70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar bu bahar alerjisi beni çok fena yapıyo hapşurmkatan güçsüz kalıyorummmmmm anam saçımı kızıl yaptım bu neya küvet adam kesmiş gibi kırmızı oluyooo

bende haftaya yaptırıcam kızıl olacak yine..küver kıpkırmızı oluyor evet..ama çok seviyorum kızılı katlanıcaz artık

sanada iyiakşamlar cnm

ekolayın bütün tahminleri çıkıyo kızlar....hemde en küçük detaylara kadar...benim , annemin ablamın burçlarını hergün tektek okuyorum bu kadar bariz çıkan günlük yorum görmedim

aslında benim link atığım günlü
k değildi,burçalrın şeytani taraflarıydı da olmadı

ay canım benim geçmiş olsun öncelikle... soğuk sabunlu suyla ovar gibi böle biraz suda tut... sora çiğ et sar üstüne...buzluktakini koyabilirsin mesela varsa... ben ayağımı burkmuştum we ayağımın üstünde bir patates kadar şişmişti.... ah neler çektim ben..o şekilde ders verdim..öğretmenim de neyse işte doktora da gidemedim... 1 sene geçti üstünden hala acır yani ayağım... eğer ağrın geçmiosa bence doktor git bi röntgen çektir için rahatlasın...alternatif felan yaramaz şekerim ...tekrar geçmiş olsun

geçmiş olsun cnm..burdan kimse sana şunu yap diyemez..lütfen doktora gidermisin cnm..

kdr
öenek menü evde olan şeylerdir..sebze pişir et pişir salat yap ne varsa..

bende haftaya yaptırıcam kızıl olacak yine..küver kıpkırmızı oluyor evet..ama çok seviyorum kızılı katlanıcaz artık

sanada iyiakşamlar cnm

evet çok sevdim bu rengi böğürtlen kızılı diye herkes beğeniyo ama anam bune böle ak ak bitmiyo ayrı havlu kullanıyorum oda kırmızı oldu evet bu güzel renk için katlancam mecbur

kızlar belki acele ediyorum ama gördüm ki haftada 2-3 kilo verenler olmuş.ben haftanın en az 4 günü 1 saatlik spor yapıyorum. hiçte kaçamagım olmuyo ama hafta 1 kilo gidiyo.2 kilo verebilmem için ne yapmam lazımmm:84:

slm hanımlar geçmişi okumaya çalışıyorum demin beri bitiremedim
benim diyetim düşe kalka gidiyo bu günlerde ist. gitmeye 10 gün kaldı vermem gereken 3 kilo ve aynı yerde sayıyorumm
perşembe sırf protein yapıcam belki tartıya yansır

cnm haftada bi kilo vermen çok güzel kimimiz de ödem fazla oluyor o tartıya yansıyo yada regli döneminde metabolizma hızlanır o zmana biraz fazla veririz ama zaten sen normal veriyosunn

sena dan fırça yicen bak akşam akşam

yok canım yaaa malum matematikçi olunca kantin bana kalmıştı.hesalarda sorun var.canım sıkkın.

canım ben de bu ay taktırıcam sen doktoramı gittin yoksa sağlık ocağında mı taktırdın.bi de kontrolde ultrasonda mı bakıyolar.???

geçmiş olsun ama bence doktora görün

biz de gezdik geldikk kocişe cicişler aldıkkkk

sağol tatlımm bende öğretmenim yarın fuull dersim var ve yarın okulun kermesi varrr okulda olmam lazım bi ağrı kesici spreyy sıktım ağrısı azaldı gibi birazdan da bitkisel bi jell krem var onu sürerim artık et malesef yok ama sabunla yıkayayım alternatif dediğimde bu işte et sarma yada sabunla yıkama falan yarına düzelmessem dr gideyim artıkk

en temizi doktora git walla... kermes zımbırtılarına da fıtık oluyorum sorma... ama napalım iş işte o da Allah yardımcın olsun :82:

sena abla çok haklısın bu kızgınlığını üstüme almıyorum çünkü yeni gelen 1kaç kilo verenler dediğine göre temize çıktım zaten ozamandan beri senden korktum ben yorum yapmıyom menülere
ya bide ben kepek ekmeği yemicemde ne yicem sena abla burda dediğin ekmeklerden hiçbiri satılmıyor sadece beyaz ekmek köy ekmeği ve kepek ekmeği var offf napcam bi aklı verrr

ben sağlık ocağında taktırdım kadın doğum doktorumun tavsiyesiyle, sonra yine kontrole 1 ay sonra gittim elle baktı 3 ay sonra gittim yine ii çıktı ve yine ordan baktıdene bence korkucak hiç bişey yokmuş

tamam ben sustum o zaman
bende 1 kilo vererek yavaş yavaş vereyim diye düşünürken görünce fazla kilo verenleri üzüldüm biraz.
dedim 2 gitse ne güzel olur
açıklama için teşekkürler..

iste geldimmm bende araniza kizlar ben 10 ayda 8 kilo aldim 77 kiloya geldim cattimm resmen iki bucuk ay sonra yani tami tamina 75 gün sonra nisanim var hedefim 63-65 kilo bir el atin bana fistiklar bende zayiflimmm

merhaba gerçekten hayran kaldım 30 kilo nasıl verdiniz :44ayyy keşke bende böyle azimli olabilsem. iyiki bulmuşum bu topiği banada bi cesaret geldi inşallah başarıcam.

menunu çok begendım dıyetısyen lıstesı gıbı çok guzel çok doyurucu .

sadece akşam yemegıne 1 kase yogurt ve 3 kaşık yemek gıbı bışı eklesen harıka olcakmış.

ya ütü yapsam ama kollarımda kalkmıyorki açılırmı acebahem dzizi izlesem biyandan hiç evişi yapasım yok ben ne pis oldum yavvv 4saatimi spora ayırıyom ama eve halimde kalmiiiyoo
ben yaptım ütümü ohhhh

ya kaptan hariç kimse bana bişey yazmıyoya neden ben size naptım

ben giriyorum kimse olmuyo onlar giriyo ben yok oluyorum off bu durumdan çok sıkıldım ben girdiğimde yazdığım şeylere veya menülerime bari cvb yazsalar gam yemicem neyse

ooo bebekimm sitem etme girdiğimiz zamanlar farklı oluyo herkesin malum topğimizin çenesi düşük geçmişi okumak zaman alıyo gözümüzden kaçıyooo kocaman yaz sen renkli filan olsun cnmmm

sabah:2 dilim tam tahıllı ekmek,beyaz peynir,domates,dere otu,salatalık ve yeşil çay
ara: bi kase erik
ögle: tavuş şiş ve 3-4 kaşık bulgur pilavı
ara:4-5 kayısı
akşam: az çorba ve biraz makarna(4-5 yk)

2 fincan kahve,2 fincan yeşil çay

1 saat spor,işe giderken yürümelerim hariç:)

nasıl sizce. akşam makarna yedim diye sena kızarmı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…