70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sevgili cuttygirl , sizi biraz kiskandirayim Allah inandirsin dümdüzüm.Mankenler 90-60-90 gezer ben ise masallah deyin lütfen 150-150-150 seklinde dümdüz birhalde geziyorum.
ayyyy allah seni ağlatmasın emi güldürdün beni valla ben hala ölçülerimi ilmiyorum ama bir ölçmem lazım bugün söz ölçücem yarın da yazıcam valla benmde 90 60 90 değildir 100 75 100 dür yada daha fazla malum mankenler çok aşırı zayıflar benm boyumdalar 52 kilo falanlar 52 olsam benden geride bişi kalmazki

bence en fazla 2-3 kg daha ver fazla verme o bolgesel sorunların ıcınde spor yap olsun bıtsın

yani aslında mantıklı pilatese başlıyodum geçen perşembe ama eşim burda diye erteledim o ben varken pilatese ne gerek var dedi ben gidince gidersin pilates zaten sıkılaştıryor ve toparlıyor birazda yürüyüş oldu bitti

ya benim telefon yenide kaç sefer tamire gitti olmadı.ayda 4 milyon taksitle 2 sene ödüyon istersen nerden aldığını sana özelden atayım.sende alırsın.ayda 4 milyon bir şey değil.telefon 256 milyon.çok güzel.3g.

kızlar az kalsın tavuğum tavada tam kızarmış tavuk olcaktızor kurtardım yaaazaten salonda leptop ama burda net çekiyo bende anlamdaım nasıl kablosuz net:44:eşim istese hallederdi sırf ben yerlerde kanapede mutfak taşında leptopu halletmeyim diyedir salonda enbaş köşede leptop mutfakla oturmA odamda teee bi uçta...olmazki ama yemeğim yancaktı..neyse birazdan yer çıkarım yoğurtla...karbondiyetinde ilkgünüm..

allah size bir bebik versin.ALLAH ikinizinde yüzünü güldürsün.sabaha kadar ağlasın sizide uyutmasın inş.bir yere gittinizmi burnunuzdan gelsin.seninde öyle bir sütün olsun taşsın kilo alama bebişte lıkırlıkır içsin inş.o 3 sene sonra aldığın salon takımının üstüne kussun işesin kaka yapsın lekeside çıkmasın hatıra kalsındaha sayayımmı

eşim zaten teknoloji hastası ama ondan aşğısını almaz zaten..benim elimdekinde özelliği çoktu ama pek kullanamdım...at bakalımd aakşam eşime göstertitim.markaısnıda yaz bakem..şimid herşeyin taksidi çok,bziim kilolar gibi..sen toptan verdinde ben takside çok böldümm

bu arada telefonun hayırlı olsun gül egüle kullanda niye oyle bısey tercıh ettınız 2 sene ödenir mi borcu kız telefon eskir yenisini alırsın valla o zamana

sayda bak bunlar duaya döner allah korusun(uyutmaması kötü ya çok kişi öyle diyo zaten bende diyorumki yok uslu olsun babacığı uykuyu sever nekadar geçte yatsa sabah erkenden bile ders almadı sadece bugün 7de gitti)GERİSİNİ ÇOK BEĞENDİM:)))HELE LEKE....bende bazen eşime kızarım rahatlığından sakinliği sever ben sıkılırım yapımda bu var sürekli aynı yerde oturmam,aynı işi yapamam...bebek olsun senin tepene atıcam,odA DERKİ benimm gibi uslu yapıcam ebnle yatıcak oturacakçok görür,sanki robot kalk oturr

valla elemanlar artmış ama ben çıkıcam,isterseniz kapatmayım gitsemde,varlığım lazımsakızlar çıtır tavuğumu yedim nerdeyse içide kuuyacakmış zaten düz pirzola şeklindeydi neyse 1kase yogurtla yedim mamamı,şimdi namazımı kılıp çıkcam sporuma gdiyorum allahımm kalorileri atcağım bigün olsun sen büyüksün......tahminen 17de çıkarım ordan yada biraz geçince hocayla 1.5 saati geçiyor sonra ebn deli gibi aletden alete geçiyorummmhaydi kavag etmeyin tamammıçokda mevzu açıp durmayı sonna yetişemiyorummmmöptüm çıtırlar,temzi hatunlar...cesurlarrr..beniöm gibi pc başında pineklemeyenler ahanda müsait günümdü yarından sonra çıkar bişeylerrr

canım ben sabah ayrıntılı bir listenin linkini vermiştim bak ordan

canım ben sabah ayrıntılı bir listenin linkini vermiştim bak ordan

tamam canım bakarım ..öğlen çıtır hatta yanacak tavuk ve yoğurt yedim spordada sadece su içeyim bunda ara yokmuş galiba(çok acıkmadığımızdan9akşam napıyım onu yazında ban kızlar ..bayyy

kızlar bişi sorucam ben şimdi sadece ekmeği kessem şekeri azaltsam akşam 7 den sonra yemek yemesem iki haftada birde hamurişimi yesem normal porsiyon da yemeğe devam etsem kilo veremezmiyim yinede tabi spor bol su ve yeşilçayada devam

Bence verirsin yavaş olur sadece o kadar o da kalıcı olur daha iyi senin acelelik bi durumun yok bence

sadece sabah 2 dilim tam buğday ekmek ye... diğerleri fikirlerin için aynen dewam et..ayda 6-8 civarı gider....ben öle 6 kilo werdim

kızlar merhaba k-flakes yedim öğlenakşam da k-flkes yiycem çünkü sabah normal kahwaltı ettim 1 öğün serbest ya doyurdu enteresan şaşırdım bakalım nolcak sonuç
bugün 7 haziran 21 haziranda biticek bakalım dewam edebilirim inşallah
bi de anneme poğaça yaptım ama yemedim:82:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…