kızlar bu bahar alerjisi beni çok fena yapıyo hapşurmkatan güçsüz kalıyorummmmmmanam saçımı kızıl yaptım bu neya küvet adam kesmiş gibi kırmızı oluyooo
sanada iyiakşamlar cnmkızalr ben çıkıyorum iyiakşamalr sizeee..kaptanımda uyarımıda aldım çoook haklısınnnnnn aban nedersen de haklısın hakettim benuzancam belkdie elişi yaaprım azııck tv izlerken bakalım eşim gelene kadar kumande benim.bu meretde akşmları pek kıymetli oluyor ..her ulaşılamayan şey gibi
ekolayın bütün tahminleri çıkıyo kızlar....hemde en küçük detaylara kadar...benim , annemin ablamın burçlarını hergün tektek okuyorumbu kadar bariz çıkan günlük yorum görmedim
kızlarr bugün yolda ayağımı burktum da daha doğrusu düştümmm:84::84::84::84::84:sıcağıyla ağrı sızı yoktu üstünede bastım ama şimdi ağrıyo basamıyorum varmı tavsiyeniz alternatif tıb cinsindennn:26::26::26::26:
kızlarr bugün yolda ayağımı burktum da daha doğrusu düştümmm:84::84::84::84::84:sıcağıyla ağrı sızı yoktu üstünede bastım ama şimdi ağrıyo basamıyorum varmı tavsiyeniz alternatif tıb cinsindennn:26::26::26::26:
bende haftaya yaptırıcam kızıl olacak yine..küver kıpkırmızı oluyor evet..ama çok seviyorum kızılı katlanıcaz artık
sanada iyiakşamlar cnm
kızlar belki acele ediyorum ama gördüm ki haftada 2-3 kilo verenler olmuş.ben haftanın en az 4 günü 1 saatlik spor yapıyorum. hiçte kaçamagım olmuyo ama hafta 1 kilo gidiyo.2 kilo verebilmem için ne yapmam lazımmm:84:
yok canım yaaa malum matematikçi olunca kantin bana kalmıştı.hesalarda sorun var.canım sıkkın.eet canımkendımgıbı bi şişko buldum sabah beraber yürüyoz iyioluyo sohbet ede ede 1 saat gecıyo hemen
okul az kaldı şükür sıcakta derslerde çekilmiyo zaten
bebişim bahar geldi ya dönemsel dır sıkma canını.
az sabret bebelerden de kurtulucan
hanımlar keyifler nasıl kimseler yok gibi bende spordaydım yeni geldim gerçi giderken yolda ayağımı burktuğum için pek spor yapamadım milleti izledimbir kadın vardı her seansta dikkati mi çekiyodu aylardır bu sefer spor pek yapamayınca takibe aldım hatunu 40 yaş civarı ama zayıf gerçekten bir gr fazla yağ yokk büyük ihtimal çalışan bir bayann öğretmen olduğunu düşünüyorumm neyse işten geldigi belli yani yorgun argın oluyo hep bugünde öyleydi ama bir spor yapışı var anlatamam sanırsınız 100 kğ biran önce vermek için çırpınıyoo paralıyor resmen kendini yaaa hocayla çalışma bitti bizimki aletlere geçti istisnasız tüm aletleri kullandı can havliyle ben yoruldum onu izlerken işkence altında sanırısın öle yüz ifadesi var neyse seans bitti çıkıyorum hatun bir güzel giyinmiş soyunma kabininde kısa elbise siyah çorap falan benden önce çıktı kapıdan bi baktım spor merkezinin önünde 20 lik yakışıklı bir genç bekliyo onu tokalaştılar yanaktan falan filan sonra elele tutuştularrr meğer sevğilisiymiş kadının abovvvvvvvvv oldum sonra siyah bi son model arabaya binip uzaklaştılar kadının neden o kadar çok spor yaptığına anlam verdim ne yapsın garibim genç sevgiliyle genç kalmak zorundaaa
canım ben de bu ay taktırıcam sen doktoramı gittin yoksa sağlık ocağında mı taktırdın.bi de kontrolde ultrasonda mı bakıyolar.???ne erkeni bak benim oğluş 3 aylıkken 2.ciye gebe kaldımşimdi arkadaş gibi büyüyolar çih çih
valla ben sena abladan cesaret alarak spiral taktırdım ve çokta memnunum çok düzenli oluyo maşalah 3.5 ay oldu tam gününde gelir heray 3 gün sürer ve biter 10 yıllık benimki tabi her bünyede aynı olmuyo,ama bana memnun kalmazsan 3-5 ay sonra çıkarttırırsın deyince denemekte fayda var dedim çokta rahatım yani
hoşgeldiiinnnnnnn
ay canım benim geçmiş olsun öncelikle... soğuk sabunlu suyla ovar gibi böle biraz suda tut... sora çiğ et sar üstüne...buzluktakini koyabilirsin mesela varsa... ben ayağımı burkmuştum we ayağımın üstünde bir patates kadar şişmişti....ah neler çektim ben..o şekilde ders verdim..öğretmenim de neyse işte doktora da gidemedim... 1 sene geçti üstünden hala acır yani ayağım... eğer ağrın geçmiosa bence doktor git bi röntgen çektir için rahatlasın...alternatif felan yaramaz şekerim ...tekrar geçmiş olsun
sena abla çok haklısın bu kızgınlığını üstüme almıyorum çünkü yeni gelen 1kaç kilo verenler dediğine göre temize çıktım zaten ozamandan beri senden korktum ben yorum yapmıyom menülereselam kızlarrbugün kursa gitmedim sabahtan başka işlerim vardı sonrada misafirim geldi..siteyede giremedim..ve geçmişi okudum..söylemek istediqim şeyler var..
DİKKAT!!
Bakıyorumda bilen bilmeyen herkes menülere olur olmadık her türlü yorumu yapıp duruyor..
ARKADAŞLAR!!
Biz burda ciddi bişey yapıyoruz..yaptıqımız şey son derece ince çizgileri gerektiren şeyler..her önüne gelen şunu ye bunu yeme diyemez..bunların hepsinin bir hesabı kitabı vardır..yazdıklarınızla karşınızdaki kişileri yönlendirmiş oluyorsunuz..peki bu kadar tecrübelimisiniz..3 beyazdan uzak dur demekle bitmiyor hiçbişey..bin tane ayrıntısı incelikleri var..yardımcı olalım derken yanlış yönlendiriyorsunuz..sert olucam biraz ama saqlıqımız için..
LÜTFEN YETERİNCE BİLGİYE VE TECRÜBEYE SAHİP OLMAYANLAR BU KONULARA YORUM YAPMASINLAR..
şu şu kişiler demiyorum rencide olmasınlar diye herkes yazdılarından mesul ve herkes kendine münhasır..daha yeni başlamış biakç kilo vermiş yada vermemiş tutmuş burda ahkam kesiyor..laf nereye gidiyor bilmeden..ben 30 kilo verdim onlar kadar net yine konuşamıyorum..ne çok biliyolarr bukadarr...madem bu kadar çok biliyosunuz ne işiniz var burda..gidin dışarda kendi bildiklerinizle kilo verin...
yok canım yaaa malum matematikçi olunca kantin bana kalmıştı.hesalarda sorun var.canım sıkkın.
canım ben de bu ay taktırıcam sen doktoramı gittin yoksa sağlık ocağında mı taktırdın.bi de kontrolde ultrasonda mı bakıyolar.???
geçmiş olsun ama bence doktora görün
biz de gezdik geldikk kocişe cicişler aldıkkkk
cnm haftada bi kilo vermen çok güzel kimimiz de ödem fazla oluyor o tartıya yansıyo yada regli döneminde metabolizma hızlanır o zmana biraz fazla veririz ama zaten sen normal veriyosunn
sena dan fırça yicen bak akşam akşam
merhaba gerçekten hayran kaldım 30 kilo nasıl verdiniz :44ayyy keşke bende böyle azimli olabilsem. iyiki bulmuşum bu topiği banada bi cesaret geldi inşallah başarıcam.selam kızlarrbugün kursa gitmedim sabahtan başka işlerim vardı sonrada misafirim geldi..siteyede giremedim..ve geçmişi okudum..söylemek istediqim şeyler var..
DİKKAT!!
Bakıyorumda bilen bilmeyen herkes menülere olur olmadık her türlü yorumu yapıp duruyor..
ARKADAŞLAR!!
Biz burda ciddi bişey yapıyoruz..yaptıqımız şey son derece ince çizgileri gerektiren şeyler..her önüne gelen şunu ye bunu yeme diyemez..bunların hepsinin bir hesabı kitabı vardır..yazdıklarınızla karşınızdaki kişileri yönlendirmiş oluyorsunuz..peki bu kadar tecrübelimisiniz..3 beyazdan uzak dur demekle bitmiyor hiçbişey..bin tane ayrıntısı incelikleri var..yardımcı olalım derken yanlış yönlendiriyorsunuz..sert olucam biraz ama saqlıqımız için..
LÜTFEN YETERİNCE BİLGİYE VE TECRÜBEYE SAHİP OLMAYANLAR BU KONULARA YORUM YAPMASINLAR..
şu şu kişiler demiyorum rencide olmasınlar diye herkes yazdılarından mesul ve herkes kendine münhasır..daha yeni başlamış biakç kilo vermiş yada vermemiş tutmuş burda ahkam kesiyor..laf nereye gidiyor bilmeden..ben 30 kilo verdim onlar kadar net yine konuşamıyorum..ne çok biliyolarr bukadarr...madem bu kadar çok biliyosunuz ne işiniz var burda..gidin dışarda kendi bildiklerinizle kilo verin...
menunu çok begendım dıyetısyen lıstesı gıbı çok guzel çok doyurucu .:125::125::125::125:
sabah:
2 dilim ekmek
peynir ,5adet zeytin
maydanoz,dereotu
bir ceviz
domates,salatalık
ara:
1 dilim etimek
az peynir
öğle:
balık
bol salata,yeşillik
ara:
2 adet incir
akşam:
domates
roka
maydanoz
kdr biliyom yine emrah modundasın diyeceksin ama valla öğlen okadar çok yemişimki değişik bir balıktı balığıda pek sevmem aslında ama çok lezzetli olmuş kendimden geçtim yerkenondan akşamı küçük emrah modunda geçirdim
yarın misafirim gelecek evimi topladım ama ikram hazırlamam lazım akşamdan yapmalıyımki yarın iş çıkışı gelecekler kızlar bu topikte biraz ayıp olcek ama:26oğaça,un kurabiyesi,açma,bisküvi tatlısı düşünüyorum bide havuç salatası nasıl mönü başka ne yapabilirim ben yemiyeceğim tabi
ben yaptım ütümü ohhhhya ütü yapsam ama kollarımda kalkmıyorki açılırmı acebahem dzizi izlesem biyandan hiç evişi yapasım yok ben ne pis oldum yavvv 4saatimi spora ayırıyom ama eve halimde kalmiiiyoo
ya kaptan hariç kimse bana bişey yazmıyoyaneden ben size naptım
ben giriyorum kimse olmuyo onlar giriyo ben yok oluyorum off bu durumdan çok sıkıldım ben girdiğimde yazdığım şeylere veya menülerime bari cvb yazsalar gam yemicem neyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?