yaaaa cuma günü bizim kurs yemeğimiz var türkiye iş bankasının çamlıcadaki tesislerinde ve 8 gidicez oraya gidip yemek yiyene kadar 9 olucak ya ben bu hafta kontrol edemicem kilolarımı sanırımo saatten sonra yediğimide eritemicem gitmesemde olmaz ya
eet canımkendımgıbı bi şişko buldum sabah beraber yürüyoz iyioluyo sohbet ede ede 1 saat gecıyo hemensüpersin canım..bende spor var diye saabh çıkmıyom..ama erkenden iyidir negüzel..öğlende okula gideceksin değilmi,bitiyıor artık
bebişim bahar geldi ya dönemsel dır sıkma canını.slmm kızlar geçmiş okudum.bi slm verip çıkıcam yemek yapayım kocişime.görüşürüz akşam.canım çok sıkkın dyet falan kalmadı bu haftaokulda da bazı sorunlar var canım hiç bişey yapmak istemiyoo.yerimden kımaldamak bile gelmiyooooo ufff çalışsan bi dert çalışmasan bi dert.
bu arada korunma yöntemi konuşulmuş.ben de çok kararsızım yaaa bu ay spiral düşünüorum.zaten adetim az oluyoiğne hepten keser ve bunu istemiyorum ben.aylık iğneler bi sorun yaratıyo mu adet düzeninde.her ay düzenli olabiliyomusunuz????
bir cay kasigi maalesef sekerimi düzenlemeye yetmiyor
Canım önceki sayfada da yazmıstım ben 1,5 senedir kullanıyorum. ilk 2 ay duzensızlık vardı ama sonrasında duzene gırdı. bunye alısana kadar...
Bu arada bugün kü menümü yazayım;
Sabah: 1 bard. sirkeli su, Limonlu yeşilçay.
Kahvaltı: 3/4 simit, 1 domatesli yumurta, peynir, salatalık, çay.
Ara: yok
Öğle: (ceviz, badem, beyaz leblebi) hepsi toplam küçük avuç, Limonlu yeşilçay.
Ara: yok
Akşam (17:00): 1 kase yoğurtlu çorba, 1 etimek, salata.
Ara: Limonlu yeşilçay.
Bugün öğleyi ara öğün gibi geçiştirdim. ama daha acıkmamıştım acıkmadan yemek yıyınce midem büyüyormuş gibi geliyor...
Birde bu sabah 700 gr daha gitmiş olduğunu görünce iştahım iyice gitti gaza geldim heralde cumaya 76.0 olurum inşallah bakalım...
hanımlar keyifler nasıl kimseler yok gibi bende spordaydım yeni geldim gerçi giderken yolda ayağımı burktuğum için pek spor yapamadım milleti izledimbir kadın vardı her seansta dikkati mi çekiyodu aylardır bu sefer spor pek yapamayınca takibe aldım hatunu 40 yaş civarı ama zayıf gerçekten bir gr fazla yağ yokk büyük ihtimal çalışan bir bayann öğretmen olduğunu düşünüyorumm neyse işten geldigi belli yani yorgun argın oluyo hep bugünde öyleydi ama bir spor yapışı var anlatamam sanırsınız 100 kğ biran önce vermek için çırpınıyoo paralıyor resmen kendini yaaa hocayla çalışma bitti bizimki aletlere geçti istisnasız tüm aletleri kullandı can havliyle ben yoruldum onu izlerken işkence altında sanırısın öle yüz ifadesi var neyse seans bitti çıkıyorum hatun bir güzel giyinmiş soyunma kabininde kısa elbise siyah çorap falan benden önce çıktı kapıdan bi baktım spor merkezinin önünde 20 lik yakışıklı bir genç bekliyo onu tokalaştılar yanaktan falan filan sonra elele tutuştularrr meğer sevğilisiymiş kadının abovvvvvvvvv oldum sonra siyah bi son model arabaya binip uzaklaştılar kadının neden o kadar çok spor yaptığına anlam verdim ne yapsın garibim genç sevgiliyle genç kalmak zorundaaa
mneümüde yazayım bari..karbon değerlerini pek bilmiyom ama...zaten kaptanda BENİM İSTEDİĞİM GİBİ DEĞİL MENÜLERİN DEDİİİİ..
kahvaltı
2dilim ortaboy(yani rulo şeklinde) tambuğday
1yumurta,1domat,1salatalık,1biber,4zeytin
4ü biryerde çay
ara
1ceviz,su
öğle:
tavada yanmak üzere çıtır tavuk kekikli,az tuzlu
1kase yogurt
ara
sporda 1.5 litre su
akşam
yeşil fasulye 5kaşık kıymalı
4 kaşık bulgur pilavı
1salatalık turşusu(kıştan kaldı canım istedi ya küçük kavonoz açtım)
4kaşık falan yoğurt
spor:45 dak.bantta yürüyüş,25 ve 15 dk pisikletler,bacak aletleri,kol aletleri 25e çıkarım 2setden 300 olmuştur,60 mekik...hocayla minder hareketleri
sizde bukadar tepinseniz yerdiniz değilmi benim gibihararetim başladı çaymı yapsam bakalım:44:
allah iyliğini versin ee ayak sakat olunca oturunca bulmuşun malzemeyibizdede zayıflar var form tutuyolar napsınlar onlarda bzim gibi olmaya çalışıyo,ama böle farklı birolaya henüz şahit olmadım,bende aletden alete koşuyorum bidakka durmuyorum çünkü benimde kocam genççç yani benden 5aycık büyük olduğundanda gençtir tabi kilo alınca Adama benzedide neyse canım benimde kimse yaşımı tahmin etmez hıhhhhh bende yaptım geldim sporumu duş aldım,yemek yedim...sen neyedin karboncu
canım sen gene ıyıymış 5 ay büyük benimki resmi kayıtlara göre benden 1 yaş küçükkkkbide zayıf olduğundan istemeye geldiğinde falan yengem lise talebesi gibi bu yaa demiştiii neyseki şimdii sakallı bıyıklıda yaşını gösteriyo bide benim dırdırımdan ak düştü saçlarınaaa yoksa halim yamandııı benimdeeee
ben daha akşam yemedim ya belki sadece meyve yerim hiç açlığım yok öğleye salatayla ızgara tavuk yediydim sen aşmışın sanırım bu günn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?