gerçekten hıc oyle bırsey duymadım.
daha önceki yazımda da soyledıgım gıbı kadın doğum doktoru bana aylık iğneyi tavsıye eden.
öyle bırsey olmasa önce o söyler.. bence hemşirenınkınden daha gecerlı bır bılgı :)
internette de araştırmıştım daha önce hıc oyle bır bılgı gormedım.. bence bır kadın doğum doktoruna danış 3 aylıktan memnun değilsen cunku kanama kesiyo aylık iğneyide deneyebilirsin.
gerçekten hıc oyle bırsey duymadım.
daha önceki yazımda da soyledıgım gıbı kadın doğum doktoru bana aylık iğneyi tavsıye eden.
öyle bırsey olmasa önce o söyler.. bence hemşirenınkınden daha gecerlı bır bılgı :)
internette de araştırmıştım daha önce hıc oyle bır bılgı gormedım.. bence bır kadın doğum doktoruna danış 3 aylıktan memnun değilsen cunku kanama kesiyo aylık iğneyide deneyebilirsin.
zaten 10 aydır yokki kanama falan.bende kadın doğumcuya gideceğim kontrole.baya bi sinir stres var şişkinlik kiloda cabası
canım bilmem severmisin ama şekerin düştüğünde brokoli ye anında düzene sokuyor eşim bir uzmandan duymuş benimde tatlı krizlerim tutardı oda bana brokoli ye geçer dedi sinir oldum hiç brokoliyle tatlı bir olurmu diye bir gün denedim gerçekten ihtiyacı gideriyor tamam tatlının yerini tutmuyor amaArkadaslar , hatta kardeslerim diyeyim, sizlerden oldukca büyügüm.Evde kondisyon bisikletim var , tam 55 dak.kullandim.Ama sekerimi düsürdü üzerine 1 tatli kasigi nutella yemek zorunda kaldim.Ben ne anladim simdi bu spordan.
netten araştırdım ve buldum emziren anneler içinmiş
Üç aylık korunma iğnesi (depo provera) kimler için uygundur?
Sosyal veya tıbbi nedenlerle doğum kontrol hapı kullanamayanlar,
Emziren anneler,
40 yaş üzerinde ve sigara içen bayanlar,
Sık ve çok adet kanaması görüp kansızlık (anemi) problemi olanlar bu tür korunma iğnesini tercih edebilirler.
tamam canım bunların hepsını okumustum ben.. aksini söylemiyorum ki..
emziren anneler iğne kullanabiliyor. bende zaten dedim ya tanıdık emziren arkadaslarım kullanıyordu diye..
ben sadece dogum yapmıs olanlar 3 aylık yapmamıs olanlar 1 aylık iğne vurulabılır kısmına takıldıım orda sorun var :)
benimde sorun olmadı benimkide 10 yıllık şuan çıkarma nasıl olcak psikolojine girmiyorum çünkü dahaaa 10 yıl vaaarrr rahatım ya şimdi ona bakarım benben bir problem yasamadim , bazi arkadaslarimda taktirdi hic sorunlari yok.Bende doktorun tavsiyesi üzerine taktirdim , 5 senelik
zaten 10 aydır yokki kanama falan.bende kadın doğumcuya gideceğim kontrole.baya bi sinir stres var şişkinlik kiloda cabası
benimde sorun olmadı benimkide 10 yıllık şuan çıkarma nasıl olcak psikolojine girmiyorum çünkü dahaaa 10 yıl vaaarrr rahatım ya şimdi ona bakarım ben
hamile olmayasın
Arkadaslar , hatta kardeslerim diyeyim, sizlerden oldukca büyügüm.Evde kondisyon bisikletim var , tam 55 dak.kullandim.Ama sekerimi düsürdü üzerine 1 tatli kasigi nutella yemek zorunda kaldim.Ben ne anladim simdi bu spordan.
kızlar ben geldimyuhhh bee akşamcı grup gelmeye başaldı ben hala spor salonundaydım ama anca 14.45te ordaydım..minder hareketelrine yetişdim,kşimse yoktu nerdeyse hoca bana özel ders verdi sonra 45 dk bantta,15 bisiklet,25 biiklet,bacak ,kol aletleri derkennn eşimde geç gelicek eee yemeğimde hazır yani pilimde bitti....duş alayımda rahatlayım...
karbon diyetçiler..yeşil fasulye yiyebilirim değilmi?başka yanına napıyım..:.:44:
slmm kızlar geçmiş okudum.bi slm verip çıkıcam yemek yapayım kocişime.görüşürüz akşam.canım çok sıkkın dyet falan kalmadı bu haftaokulda da bazı sorunlar var canım hiç bişey yapmak istemiyoo.yerimden kımaldamak bile gelmiyooooo ufff çalışsan bi dert çalışmasan bi dert.
bu arada korunma yöntemi konuşulmuş.ben de çok kararsızım yaaa bu ay spiral düşünüorum.zaten adetim az oluyoiğne hepten keser ve bunu istemiyorum ben.aylık iğneler bi sorun yaratıyo mu adet düzeninde.her ay düzenli olabiliyomusunuz????
slmm kızlar geçmiş okudum.bi slm verip çıkıcam yemek yapayım kocişime.görüşürüz akşam.canım çok sıkkın dyet falan kalmadı bu haftaokulda da bazı sorunlar var canım hiç bişey yapmak istemiyoo.yerimden kımaldamak bile gelmiyooooo ufff çalışsan bi dert çalışmasan bi dert.
bu arada korunma yöntemi konuşulmuş.ben de çok kararsızım yaaa bu ay spiral düşünüorum.zaten adetim az oluyoiğne hepten keser ve bunu istemiyorum ben.aylık iğneler bi sorun yaratıyo mu adet düzeninde.her ay düzenli olabiliyomusunuz????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?