70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

evet canım normal yemekten daha çok doyuruyor benide

tünaydııınnnn geçmişi bitirdim şükür geldimm şimdide cevap vereyim bakkiim neler alıntı yapmışım:44:

kız kara mercimeği nerden buldun. hangi şehirdesin sen.kara mercimek malatyada varda burda yok
ooo bizim burlarda doluuu her markette var şaşırdım valla orlarda nasıl yok anaa ben kütahya'nın bi ilçesindeyim bu arada
canım ya nasıl sinir bozucu bi durum valla benim kocam araba almayı düşünüyo biraz durumumuz düzelsin inşallah hemde kimseye sormuyo kimene bizim alıcamız arabadan sadece ağızları açık bakakalırlar nasıl aldınız diye,,biz 3.5 yıllık evliyiz allaha şükür herşeyimiz oldu ama görümceme bak 10yıl olmuşlar daha doğru dürüst eşyaları yok herkez laf ediyo kazandıkları parayı yiyolar şunlara bak ama bize imrenerek anlatıyorlar herkeze ama bunların hepsi kendi annemin sayesinde o olmasaydı zor toparlardık kendimizi çok yardım etti sğolsun,,ama eşimin ailesi hiç oralı değiller bide seviyoruz diyolar yokya ben sevmiyorum onları ve kaç aydır konuşmuyorum kaynanam ararsa arada onla konuşuyom oda hasta diye üzülmesin,,torunlarım diyip duruyolar ama hiç bakmıyolar şimdiye kadar bize gelirken bi bez mama alıp geldikleri olmadı zorladımdıda öyle bikaç kez oda ama artık bizden uzak olsunlar aman sen boşver onlarıya onlarmı ödicek sanki parayı bide biz olursa şimdilik 5-6binlik araba almayı düşünüyoruz ayağımızı yerdn kessin yeter fazla abartmamışsınızdır umarım hani borç falan var dedinya ondan
bu arada kilo çizelgeni değiştir
maşallah benide yeseydin

doğru söylüyosun canım.ama mecbur alet taktırmak istemiyorum oda yara yapıyor
valla ben 3.5 ay oldu taktıralı maşallah çok ii duruyo her ay düzenli tam günümde adet oluyorum geçen kntrole gittim çok ii yerinde duruyo dedi
Iyi günler arkadaslar, bende araniza katilmak istiyorum.Uzun zamandir sizleri takip ediyordum ama üye olmaya cesaret edememistim.Bugüne nasipmis.Insallah bende kilocuklarima veda edececegim, ayrilirkende gözyasi dökmeyecegim.
hoşgeldin aramıza canım

bu arada kociş bana telefon almış çocuk gibi onla oynuyom.tabi bebikler fırsat vermiyor.daha tam çözemedim
güle güle kullan canım bende istiyoooooommmmmmmmmm bendeki tel,3 yıllık off sıkıldım zaten dokunmatiği bozuldu ekran çatlamış nolduysa baştan aşağı hooop çizik çatlamış ama sağlammış maşallah ama yenisini istiyooommmmmmm ama kociş önce ben kendime alcam diyo son 1 ayda 3tel bozdu bu adamda bişey varya şimdide kardeşim askere gittiya onun telini verdim onuda bozarsa yakarım
verirsin nolcakki bende öyle yapıyorum ekmeği kesmedim şekeride kesmedim ama azalttım hamur işide belki arada yerim olursa akşam 9da bile yediğim oluyo bol su içerim yeşilçay falan ama yinede kilo veriyorum ve ben böyleyken haftada 2400le birinci bile olmuştum nasıl olduysa maşallah diyin nekadar kötü bir örneğim dimi ama bünyem saolsun demekki bide dikkat etsem tamam şimdiye ebru şallıydım

aman sakın kesinlikle tavsiye etmem.o iğneyi kullandığım müddet çok hızlı kilo aldırdı.şimdi pişmanım ama iş işten geçti.

doğru söylüyosun canım.ama mecbur alet taktırmak istemiyorum oda yara yapıyor

Kızlar iğneden konu açılmış ama iğne tecrübesi olan arkadaşlar hep 3 aylıktan bahsetmıs yanı onu kullanmıs sanırım..
ben 1,5 senedir 1 aylık iğne kullanıyorum. kadın dogumcu bır ablam var tanıdık ona danışarak başladım.
aslında ben ilk olarak implantı sordum kolaltı takılıyor 3 yıl koruma sağlıyor belki duymuşsunuzdur.
uzun surelı hormonal korumaları genellikle hıcbır kadın doğumcu tavsıye etmez.. o da implant değilde hap kullanmamı söyledi. bende hapı sevmıyorum hergun unutuyorum iğne yapayım o zaman dedim. o da o zaman 1 aylık olanlardan mesıgyna kullan 3 aylıkları hiç tavsiye etmiyorum tamamen dengeyi bozuyor dedi. bende o zamandan beri 1 aylık mesıgyna kullanıyorum. kılo acısından etkısını bılemem evet aldım ama iştahım mübarek böyleyken tabiki alınır. ama iştah açılmasını iğneler dolasııyla hormonlar saglııyorsa tabıkı etkılıdır.

ılk 2 ay sureklı kanamam olmustu ama bunye sonradan alıstı duzene gırdı. her korunma yontemınde baslangıclarda kanama yada kanama olmaması problemı olabılıyor ama sonra duzelebılıyor.
eğer iğne düşünen varsa 3 aylık değil aylık öneririm bana önerildiği gibi.
spiral hiç düşünmüyorum sevmıyorum. aslında hormonal olmadıgı ıcın genelde hep o tavsıye edılır dogum yapmıs bayanlara. kolaltı implantı hala yaptırmak ıstıyorum bakalım 3 yıl temızz ooh...

valla ben 3.5 ay oldu taktıralı maşallah çok ii duruyo her ay düzenli tam günümde adet oluyorum geçen kntrole gittim çok ii yerinde duruyo dedi
hoşgeldin aramıza canım

canım devamlı kontrolünü yaptırırsan bir şey olmaz.ama o masaya çıkmak sonrasını söylemiyeyim bekarlar var.rahatlığı şüphesiz var ama bizim bayanlar biraz fazla rahat olduğu için rahime yapışan.ipi kopan hatta onunla kaydırıp hamile kalan bile var.

ayyy aynı benim hayatım.valla okurken Allah Allah aynı ben demekten kendimi alamadım.bende 2 yıllık evliyim.evlenirken aman kiracısınız diye bi oturma grubu bide yatak odası alındı bende beyaz eşyaya falan yardım ettim.aniden nişanlandık hemen evlendik 1 sene bekleyelim eşyamızı tamamlayalım dedim yok dediler.nişanlıyken kayınbabam bi araba almış eski ama bize yeter dediki gelinimle oğluma aldım dedi evlendik 2 ay sonra geldi bileziklerini ver arabanın borcunu ödeyecem dedi..verdim tabi şimdide kaynanam (aynı apartmanda oturuyoruz) evden taşınalım diye konuşunca araba bizim siz naparsanız yapın diyoo...off offf daha bunlar ucundan kıyısından anlattıklarım..doğum yaptım bana yapılanları düşüne düşüne loğusayken ülser oldum

herşeyimize karışırlar bazen eşya almak lafı ortaya gelince eşya almayın ev alın diye başımızın etini yerler.neyle alacaksak??düğünde takılan altınları bile vermediler yediler....
evlendik hemen çocuk oldu.bi sürü bize yıkılan borç var.çocuğuma bebek odası takımı almak istiyorum yok ahşap almayın yok oyun parkı alın yok öle yapmayın yok böle yapmayın vs vs

arkadaşım adınıda bilmiyorum sen kaç yıllık evlisin

hepimizin başında canım.benim annannem gibi kaynanam olsaydı.dayım yatak almış getirmiş.parasını dedem vermiş diyolar oğlum aldı.ama işte çocukları özürlü.önemli olan sağlık

canım doğumdan sonra tek kullanılabilecek ya spiral yada 3 aylık iğneler.aylık iğneleri emzirmeyenler için.benim kullandığım depo provera.

evet aynen öyle... dahası ileri kayıpda alınamayanlar var.. korumaması bı yana doktorun onu cıkarmaya calısıpta cıkaramaması gonderıp bır daha kı sefere tekrar denemesı.. bır suru işkence bence...
yapışmasıda çok kötü.. tabıkı sorunsuz kullananlarda var ama olmayacagını nerden bıleyım ben sımdı o kadar cok var kı oyle duydugum cevremde...

canım doğumdan sonra tek kullanılabilecek ya spiral yada 3 aylık iğneler.aylık iğneleri emzirmeyenler için.benim kullandığım depo provera.

emzırıyormusun onu gormedım yazdıgını..
ama 3 aylık iğne emzirene oluyorsa 1 aylık nıye olmuyor anlamadım. ben hıc oyle bırsey duymadım.
dahası emzırırken aylık ıgne kullanan arkadaslar vardı benım tanıdıgım..

Arkadaslar , hatta kardeslerim diyeyim, sizlerden oldukca büyügüm.Evde kondisyon bisikletim var , tam 55 dak.kullandim.Ama sekerimi düsürdü üzerine 1 tatli kasigi nutella yemek zorunda kaldim.Ben ne anladim simdi bu spordan.

Arkadaslar , hatta kardeslerim diyeyim, sizlerden oldukca büyügüm.Evde kondisyon bisikletim var , tam 55 dak.kullandim.Ama sekerimi düsürdü üzerine 1 tatli kasigi nutella yemek zorunda kaldim.Ben ne anladim simdi bu spordan.

1 tatlı kaşığı nutella 55 dk spora denk gelmez canım merak etme...
keske 1 çay kaş fılan yeseydın barı..

ben genç kızlığımdan berri hep böyle şeyler duydum.annemde kaç sefer yara yaktırdı.o yarayı yaktırmayıp kaç sene annem bekledi.ben çok korkuyorum

Ben Almanyada yasiyorum, 3 yildir hormanal spirale kullaniyorum.Hic adet görmüyorum.Bir promlemimde yok.(yilin 365 günü göreve hazirim)

yok kızım 8.5 aylıkken bıraktı.ben 2 kere vurundum.Sağlık ocağındaki hemşire böyle söyledi.doğum yapmamışlar aylık doğum yapmışlar 3 aylık vurunuyo dedi.emzirmen boyunca bu iğneye devam edebilirsin dedi.niye böle old bende bilmiyorrum

ben genç kızlığımdan berri hep böyle şeyler duydum.annemde kaç sefer yara yaktırdı.o yarayı yaktırmayıp kaç sene annem bekledi.ben çok korkuyorum
ya normalde herkesın bazı seylerı abartmasına kulak asmam ama yakın cevremde kullananlardan bızzat tanık oldugum ıcın benım ıcın gecerlı bır tecrube oldu spıral hakkında.. tabı tanıdıgım sorunsuz kullanan eltımde var ama dedıgım gıbı bende sorun yaratmayacagına garantım yok.
bırde takılma seklı fılan ne bılıyım hosuma gıtmıyor.. korkumdan degıl yanı hoslanmıyorum..
iğnedir implanttır bana daha temız gelıyor :)
Ben Almanyada yasiyorum, 3 yildir hormanal spirale kullaniyorum.Hic adet görmüyorum.Bir promlemimde yok.(yilin 365 günü göreve hazirim)

3 yıldır adet görmüyormusun ??
hiçmi etkisi yok.. benım bıraz gecıkse sınır stres yapıyor hıc olmamayı dusunemıyorum.
hem hormonlar acısından da ınsana etkısı olmazmı.. sivilcedir kıllanmadır yada iştah artışı vb bırsuru hormonal etkıler var... olmuyor mu hıcbırı ?

gerçekten hıc oyle bırsey duymadım.
daha önceki yazımda da soyledıgım gıbı kadın doğum doktoru bana aylık iğneyi tavsıye eden.
öyle bırsey olmasa önce o söyler.. bence hemşirenınkınden daha gecerlı bır bılgı :)
internette de araştırmıştım daha önce hıc oyle bır bılgı gormedım.. bence bır kadın doğum doktoruna danış 3 aylıktan memnun değilsen cunku kanama kesiyo aylık iğneyide deneyebilirsin.

ben bir problem yasamadim , bazi arkadaslarimda taktirdi hic sorunlari yok.Bende doktorun tavsiyesi üzerine taktirdim , 5 senelik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…