Iyi günler arkadaslar, bende araniza katilmak istiyorum.Uzun zamandir sizleri takip ediyordum ama üye olmaya cesaret edememistim.Bugüne nasipmis.Insallah bende kilocuklarima veda edececegim, ayrilirkende gözyasi dökmeyecegim.
saol canım.almaya giderim orda ölece kala kalırım diye çok korktum.
bende bende az verenler grubuna girdim bi iki hafta göstermelik bi şov yaptı benim kilolar birinci ilan etti beni sonra kandırıp geri çekildi nnapim gittiği kadar gitsin önemli olan sağlıklı olmamız caniygünler sanada...inşallah sevinç gözyaşlarıyla ayrılırsın..ben ayrılmayı pek düşnmüğyorum helede enaz kilo verenlerden olarak burdayım..
bende bende az verenler grubuna girdim bi iki hafta göstermelik bi şov yaptı benim kilolar birinci ilan etti beni sonra kandırıp geri çekildi nnapim gittiği kadar gitsin önemli olan sağlıklı olmamız canım
gnydn cnmm
ni demek hayatımmm sorun değillllll
sen bizi güldürdün Allah da seni güldürsün:92: günaydın kızlar :92:
ya kac gundur benım bagırsaklar faal değildi, dün ofisteyken bı form cay içeyim dedimçayı akşam uzeri 4-5 gibi içtim, ilk başta hersey yolundaydıı:26:
sonra kocişim de gitcek, kac gun yanımda olmayacak dıye geceyle ılgılı planlar kurdukancak bıraz sonra benım bagırsaklarda bı senfoni orkestrasını çalışmaya başladı, bi hareketlenmeler filan, sornasında tuvalete zor attım kendimi, çıkıp çıkıp tekrar koştumm bitkin düştüm valla, sonra sancım gecsın dıye karnımın uzerıne uzanmıstım,uyuyakalmısım:26: o halimi görünce uyandıramamışta beni tekrar, böyle geçti işte bi akşamda anlıyacagınız form cay cınsellıgı öldürüyoooo
merhaba kızlar günaydın.sabah erkenden kalktım iş yapıyorum kıyı köşe temizlik.yazlıklar kışlıklar derken yoruldum bittim.2-3 gündür girmiyorum tartılmıyorumda.çünkü hafta sonu hem misafir vardı hemde pikniğe gittik yedim içtim şiştim yani.o yüzden tartıya çıkmaya bile yüzüm yok
ay nolur beni motişve edin hafta içi herşey süper hafta sonu gelince piknikler misafirler bütün diyetim mahvoluyo.acaba şu karbonhidrat diyetine mi başlasam.hı nerdisiniz?yapan arkadaşlar ne durumdasınız???
bu hafta sonu mersin-anamura tatile gideceğiz inş.Allahım sen ablamın güzel yemeklerinden beni koru.tek tesellim denize girip bol bol yüzüp kalori yakmak.
bide tesettürlü haşemaların en büyük bedenini bilen varmı????
PSİKOLOJİKMEN JİNEKOLOJİK GİBİ OLMUŞnormalde artık bukadar takmıyorum ben,arcak demiş ya kafandan at..burda olunca insan psikolijikmen(ne biçim kelime buya)etkielniyor sanki veremeyince atılcam gibi... ben buraya alıştım be yaaa face bile bukadar girmiyorum,msnede.. yok girmezsin buhafta gider kiloalrın ama ben küçü emrahın arkdaşı olarak buhaftada adet öncesi çok çıkaırm zaten heraydan 15günüm böle geçiyorr:84:neyse yemek koyuyumda pişerken gelirim nasılsa işim yok tek işim burda oturmak çene çalmakk
hansa...öğlen neyiyecem ben..hadi yazında karbona örnek menü spora gitmdeen yapımda yiyeyim..hoş kahvaltım geç oldu ama yazın sizzz
yaaaa cuma günü bizim kurs yemeğimiz var türkiye iş bankasının çamlıcadaki tesislerinde ve 8 gidicez oraya gidip yemek yiyene kadar 9 olucak ya ben bu hafta kontrol edemicem kilolarımı sanırımo saatten sonra yediğimide eritemicem gitmesemde olmaz ya
sen bizi güldürdün Allah da seni güldürsün
biz de geçen yaz bozyazı daydık anamur a bağlı çok sakin kafa dinlicek bi yer
sen 75 kilosun sanırım m olur sana biz haşema yapıyoruz da
iyi tatiller şimdiden
ben daha acemiyim kız karbon diyet olayını tam çözemedim ama haşlama et yada tavuk yee yada tavada yağsız köfte yap yanına salata yada yoğurt ne bilem aklıma bunlar geldi buarada ben dünden bu yana 400 gr vermişim ya böle giderse bu diyeti ben tutarım bırakmam hiç zaten et ürünlerinide pek severim
selam hanımlar benide aranıza alın benimde kilo vermem lazım.doğum yapalı 8 ay oldu kilo veremedim bir türlü bende 77 kiloyum bir haftadır yediklerime dikkat ediyorum .ekmek ,şeker,pilav ,makarna türlerini kestim ama bir türlü şu akşam çay faslını kesemiyorum çayıda boş içemiyorum .evde tek rejim yapmakta olmuyor bende size katılayımda birlikten kuvvet doğar demişler hepimize Allah kolaylıklar versin istediğimiz kilolara kavuşuruz inşallah
PSİKOLOJİKMEN JİNEKOLOJİK GİBİ OLMUŞKDR BUGÜN KÖFTE YE KIZ KARBON DİYETİNE UYGUN BİZİMDE ÖĞLENDE BALIK VARMIŞ MÖNÜ GÜZEL BUGÜN KIZIM BAŞKA İŞİN YOKMU GİT TEMİZLİK YAP ADIMIZ ÇIKMIŞ 9'A İNMEZ 8eSONRADA MİLLLET PASAKLI DEDİMİ KIZIYONUZ CIK CIK CIK OTUR AKŞAMA KADAR BURDA ÇENE ÇAL BU İŞLER NE ZAMAN BİTECEK ADAM AŞ BEKLER EV TEMİZLİK BEKLER ÇOCUKLAR MAMA BEKLER OFFF OFF
bosver ye gıtsın sen zaten su an ıdeal kılondasın vucut kıtle endeksıne baksana canım boyun uzun zaten netten gır bak ıdeal kılon senın daha ne ıstıyon yaa
canım seni çok iyi anlıyorum sanki onlara mecburmuşsunuz gibi davranıyorlar di mi? sizin de artık bi evinizin ailenizin olduğunu kabul etmek zorundalar. onlara bağlı yaşayamazsınız. eşine bu konuda destek ol aman sakın eşinin ailesi için olumsuz şeyler söyleme daha çok yenisiniz ilerde gelir sana döner sen kötü olursun. ben de kayınpeder ya da kaynanaları hiç anlamıyorum bi de görümceler var tabi. onlara ne oluyorsa eşin düşünmüştür bişiler elbet araba almaya karar verdiyse bu sizin hayatınız sanki babası mı size para veriyor. ne demek ya bana söylemediniz. mecburmusunuz eviniz ayrı yurdunuz ayrı allahım ya bak ben de çok sinirlendim. böyle şeyler çok tehlikeli canım aman dikkat edin. sonra herşeye burun sokar bunlar. benim bir arkadaşımın kaynanası düğünden 1 yıl sonra bulaşık makinesi aldılar diye ortalığı birbirine katmıştıböle kalakalmıştım. hemde o gün ben arkadaşımdaydım. kaynanası geldi ve demediğini bırakmadı. arkadşım saygısından bişi demedi. o da çalışmıyordu dediki oğlum sana para yetiştiremiyor artık. böle lüx yaşayacaksan sen de çalış dedi. bakarmısın sanki iş varda kız çalışmadı başvurmadığı yer kalmadı. ama çok büyük terbiyesizlik yani sanki bunlar aile değil töbe yarabbim. canım lütfen dikkatli olun sakın taviz vermeyin sonra çok başın ağrır
cnm ya inş. çözersiniz problemleri siz takmayın kimin ne dediğini sonuçta sizlerde aklı başında insanlarsınız ve eğer eşin kendine güvenmeseydi almazdı o arabayı demekki güveniyoki aldı hem borçu ödeyecekte sizsiniz
canım benim aynısını bizde yaşadık.ben arabaya alışmışım elin arabasıylada olmuyor.bu senin eşinin maaşına bağlı bir tanemeğer ödeye biliyosa alın borç yiğidin kamçısıdır ödenir gider.benim babamın rent a carı var ben babama yalvardım.7 milyar peşin verdik gerisini bir milyar verdik.bebişler doğduğunda borç bitmişti.şimdi 15 milyar cepte birikim gibi oldu
zor zamanda yardım etmezler hem de her işe karışırlar. benim annem ilk günden beri hala babannemle oturuyor. inanın babannm hiç de öyle tonton köşesinde değil. annem kendi evine babannem karışmadan bir şey alamaz. benim saçlarımı hiç kestirmedi ortaokula kadar sinüzit oldum her kış hastanede mutlaka yattım hala çekiyorum. anlatsam roman olur. annem içine atıp konuşmamaktan hastalandı işte Allah'tan atlattı. 3 defa büyük operayon geçirdi kanseri atlattı. şimdi Allah' aşükür iyi içine atma boşver diye ondan söylüyorum.
bence eşinle oturup konuşun ödeyip ödeyemeyeceğinize siz karar verin duruma göre bunun sizin kararınız olduğunu hissettirin. bence herkes her şeye karışmasın öyle.
tabi bu benim düşüncem 21 yaşıma kadar her şeyime karışan bir babanne ile yaşadım çok severim onu başımın üstünde taşırım o ayrı ama ben diğer arkadaşlarım gibi öyle er yere gidemedim kız çocuğu sokakta oynamazmış falan filan...
o yüzden işime karışılmasını hiç sevmem. Herkesin kapısı ayrı çanağı tabağı ayrı öyle iki çanak bir tepside tıkırdar.
Canım eşin neden bu kadar ailesinin etkisinde kalıyor anlamadım.
kendı mali durumunu kendisi ayarlayamıyormu.. eğer borçlarında arabanında parasını ödeyebileceğini düşünüyorsa kendine güveniyor durumunu hazırlamış demektir... neden acaba yanlısmı yaptık demeye basladı ki..
birde aldığınız arabaya kadar herseye boyle aıle boyu karışıp müdahale ediyorlarsa işiniz zor..
işin o kısmını eşin dengelemeli biraz müdahalelerini engellemeli, böyle olmaz..
bu arada sakıncası yoksa ne araba aldınız söyleyebilirmisin ?
bizde arabayı satmıştık bir süredir arabasız kaldık. arabasızlık gercekten cok zor özelliklede alışana ve istanbulda...
bizede fikir olur belki...
selam hanımlar benide aranıza alın benimde kilo vermem lazım.doğum yapalı 8 ay oldu kilo veremedim bir türlü bende 77 kiloyum bir haftadır yediklerime dikkat ediyorum .ekmek ,şeker,pilav ,makarna türlerini kestim ama bir türlü şu akşam çay faslını kesemiyorum çayıda boş içemiyorum .evde tek rejim yapmakta olmuyor bende size katılayımda birlikten kuvvet doğar demişler hepimize Allah kolaylıklar versin istediğimiz kilolara kavuşuruz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?