah yarım etsin o ailelere...
:92: günaydın kızlar :92:
ya kac gundur benım bagırsaklar faal değildi, dün ofisteyken bı form cay içeyim dedimçayı akşam uzeri 4-5 gibi içtim, ilk başta hersey yolundaydıı:26:
sonra kocişim de gitcek, kac gun yanımda olmayacak dıye geceyle ılgılı planlar kurdukancak bıraz sonra benım bagırsaklarda bı senfoni orkestrasını çalışmaya başladı, bi hareketlenmeler filan, sornasında tuvalete zor attım kendimi, çıkıp çıkıp tekrar koştumm bitkin düştüm valla, sonra sancım gecsın dıye karnımın uzerıne uzanmıstım,uyuyakalmısım:26: o halimi görünce uyandıramamışta beni tekrar, böyle geçti işte bi akşamda anlıyacagınız form cay cınsellıgı öldürüyoooo
xxl canm zaten haşemalar s m l xl ve xxl diye bedenlendirilmiş
anacım günaydın yazmaya vakit kalmadı geçmişi okuyayım derken tünaydın olmuş bilenasılsınız çubuk krakerler güzel bir gün olması dileğiyle sabah 5 te kalktım evin bütün camlarını sildim sağı solu toparladım tuvaleti banyoyu ovdum çamaşırım vardı onları toplayıp dürdüm evimi mis gibi yaptım he bu arada sporumuda yaptım bir ösaat akşam kocacığımın yemeğinide yaptım duşumu aldım kahvaltımı yaptım giyinip işe geldim ne kadar pasaklı bir karıyım ben ya yapa yapa bu kadarcık iş yapmışım bide gelip burda çene yapıyorum cık cık cık temiz arkadaşlara duyrulur
azcık acıtasyonla başlıyayım emrah modunda akşam yemek istemiyorki canım napim öğle geç yeniyor burda akşama bişey kalmıyor
yaaa yapma böle ama benide ağlatıyorsun napalım bizimde olur bebeğimiz kısmet sabırlı olmak lazım bekleyen derviş misali demi benim kuzum inan senin içinde dua ediyorum herkes içinde rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın evlat hasreti yaşatmasın hayırlı vesağlıklı evlarlar nasip etsin
KDR DUYDFUNMU KIZ YEŞİL ÇAY İÇMİCEZ AMAN CİNSELLİĞİ ÖLDÜRÜYORMUŞŞUAN BİZİM BUNA İHTİYACIMIZ VAR DİMİ AMA DEMEKKİ NEYMİŞ BEBİŞ YAPIYORUZ ONDAN SONRA YEŞİL ÇAYA BAŞLIYORUZ
Iyi günler arkadaslar, bende araniza katilmak istiyorum.Uzun zamandir sizleri takip ediyordum ama üye olmaya cesaret edememistim.Bugüne nasipmis.Insallah bende kilocuklarima veda edececegim, ayrilirkende gözyasi dökmeyecegim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?