70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam millet ben geldim bugün yediklerim

sabah aç karnına

1 bardak kiraz sapı suyu
2 kuru kayısı

beyaz peynir 30 gr kadar
1 dilim lıght ekmek
2 çay şekersiz
domates
salatalık

öğle

yeşil salata
domates
salatalık
2 dilim lıght ekmek :))
1 ad lıght kola (içim yanmış içtim napiim)

akşam

2 dilim lıght ekmek arasına peynir 20 gr kadar
250 gr kadar karpuz

2 kuru kayısı

yürüyüşten sonra 2 kaşıkta yoğurt yerim herhalde geciktim ama napiim

yürüyüşümü az sonra yapmaya başlıcam bugün iş görüşmesi için çağırdılar bi yerden umarım olur .firmayı beğendim.bide 10 yıl önce çalıştığım ama iyi ayrıldığım bir firmanın %20 ortaklarıymışlar o yöndende sanırım alınabilirim şartlar fena değil tek beğenmediğim nokta cumartesi 3 e kadar mış inşallah kabul ederler bakalım haber bekliyorum 1 haftaya kadar bildiricez olumlu olumsuz dediler ama olumsuz değiller gibi geldi bilemedim banamı öle geldi yoksa Allah kısmet eder inşallah

Son düzenleme:

dikkat edersibn olur biter bişii olmaz bi günden

süpersin canım..bende spor var diye saabh çıkmıyom..ama erkenden iyidir negüzel..öğlende okula gideceksin değilmi,bitiyıor artık
eet canımkendımgıbı bi şişko buldum sabah beraber yürüyoz iyioluyo sohbet ede ede 1 saat gecıyo hemen

okul az kaldı şükür sıcakta derslerde çekilmiyo zaten

bebişim bahar geldi ya dönemsel dır sıkma canını.

az sabret bebelerden de kurtulucan

Canım önceki sayfada da yazmıstım ben 1,5 senedir kullanıyorum. ilk 2 ay duzensızlık vardı ama sonrasında duzene gırdı. bunye alısana kadar...

ben bidaha tedavi olucam diye kullanma demişti dr ama bu satten sonra da çocuk yapmma artık herhalde artık niyetim kalmadı çünki ve bende gidip o iğnelerden yaptırmayı düşünüyorum benim problem çok biliyorsun :)

merhaba kızlar benıde aranıza alırmısınız burda motive olup kilo vermek istiyorum suan tartım bozuldugu için tam olarak kilomu bilmiyorum ama en 79 idim tartı alana kadar tartılamayacagım fakat menulerimi ve sporumu yazarak hem kendimi kontrol altında tutmak istiyorum hemde girdikce 2 muhabbet ederim diyorum

süpersin canım devam devam devammmmm ben 3 günde zorla 400 gr vermişim bu sabah tartı öle gösterdi gerçi kabızlık problemi oldu oda hallolur yarın öbürgü herhalde ondan az gitti gr lar .bu hafta 1 kg vermek istiyodum kısmetse

hanımlar keyifler nasıl kimseler yok gibi bende spordaydım yeni geldim gerçi giderken yolda ayağımı burktuğum için pek spor yapamadım milleti izledim bir kadın vardı her seansta dikkati mi çekiyodu aylardır bu sefer spor pek yapamayınca takibe aldım hatunu 40 yaş civarı ama zayıf gerçekten bir gr fazla yağ yokk büyük ihtimal çalışan bir bayann öğretmen olduğunu düşünüyorumm neyse işten geldigi belli yani yorgun argın oluyo hep bugünde öyleydi ama bir spor yapışı var anlatamam sanırsınız 100 kğ biran önce vermek için çırpınıyoo paralıyor resmen kendini yaaa hocayla çalışma bitti bizimki aletlere geçti istisnasız tüm aletleri kullandı can havliyle ben yoruldum onu izlerken işkence altında sanırısın öle yüz ifadesi var neyse seans bitti çıkıyorum hatun bir güzel giyinmiş soyunma kabininde kısa elbise siyah çorap falan benden önce çıktı kapıdan bi baktım spor merkezinin önünde 20 lik yakışıklı bir genç bekliyo onu tokalaştılar yanaktan falan filan sonra elele tutuştularrrmeğer sevğilisiymiş kadının abovvvvvvvvv oldum sonra siyah bi son model arabaya binip uzaklaştılar kadının neden o kadar çok spor yaptığına anlam verdimne yapsın garibim genç sevgiliyle genç kalmak zorundaaa

allah iyliğini versin ee ayak sakat olunca oturunca bulmuşun malzemeyibizdede zayıflar var form tutuyolar napsınlar onlarda bzim gibi olmaya çalışıyo,ama böle farklı birolaya henüz şahit olmadım,bende aletden alete koşuyorum bidakka durmuyorum çünkü benimde kocam gençççyani benden 5aycık büyük olduğundanda gençtir tabi kilo alınca Adama benzedideneyse canım benimde kimse yaşımı tahmin etmez hıhhhhhbende yaptım geldim sporumu duş aldım,yemek yedim...sen neyedin karboncu

mneümüde yazayım bari..karbon değerlerini pek bilmiyom ama...zaten kaptanda BENİM İSTEDİĞİM GİBİ DEĞİL MENÜLERİN DEDİİİİ..

kahvaltı
2dilim ortaboy(yani rulo şeklinde) tambuğday
1yumurta,1domat,1salatalık,1biber,4zeytin
4ü biryerde çay
ara
1ceviz,su
öğle:
tavada yanmak üzere çıtır tavuk kekikli,az tuzlu
1kase yogurt
ara
sporda 1.5 litre su
akşam
yeşil fasulye 5kaşık kıymalı
4 kaşık bulgur pilavı
1salatalık turşusu(kıştan kaldı canım istedi ya küçük kavonoz açtım)
4kaşık falan yoğurt

spor:45 dak.bantta yürüyüş,25 ve 15 dk pisikletler,bacak aletleri,kol aletleri 25e çıkarım 2setden 300 olmuştur,60 mekik...hocayla minder hareketleri
sizde bukadar tepinseniz yerdiniz değilmi benim gibihararetim başladı çaymı yapsam bakalım:44:

ayrıca spordan geldiğmde çok güçsüzdüm.1küçük ceviz,6 badem yedim ..yoksa buda karbon sınırmın aşmasınamı sebep oldu:84:

canım sen gene ıyıymış 5 ay büyük benimki resmi kayıtlara göre benden 1 yaş küçükkkk bide zayıf olduğundan istemeye geldiğinde falan yengem lise talebesi gibi bu yaa demiştiiineyseki şimdii sakallı bıyıklıda yaşını gösteriyo bide benim dırdırımdan ak düştü saçlarınaaa yoksa halim yamandııı benimdeeee

ben daha akşam yemedim ya belki sadece meyve yerim hiç açlığım yok öğleye salatayla ızgara tavuk yediydim sen aşmışın sanırım bu günn

kızlar accuk geçmişe göz attım ama ancak 16:30 civarına kadar gelebildim,neyse...
menümü yazayım
uyanınca
keten tohumu yağı ve 1 brd.kefir
kahvaltı
2 dlm.kızarmış çavdar ekmeği üstü labne peynir,4 yeşil zeytin,peynirli omlet,çay
ara
2 kuru kayısı
öğle
evde bişey kalmamıştı sabahtan artan peynirli yumurata ve 1 kase yoğurt
ara
6 tane yeşil erik
akşam
1 dlm.biftek,1 domates,soğan salatası
yatarken
kefir+ktyağı
gün boyu
3,5 lt.su,form çay,yeşil çay
spora bugün ara verdim yarın devam

bişey söyleyimmi benimkide resmiyette bir yaş küçük ama rivayetine ve annesinin beyanına göre benden 3 ay büyük...ama bende hep dalga geçerim (bide memuriyetide benden 18 ay küçük)yaşın ve memuriyetin kadar konuş diyeama görünüş olarak benden en az 5 yaş büyük gösterir ve bende 5 yaş küçük gösteririm gerçi resmimi görmüşsündürbu duruma herzamnan bozulmuştur çünkü saçıda az olunca iyice bozulur,dediğin gibi busenede aklar düştü daha bir hırs yaptı genç görünücem diye bende yanında çıtır gibi duruyorum helede zayıflayınca

ben daha akşam yemedim ya belki sadece meyve yerim hiç açlığım yok öğleye salatayla ızgara tavuk yediydim sen aşmışın sanırım bu günn

yaa olmaıdmı yineee ama buda diyet gibi olmamışmıneyle aştım bulgurdaki karbonlamı ama çok aacıktım okadar tepindiml,:95:

slm kizlar umarim hepiniz iyisinizdir bazen giriyom biraz gecmisi okuyayim diye ama hep yarim kaliyor bilgisar acildigiyla kaliyor malum ufaklik birakmiyor bilgisayara kicik oluyor kiziyor hic sevmiyor bizde idare ediyor insala cumaya guzel bir rakamla gelirim...

maleseff benim kocacık hala zayıff bende tosuncuk gibiyim ne yapacağımı bilemedim yaa 2 yıldır evliyimm geçen kaynanam takıldı bana oğlum zayıflamış diyee yoo dedim aynı ben aldığımdada 64 dü hala öle bi ra 67 oldu nasıl sevindim ama gene aynı kilosuna döndü midesi fazla asit salgılıyoo anacım yaa ne yapsam boşşş hatta öleki bekarken delinmiş midesi asitten galibaaa baktım onun şişmanlayacağı yok bari ben incelem dedim ne kadar incelirim bilemiyom ama ömür boyu dikkat etmem lazım kilo almaya meyilliyim

maleseff benim kocacık hala zayıff bende tosuncuk gibiyim ne yapacağımı bilemedim yaa 2 yıldır evliyimm geçen kaynanam takıldı bana oğlum zayıflamış diyee yoo dedim aynı ben aldığımdada 64 dü hala öle bi ra 67 oldu nasıl sevindim ama gene aynı kilosuna döndü midesi fazla asit salgılıyoo anacım yaa ne yapsam boşşş hatta öleki bekarken delinmiş midesi asitten galibaaa baktım onun şişmanlayacağı yok bari ben incelem dedim ne kadar incelirim bilemiyom ama ömür boyu dikkat etmem lazım kilo almaya meyilliyim

:125::125::125::125:

sabah:
2 dilim ekmek
peynir ,5adet zeytin
maydanoz,dereotu
bir ceviz
domates,salatalık

ara:
1 dilim etimek
az peynir

öğle:
balık
bol salata,yeşillik

ara:
2 adet incir

akşam:
domates
roka
maydanoz

kdr biliyom yine emrah modundasın diyeceksin ama valla öğlen okadar çok yemişimki değişik bir balıktı balığıda pek sevmem aslında ama çok lezzetli olmuş kendimden geçtim yerken ondan akşamı küçük emrah modunda geçirdim
yarın misafirim gelecek evimi topladım ama ikram hazırlamam lazım akşamdan yapmalıyımki yarın iş çıkışı gelecekler kızlar bu topikte biraz ayıp olcek ama:26oğaça,un kurabiyesi,açma,bisküvi tatlısı düşünüyorum bide havuç salatası nasıl mönü başka ne yapabilirim ben yemiyeceğim tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…