70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım naptın sen öglen bulgur pilavı aksam makarna olmazzz senin karbonhidrattan haberin yokmu ayol.zaten onlar baslı basınca 50 üniteyi geciyor ne kadar az yesen bile farketmezz..sırf onları yesen bütüngün ackalsan yine veremezsinki canımın ici..kusura bakma ama onları cıkar menüden
ama kahvaltıyı ve yesilcayı begendim

aslıııı sen geleceksin ben gidicem buluşamıcakmıyız canım yaa 19undada ben gidiyorum

canım halk ekmek yokmu bulunduqun yerde..varsa ordan alabilirsin..

iste geldimmm bende araniza kizlar ben 10 ayda 8 kilo aldim 77 kiloya geldim cattimm resmen iki bucuk ay sonra yani tami tamina 75 gün sonra nisanim var hedefim 63-65 kilo bir el atin bana fistiklar bende zayiflimmm

hoşgeldin cnm

merhaba gerçekten hayran kaldım 30 kilo nasıl verdiniz :44ayyy keşke bende böyle azimli olabilsem. iyiki bulmuşum bu topiği banada bi cesaret geldi inşallah başarıcam.
o zamanlar bulunduqum topikteki kaptanımı dinleyerek..

yazmazlarsa yazmasınlar canoo ben sana yetereemmm

KIZAR!!!!!
sadece akşam deqil öqlende yemiceksin bulgur falan..cuma günleri kaçamak günümüz diqer günler yasak

Son düzenleme:
selam kızlarrr naber yaaa giremiyorum walla öglen birsürü yazmıstım vakit bulup net kopmus hepsi gitti
nasılsınız bakalım keyifler yerindemi hersey yolundamı?
dün falan yazamadım menümü bügünde yazamadım dün 33 puanla bitirdim arkadaslar..
bugün biraz daha fazla yaaa 3 ögün beslenemedim bugün bagıslayın.yogunluktan kahvaltı edemiyorum saat 11 gibi kahvaltı yaptım bügün sonra ikindi döner yedim aksam yemedim bu sefer ama tıkabasa tokum nesse bi göz atın dünle bugüne bakalım..bu arada kilo veriyorum..önemli olan yagdan veriyorum.benim tartım vücuttaki yag,su kas oranını tek tek ölcüyor.vücuttaki yag oranım %35.8 den %34.9 a düşmüş..nerdeyse 1 kilo yag atmıs vücut bunu ben 250 gramlık yag paketleri olarak göze alıyorum.yani 4 paket yag elime aldım 4 paketi vay beee dedimcok motive ediyorneyse menüleri yazayım
dün
kahvalti
1 bardak 5i1 yerde,1 bar nane limon zencefil karısımı cay
sucuklu:1
yumurta:0
1 ekmek:11
ögle karpuz:200g:8
aksam
taze fasülye:7
yogurt:6
toplam: 33

bugün
kahvaltı
1 nane zencefil limon cay(gercekten tok tutuyor)
1 ekmek:11
kasar:1
taze peynir:1
iki dilim domates:2
iki dilim dolmalık biber:2
iki dilim salatalık:1
ara:light cola:0
kiraz:8
2 kayısı:.10
aksama dogru:ekmek arası döner
ekmek:15
et döner:0
cacık:2
birer dilim domates salatalık:2
toplam:55
aksamda bisey yemedim bulgur pilavı falan vardı elimi sürmedim
bu arada kızlar dünden beri regl oluyorum..acayip sisim..cumaya kadar reglide atlatıp cok fit bir sekilde tartılacam bu hafta hadi hayırlısı

50 ünite olarak galiba karbonhidrat diyetinden bahsediyorsunuz ona göre.hani diyetisyenler şu kadar ekmek veya pilav veya çorba gibi yazıyorlar ya bende ona göre aklımca ekmek yerine yedim:26:

karbonhirat diyetinide ögreneyim bari ben

cumada yemeyeyim ben kaçamagı yaptım sayayım artık
kaptan senada kızdı zaten

sadece 1 dilim ekmek 12 k. sen ne kadar yedinki 15 yazmışsın..
kilo bildirimi felan yapiyormuyuz ciciler haftalik falan hani??

cuma günleri bnm özelime bildirim yapıcaksın cnm..

iyigeceler ben giderrr

walla yorum yaptım ama kaptanım SENAnın yazdıgını yeni okudum herseye yorum yapmayın diye umarım kızmaz:18:
üstüme alınmıyorum zaten oda aynı yorumu yazmıs yani bulgur makarna olmaz demis

sadece 1 dilim ekmek 12 k. sen ne kadar yedinki 15 yazmışsın..

cuma günleri bnm özelime bildirim yapıcaksın cnm..

iyigeceler ben giderrr

ben ekmek arası döner yedim ekmek biraz büyüktü.sonra tarttım 125 gram geldi.ama baya hamurlu ekmek oldugu icin biraz fazşa puan verdim..acıkcası ben puanlamamı baya genis tutuyorum canım frenlemem iyi oluyor:26:

ben ekmek arası döner yedim ekmek biraz büyüktü.sonra tarttım 125 gram geldi.ama baya hamurlu ekmek oldugu icin biraz fazşa puan verdim..acıkcası ben puanlamamı baya genis tutuyorum canım frenlemem iyi oluyor:26:

gece gece hiç güleceqim yoktu okumadan çıksaydım bu saatte attıqım kahkahadan apartman inlemicekti ayoll sadece 1 DİLİM ekmek 12 k...sen yarım yemişsin ve 15 puan vermişsinbide fazla fazla verdim diyosunyarım ekmekte 8 dilim var diyelim 12x8=76k. eder...yarım ekmek 15k. olsa hepimiz yarım kmek yer hiç kilo almazdık..ayy ne güldüm Allahta seni güldürsün emiibide bonkör davrandım diyoo

Son düzenleme:

bi kere 125 gram yarım ekmek etmez edermi yoksa:26: hem ediyorsa bi ne gülüyon yaaaaaaaaa yeni basladık heralde yardım et dedim senin listen yokmu dedin al sana liste ahanda bidaha yazmicem menümü küstüm iştee

bi kere 125 gram yarım ekmek etmez edermi yoksa:26: hem ediyorsa bi ne gülüyon yaaaaaaaaa yeni basladık heralde yardım et dedim senin listen yokmu dedin al sana liste ahanda bidaha yazmicem menümü küstüm iştee

kısss 1 bütün ekmek 250 qram..nerde yaşıyosun sen uzaydamı yoksa bizim yeşim gibi venüslümüsün ayrıca 1 dilimi 12k. dediqim ekmek buqday ekmeqi..beyaz ekmeqin 1 dilimi 28k..hadi iyigeclerr

bebişim tam ekmekler zaten 250-300 gram değil mi?

farkına varamadım..evet hep dilim hesabıydı ben bugün listeye dikkat etmemişim rejimim bozuldu emeklerim boşa gitti ona mı yanayım yoksa düştügüm gülünç durumamı yanayım..cok üzüldüm cok icerledim

kısss 1 bütün ekmek 250 qram..nerde yaşıyosun sen uzaydamı yoksa bizim yeşim gibi venüslümüsün ayrıca 1 dilimi 12k. dediqim ekmek buqday ekmeqi..beyaz ekmeqin 1 dilimi 28k..hadi iyigeclerr

sena karbon dıyetı yaptırcam derken mıllete kılo aldırcan gibime geldi

topık artık kılo alanlar topiği olur.bizi o sayfaya taşırlar.

Son düzenleme:

niye kilo aldırayımki..alminanaz yanlış hesaplamış..ben her zaman söylüyorum sadece kahvaltıda 2dilim yenecek diye..yarım ekmek yemiş..bu durumda kilo alırnır tabiki..ama benden kaynaklanan bişey deqil..hadi kaçtım

ayrıca ben karbon diyeti yaptırmıyorum..kendileri yapmak istiyor benden yardımcı olmamı isteyenlere bilgi aktarımı yapıyorum..çünki karbon diyetini adım gibi iyi biliyorum..

kıss muazzez bu saatte burda işin nee gitsene koçişinin yanına bnmki beni beklerken uyuya kaldı garibim bak sonra seninkide uyur heehadi gidiyom bu sefer sabah kahvaltıya misafirim var

Son düzenleme:
karbon diyetini araştırıyorum da kaptan sena ,adım gibi biliyorum demişsin,faydalımı peki bu amntıgıma pek yatmadıda.dönerde bile puan azcık falan. ne dersin

ooo bebekimm sitem etme girdiğimiz zamanlar farklı oluyo herkesin malum topğimizin çenesi düşük geçmişi okumak zaman alıyo gözümüzden kaçıyooo kocaman yaz sen renkli filan olsun cnmmm
sen yazıyosun zaten lafım sana değil

ya bu kızın yediği yarım ekmek döner ekmeği değilmi ya nasıl bütün ekmek olarak hesapladınız yanlışmı anladım döner değilmiydi o yenen

herkese selamm... bende aranıza bugün katılıyorum. inşallah bende zayıflayacamm.. 1 hafta oldu diyetisyene gidiyorum. aranızada katıldım motivasyonu yüksek tutmak için
ha buarada kilo bildirimini hangi günler veriyorsunuz kızlar kupayı kazanmak istiyorum bu hafta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…