ayyyy allah seni ağlatmasın emi güldürdün beni valla ben hala ölçülerimi ilmiyorum ama bir ölçmem lazım bugün söz ölçücem yarın da yazıcam valla benmde 90 60 90 değildir 100 75 100 dür yada daha fazla malum mankenler çok aşırı zayıflar benm boyumdalar 52 kilo falanlar 52 olsam benden geride bişi kalmazkisevgili cuttygirl , sizi biraz kiskandirayim Allah inandirsin dümdüzüm.Mankenler 90-60-90 gezer ben ise masallah deyin lütfen 150-150-150 seklinde dümdüz birhalde geziyorum.
bence en fazla 2-3 kg daha ver fazla verme o bolgesel sorunların ıcınde spor yap olsun bıtsın
iyi günlerde kullan canımbenimkide busene kafayı yedi ama tedavi ,okul masarfım derken aldırmadım yoksa eşim borçtan korkmaz heran alırda ben istemedim ama yakında alır herhalde:44:ben hoyratda kullanıyom ısalnıyo mutfakta elimden falan..sende dikkatetde ağızalrına almasınalr çok zararlı seni tanımadan hayal ediyorum evdeki hallerinizi...fotolarını atsana kuzularımın...
bu arada kociş bana telefon almış çocuk gibi onla oynuyom.tabi bebikler fırsat vermiyor.daha tam çözemedim
aminnnn balım..sizleirnde ağzının tadı bozulmasın,ya ona nasıl kıyayım bileziğimide vermiyim oda gitsin başka kapıdanmı alsın ,aldıda ama olsun ..rabbim evlat verecek bizede arabmızla gezicez inşaallh..yan, benim ailem parada verecek güçleri yok ama karışmazlarda bukadar eşimin iyi ni,yeti gizli iş yapmıyo onlarda mahvediyo onu,herzamn böyledir bide eşim herşeylerine tamam evet dieyn,bişey yapmasın ondan kötüsü yok ben buna çok üzülüyorum zaten hAYIR demesinide kabul etmeliler,ama garibimden çok ben sinirleniyorum,üzülüyorum..
ya benim telefon yenide kaç sefer tamire gitti olmadı.ayda 4 milyon taksitle 2 sene ödüyon istersen nerden aldığını sana özelden atayım.sende alırsın.ayda 4 milyon bir şey değil.telefon 256 milyon.çok güzel.3g.
allah size bir bebik versin.ALLAH ikinizinde yüzünü güldürsün.sabaha kadar ağlasın sizide uyutmasın inş.bir yere gittinizmi burnunuzdan gelsin.seninde öyle bir sütün olsun taşsın kilo alama bebişte lıkırlıkır içsin inş.o 3 sene sonra aldığın salon takımının üstüne kussun işesin kaka yapsın lekeside çıkmasın hatıra kalsındaha sayayımmı
allah size bir bebik versin.ALLAH ikinizinde yüzünü güldürsün.sabaha kadar ağlasın sizide uyutmasın inş.bir yere gittinizmi burnunuzdan gelsin.seninde öyle bir sütün olsun taşsın kilo alama bebişte lıkırlıkır içsin inş.o 3 sene sonra aldığın salon takımının üstüne kussun işesin kaka yapsın lekeside çıkmasın hatıra kalsındaha sayayımmı
sayda bak bunlar duaya döner allah korusun(uyutmaması kötü ya çok kişi öyle diyo zaten bende diyorumki yok uslu olsun babacığı uykuyu sever nekadar geçte yatsa sabah erkenden bile ders almadı sadece bugün 7de gitti)GERİSİNİ ÇOK BEĞENDİM:)))HELE LEKE....bende bazen eşime kızarım rahatlığından sakinliği sever ben sıkılırım yapımda bu var sürekli aynı yerde oturmam,aynı işi yapamam...bebek olsun senin tepene atıcam,odA DERKİ benimm gibi uslu yapıcam ebnle yatıcak oturacak çok görür,sanki robot kalk oturr [/
adı üstünde bebek tabi geceuyanacak.birde bizimkiler gibi kabız olursa hertarafı batırsada kaka yapınca dünyalar senin olur
tamam eşime fasulye pişrcem kendimede buzluktan tavuk çıkardım onu yağsız tavada pişirem yanınada yoğurt yada salata yiyem tammmı?çözecez birlikte şu diyeti hazır liste isteidm ama arkdaşalrdan çokta hazıaramı konmuş oluyom neeeverin cnaım helal olsun bende verirrim belkide toptan gidecek bakalım
canım ben sabah ayrıntılı bir listenin linkini vermiştim bak ordan
sayda bak bunlar duaya döner allah korusun(uyutmaması kötü ya çok kişi öyle diyo zaten bende diyorumki yok uslu olsun babacığı uykuyu sever nekadar geçte yatsa sabah erkenden bile ders almadı sadece bugün 7de gitti)GERİSİNİ ÇOK BEĞENDİM:)))HELE LEKE....bende bazen eşime kızarım rahatlığından sakinliği sever ben sıkılırım yapımda bu var sürekli aynı yerde oturmam,aynı işi yapamam...bebek olsun senin tepene atıcam,odA DERKİ benimm gibi uslu yapıcam ebnle yatıcak oturacak çok görür,sanki robot kalk oturr [/
adı üstünde bebek tabi geceuyanacak.birde bizimkiler gibi kabız olursa hertarafı batırsada kaka yapınca dünyalar senin olur
ynaii adı üstünde bebekuynasında 2kere neyse görücez bakalım..off kabızlık bende kronik yavruma geçmesin sonna,allah yardım etsin sana..onalra daha çok zordur kabızlıkkkk
kızlar bişi sorucam ben şimdi sadece ekmeği kessem şekeri azaltsam akşam 7 den sonra yemek yemesem iki haftada birde hamurişimi yesem normal porsiyon da yemeğe devam etsem kilo veremezmiyim yinede tabi spor bol su ve yeşilçayada devam
kızlar bişi sorucam ben şimdi sadece ekmeği kessem şekeri azaltsam akşam 7 den sonra yemek yemesem iki haftada birde hamurişimi yesem normal porsiyon da yemeğe devam etsem kilo veremezmiyim yinede tabi spor bol su ve yeşilçayada devam
sen bizi güldürdün Allah da seni güldürsün
biz de geçen yaz bozyazı daydık anamur a bağlı çok sakin kafa dinlicek bi yer
sen 75 kilosun sanırım m olur sana biz haşema yapıyoruz da
iyi tatiller şimdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?