70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

amannn boşver kaynanaları onlara hep oğluları zayfılıyor..bzimki hergördüğünde zayıflamışın diyordu neyse bikez yine dedi .bende anne allahaşkına buadam hegörmene zayıflasa şimdi erimiş bitmişti dedim,alışkın değil ya benim konuşmama aha böle oldusende zayıflamışın dedioysa oğlum kiloalmıyo diye ağlıyanda oymuş eşim çok zayfıtı tanıştık ben 56 falan oda öyle nerdeyse nişanda teyzemelr kızdılar bune çelimsiz diye nasip olucka ya aslında bende sadece uzunboylu takıntııs vardı eşimde ortaboy ceket üstünden uçacak,neyse aşkım benim nişandan sonra rahata erdikçe aldı,sonna benim nefis yemeklerimi yiyincekçasenedirde 76da şuanda aynıyız herhalde yine 75o 75 olsunda ben ineyim 6lıra 5lere

yok ya buakşam bişe demiyom sanki ben uzmanmı oldum daha kendi listelerimi ayarlayamıyomafiyet bal olsun balık iyidir yağlı olmadıktan sonra ohhh bol salatayla bayılırımmmhımmmhem poğaça hem açma fazla olmamışmı:44:yeter ya çalışyon zaten kilo alırlar akşam akşamkahvemizi içtik eşimle şimdi maça gitti benide sinir etti ya 2gündür hastayım diyo naz yapıyo yerine adam bulamamışta bilmem ne ..neyse ter atıp geliyimde iyileşirim diyo inşaallah bakalımm

ya ütü yapsam ama kollarımda kalkmıyorki açılırmı acebahem dzizi izlesem biyandan hiç evişi yapasım yok ben ne pis oldum yavvv 4saatimi spora ayırıyom ama eve halimde kalmiiiyoo

ikizim napıyon kızzz?heyyy diğerleri çıkamadınız geçmişten..neys ebakında önemli mevzulara cevap verin..sizin cevaplarınız önemli

canım ara öqün yok demiyelim..ara öqün zorunluluqu yok diyelim..isteyen yapar..ben mutlaka ara öqün yapıyorum sende istiyorsan yapabilirsin..

yaa onlara nee sallayın yaa eşinin ve senin ayrı bir yuvanız var..onlar karışamazlar..ben ne kendi ailemi nede eşimin ailesini karıştırtmam işlerimize..eşimede her zaman söylerim kapının dışındakilerin yeri kapının dışıdır..ben evimin içindekilere bakarım..hatta sadece benim dediqim olur

pardonn!!!

annene lütfen geçmiş olsun dileklerimi ve selamım iletirmisin ve bnm için annenin gül yanaklarından öpermisin canım..
ay benım bagırsaklara hıcbısye oyle mucızevi etki yapmıyo yaa ne dirençli bagırsagım varmıs sanada gecmıs olsun kocişin gitti demi allah kavustursun canım

yani senin gecelerin renkli geçiyoo

doğru söylüyosun canım.ama mecbur alet taktırmak istemiyorum oda yara yapıyor

bende rıa var ama hiç bu tarz sorunlarım olmadı..

yeşilçay deqil form çayı canım

Iyi günler arkadaslar, bende araniza katilmak istiyorum.Uzun zamandir sizleri takip ediyordum ama üye olmaya cesaret edememistim.Bugüne nasipmis.Insallah bende kilocuklarima veda edececegim, ayrilirkende gözyasi dökmeyecegim.

hoşgeldin cnm

biz ayarlarız cnm senin şekker krizlerini yeterki istikrarlı ol..

la havle vela kuvvetee cuma günü neden sorun ediyorsun bunları..zaten kaçamak günümüz git yee alalalala

bi düşüneyim bakayım alırmıyız aramıza senide:44: alırız alırız gel bakalım hoşgeldin

yawww şeker yasak dedik elli kere..hala azaltıyım diyosun..ekmeqi kesmek sana bişey kazandırmaz..her sbaah 2 dilim buqday ekmeqini ye..1 kesme şeker 1 dilim ekmeqe denk..şimdi tercih yap 1 küp şekrmi 1 dilim ekmekmi..

çıldırıyorum böyle hikayeleri okudukça..neden verdinki bilezikleri..onlar senin..başka kimsenin hakkı yok..eşinin bile..altın kadına helaldir...git al çocuqa bebek odası..onlara neden söylüyorsun..eve geldiklerinde görürler..bu sizin hayatınız..istediqin gibi düzersin evini..onlar ancak kendi evlerinin düzenine karışabilirler..asla taviz verme..altınlarınıda iste..vermezlerse helal etmiyorum de..

Arkadaslar , hatta kardeslerim diyeyim, sizlerden oldukca büyügüm.Evde kondisyon bisikletim var , tam 55 dak.kullandim.Ama sekerimi düsürdü üzerine 1 tatli kasigi nutella yemek zorunda kaldim.Ben ne anladim simdi bu spordan.

olmazzz tatlı krizilerin için mutlaka hergün ara öqünün birinde 1 bardak sütün içine 1 çubuk tarçın katıp iç diqer ara öqündede tarçınlı karanfil çayı satılıyor dışarda sallama çay..ondan al ve onu iç..birdaha şeker sorunu yaşamazsın..

hoşgeldinn..

evet hala dahada deqil..baksana akşama..tutup bulgur pilavı yemişsin..yememen gerektiqini bile bile yiyosun..arkadaşlarımıza bak bakalım varmı akşam pilav yiyen..haftada 1 oda öqlen olmak kaydıyla sadece 2 kaşık yiyebilirsin..cumaya bukadar yakınken kesinlikle yememelisin

hoşbulduk canım benimde zor kilo vermem kendimi bildim bileli kiloluyum balık eti tabi iki çocuk doğurup biraz kilo alınca kantarın ucu iyice kaçtı bu sefer kararlıyım hadi inşallah

hoş geldin .emziriyormusun bilmiyorum ama benimde 7 aylık bir oğlum var emzirdiğim için katı bir diyet uygulayamıyorum.1 aydır bu topikteyim sağolsun burdaki kızların motivasyonuyla 3 kiloverdim. bu bile iyi benim için .inşallah böyle böyle istediğim kiloya düşecem. bende unlu,yağlı gıdaları çok tüketirdim.onları asgariye indirdim.akşamları ekmeği kestim. çayı çok içmem ama şekersiz içemezdim.önce balla ttlandırdım.şimdyse tamamen kestim. sen deyapabilirsin merak etme. zamanla oluyor.[/QUOTE]
hoşbulduk emzirmeyi bıraktık 3 aydır zaten süt olsun diye onu ye bunu ye şimdi acısı çıkıyo
aldık canım gönlümüz geniş zatenbak çayı tek içemiyosan ozamannn içmeeeeçok tiryakiysen ozamn bitan eincir ye kayısı ye faydalı ye yaniii

evet canım çay eskisi gibi içmiyorum zaten genelde bitki çaylarına başladım

kızlar bu bahar alerjisi beni çok fena yapıyo hapşurmkatan güçsüz kalıyorummmmmm anam saçımı kızıl yaptım bu neya küvet adam kesmiş gibi kırmızı oluyooo

rabbim isteyen dileyen herkese versin ama bize daha erken teyzesi kızım 10 aylık çokda yaramaz huysuz azıcıkta:)tek korkum zaten buuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
ne erkeni bak benim oğluş 3 aylıkken 2.ciye gebe kaldımşimdi arkadaş gibi büyüyolar çih çih
valla ben sena abladan cesaret alarak spiral taktırdım ve çokta memnunum çok düzenli oluyo maşalah 3.5 ay oldu tam gününde gelir heray 3 gün sürer ve biter 10 yıllık benimki tabi her bünyede aynı olmuyo,ama bana memnun kalmazsan 3-5 ay sonra çıkarttırırsın deyince denemekte fayda var dedim çokta rahatım yani
hoşgeldiiinnnnnnn

kızalr ben çıkıyorum iyiakşamalr sizeee..kaptanımda uyarımıda aldım çoook haklısınnnnnn aban nedersen de haklısın hakettim benuzancam belkdie elişi yaaprım azııck tv izlerken bakalım eşim gelene kadar kumande benim.bu meretde akşmları pek kıymetli oluyor..her ulaşılamayan şey gibi

selam kızlarr bugün kursa gitmedim sabahtan başka işlerim vardı sonrada misafirim geldi..siteyede giremedim..ve geçmişi okudum..söylemek istediqim şeyler var..

DİKKAT!!

Bakıyorumda bilen bilmeyen herkes menülere olur olmadık her türlü yorumu yapıp duruyor..

ARKADAŞLAR!!
Biz burda ciddi bişey yapıyoruz..yaptıqımız şey son derece ince çizgileri gerektiren şeyler..her önüne gelen şunu ye bunu yeme diyemez..bunların hepsinin bir hesabı kitabı vardır..yazdıklarınızla karşınızdaki kişileri yönlendirmiş oluyorsunuz..peki bu kadar tecrübelimisiniz..3 beyazdan uzak dur demekle bitmiyor hiçbişey..bin tane ayrıntısı incelikleri var..yardımcı olalım derken yanlış yönlendiriyorsunuz..sert olucam biraz ama saqlıqımız için..
LÜTFEN YETERİNCE BİLGİYE VE TECRÜBEYE SAHİP OLMAYANLAR BU KONULARA YORUM YAPMASINLAR..
şu şu kişiler demiyorum rencide olmasınlar diye herkes yazdılarından mesul ve herkes kendine münhasır..daha yeni başlamış biakç kilo vermiş yada vermemiş tutmuş burda ahkam kesiyor..laf nereye gidiyor bilmeden..ben 30 kilo verdim onlar kadar net yine konuşamıyorum..ne çok biliyolarr bukadarr...madem bu kadar çok biliyosunuz ne işiniz var burda..gidin dışarda kendi bildiklerinizle kilo verin...

Son düzenleme:
kızlarr bugün yolda ayağımı burktum da daha doğrusu düştümmm:84::84::84::84::84: sıcağıyla ağrı sızı yoktu üstünede bastım ama şimdi ağrıyo basamıyorum varmı tavsiyeniz alternatif tıb cinsindennn:26::26::26::26:

benim burcumda yengeç

neee...yengeçlerle anlaşamazmış ben..bikaç kişiylede öyle oldu...acaba netde farketmiyomu
senacım çok kızdırmışız seni bende varsam çok özür diliyorum senden ve herkesdenyarına bana bi örnek menü yazabilirmisn dieycektim ama baya kızmışsınhaklısında disiplin şart...

canım tühh yaa...kılavuzcum hemşiremiz girdi biara ama bidaha gelrise cevaplar mutlaka..sen yinede zorlama fazla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…