70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ayrıca ben karbon diyeti yaptırmıyorum..kendileri yapmak istiyor benden yardımcı olmamı isteyenlere bilgi aktarımı yapıyorum..çünki karbon diyetini adım gibi iyi biliyorum..

bi ara bende senden heves edip karbon dıeytı düşünüp becerememiştim ya.

herkesın yapmayı becereceği bi dıyet değil.

sena sen hala karbonh. dıyetı mı yapıyosun?

ay kıyamam sanaaa üüzülme üzülme hemende ümitsizliğe kapılma yaptık bi hata devamına bakıcaz napalım hata yaptık diye yarım mı kalacak herşey yaptığımız hatalardan des alıp öğrenicez oln bu sadece

kısss 1 bütün ekmek 250 qram..nerde yaşıyosun sen uzaydamı yoksa bizim yeşim gibi venüslümüsün ayrıca 1 dilimi 12k. dediqim ekmek buqday ekmeqi..beyaz ekmeqin 1 dilimi 28k..hadi iyigeclerr

Senaaa uzayda degilim canim almanyada yasiyorum ve orda ne tur ekmekler var bilemiyorum yok tam bugday yok francala bu ne abi.ben ne guzel her sabah 1 dilim siyah ekmegimi yiyordum sonra koy rkmegi falan diyorsunuz bende heralde bildigimiz beyaz bugday ekmegi yeniliyor diye bi kacamak yapmis buljndum.keske buljnmasaydim zaten farkina vardim agzima o saatten sonra bisey sokmadim simdi uyuyamiyorum bile.ama bu beni yildirmaz daha cok hirslandirir.hem turkiyedeki donerler koca carsi ekmeklerinin yarisiyla yapilmiyomu yaa 125 grsm dediginiz nekk bi tartin yanlislik olmasin.neyse yaa offf canim sikildi zaten.bogazim sis kocam nette oturdum size yazdim diye küstü uyudu benim uykum gelmiyor off kizlar beni hosgorun bazi dediklerinizi anlayamiyorum.ingwer türkcede zencefilmis buladiya anam agladi

ya döner yedim bende bugün hemde yarım değil bütün ama bildiğin tost ekmeğinin arsına koyuyorlar malzemeyi seninki nasıldıki allah allah

Benimde öyle biseydi kuzum yemememiz lazim biliyorum ama ben gunlerdir agzima seker diye bisey almadim bulgur pulav bakla hepsini pisirdim yemedim.oglen cok acikmistim karnimi doyurdum tek hatam puanlamayi dusunemedim.ama saolsun sena iyi güldü eglendi yaaa

Offf cepten yazmasida amma zor haaa nesse ben su karnimin ustune bi uyku cekeyim diyecem ama acim ac taaa ücbucukta yemistim eridi gitti.bogazimda cok fena bademcikler sismis.kizlar ben bide adetliyim üstüme fazla gelmeyin aliniveririm walla:)offf uyku nerdesinn kocam bi gorurse beni yazdigimi hepten kuser.ammada cenem dustuu offff hade ii geceler.senaaa bu cuma bildirimde sen görürsün seker okiss ama hala küsümben sana cok güldün

merhaba ,
bende bırlıkten kuvvet dogar ılkesıne hitaben burdayım..
30 mayısta 7 haftalık bebegımı kaybettım ,dusuk yaptım Rabbim kımseye yasatmasın banada tekrarı vermesın ınsallah..
ilk hafta ağlamaktan pek oyalayamadım kendımı bugunde tartıda 76 oldugumu gordum.. artık bi şekılde kafamı bısılerle mesgul etmek istiyorum sabahları yuruyusle baslıcam bakalım
cuma yarısmaları oluyor sanırım bende katılmak istiyorum..
herkese kolay gelsın

üzülme canım anannem doğurgan kadın azraili sevindirir der.bir çok kadının başından böyle bir şey geçmiştir.bende 9 aylık bebeğimi kaybettim senesine ALLAH ikiz bebek verdi.4,5 aylık ikizlerim var seni öpüyolar teyzesi.:79::80:kiloyu kafaya takma burda herkes süzüldü

cuma günleri veriyoruz canım birde sena kaptana özel mesaj atıyoruz.ilk hafta listenin altında oluyosun öteki hafta listeye giriyosun canım bu arada çizelgenide yap.çizelgeyi diyet gruplarında konu açmış anlatmışlar ben ordan yaptım sende yapabilirsin

günaydın kızlar.kaptan doğru söylüyosun eğer kafadan yorum yaparsak yararımız değil zararımız olur.kızlar zayıflamak istiyorum diyorsunuz kaptan yardımcı oluyor.ben zayıflamıycam ortam güzel muhabbet edicem derseniz kimse size karışmaz.ortaya söylüyorum.kendimide içine katıyorum kimse üstüne alınmasın.

günaydın kızlar ben geldim senacım coşmuşsun canım akşam haklısın da. bilen bilmeyen konuşuyor yorum yapıyor. benim kb diyetim çok güzel gidiyor. artık kociş bile alıştı. dün markete gittik. ne alıcaksak hemen kbsine baktık. az az gidiyor benden ama en azından gidiyor. 1 haftadır resmen durmuştu kilom

öyleymiş canım.ama biz iyi anlaşıyoz.bende burç işlerini çok severim.ama insanların karaktristik özelliklerini.günlük fal fazla inanmam ama bazen tutuyor.msn de yasemin boranınki tutuyo gibi geldi.uzman tv de rezzan kirazın burçların özelliklerini dinledim.aynen tutuyor.

canım yaş farkı değince hep eltimle kayınım aklıma geliyor.kayınım evlendiğinde 24 yaşında eltimde 30 varmış ama 20 21 demişler.kandırmışlar.nikah işlemlerinide kendileri yaptırmış.eltim hamileymiş kaynanamla doktora gitmişler doktor yaşını sorunca eltim 30 demiş.kaynanam sen 20 yaşında değilmisin demiş.

7 haziran salı menüm

kahvaltıdan önce: beşibiryerde çay(0)

kahvaltı:

sucuklu yumurta(1)
kaşar peyniri(1)
2 dilim kızarmış tam buğday ekmeği(16)
yarım dolmalık biber(2)
yeşil çay(0)

ara: beşibiryerde çay(0), bir parça fstıklı draje çikolata(9), light cola(0)
kaptanım çikolatanın paketine baktım bir tanesinde 9 kb yazıyordu o yüzden 1 tane yedim

öğlen: 1 kase (250 ml) mantar çorbası(5.5) pakette 250 ml 5.5 kb yazıyordu.

ara: türk kahvesi(0), yeşil çay(0)

akşam: çok toktum öğün atlamayayım diye yine 1 kase mantar çorbası(5.5), 2 tane taze soğan(2),form çay(0)

ara:yeşil çay(0)

3.5 litre su

TOPLAM= 42 ünite

etimiz tükenmişti napayım dün akşam marketten aldık

günaydın kızlar

birsey sormak istiyorm takım kaptanı sena sanırım kilo bildirimini nasıl yapıyorsunuz burdanmı yazıyorsunuz ozelmi ben tartımı alana kadar kilo bildirimi yapamayacagım ama alır almaz hemen yazarım ogrenmek istedim

hoşgeldin canım bildirimi senanın özeline atıyoruz bir de burda paylaşıyoruz cuma sabahı. bildirim şu şekilde oluyor

başlangıç:........kg
geçen hafta:.........kg
bu hafta:.........kg
gelen/giden:.............kg
toplamda giden:...........kg
hedef:.............kg

ilk bildirim yaptığında listeye girmeye hak kazanıyorsun bir sonraki hafta listeye giriyorsun

canımcım kaptanımıza küsmeye hakkın yok. çünkü o kendini paralıyor bize yardım etmek için hiçbir mecburiyeti yokken. listeyi güzel incele canım. ben ne yapıyorum biliyor musun mesela canım cips mi istedi hemen kbsine bakıyorum atıyorum bir pakette 30 kb var diyor. ben bir paketi devirip kaç tane cips var sayıyorum diyelim pakette 15 tane cips var. büyüklükleri aynı oluyor genelde. 30/15=2. yani bir tanesinde 2 kb var demektir. biraz emek ister. ama menülerinle bizimle paylaşman çok güzel. çünkü hatalarımızı görüyoruz.
geriye dönersen dün sabah ayrıntılı bir listenin linkini vermiştim. onu da yazıcıdan çıkardım wordde tam 22 sayfa tuttu. ama bence güzel. uludağ üninin diyabetik hastalar için verdiği karbonhidrat değerleri var. ölçüler de süper verilmiş. gr olarak değil yemek kaşığı olarak. ben diyabetik değilim deme sakın. sonuçta karbon değerleri değişmiyor hakkımızda hayırlısı artık

bişi sorcam sana senin tartın yağ ölçüyormuş ne güzel markası ne ben de almak istiyorum ondan?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…