maleseff benim kocacık hala zayıff bende tosuncuk gibiyim ne yapacağımı bilemedim yaa 2 yıldır evliyimm geçen kaynanam takıldı bana oğlum zayıflamış diyee yoo dedim aynı ben aldığımdada 64 dü hala öle bi ra 67 oldu nasıl sevindim ama gene aynı kilosuna döndü midesi fazla asit salgılıyoo anacım yaa ne yapsam boşşş hatta öleki bekarken delinmiş midesi asitten galibaaa baktım onun şişmanlayacağı yok bari ben incelem dedim ne kadar incelirim bilemiyom ama ömür boyu dikkat etmemlazım kilo almaya meyilliyim
:125::125::125::125:
sabah:
2 dilim ekmek
peynir ,5adet zeytin
maydanoz,dereotu
bir ceviz
domates,salatalık
ara:
1 dilim etimek
az peynir
öğle:
balık
bol salata,yeşillik
ara:
2 adet incir
akşam:
domates
roka
maydanoz
kdr biliyom yine emrah modundasın diyeceksin ama valla öğlen okadar çok yemişimki değişik bir balıktı balığıda pek sevmem aslında ama çok lezzetli olmuş kendimden geçtim yerkenondan akşamı küçük emrah modunda geçirdim
yarın misafirim gelecek evimi topladım ama ikram hazırlamam lazım akşamdan yapmalıyımki yarın iş çıkışı gelecekler kızlar bu topikte biraz ayıp olcek ama:26oğaça,un kurabiyesi,açma,bisküvi tatlısı düşünüyorum bide havuç salatası nasıl mönü başka ne yapabilirim ben yemiyeceğim tabi
ikizim napıyon kızzz?heyyy diğerleri çıkamadınız geçmişten..neys ebakında önemli mevzulara cevap verin..sizin cevaplarınız önemli
ikizim.....Astroloji | Türkiye
buradan benim burca baksana koç hemen başta..korktum kendimden be yaaa..bazıalrıda tutmuyo değilde
senacımmmm bu karbon diyetinde ara öğün yokmuuu tam bilmiyorum gerçi kuru kayısıyı bağırsakları çalıştırsın diye yiyorum biraz sıkıntılıyım o konuda cevizide bu gün ara olsun diye yedim ama yenmezse yemiyim bi dahaaa
dün pek giremedim . sabah erkenden anneme gittim. bugünde canım çok sıkkın .sıkıntıdan başım o kadar çok ağrıyorki kalkıp buraya bi bakayım dedim sonra ilaç içip yatacağım. şöyleki;
biz evleneli 2 ay oldu biraz borçlarımızda var ve bende çalışmıyorum 2 aydır. biz düğünden sonra bir müddet eşimin babasının arabasıyla idare ederiz diyorduk.ama sağolsun bu konuda hiç yardımcı olmadılar. eşimde arabasız kalmaya dayanamadı. çok alışmış arabaya. e bende istiyordum yazda geldi neysee işte dün eşim araba aldı . akşam önce kızkardeşine söyledi. nasıl aldın neden aldın nihal işe girdimi. nasıl ödeyeceksiniz. sonra annesini aradı annesi aynı soruları sordu. sonra beni aradı neden izin verdin falan fıstık . biraz zaman geçti babası aradı bayağı bir kızdı eşimde ona kızdı . ama sonrasında eşimin inanılmaz siniri bozuldu. bu ne ya dedi biz yalnışmı yaptık acaba falan diye sıkıntılara girdi. bugün imzaları atacaktı. acaba almasak mı daga ucuz idareten bi araba mı alsak diyor. babası diyoki idareten 5 6 binliralık bi araba alın . acaba 5-6 bin liraya hangi arabayı alıcaz.kızları evlendikten sonra araba alırken krediyi kendileri çekti. onların aldığı arabaya bişi demediler . kızları nında borcu falan vardı belki bizim kadar değil ama vardı . ne yapmalıyız ya valla başım inanılmaz ağrıyo ve tepkilerinden dolayı çok kızgınım onlara hemde çookkk. dün araba aldık ama sevincini yaşayamadık eşimde bende ... ne zamandır bakıyoruz . birde diyoki babası bana söylemediniz . sanki taksitleri o ödeyecek. neyse yaa öyle işte bugün çok mutsuzum...:85::85:
ayrıcada 2 günde sadecec 200 gr verebildim. 74.8 kg oldum
kızlar pazardan beri sürekli kaçamak yapıyorum +lardayım ya tartılmaya korkuyorum ama göbişim çıktı birazcıkvurun hakkettim çünkü sanırım 1000 gr almışımdır yada 1500 gr offffffffffffffffff ya cumaya kadar dikkatli olmam lazımya ve hafta sonu hiç kaçamak yapmıcam dengelemek için dünden beri sürekli cnm bişiler yemek istiyor neden böyle oldum anlamadım sanki tonlarca yük varmış midemde gibi geliyor napsamda rahatlasam ya dün yediklerimi yazayımdabugünden itibaren dengelemem için neyden ne kadar yemek gerektiğini siz söyleyin olur mu
uyanır uyanmaz ılık limonlu su ve iki adet kayısı
kahvaltı 4 adet cherry domates,1 salatalık ,2 dilm light ekmek,1tane kesme şekerli çay,kibrit kutusndan az peynir
ara 10 adet kan üzümü
öğlen 3 kaşık kadar mantarlı tavuk sote susuz,3 kaşık yoğurt salata küçücük bir kasede,1 kase ezogelin çorbası
ara 1 dilim ince mince değildi böğürtlenli pasta:83::83::83:
akşam 2 adet poğaca ev yapımı ,10tane patates kızartması iki dilim kadar beyaz ekmek 1 dilim kepek ekmeği 4 adet cherry domates bunlara saldırdım resmen:83::83::83:
3 litre su biliyorum çok kötü bir menü sadece bir bardak form çay içtim 4 bardak normal çay şekersiz ama sadce sabahları bir tane kesme şeker atıyorum ama artık onuda atmicam
:92: günaydın kızlar :92:
ya kac gundur benım bagırsaklar faal değildi, dün ofisteyken bı form cay içeyim dedimçayı akşam uzeri 4-5 gibi içtim, ilk başta hersey yolundaydıı:26:
sonra kocişim de gitcek, kac gun yanımda olmayacak dıye geceyle ılgılı planlar kurdukancak bıraz sonra benım bagırsaklarda bı senfoni orkestrasını çalışmaya başladı, bi hareketlenmeler filan, sornasında tuvalete zor attım kendimi, çıkıp çıkıp tekrar koştumm bitkin düştüm valla, sonra sancım gecsın dıye karnımın uzerıne uzanmıstım,uyuyakalmısım:26: o halimi görünce uyandıramamışta beni tekrar, böyle geçti işte bi akşamda anlıyacagınız form cay cınsellıgı öldürüyoooo
annene lütfen geçmiş olsun dileklerimi ve selamım iletirmisin ve bnm için annenin gül yanaklarından öpermisin canım..zor zamanda yardım etmezler hem de her işe karışırlar. benim annem ilk günden beri hala babannemle oturuyor. inanın babannm hiç de öyle tonton köşesinde değil. annem kendi evine babannem karışmadan bir şey alamaz. benim saçlarımı hiç kestirmedi ortaokula kadar sinüzit oldum her kış hastanede mutlaka yattım hala çekiyorum. anlatsam roman olur. annem içine atıp konuşmamaktan hastalandı işte Allah'tan atlattı. 3 defa büyük operayon geçirdi kanseri atlattı. şimdi Allah' aşükür iyi içine atma boşver diye ondan söylüyorum.
bence eşinle oturup konuşun ödeyip ödeyemeyeceğinize siz karar verin duruma göre bunun sizin kararınız olduğunu hissettirin. bence herkes her şeye karışmasın öyle.
tabi bu benim düşüncem 21 yaşıma kadar her şeyime karışan bir babanne ile yaşadım çok severim onu başımın üstünde taşırım o ayrı ama ben diğer arkadaşlarım gibi öyle er yere gidemedim kız çocuğu sokakta oynamazmış falan filan...
o yüzden işime karışılmasını hiç sevmem. Herkesin kapısı ayrı çanağı tabağı ayrı öyle iki çanak bir tepside tıkırdar.
ay benım bagırsaklara hıcbısye oyle mucızevi etki yapmıyo yaa ne dirençli bagırsagım varmıssanada gecmıs olsun kocişin gitti demi allah kavustursun canım
doğru söylüyosun canım.ama mecbur alet taktırmak istemiyorum oda yara yapıyor
anacım günaydın yazmaya vakit kalmadı geçmişi okuyayım derken tünaydın olmuş bilenasılsınız çubuk krakerler güzel bir gün olması dileğiyle sabah 5 te kalktım evin bütün camlarını sildim sağı solu toparladım tuvaleti banyoyu ovdum çamaşırım vardı onları toplayıp dürdüm evimi mis gibi yaptım he bu arada sporumuda yaptım bir ösaat akşam kocacığımın yemeğinide yaptım duşumu aldım kahvaltımı yaptım giyinip işe geldim ne kadar pasaklı bir karıyım ben ya yapa yapa bu kadarcık iş yapmışım bide gelip burda çene yapıyorum cık cık cık temiz arkadaşlara duyrulur
azcık acıtasyonla başlıyayım emrah modunda akşam yemek istemiyorki canım napim öğle geç yeniyor burda akşama bişey kalmıyor
yaaa yapma böle ama benide ağlatıyorsun napalım bizimde olur bebeğimiz kısmet sabırlı olmak lazım bekleyen derviş misali demi benim kuzum inan senin içinde dua ediyorum herkes içinde rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın evlat hasreti yaşatmasın hayırlı vesağlıklı evlarlar nasip etsin
emir_bebek:
KDR DUYDFUNMU KIZ YEŞİL ÇAY İÇMİCEZ AMAN CİNSELLİĞİ ÖLDÜRÜYORMUŞŞUAN BİZİM BUNA İHTİYACIMIZ VAR DİMİ AMA DEMEKKİ NEYMİŞ BEBİŞ YAPIYORUZ ONDAN SONRA YEŞİL ÇAYA BAŞLIYORUZ
Iyi günler arkadaslar, bende araniza katilmak istiyorum.Uzun zamandir sizleri takip ediyordum ama üye olmaya cesaret edememistim.Bugüne nasipmis.Insallah bende kilocuklarima veda edececegim, ayrilirkende gözyasi dökmeyecegim.
Hosbulduk , ben kilo kilo degilde gram gram vermeyi hedefledim.Malum , belirli biryastan sonra kilo verme hizi yavasliyor.Ben seker hastasiyim , ani seker düsüsleri yasadigim icin sürekli tatli ve cukulata yiyorum.Böyle oluncada kilo verilmiyor.
yaaaa cuma günü bizim kurs yemeğimiz var türkiye iş bankasının çamlıcadaki tesislerinde ve 8 gidicez oraya gidip yemek yiyene kadar 9 olucak ya ben bu hafta kontrol edemicem kilolarımı sanırımo saatten sonra yediğimide eritemicem gitmesemde olmaz ya
selam hanımlar benide aranıza alın benimde kilo vermem lazım.doğum yapalı 8 ay oldu kilo veremedim bir türlü bende 77 kiloyum bir haftadır yediklerime dikkat ediyorum .ekmek ,şeker,pilav ,makarna türlerini kestim ama bir türlü şu akşam çay faslını kesemiyorum çayıda boş içemiyorum .evde tek rejim yapmakta olmuyor bende size katılayımda birlikten kuvvet doğar demişler hepimize Allah kolaylıklar versin istediğimiz kilolara kavuşuruz inşallah
ayyyy allah seni ağlatmasın emi güldürdün beni valla ben hala ölçülerimi ilmiyorum ama bir ölçmem lazım bugün söz ölçücem yarın da yazıcam valla benmde 90 60 90 değildir 100 75 100 dür yada daha fazla malum mankenler çok aşırı zayıflar benm boyumdalar 52 kilo falanlar 52 olsam benden geride bişi kalmazki
yani aslında mantıklı pilatese başlıyodum geçen perşembe ama eşim burda diye erteledim o ben varken pilatese ne gerek var dediben gidince gidersin pilates zaten sıkılaştıryor ve toparlıyor birazda yürüyüş oldu bitti
kızlar bişi sorucam ben şimdi sadece ekmeği kessem şekeri azaltsam akşam 7 den sonra yemek yemesem iki haftada birde hamurişimi yesem normal porsiyon da yemeğe devam etsem kilo veremezmiyim yinede tabi spor bol su ve yeşilçayada devam
çıldırıyorum böyle hikayeleri okudukça..neden verdinki bilezikleri..onlar senin..başka kimsenin hakkı yok..eşinin bile..altın kadına helaldir...git al çocuqa bebek odası..onlara neden söylüyorsun..eve geldiklerinde görürler..bu sizin hayatınız..istediqin gibi düzersin evini..onlar ancak kendi evlerinin düzenine karışabilirler..asla taviz verme..altınlarınıda iste..vermezlerse helal etmiyorum de..ayyy aynı benim hayatım.valla okurken Allah Allah aynı ben demekten kendimi alamadım.bende 2 yıllık evliyim.evlenirken aman kiracısınız diye bi oturma grubu bide yatak odası alındı bende beyaz eşyaya falan yardım ettim.aniden nişanlandık hemen evlendik 1 sene bekleyelim eşyamızı tamamlayalım dedim yok dediler.nişanlıyken kayınbabam bi araba almış eski ama bize yeter dediki gelinimle oğluma aldım dedi evlendik 2 ay sonra geldi bileziklerini ver arabanın borcunu ödeyecem dedi..verdim tabi şimdide kaynanam (aynı apartmanda oturuyoruz) evden taşınalım diye konuşunca araba bizim siz naparsanız yapın diyoo...off offf daha bunlar ucundan kıyısından anlattıklarım..doğum yaptım bana yapılanları düşüne düşüne loğusayken ülser oldum
herşeyimize karışırlar bazen eşya almak lafı ortaya gelince eşya almayın ev alın diye başımızın etini yerler.neyle alacaksak??düğünde takılan altınları bile vermediler yediler....
evlendik hemen çocuk oldu.bi sürü bize yıkılan borç var.çocuğuma bebek odası takımı almak istiyorum yok ahşap almayın yok oyun parkı alın yok öle yapmayın yok böle yapmayın vs vs
arkadaşım adınıda bilmiyorum sen kaç yıllık evlisin
Arkadaslar , hatta kardeslerim diyeyim, sizlerden oldukca büyügüm.Evde kondisyon bisikletim var , tam 55 dak.kullandim.Ama sekerimi düsürdü üzerine 1 tatli kasigi nutella yemek zorunda kaldim.Ben ne anladim simdi bu spordan.
merhaba kızlar benıde aranıza alırmısınız burda motive olup kilo vermek istiyorum suan tartım bozuldugu için tam olarak kilomu bilmiyorum ama en 79 idim tartı alana kadar tartılamayacagım fakat menulerimi ve sporumu yazarak hem kendimi kontrol altında tutmak istiyorum hemde girdikce 2 muhabbet ederim diyorum
mneümüde yazayım bari..karbon değerlerini pek bilmiyom ama...zaten kaptanda BENİM İSTEDİĞİM GİBİ DEĞİL MENÜLERİN DEDİİİİ..
kahvaltı
2dilim ortaboy(yani rulo şeklinde) tambuğday
1yumurta,1domat,1salatalık,1biber,4zeytin
4ü biryerde çay
ara
1ceviz,su
öğle:
tavada yanmak üzere çıtır tavuk kekikli,az tuzlu
1kase yogurt
ara
sporda 1.5 litre su
akşam
yeşil fasulye 5kaşık kıymalı
4 kaşık bulgur pilavı
1salatalık turşusu(kıştan kaldı canım istedi ya küçük kavonoz açtım)
4kaşık falan yoğurt
spor:45 dak.bantta yürüyüş,25 ve 15 dk pisikletler,bacak aletleri,kol aletleri 25e çıkarım 2setden 300 olmuştur,60 mekik...hocayla minder hareketleri
sizde bukadar tepinseniz yerdiniz değilmi benim gibihararetim başladı çaymı yapsam bakalım:44:
yok ya busayfa çıktı durd oğrusunu bulayımsana
canım ara öqün yok demiyelim..ara öqün zorunluluqu yok diyelim..isteyen yapar..ben mutlaka ara öqün yapıyorum sende istiyorsan yapabilirsin..
yaa onlara neesallayın yaa eşinin ve senin ayrı bir yuvanız var..onlar karışamazlar..ben ne kendi ailemi nede eşimin ailesini karıştırtmam işlerimize..eşimede her zaman söylerim kapının dışındakilerin yeri kapının dışıdır..ben evimin içindekilere bakarım..hatta sadece benim dediqim olur
pardonn!!!
annene lütfen geçmiş olsun dileklerimi ve selamım iletirmisin ve bnm için annenin gül yanaklarından öpermisin canım..
yani senin gecelerin renkli geçiyoo
bende rıa var ama hiç bu tarz sorunlarım olmadı..
yeşilçay deqil form çayı canım
hoşgeldin cnm
biz ayarlarız cnm senin şekker krizlerini yeterki istikrarlı ol..
la havle vela kuvveteecuma günü neden sorun ediyorsun bunları..zaten kaçamak günümüz git yee alalalala
bi düşüneyim bakayım alırmıyız aramıza senide:44: alırız alırız gel bakalım hoşgeldin
yawww şeker yasak dedik elli kere..hala azaltıyım diyosun..ekmeqi kesmek sana bişey kazandırmaz..her sbaah 2 dilim buqday ekmeqini ye..1 kesme şeker 1 dilim ekmeqe denk..şimdi tercih yap 1 küp şekrmi 1 dilim ekmekmi..
çıldırıyorum böyle hikayeleri okudukça..neden verdinki bilezikleri..onlar senin..başka kimsenin hakkı yok..eşinin bile..altın kadına helaldir...git al çocuqa bebek odası..onlara neden söylüyorsun..eve geldiklerinde görürler..bu sizin hayatınız..istediqin gibi düzersin evini..onlar ancak kendi evlerinin düzenine karışabilirler..asla taviz verme..altınlarınıda iste..vermezlerse helal etmiyorum de..
olmazzztatlı krizilerin için mutlaka hergün ara öqünün birinde 1 bardak sütün içine 1 çubuk tarçın katıp iç diqer ara öqündede tarçınlı karanfil çayı satılıyor dışarda sallama çay..ondan al ve onu iç..birdaha şeker sorunu yaşamazsın..
hoşgeldinn..
evet hala dahada deqil..baksana akşama..tutup bulgur pilavı yemişsin..yememen gerektiqini bile bile yiyosun..arkadaşlarımıza bak bakalım varmı akşam pilav yiyen..haftada 1 oda öqlen olmak kaydıyla sadece 2 kaşık yiyebilirsin..cumaya bukadar yakınken kesinlikle yememelisin
hosgeldın ıns kavusuruz ıstedıgımız kılolara benım zor dasen kolay verırısn ınsallah.kdr nın dedıgı gıbı yanında bısye yıyemeden ıcemıyosan azalt cayı ben oyl eyaptım yoks amıdem bulanıyo ıcerken sadece sabah kahlavtıdan sonra yanı ıse gelınce ıcıyorumo kadar öğle yemegınden sonrada yeşil cay ıcıyorum onun harıcınde ıcmıyorum yoksa bende yerım yanında bısey tok karnına sade severımde dıyette ara ogunlerde aclık hıssedıyom o yuzdne ıcmıyorum bende
aldık canım gönlümüz geniş zatenbak çayı tek içemiyosan ozamannn içmeeee çok tiryakiysen ozamn bitan eincir ye kayısı ye faydalı ye yaniii
ne erkeni bak benim oğluş 3 aylıkken 2.ciye gebe kaldımrabbim isteyen dileyen herkese versin ama bize daha erken teyzesi kızım 10 aylık çokda yaramaz huysuz azıcıkta:)tek korkum zaten buuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
valla ben sena abladan cesaret alarak spiral taktırdım ve çokta memnunum çok düzenli oluyo maşalah 3.5 ay oldu tam gününde gelir heray 3 gün sürer ve biter 10 yıllık benimki tabi her bünyede aynı olmuyo,ama bana memnun kalmazsan 3-5 ay sonra çıkarttırırsın deyince denemekte fayda var dedim çokta rahatım yanislmm kızlar geçmiş okudum.bi slm verip çıkıcam yemek yapayım kocişime.görüşürüz akşam.canım çok sıkkın dyet falan kalmadı bu haftaokulda da bazı sorunlar var canım hiç bişey yapmak istemiyoo.yerimden kımaldamak bile gelmiyooooo ufff çalışsan bi dert çalışmasan bi dert.
bu arada korunma yöntemi konuşulmuş.ben de çok kararsızım yaaa bu ay spiral düşünüorum.zaten adetim az oluyoiğne hepten keser ve bunu istemiyorum ben.aylık iğneler bi sorun yaratıyo mu adet düzeninde.her ay düzenli olabiliyomusunuz????
hoşgeldiiinnnnnnnmerhaba kızlar benıde aranıza alırmısınız burda motive olup kilo vermek istiyorum suan tartım bozuldugu için tam olarak kilomu bilmiyorum ama en 79 idim tartı alana kadar tartılamayacagım fakat menulerimi ve sporumu yazarak hem kendimi kontrol altında tutmak istiyorum hemde girdikce 2 muhabbet ederim diyorum
hanımlar keyifler nasıl kimseler yok gibi bende spordaydım yeni geldim gerçi giderken yolda ayağımı burktuğum için pek spor yapamadım milleti izledimbir kadın vardı her seansta dikkati mi çekiyodu aylardır bu sefer spor pek yapamayınca takibe aldım hatunu 40 yaş civarı ama zayıf gerçekten bir gr fazla yağ yokk büyük ihtimal çalışan bir bayann öğretmen olduğunu düşünüyorumm neyse işten geldigi belli yani yorgun argın oluyo hep bugünde öyleydi ama bir spor yapışı var anlatamam sanırsınız 100 kğ biran önce vermek için çırpınıyoo paralıyor resmen kendini yaaa hocayla çalışma bitti bizimki aletlere geçti istisnasız tüm aletleri kullandı can havliyle ben yoruldum onu izlerken işkence altında sanırısın öle yüz ifadesi var neyse seans bitti çıkıyorum hatun bir güzel giyinmiş soyunma kabininde kısa elbise siyah çorap falan benden önce çıktı kapıdan bi baktım spor merkezinin önünde 20 lik yakışıklı bir genç bekliyo onu tokalaştılar yanaktan falan filan sonra elele tutuştularrr meğer sevğilisiymiş kadının abovvvvvvvvv oldum sonra siyah bi son model arabaya binip uzaklaştılar kadının neden o kadar çok spor yaptığına anlam verdim ne yapsın garibim genç sevgiliyle genç kalmak zorundaaa
ikizim.....Astroloji | Türkiye
buradan benim burca baksana koç hemen başta..korktum kendimden be yaaa..bazıalrıda tutmuyo değilde
yok ya busayfa çıktı durd oğrusunu bulayımsana
benim burcumda yengeç
kızlarr bugün yolda ayağımı burktum da daha doğrusu düştümmm:84::84::84::84::84:sıcağıyla ağrı sızı yoktu üstünede bastım ama şimdi ağrıyo basamıyorum varmı tavsiyeniz alternatif tıb cinsindennn:26::26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?