sabah:2 dilim tam tahıllı ekmek,beyaz peynir,domates,dere otu,salatalık ve yeşil çay
ara: bi kase erik
ögle: tavuş şiş ve 3-4 kaşık bulgur pilavı
ara:4-5 kayısı
akşam: az çorba ve biraz makarna(4-5 yk)
2 fincan kahve,2 fincan yeşil çay
1 saat spor,işe giderken yürümelerim hariç:)
nasıl sizce. akşam makarna yedim diye sena kızarmı acaba
slm hanımlar geçmişi okumaya çalışıyorum demin beri bitiremedim
benim diyetim düşe kalka gidiyo bu günlerde ist. gitmeye 10 gün kaldı vermem gereken 3 kilo ve aynı yerde sayıyorumm
perşembe sırf protein yapıcam belki tartıya yansır
sena abla çok haklısın bu kızgınlığını üstüme almıyorum çünkü yeni gelen 1kaç kilo verenler dediğine göre temize çıktım zaten ozamandan beri senden korktum ben yorum yapmıyom menülere
ya bide ben kepek ekmeği yemicemde ne yicem sena abla burda dediğin ekmeklerden hiçbiri satılmıyor sadece beyaz ekmek köy ekmeği ve kepek ekmeği var offf napcam bi aklı verrr
ben sağlık ocağında taktırdım kadın doğum doktorumun tavsiyesiyle, sonra yine kontrole 1 ay sonra gittim elle baktı 3 ay sonra gittim yine ii çıktı ve yine ordan baktıdene bence korkucak hiç bişey yokmuş
iste geldimmm bende araniza kizlar ben 10 ayda 8 kilo aldim 77 kiloya geldim cattimm resmen iki bucuk ay sonra yani tami tamina 75 gün sonra nisanim var hedefim 63-65 kilo bir el atin bana fistiklar bende zayiflimmm
o zamanlar bulunduqum topikteki kaptanımı dinleyerek..merhaba gerçekten hayran kaldım 30 kilo nasıl verdiniz :44ayyy keşke bende böyle azimli olabilsem. iyiki bulmuşum bu topiği banada bi cesaret geldi inşallah başarıcam.
ya kaptan hariç kimse bana bişey yazmıyoyaneden ben size naptım
ben giriyorum kimse olmuyo onlar giriyo ben yok oluyorum off bu durumdan çok sıkıldım ben girdiğimde yazdığım şeylere veya menülerime bari cvb yazsalar gam yemicem neyse
sabah:2 dilim tam tahıllı ekmek,beyaz peynir,domates,dere otu,salatalık ve yeşil çay
ara: bi kase erik
ögle: tavuş şiş ve 3-4 kaşık bulgur pilavı
ara:4-5 kayısı
akşam: az çorba ve biraz makarna(4-5 yk)
2 fincan kahve,2 fincan yeşil çay
1 saat spor,işe giderken yürümelerim hariç:)
nasıl sizce. akşam makarna yedim diye sena kızarmı acaba
canım naptın sen öglen bulgur pilavı aksam makarna olmazzzsenin karbonhidrattan haberin yokmu ayol.zaten onlar baslı basınca 50 üniteyi geciyor ne kadar az yesen bile farketmezz..sırf onları yesen bütüngün ackalsan yine veremezsinki canımın ici..kusura bakma ama onları cıkar menüden
ama kahvaltıyı ve yesilcayı begendim
selam kızlarrr naber yaaa giremiyorum walla öglen birsürü yazmıstım vakit bulup net kopmus hepsi gitti
nasılsınız bakalım keyifler yerindemi hersey yolundamı?
dün falan yazamadım menümü bügünde yazamadım dün 33 puanla bitirdim arkadaslar..
bugün biraz daha fazla yaaa 3 ögün beslenemedim bugün bagıslayın.yogunluktan kahvaltı edemiyorum saat 11 gibi kahvaltı yaptım bügün sonra ikindi döner yedim aksam yemedim bu sefer ama tıkabasa tokum nesse bi göz atın dünle bugüne bakalım..bu arada kilo veriyorum..önemli olan yagdan veriyorum.benim tartım vücuttaki yag,su kas oranını tek tek ölcüyor.vücuttaki yag oranım %35.8 den %34.9 a düşmüş..nerdeyse 1 kilo yag atmıs vücut bunu ben 250 gramlık yag paketleri olarak göze alıyorum.yani 4 paket yagelime aldım 4 paketi vay beee dedim cok motive ediyor neyse menüleri yazayım
dün
kahvalti
1 bardak 5i1 yerde,1 bar nane limon zencefil karısımı cay
sucuklu:1
yumurta:0
1 ekmek:11
ögle karpuz:200g:8
aksam
taze fasülye:7
yogurt:6
toplam: 33
bugün
kahvaltı
1 nane zencefil limon cay(gercekten tok tutuyor)
1 ekmek:11
kasar:1
taze peynir:1
iki dilim domates:2
iki dilim dolmalık biber:2
iki dilim salatalık:1
ara:light cola:0
kiraz:8
2 kayısı:.10
aksama dogru:ekmek arası döner
ekmek:15
et döner:0
cacık:2
birer dilim domates salatalık:2
toplam:55
aksamda bisey yemedim bulgur pilavı falan vardı elimi sürmedim
bu arada kızlar dünden beri regl oluyorum..acayip sisim..cumaya kadar reglide atlatıp cok fit bir sekilde tartılacam bu hafta hadi hayırlısı
kilo bildirimi felan yapiyormuyuz ciciler haftalik falan hani??
canım naptın sen öglen bulgur pilavı aksam makarna olmazzzsenin karbonhidrattan haberin yokmu ayol.zaten onlar baslı basınca 50 üniteyi geciyor ne kadar az yesen bile farketmezz..sırf onları yesen bütüngün ackalsan yine veremezsinki canımın ici..kusura bakma ama onları cıkar menüden
ama kahvaltıyı ve yesilcayı begendim
sadece 1 dilim ekmek 12 k. sen ne kadar yedinki 15 yazmışsın..
cuma günleri bnm özelime bildirim yapıcaksın cnm..
iyigeceler ben giderrr
ben ekmek arası döner yedim ekmek biraz büyüktü.sonra tarttım 125 gram geldi.ama baya hamurlu ekmek oldugu icin biraz fazşa puan verdim..acıkcası ben puanlamamı baya genis tutuyorum canım frenlemem iyi oluyor:26:
gece gece hiç güleceqim yoktuokumadan çıksaydım bu saatte attıqım kahkahadan apartman inlemicekti ayoll sadece 1 DİLİM ekmek 12 k...sen yarım yemişsin ve 15 puan vermişsin bide fazla fazla verdim diyosun yarım ekmekte 8 dilim var diyelim 12x8=76k. eder...yarım ekmek 15k. olsa hepimiz yarım kmek yer hiç kilo almazdık..ayy ne güldüm Allahta seni güldürsün emii bide bonkör davrandım diyoo
bi kere 125 gram yarım ekmek etmez edermi yoksa:26: hem ediyorsa bi ne gülüyon yaaaaaaaaa yeni basladık heralde yardım et dedim senin listen yokmu dedin al sana liste ahanda bidaha yazmicem menümüküstüm iştee
bi kere 125 gram yarım ekmek etmez edermi yoksa:26: hem ediyorsa bi ne gülüyon yaaaaaaaaa yeni basladık heralde yardım et dedim senin listen yokmu dedin al sana liste ahanda bidaha yazmicem menümüküstüm iştee
kısss 1 bütün ekmek 250 qram..nerde yaşıyosun sen uzaydamıyoksa bizim yeşim gibi venüslümüsün ayrıca 1 dilimi 12k. dediqim ekmek buqday ekmeqi..beyaz ekmeqin 1 dilimi 28k..hadi iyigeclerr
sena karbon dıyetı yaptırcam derken mıllete kılo aldırcan gibime geldi
topık artık kılo alanlar topiği olur.bizi o sayfaya taşırlar.
sena karbon dıyetı yaptırcam derken mıllete kılo aldırcan gibime geldi
topık artık kılo alanlar topiği olur.bizi o sayfaya taşırlar.
sen yazıyosun zaten lafım sana değilooo bebekimm sitem etme girdiğimiz zamanlar farklı oluyo herkesin malum topğimizin çenesi düşük geçmişi okumak zaman alıyo gözümüzden kaçıyooo kocaman yaz sen renkli filan olsun cnmmm
niye kilo aldırayımki..alminanaz yanlış hesaplamış..ben her zaman söylüyorum sadece kahvaltıda 2dilim yenecek diye..yarım ekmek yemiş..bu durumda kilo alırnır tabiki..ama benden kaynaklanan bişey deqil..hadi kaçtım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?