70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

zaten 10 aydır yokki kanama falan.bende kadın doğumcuya gideceğim kontrole.baya bi sinir stres var şişkinlik kiloda cabası

netten araştırdım ve buldum emziren anneler içinmiş
aylık iğneler doğum ancak 6 ay sonra kullanılabildiği için olmuyomuş.

Üç aylık korunma iğnesi (depo provera) kimler için uygundur?
Sosyal veya tıbbi nedenlerle doğum kontrol hapı kullanamayanlar,
Emziren anneler,
40 yaş üzerinde ve sigara içen bayanlar,
Sık ve çok adet kanaması görüp kansızlık (anemi) problemi olanlar bu tür korunma iğnesini tercih edebilirler.

Üç aylık korunma iğnesi (depo provera) anne sütünü etkilemiyor...
Evet. Bu ilacın en iyi taraflarından birisi de emzirme dönemlerinde kullanılabilirliğidir. Emziren annelerde ise doğum takiben 6 hafta sonra ilk enjeksiyon yapılabilir. Daha sonra, etkili bir koruma sağlamak için her 90 günde bir yapılmalıdır.

Son düzenleme:
zaten 10 aydır yokki kanama falan.bende kadın doğumcuya gideceğim kontrole.baya bi sinir stres var şişkinlik kiloda cabası

aman hıc sevmıyorum o şişkinlik ve stres durumunu.. adet öncesini hıc sevmıyorum bu yuzden..
karnım şişiyo hamile gibi üzerimde bir gerginlik... herkese olmuyor ama ya kımısı de hıc farketmıyor mu ne...

Arkadaslar , hatta kardeslerim diyeyim, sizlerden oldukca büyügüm.Evde kondisyon bisikletim var , tam 55 dak.kullandim.Ama sekerimi düsürdü üzerine 1 tatli kasigi nutella yemek zorunda kaldim.Ben ne anladim simdi bu spordan.
canım bilmem severmisin ama şekerin düştüğünde brokoli ye anında düzene sokuyor eşim bir uzmandan duymuş benimde tatlı krizlerim tutardı oda bana brokoli ye geçer dedi sinir oldum hiç brokoliyle tatlı bir olurmu diye bir gün denedim gerçekten ihtiyacı gideriyor tamam tatlının yerini tutmuyor ama

tamam canım bunların hepsını okumustum ben.. aksini söylemiyorum ki..
emziren anneler iğne kullanabiliyor. bende zaten dedim ya tanıdık emziren arkadaslarım kullanıyordu diye..
ben sadece dogum yapmıs olanlar 3 aylık yapmamıs olanlar 1 aylık iğne vurulabılır kısmına takıldıım orda sorun var :)

aylık iğnelere ancak doğumdan 6 ay sonra başlanabiliyomuş çünkü aylık iğneler anne sütünü etkiliyormuşş..

Son düzenleme:
ben bir problem yasamadim , bazi arkadaslarimda taktirdi hic sorunlari yok.Bende doktorun tavsiyesi üzerine taktirdim , 5 senelik
benimde sorun olmadı benimkide 10 yıllık şuan çıkarma nasıl olcak psikolojine girmiyorum çünkü dahaaa 10 yıl vaaarrr rahatım ya şimdi ona bakarım ben

hamile olmayasın

ben çıkıyorum kızlar annemle ve daımla gezmeye gitcez çağırıyorlar hadi akşama görüşürüz byeeeee:79::79::79:

benimde sorun olmadı benimkide 10 yıllık şuan çıkarma nasıl olcak psikolojine girmiyorum çünkü dahaaa 10 yıl vaaarrr rahatım ya şimdi ona bakarım ben

hamile olmayasın

rabbim isteyen dileyen herkese versin ama bize daha erken teyzesi kızım 10 aylık çokda yaramaz huysuz azıcıkta:)tek korkum zaten buuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Arkadaslar , hatta kardeslerim diyeyim, sizlerden oldukca büyügüm.Evde kondisyon bisikletim var , tam 55 dak.kullandim.Ama sekerimi düsürdü üzerine 1 tatli kasigi nutella yemek zorunda kaldim.Ben ne anladim simdi bu spordan.

sanırım şeker hastasıydınız aslında diyetisyene gitseniz onlar size bir liste verse daha iyi olur sanki diğer türlü zaralı olabilir sizin için

Aylık iğne Kimler İçin Uygundur?

• Ayda bir düzenli olarak iğne yaptırabilecek olanlar

• Adet düzensizliği olmasından rahatsızlık duymayanlar

• Henüz kürtaj olmuş veya kendiliğinden düşük geçirmiş olanlar (ilk 7 gün içinde)

• Emzirmeyen kadınlar (doğumdan 3-4 hafta sonra)

• Emziren kadınlar (doğumdan 6 ay sonra)

evet canım doğum yapmış yapmamış farketmıyor ama sadece doğumdan 6 ay sonra kullanılması gerekırmıs o da emzırenler ıcın...

kızlar ben geldim yuhhh bee akşamcı grup gelmeye başaldı ben hala spor salonundaydımama anca 14.45te ordaydım..minder hareketelrine yetişdim,kşimse yoktu nerdeyse hoca bana özel ders verdisonra 45 dk bantta,15 bisiklet,25 biiklet,bacak ,kol aletleri derkennn eşimde geç gelicek eee yemeğimde hazır yani pilimde bitti....duş alayımda rahatlayım...
karbon diyetçiler..yeşil fasulye yiyebilirim değilmi?başka yanına napıyım..:.:44:

milli sporcumuz kdr

slmm kızlar geçmiş okudum.bi slm verip çıkıcam yemek yapayım kocişime.görüşürüz akşam.canım çok sıkkın dyet falan kalmadı bu haftaokulda da bazı sorunlar var canım hiç bişey yapmak istemiyoo.yerimden kımaldamak bile gelmiyoooooufff çalışsan bi dert çalışmasan bi dert.
bu arada korunma yöntemi konuşulmuş.ben de çok kararsızım yaaa bu ay spiral düşünüorum.zaten adetim az oluyoiğne hepten keser ve bunu istemiyorum ben.aylık iğneler bi sorun yaratıyo mu adet düzeninde.her ay düzenli olabiliyomusunuz????

üzülme boşver canım.her korunma yönteminin bir çeşit zararı oluyo.en iyisi senede bir tane doğurmak.ben seneyede üçüz doğuracam.

Canım önceki sayfada da yazmıstım ben 1,5 senedir kullanıyorum. ilk 2 ay duzensızlık vardı ama sonrasında duzene gırdı. bunye alısana kadar...

Bu arada bugün kü menümü yazayım;

Sabah: 1 bard. sirkeli su, Limonlu yeşilçay.
Kahvaltı: 3/4 simit, 1 domatesli yumurta, peynir, salatalık, çay.
Ara: yok
Öğle: (ceviz, badem, beyaz leblebi) hepsi toplam küçük avuç, Limonlu yeşilçay.
Ara: yok
Akşam (17:00): 1 kase yoğurtlu çorba, 1 etimek, salata.
Ara: Limonlu yeşilçay.

Bugün öğleyi ara öğün gibi geçiştirdim. ama daha acıkmamıştım acıkmadan yemek yıyınce midem büyüyormuş gibi geliyor...
Birde bu sabah 700 gr daha gitmiş olduğunu görünce iştahım iyice gitti gaza geldim heralde cumaya 76.0 olurum inşallah bakalım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…