70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın kızlar..
son günlerde kaçırmıştım bugün yine toparlıyorum kendimi..
bu arada biliyosunuz aytaşı kullanmaya başlamıştım, 15 tlye dizi halinde almıştım kırık aytaşlarından oluşan kolyeyi,iki kere boyna dolanacak şekilde.. kopmuştu,bir süredir takamamıştım.. farkını hissettim,boğazım açıldı sanki..dün akşam yeni misinaya taktım,akan suda temizleyip ayışığında yükledim,sabah yine taktım..
kızlar,ben faydasını gördüm,tavsiye ediyorum.tabii bana iyi gelen,belki başkasında aynı etkiyi göstermez ama denemekten bişey olmaz kanaatindeyim..aytaşını taktığınızda resmen boğazınıza bir yumruk oturuyor sanki,canınız cıss şeylerden pek istemiyor..böyle hani çok yersiniz,şişersiniz de üstüne bişey yemek istemezsiniz ya aynı o durumda oluyorsunuz gün içinde..bir de gece yattığınız odaya koyarsanız rüyalarınızı hatırlamanıza yardımcı oluyor,bu özelliğini de test edip onayladım

geçmiş olsun cnm dktra gitmen daha iyi olur
haftada 1 kilo veriyomuşsun daha ne istiyosun normal bu herkesin metabolizma hızı farklı işte ama yavaş yavaş gitmesi en doğrusu
Ay bilemedimki kuzum yaa ne hata ettimde yedim o doneri
cnm bişi olmaz bundan sonra dikkat edersin yediklerine
iyi 20 demiş ve yutmuşlarsa demekki küçük duruyomuş ayyy kaynananın yüzünü görmek siterdim

canım belki işine yarayabilir bu bilgi,dün akşam bim'in kağıtları var ya orada gördüm,ayın 10unda vücut analiz baskülü geliyormuş,vücut yağı ve sıvısı ölçümlü diyor,healthmax hiç duymadığım bir marka,22,5 tl imiş.benim evde dijital tartım var memnunum.. o vücut yağını ölçenlerin de kiloya göre oran-orantı ile sonuç çıkardığını düşünüyorum ama tabii yanılıyor da olabilirim

günaydın canlarım nasılsınız ayyyy çok mutluyum pazardan beri hep kaçamak yapıyorum ama bir gr bile kilo almamışım çok göbeğim çıkmıştı ama meğer yine su toplamış yeşilçay içince toparladım akaşam tartıldım hatta kilo bile vermişim ya kızlar ben yeşilçay içmeyince hemen göbek fırlıyo neden böyle su topluyorum acaba

Sizin için verimli bir hafta olacak. Sorgulamaktan vazgeçip yapmanız gereken işlere odaklanacaksınız. Böylece dikkatinizi fazla dağıtmadan planlı ve programlı çalışabilirsiniz. Özellikle haftanın ilk günleri iletişim trafiğiniz hareketli olacak ve yapmak istediğiniz görüşmeleri istediğiniz gibi yapabilir, düşüncelerinizi kolay anlatabilirsiniz. Hatta yeni planlar yapabilir ve arkadaşlarınıza anlatabilirsiniz. Ekip çalışmalarında başarılı olacak ve yaratıcı fikirlerinizle hem arkadaşlarınızın, hem de önemsediğiniz kişilerin dikkatini çekeceksiniz. Bu arada kendinizi baskı altında hissedebilir ve radikal değişiklikler yapmak için kuvvetli arzular duyabilirsiniz. Ancak içinizden yükselen güçlü arzuları bastıracak ve mantığınızla hareket edeceksiniz. Hafta ortasına doğru duygularınız yükselmeye başlayacak ve hafta sonu özgürlük ihtiyacınız artacak. Bir arkadaşınızın tanıştıracağı kişiyle aranızda aniden başlayan bir aşk olabilir ve şimdiye kadar hissetmediğiniz duygular ortaya çıkabilir. Duygularınızı denetlemeniz gerektiğini bilseniz bile çılgın arzular içinizde kabarabilir. Ancak bu haliniz uzun sürmeyecek ve korkularınızın uyandıracağı baskı duygusu ile birlikte itirazlarınız da ortaya çıkabilir. Hafta sonu tedbirli olun. Aslında istemediğiniz alışkanlıklarınızı değiştirmeyi başarabilirsiniz.

kdrcim bak senin için koç burcunun haftalık yorumunu buldum.YASEMİN BORAN BU HAFTA BAŞARILI OLUP ZAYIFLAYACAKSIN BAK BURCUN ÖYLE DİYOR

sanada günaydın canım.çok sevindim.

sorma kadın hala şokta

günaydın kızlarrr diyet nasıl qidiyorr??
ben bu qün nesfit 14 gün programına başladım
hadi hayırlısı

Son düzenleme:
günyadınalrrr ikizcim,belenayım ve diğerleri
şimdi diğerleri mi olduk

canım hoşgeldin hepimizin benzer bı hıkayesı var merak etme.

kılo aldırıan çeşitli olumsuz yaşantılar sonucu burada toplandık.

sende takıl bize bak herşeyı unututur.

burdakı kızlar hem şişko ,hemde çok komıkler, hemde çok gevezeler laf yetiştiremezsın

not:bu takım arkadaşlarına yönelık bı saldırı degıldır herkesın dıkkatıne.

ebru yeteri şutladığınız benı benı de şutlamayın haaaaaaa

ayy ya bende ıkız istiyorum ama korkuyorum yıne erken doğum olur diye........

eşim gidecek şimdi garbim çok hasta:2nu yolculayım..sonra bi balkon yıkyaıp çamaşır asayım gelicemmmkonu açmayın gelmeden..hoş kalçamın etleri acıyo çokta oturamıyom ama

canım sekiz aylık doğdular zaten. 2 ayda evde hep yattım.

hey şişko nıye çizelgenı değiştirmedın hala?

tembel hala öğrenmedın mı değiştirmeyi?....çok tembelsinnnnnnnnnnn

öğrenmek istedim nasılsa sudecim yapar diyenebileyim yaa bikaç kilo gitmedikçe değiştiremm negerek varki sadece 75im...ayrıca sen daha tembelsinnnnnn

kızlar mrb..forumlara bakarken dikkatimi çekti...
malesef 62 kilodan 6 ayda 79 kiloya çıktım.spora başlayalı 2 gün oldu.akşamları şimdilik 5 km yürüyorum şekeri bıraktım yerine sakarin almaya başladım.akşam çerez faslını kaldırdım..başlangıç kilom 79,4 bakalım sonune olacak

aşkım sudem sen aşağıda yoktunki aaaa yoksa yazmazmıyım üzme benii:2:

canım sekiz aylık doğdular zaten. 2 ayda evde hep yattım.
6 aydan sonra mı evde yattın hep...

canım bende 30 haftalık dogum yaptım bebegım yaşamadı.

ailemde ıkız çok var.

bende ıkızım olsun isityorum ama.tekraradan kuvöz olayı korkutuyo o yogun bakım odası ...off yaşadıkalrımı tekrardan yaşamaktan korkuyorum.yaaaaaaaaaa

erken dogum yapanların tekrardan erken dogum yapma ihtımallerı var

öğrenmek istedim nasılsa sudecim yapar diyenebileyim yaa bikaç kilo gitmedikçe değiştiremm negerek varki sadece 75im...ayrıca sen daha tembelsinnnnnn
senın çizelgenı değiştirmedım dıye mı tembelım.

tembel tembel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…