70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

iygünler sanada...inşallah sevinç gözyaşlarıyla ayrılırsın..ben ayrılmayı pek düşnmüğyorum helede enaz kilo verenlerden olarak burdayım..
bende bende az verenler grubuna girdim bi iki hafta göstermelik bi şov yaptı benim kilolar birinci ilan etti beni sonra kandırıp geri çekildi nnapim gittiği kadar gitsin önemli olan sağlıklı olmamız canım

belenay kuzummmmtam diyecektim iznemi ayrıldın ya hayırdır neden sabah iş yaptın..zaten bu topikte bir ben pisim sadece burda oturyom eşimde açkalıcakcuma öyle bir yorulmuşumki c.tesid zor kalktım kayınvalidemelre gtitik bebekte var 5kiloluk bebeği kollarım zor taşıdı,benim ikizlerim olursa nasıl taşıycam...sağlıkla olsunlarda yaprım bişeyler,birini sırtıma bağlarım birinide kucağımasporda ençok kollaırmı zayıflatıp güçlendiriyorumki bebeklerimi sağlam taşıyayım zaten tek emelim buuubide gömlek kolları dar gelmesin ve beni olduğumdan dobiş göstermesin diye...

Hosbulduk , ben kilo kilo degilde gram gram vermeyi hedefledim.Malum , belirli biryastan sonra kilo verme hizi yavasliyor.Ben seker hastasiyim , ani seker düsüsleri yasadigim icin sürekli tatli ve cukulata yiyorum.Böyle oluncada kilo verilmiyor.

bende bende az verenler grubuna girdim bi iki hafta göstermelik bi şov yaptı benim kilolar birinci ilan etti beni sonra kandırıp geri çekildi nnapim gittiği kadar gitsin önemli olan sağlıklı olmamız canım

normalde artık bukadar takmıyorum ben,arcak demiş ya kafandan at..burda olunca insan psikolijikmen(ne biçim kelime buya)etkielniyor sanki veremeyince atılcam gibi...ben buraya alıştım be yaaaface bile bukadar girmiyorum,msnede..yok girmezsin buhafta gider kiloalrın ama ben küçü emrahın arkdaşı olarak buhaftada adet öncesi çok çıkaırm zaten heraydan 15günüm böle geçiyorr:84:neyse yemek koyuyumda pişerken gelirim nasılsa işim yok tek işim burda oturmak çene çalmakk

hansa...öğlen neyiyecem ben..hadi yazında karbona örnek menü spora gitmdeen yapımda yiyeyim..hoş kahvaltım geç oldu ama yazın sizzz

yaaaa cuma günü bizim kurs yemeğimiz var türkiye iş bankasının çamlıcadaki tesislerinde ve 8 gidicez oraya gidip yemek yiyene kadar 9 olucak ya ben bu hafta kontrol edemicem kilolarımı sanırım o saatten sonra yediğimide eritemicem gitmesemde olmaz ya

gnydn cnmm
ni demek hayatımmm sorun değillllll

sen bizi güldürdün Allah da seni güldürsün

biz de geçen yaz bozyazı daydık anamur a bağlı çok sakin kafa dinlicek bi yer
sen 75 kilosun sanırım m olur sana biz haşema yapıyoruz da
iyi tatiller şimdiden

PSİKOLOJİKMEN JİNEKOLOJİK GİBİ OLMUŞ KDR BUGÜN KÖFTE YE KIZ KARBON DİYETİNE UYGUN BİZİMDE ÖĞLENDE BALIK VARMIŞ MÖNÜ GÜZEL BUGÜN KIZIM BAŞKA İŞİN YOKMU GİT TEMİZLİK YAP ADIMIZ ÇIKMIŞ 9'A İNMEZ 8eSONRADA MİLLLET PASAKLI DEDİMİ KIZIYONUZ CIK CIK CIK OTUR AKŞAMA KADAR BURDA ÇENE ÇAL BU İŞLER NE ZAMAN BİTECEK ADAM AŞ BEKLER EV TEMİZLİK BEKLER ÇOCUKLAR MAMA BEKLER OFFF OFF

hansa...öğlen neyiyecem ben..hadi yazında karbona örnek menü spora gitmdeen yapımda yiyeyim..hoş kahvaltım geç oldu ama yazın sizzz

ben daha acemiyim kız karbon diyet olayını tam çözemedim ama haşlama et yada tavuk yee yada tavada yağsız köfte yap yanına salata yada yoğurt ne bilem aklıma bunlar geldi buarada ben dünden bu yana 400 gr vermişim ya böle giderse bu diyeti ben tutarım bırakmam hiç zaten et ürünlerinide pek severim

bosver ye gıtsın sen zaten su an ıdeal kılondasın vucut kıtle endeksıne baksana canım boyun uzun zaten netten gır bak ıdeal kılon senın daha ne ıstıyon yaa

canım bende 75im inş.ki sanmıyorumda bana lazım olursa bitane haşema gönderiver canım

selam hanımlar benide aranıza alın benimde kilo vermem lazım.doğum yapalı 8 ay oldu kilo veremedim bir türlü bende 77 kiloyum bir haftadır yediklerime dikkat ediyorum .ekmek ,şeker,pilav ,makarna türlerini kestim ama bir türlü şu akşam çay faslını kesemiyorum çayıda boş içemiyorum .evde tek rejim yapmakta olmuyor bende size katılayımda birlikten kuvvet doğar demişler hepimize Allah kolaylıklar versin istediğimiz kilolara kavuşuruz inşallah

tamam eşime fasulye pişrcem kendimede buzluktan tavuk çıkardım onu yağsız tavada pişirem yanınada yoğurt yada salata yiyem tammmı?çözecez birlikte şu diyeti hazır liste isteidm ama arkdaşalrdan çokta hazıaramı konmuş oluyom neeeverin cnaım helal olsun bende verirrim belkide toptan gidecek bakalım

aldık canım gönlümüz geniş zatenbak çayı tek içemiyosan ozamannn içmeeeeçok tiryakiysen ozamn bitan eincir ye kayısı ye faydalı ye yaniii

yavvv zaten önceden sınav sendromumu vardı şimdide 4gündür giremdeim zaten 14ten 17e kadan spordayımvalla tavuk çıkardım onu yapıcam ölçüde azdır herhlde kendime göre paketleyişp attım buzluğa eşim sevmez o kırmız et severr..balıkmıı hasret kadlım yaa eşim almıyor yaz gelmişmiş ufff bee,ankarda tedavdie babacım bana somonlar yedirdi ama kocişşşzaten yemeği koydum sayılır ona fasulye yapıcam yanınada pilavdan soğudum haa adamada yapmaz oldumofff offff..bebelerimiz hep aç zaten kuzualrımız....

bosver ye gıtsın sen zaten su an ıdeal kılondasın vucut kıtle endeksıne baksana canım boyun uzun zaten netten gır bak ıdeal kılon senın daha ne ıstıyon yaa

ya aslında evet ideal kilodayım da hatta diyetteyim diyince kızıyolar bana zaten iyisin ama benm göbek ve simit bölgesi var belki çok aşırı değil ama var işte ben dümdüz olmak ve bişi giydiğimde oluşan şu pörtlrimden kurtulmak istiyorum

teşekkürler arkadaşlar destekleriniz için. en başından beri böyleydi bizim. herşeyimize karışıyorlar ve ben buna izin vermediğim içinde kızıyorlar. çünkü oğulları yönetilmeye çok musait birisi ama ben bunu kullanmıyorum. daha ailesiyle görüşemelerini vs ben sağlıyorum ama canımı fazlasıyla sıkarlarsa hiç kusura bakmasınlar. düğün aşamasında düğün gecesinde bile ben gözyaşı döktüm onların yüüznden. zaten hakkımı helal etmiyorum. birde evimize karışmaya kalkarlarsa durum çığrından çıkar. ben çalışmadığım için biraz korkuyordum ama şimdi işi inada bindirdiler o arabayı istiyorum. biz arabayı kredi ile aldık kenarda biraz paramız var ben onu vermedim eşime eğer çok geekirse ordan kullanırız hiç olmdı arabayı satarız ama şuanda bu araba alınacak. eşimide aradım söyledim arabayı istiyorum diye. Allahım hakkımızda hayırlısını versin. böyle insanların karşısında ona sığınıyorum.

charm arkadaşım biz 2006 model wolksvagen polo aldık. değeri 22.000 lira ama arabanın çok ufak bir kazası var ve de araba eşimin arkadaşının biz o yüzden 19.000 liraya aldık.

hosgeldın ıns kavusuruz ıstedıgımız kılolara benım zor dasen kolay verırısn ınsallah.kdr nın dedıgı gıbı yanında bısye yıyemeden ıcemıyosan azalt cayı ben oyl eyaptım yoks amıdem bulanıyo ıcerken sadece sabah kahlavtıdan sonra yanı ıse gelınce ıcıyorumo kadar öğle yemegınden sonrada yeşil cay ıcıyorum onun harıcınde ıcmıyorum yoksa bende yerım yanında bısey tok karnına sade severımde dıyette ara ogunlerde aclık hıssedıyom o yuzdne ıcmıyorum bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…