niye kilo aldırayımki..alminanaz yanlış hesaplamış..ben her zaman söylüyorum sadece kahvaltıda 2dilim yenecek diye..yarım ekmek yemiş..bu durumda kilo alırnır tabiki..ama benden kaynaklanan bişey deqil..hadi kaçtım
ayrıca ben karbon diyeti yaptırmıyorum..kendileri yapmak istiyor benden yardımcı olmamı isteyenlere bilgi aktarımı yapıyorum..çünki karbon diyetini adım gibi iyi biliyorum..
farkına varamadım..evet hep dilim hesabıydı ben bugün listeye dikkat etmemişim rejimim bozuldu emeklerim boşa gitti ona mı yanayım yoksa düştügüm gülünç durumamı yanayım..cok üzüldüm cok icerledim
ay kıyamam sanaaa üüzülme üzülme hemende ümitsizliğe kapılma yaptık bi hata devamına bakıcaz napalım hata yaptık diye yarım mı kalacak herşey yaptığımız hatalardan des alıp öğrenicez oln bu sadece
sen yazıyosun zaten lafım sana değil
ya bu kızın yediği yarım ekmek döner ekmeği değilmi ya nasıl bütün ekmek olarak hesapladınız yanlışmı anladım döner değilmiydi o yenen
Ay bilemedimki kuzum yaa ne hata ettimde yedim o doneri
kısss 1 bütün ekmek 250 qram..nerde yaşıyosun sen uzaydamıyoksa bizim yeşim gibi venüslümüsün ayrıca 1 dilimi 12k. dediqim ekmek buqday ekmeqi..beyaz ekmeqin 1 dilimi 28k..hadi iyigeclerr
ya döner yedim bende bugün hemde yarım değil bütün ama bildiğin tost ekmeğinin arsına koyuyorlar malzemeyi seninki nasıldıki allah allah
merhaba ,
bende bırlıkten kuvvet dogar ılkesıne hitaben burdayım..
30 mayısta 7 haftalık bebegımı kaybettım ,dusuk yaptımRabbim kımseye yasatmasın banada tekrarı vermesın ınsallah..
ilk hafta ağlamaktan pek oyalayamadım kendımı bugunde tartıda 76 oldugumu gordum.. artık bi şekılde kafamı bısılerle mesgul etmek istiyorum sabahları yuruyusle baslıcam bakalım
cuma yarısmaları oluyor sanırım bende katılmak istiyorum..
herkese kolay gelsın
karbon diyetini araştırıyorum da kaptan sena ,adım gibi biliyorum demişsin,faydalımı peki bu amntıgıma pek yatmadıda.dönerde bile puan azcık falan. ne dersin
herkese selamm... bende aranıza bugün katılıyorum. inşallah bende zayıflayacamm..1 hafta oldu diyetisyene gidiyorum. aranızada katıldım motivasyonu yüksek tutmak için
ha buarada kilo bildirimini hangi günler veriyorsunuz kızlar kupayı kazanmak istiyorum bu hafta
neee...yengeçlerle anlaşamazmış ben..bikaç kişiylede öyle oldu...acaba netde farketmiyomu
senacım çok kızdırmışız seni bende varsam çok özür diliyorum senden ve herkesdenyarına bana bi örnek menü yazabilirmisn dieycektim ama baya kızmışsın haklısında disiplin şart...
bişey söyleyimmi benimkide resmiyette bir yaş küçük ama rivayetine ve annesinin beyanına göre benden 3 ay büyük...ama bende hep dalga geçerim (bide memuriyetide benden 18 ay küçük)yaşın ve memuriyetin kadar konuş diye ama görünüş olarak benden en az 5 yaş büyük gösterir ve bende 5 yaş küçük gösteririm gerçi resmimi görmüşsündür bu duruma herzamnan bozulmuştur çünkü saçıda az olunca iyice bozulur,dediğin gibi busenede aklar düştü daha bir hırs yaptı genç görünücem diye bende yanında çıtır gibi duruyorum helede zayıflayınca
günaydın kızlar
birsey sormak istiyorm takım kaptanı sena sanırım kilo bildirimini nasıl yapıyorsunuz burdanmı yazıyorsunuz ozelmi ben tartımı alana kadar kilo bildirimi yapamayacagım ama alır almaz hemen yazarım ogrenmek istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?