70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bence en fazla 2-3 kg daha ver fazla verme o bolgesel sorunların ıcınde spor yap olsun bıtsın

yok canım hazıra konma diye bişey olmaz bea yardımlaşıyoz şurda buraya ondan toplandık zaten birlikte vermek için diyet listesine gelince ben çalıştığım için liste yapsamda pek uyamıyorum şartlardan ondan yapmadım henüz liste falan mümkün olduğunca karbon değeri az olan şeyler tüketiyorumm sadece

sevgili cuttygirl , sizi biraz kiskandirayim Allah inandirsin dümdüzüm.Mankenler 90-60-90 gezer ben ise masallah deyin lütfen 150-150-150 seklinde dümdüz birhalde geziyorum.

hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız kullanın inşallah.

bende bugün çok mutsuzum il dışı atamaları için kontenjanlar belirlenmedi sendikalar sağ olsunlar sözleşmelilere de il dışı izni için yoğun ama yoğun diye bastırıyor sekreter uğraşıyormuş. Allah'ım bu ne ya bu ne kadroya geçtiler çok sevindim hatta bu durum benim atanma olayımı tehlikeye atması ihtimaline rağmen çok sevindim. şimdi atama da önümüzü kapamaya mı çalışıyorlar offff Allah'ım sen hayırlısını nasip eyle. takmayayım diyorum ama bazılarının gelmediği görmediği yerler buraları

bu arada diyettede toplamda 5 günde 1700 gr gitti. aslında atak döneminde daha fazla gitmesi gerekirdi. bugün 6. gün bakalım ne olacak. atak dönemini 10 gün yapacağım. kilo vermek istiyorummmmm bu ara tek motivasyonum o .

bebikleri doyurdum temizlik falan anca geldim.kdr kız ben geliyom sen çıkıyon.sen geliyon ben çıkıyom.ALLAH sana bebiş versin banada bebişlere sağlık sıhhat sonrada şu ilahiyatı bitirmek nasip etsin.bir türlü başlayamıyorum ne kısmetse

canım aileler böyle karışmayı çok severler. katkılarıda olmaz. eviniz ayrı aşınız ayrı çok sıkışmadan ödeyebilecekseniz arabanızı alın arabasız olmuyor. bi arkadaşında dediği gibi eşinin ailesi hakkında eşine kötü bişey söylediğin zaman kendide bildiği halde sana tepki verir. bunu çok kez yaşadım.artık eşimin ailesi hakkında olumsuz bişey söylemiyorum. eşim bazen gelip dert yanıyor olsun anan baban onlar olur böyle şeyler diyorum. sorunda çıkmıyor.
canım çok üzücü. ama iyi yanıda herkes boğazınakadar ter içinde kaldığı günde o yavru sana su taşıcak .cennet melekleri onlar....
Iyi günler arkadaslar, bende araniza katilmak istiyorum.Uzun zamandir sizleri takip ediyordum ama üye olmaya cesaret edememistim.Bugüne nasipmis.Insallah bende kilocuklarima veda edececegim, ayrilirkende gözyasi dökmeyecegim.
hoş geldin ..inşallah istediğin kiloya burdaki motivasyonla inersin.

hoş geldin .emziriyormusun bilmiyorum ama benimde 7 aylık bir oğlum var emzirdiğim için katı bir diyet uygulayamıyorum.1 aydır bu topikteyim sağolsun burdaki kızların motivasyonuyla 3 kiloverdim. bu bile iyi benim için .inşallah böyle böyle istediğim kiloya düşecem. bende unlu,yağlı gıdaları çok tüketirdim.onları asgariye indirdim.akşamları ekmeği kestim. çayı çok içmem ama şekersiz içemezdim.önce balla ttlandırdım.şimdyse tamamen kestim. sen deyapabilirsin merak etme. zamanla oluyor.

canım karbon diyetimi yapıyosun
atak dönemi dediğin bu diyette mi var
5 günde 1700 gr süper bence :81:

erkek taraflarının böyle bir huyu var maalesef...ilk evlenirken başladı aman çok masraf yapmayın sürekli kulağımda annesinin temkinleri vardı zaten benim ailemde sakın kızım çok yüklenme ödeyen sizsinzi dedi birde tek maaş...öylede oldu 3yıllık evliyekn aldım salon takımımı..babam yeni emekli oldu yatak odası falan alamamıştı eşimde anca oturma odası,yatk odası,gelinlikti,ekstara masrafları evkira derken ödeyebildi öğretmen ama ozaman yeniydi 6oo alıyodu..derken biz 2yıl önce araba almaya kalktık eşim krediyi istemiyor faizdan dolayı ..insanalr okdar sabırsızki ev alın niye araba falan..anca arba alabildik 13milyara..busene kasımda eşim yenilemek istedi ailesine söylüyor ve 1hafta tepki aldık,görümcemden tutunda hepsi..abimde araba merakı var.falan filan..kaynanamlar tüpebbek yaptırın niye duruyosunuz bu olay oldu,öbüürnde 2mişlyarlık yardımalır oldu tamam ilgili bir aile ama polemik daha fazlabana diyoalr oğlumuz ihmalkar sen vazgeçir gidin tüp yapın(başka şeydede beni hiç muhatap almazlar))):44:dedim zamanı var herşeyin çok sitiyor araba arız avermeye başladı..haa buarada 2 bilezik kaldı bende onalrıda verem diyolar daha öncede verdin v.s. vermesemde kötü gelin olurdum yada kötü eş..neyse aldık arabımzıı honda 2003 22 milyara..kızdım eşime ne danışıyosun dedim ya morali bozuldu canımın..tüpüde yaptırdık ama onlar dedğinde değil biz tedaviye hazır olduğumuzda anca şubat martı buldu(onlar yaptırcak ya onlard dediğinde olmalı)görümcemde çalışıyo ve kalkışmadıkalrı masaraf kalmadı ama onlara hiç ses yok elin oğlu ya ..bzi elkızı değiliz yaaacesaret veremk çok öenmli hele benim kaynanam ta beni isteemye geldi paarszılık korkusu masraf korkusu..kendide sürekli süsüne püsüne para harcar işte..tamam bzi düşünüyosun ama rahat bırakırsanız daha çok bizi düşünürsünüz....şuanmı 10milyara yakın borç var hamdolsun ödenecek bişekilde..eşim sevdği arabayla bense sevdiğim adamın yanında napalımm

valla öyle oluyor ..bende anca süründüm durdum...yaptığım sadece yemek koydum geldim...olsun canım,bebişlerinle ilgilen sen küçüksündür benden herhalde:44: ben bebek olmadıkça kariyere saldım ekndimi...şimdide tam emin değilim geçiceğimden dgsye başvursammı kararsızmım ynai tamammı devammı4yıllık mezunlar daha şanslı tabi bide yeterlilik mevzusu önemli oda olursa şanslı olucam..buaradada bebeğim olursa ne ala...başım üstüne onlar yiyecem onları..ya ben hep ikil konuşuyom tabi tedavide aklırsam ikiz ihtimali yüksek ya ondan herhalde kednliğindende rabbim nasip edebilir ikitane..yılların oturmasını,rahatlığını çıkarırım ozaman

Allah sizin mutluluğunuzu bozmasın canım hepsi olur sırayla. şu son cümlelerin o kadar hoşuma gitti ki ağzımdan bir anda MAŞALLAH çıktı

bu arada kociş bana telefon almış çocuk gibi onla oynuyom.tabi bebikler fırsat vermiyor.daha tam çözemedim

iyi günlerde kullan canımbenimkide busene kafayı yedi ama tedavi ,okul masarfım derken aldırmadım yoksa eşim borçtan korkmaz heran alırda ben istemedim ama yakında alır herhalde:44:ben hoyratda kullanıyom ısalnıyo mutfakta elimden falan..sende dikkatetde ağızalrına almasınalr çok zararlıseni tanımadan hayal ediyorum evdeki hallerinizi...fotolarını atsana kuzularımın...

benim eşimde hiç istemedi faize girmek babamdan allah razı olsun o vermeseydi alamazdık.borç ödenir canım üzülme.eşimin tabiriyle dünya işleri bunlar boşver.kaynanam görümceler aklıma gelince başım ağrıyor iyisimi boşvermek.herşey ALLAHIN emriyle olduğuna göre demek benimde bir hatam varki onlar beni böyle üzüyor.beşer zulmeder kader adalet eder

Son düzenleme:
Allah sizin mutluluğunuzu bozmasın canım hepsi olur sırayla. şu son cümlelerin o kadar hoşuma gitti ki ağzımdan bir anda MAŞALLAH çıktı
[/B][/COLOR]

aminnnn balım..sizleirnde ağzının tadı bozulmasın,ya ona nasıl kıyayım bileziğimide vermiyim oda gitsin başka kapıdanmı alsın ,aldıda ama olsun ..rabbim evlat verecek bizede arabmızla gezicez inşaallh..yan, benim ailem parada verecek güçleri yok ama karışmazlarda bukadar eşimin iyi ni,yeti gizli iş yapmıyo onlarda mahvediyo onu,herzamn böyledir bide eşim herşeylerine tamam evet dieyn,bişey yapmasın ondan kötüsü yok ben buna çok üzülüyorum zatenhAYIR demesinide kabul etmeliler,ama garibimden çok ben sinirleniyorum,üzülüyorum..

hiç üzülmüyorum benim babam bize kanaatkar olmayı öğretti,paran yok diye sızlanmayı değil...memurdu ankarda ve 4çocuk büyüttü..işte kayınvalidemde okadar szılanırki hamdolsunki ne eşim nede ben böyleyiz...rabbim sabrının karşılığını verecektir sanada haksız yere muamele yapand açok,kendinde hata aramak iyi bir erdem ama bence çokta kendine yüklenme..o insanların egoistlikleri,kendilerini bilmemezlikelri..öptüm canım

tatlım Allah inşallah bebek de verecek bütün istediklerinizin hayırlısını da böyle güzel yürekli insanlara.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…