geçmiş olsun cnm dktra gitmen daha iyi olurkızlarr bugün yolda ayağımı burktum da daha doğrusu düştümmm:84::84::84::84::84:sıcağıyla ağrı sızı yoktu üstünede bastım ama şimdi ağrıyo basamıyorum varmı tavsiyeniz alternatif tıb cinsindennn:26::26::26::26:
haftada 1 kilo veriyomuşsun daha ne istiyosun normal bu herkesin metabolizma hızı farklı işte ama yavaş yavaş gitmesi en doğrusukızlar belki acele ediyorum ama gördüm ki haftada 2-3 kilo verenler olmuş.ben haftanın en az 4 günü 1 saatlik spor yapıyorum. hiçte kaçamagım olmuyo ama hafta 1 kilo gidiyo.2 kilo verebilmem için ne yapmam lazımmm:84:
cnm bişi olmaz bundan sonra dikkat edersin yediklerineAy bilemedimki kuzum yaa ne hata ettimde yedim o doneri
canım yaş farkı değince hep eltimle kayınım aklıma geliyor.kayınım evlendiğinde 24 yaşında eltimde 30 varmış ama 20 21 demişler.kandırmışlar.nikah işlemlerinide kendileri yaptırmış.eltim hamileymiş kaynanamla doktora gitmişler doktor yaşını sorunca eltim 30 demiş.kaynanam sen 20 yaşında değilmisin demiş.
canımcım kaptanımıza küsmeye hakkın yok. çünkü o kendini paralıyor bize yardım etmek için hiçbir mecburiyeti yokken. listeyi güzel incele canım. ben ne yapıyorum biliyor musun mesela canım cips mi istedi hemen kbsine bakıyorum atıyorum bir pakette 30 kb var diyor. ben bir paketi devirip kaç tane cips var sayıyorum diyelim pakette 15 tane cips var. büyüklükleri aynı oluyor genelde. 30/15=2. yani bir tanesinde 2 kb var demektir. biraz emek ister. ama menülerinle bizimle paylaşman çok güzel. çünkü hatalarımızı görüyoruz.
geriye dönersen dün sabah ayrıntılı bir listenin linkini vermiştim. onu da yazıcıdan çıkardım wordde tam 22 sayfa tuttu. ama bence güzel. uludağ üninin diyabetik hastalar için verdiği karbonhidrat değerleri var. ölçüler de süper verilmiş. gr olarak değil yemek kaşığı olarak. ben diyabetik değilim deme sakın. sonuçta karbon değerleri değişmiyorhakkımızda hayırlısı artık
bişi sorcam sana senin tartın yağ ölçüyormuş ne güzel markası ne ben de almak istiyorum ondan?
günaydın canlarım nasılsınız ayyyy çok mutluyum pazardan beri hep kaçamak yapıyorum ama bir gr bile kilo almamışımçok göbeğim çıkmıştı ama meğer yine su toplamış yeşilçay içince toparladım akaşam tartıldım hatta kilo bile vermişim ya kızlar ben yeşilçay içmeyince hemen göbek fırlıyo neden böyle su topluyorum acaba
geçmiş olsun cnm dktra gitmen daha iyi olur
haftada 1 kilo veriyomuşsun daha ne istiyosun normal bu herkesin metabolizma hızı farklı işte ama yavaş yavaş gitmesi en doğrusu
cnm bişi olmaz bundan sonra dikkat edersin yediklerine
Iyi 20 demiş ve yutmuşlarsa demekki küçük duruyomuş ayyy kaynananın yüzünü görmek siterdim
şimdi diğerleri mi oldukgünyadınalrrr ikizcim,belenayım ve diğerleri
canım hoşgeldin hepimizin benzer bı hıkayesı var merak etme.merhaba ,
bende bırlıkten kuvvet dogar ılkesıne hitaben burdayım..
30 mayısta 7 haftalık bebegımı kaybettım ,dusuk yaptımRabbim kımseye yasatmasın banada tekrarı vermesın ınsallah..
ilk hafta ağlamaktan pek oyalayamadım kendımı bugunde tartıda 76 oldugumu gordum.. artık bi şekılde kafamı bısılerle mesgul etmek istiyorum sabahları yuruyusle baslıcam bakalım
cuma yarısmaları oluyor sanırım bende katılmak istiyorum..
herkese kolay gelsın
ayy ya bende ıkız istiyorum ama korkuyorum yıne erken doğum olur diye........üzülme canım anannem doğurgan kadın azraili sevindirir der.bir çok kadının başından böyle bir şey geçmiştir.bende 9 aylık bebeğimi kaybettim senesine ALLAH ikiz bebek verdi.4,5 aylık ikizlerim var seni öpüyolar teyzesi.:79::80:kiloyu kafaya takma burda herkes süzüldü
günyadınalrrr ikizcim,belenayım ve diğerleri
şimdi diğerleri mi olduk
canım hoşgeldin hepimizin benzer bı hıkayesı var merak etme.
Kılo aldırıan çeşitli olumsuz yaşantılar sonucu burada toplandık.
Sende takıl bize bak herşeyı unututur.
Burdakı kızlar hem şişko ,hemde çok komıkler, hemde çok gevezeler laf yetiştiremezsın
Not:bu takım arkadaşlarına yönelık bı saldırı degıldır herkesın dıkkatıne.
Ebru yeteri şutladığınız benı benı de şutlamayın haaaaaaa
ayy ya bende ıkız istiyorum ama korkuyorum yıne erken doğum olur diye........
hey şişko nıye çizelgenı değiştirmedın hala?
tembel hala öğrenmedın mı değiştirmeyi?....çok tembelsinnnnnnnnnnn
aşkım sudem sen aşağıda yoktunki aaaa yoksa yazmazmıyım üzme benii:2:
6 aydan sonra mı evde yattın hep...canım sekiz aylık doğdular zaten. 2 ayda evde hep yattım.
senın çizelgenı değiştirmedım dıye mı tembelım.öğrenmek istedim nasılsa sudecim yapar diyenebileyim yaa bikaç kilo gitmedikçe değiştiremm negerek varki sadece 75im... ayrıca sen daha tembelsinnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?