bende onu kullanıyorumcanım doğumdan sonra tek kullanılabilecek ya spiral yada 3 aylık iğneler.aylık iğneleri emzirmeyenler için.benim kullandığım depo provera.
benım ablam spıralle hamıle kaldı doktor banada önermedi.3 aylık iğneyi önerdi doktor onu kullanıyorumevet aynen öyle... dahası ileri kayıpda alınamayanlar var.. korumaması bı yana doktorun onu cıkarmaya calısıpta cıkaramaması gonderıp bır daha kı sefere tekrar denemesı.. bır suru işkence bence...
yapışmasıda çok kötü.. tabıkı sorunsuz kullananlarda var ama olmayacagını nerden bıleyım ben sımdı o kadar cok var kı oyle duydugum cevremde...
ay ne garıp ben kanşekerim düşünce tuzlu şeylere saldırırım asla tatlı yıyemem .benım tatlı krızım tokken olur ancakbir cay kasigi maalesef sekerimi düzenlemeye yetmiyor
ya normalde herkesın bazı seylerı abartmasına kulak asmam ama yakın cevremde kullananlardan bızzat tanık oldugum ıcın benım ıcın gecerlı bır tecrube oldu spıral hakkında.. tabı tanıdıgım sorunsuz kullanan eltımde var ama dedıgım gıbı bende sorun yaratmayacagına garantım yok.
bırde takılma seklı fılan ne bılıyım hosuma gıtmıyor.. korkumdan degıl yanı hoslanmıyorum..
iğnedir implanttır bana daha temız gelıyor :)
3 yıldır adet görmüyormusun ??
hiçmi etkisi yok.. benım bıraz gecıkse sınır stres yapıyor hıc olmamayı dusunemıyorum.
hem hormonlar acısından da ınsana etkısı olmazmı.. sivilcedir kıllanmadır yada iştah artışı vb bırsuru hormonal etkıler var... olmuyor mu hıcbırı ?
bende onu kullanıyorum
benım ablam spıralle hamıle kaldı doktor banada önermedi.3 aylık iğneyi önerdi doktor onu kullanıyorum
ay ne garıp ben kanşekerim düşünce tuzlu şeylere saldırırım asla tatlı yıyemem .benım tatlı krızım tokken olur ancak
ben adet olmadıgımdan mı boyel ıstahlıyım acabaaa vede sinirli:44:
hepinize günaydın kızlaaarr
6 aydan sonra mı evde yattın hep...
canım bende 30 haftalık dogum yaptım bebegım yaşamadı.
ailemde ıkız çok var.
bende ıkızım olsun isityorum ama.tekraradan kuvöz olayı korkutuyo o yogun bakım odası ...off yaşadıkalrımı tekrardan yaşamaktan korkuyorum.yaaaaaaaaaa
erken dogum yapanların tekrardan erken dogum yapma ihtımallerı var
senın çizelgenı değiştirmedım dıye mı tembelım.
tembel tembel
hadi bakalım hayırlı olsunkızlar mrb..forumlara bakarken dikkatimi çekti...
malesef 62 kilodan 6 ayda 79 kiloya çıktım.spora başlayalı 2 gün oldu.akşamları şimdilik 5 km yürüyorum şekeri bıraktım yerine sakarin almaya başladım.akşam çerez faslını kaldırdım..başlangıç kilom 79,4 bakalım sonune olacak
tembel serdın mı çamaşırları ,lafa mı daldın?evet evetttallah bidaha yaşatmasın, yaşatsın ama şöyle beebğini kucağını alıp evine gitmeyi yaşatsın balım
hadi bakalım hayırlı olsun
tembel serdın mı çamaşırları ,lafa mı daldın?
hemen duygu sömürürsü yap.serdim canımm:87:benden ne istiyon bugün zaten canım sıkkın
paylaşım için saol canım6 aydan sonra mı evde yattın hep...
canım bende 30 haftalık dogum yaptım bebegım yaşamadı.
ailemde ıkız çok var.
bende ıkızım olsun isityorum ama.tekraradan kuvöz olayı korkutuyo o yogun bakım odası ...off yaşadıkalrımı tekrardan yaşamaktan korkuyorum.yaaaaaaaaaa
erken dogum yapanların tekrardan erken dogum yapma ihtımallerı var
HEPSİ AYNI OLACAK DİYE BİR ŞEY YOK.BU SEFER OLUR İNŞ.BİR ARKADAŞ HEP ALTI AYLIK DOĞUM YAPIYORMUŞ.YİNE 6 AYLIKKEN HASTANEYE YATMIŞ.BİR KADIN ŞEKERLİ SU İÇ DEMİŞ SONRA ÇOCUK DURMUŞ.9 AYLIK DOĞMUŞ.İKİ ÇOCUĞU VAR KADININ BİR KIZ BİR ERKEK.KUTUKUTU KÜP ŞEKER İÇMİŞ.BENİM İKİZLERDE KÜP ŞEKERLE DURDULAR.KÜP ŞEKERLİ SU YANİ.BUNLARI HAMİLELİĞİNİ HİÇ YAZMIYAYIM ROMAN OLUR.BİR DE DUA ÇOK ÖNEMLİ.BEN ŞU SURELERİ SABAH AKŞAM OKURDUM TAVSİYE EDERİM.21 FATİHA 21 AYATELKÜRSİ 1 YASİN 1VAKIA 21 TARIK 21 VEDDUHA 11 İNŞİRAH 11 KEVSER 11 KAFİRUN 11 NASIR 21 İHLAS 11 FELAK 11 NAS ALLAHIN 99 İSMİ BAŞTA VE SONDA SALAVAT. BEN BUNU KAFADAN OKUMADIM BÜYÜK BİR ALİM VERDİ.
BİRDE ÇOCUĞU OLMAYAN ARKADAŞLAR ÇOĞUNLUKTA HAFTADA BİR ARKADAŞA 41 YASİN OKUNABİLİR BENDE KATILIRIM. KAPTAN NE DERSİN.
niye kılo almak için kızartma yedın????????kızlar bu arada 33 yaşımdayım boy 1,72 bu yaşıma kadar kilom en fazla 62-63 oldu hatta kilo alamıyorum diye problemim vardı şimdi nasıl bir anda böyle fazlasıyla aldım anlayamadım her yanım selüloit oldu..(
sebep çok hareketl bir işim vardı bıraktım çocuk için tedavi görüyorum.bir de kilo alayım diye üç çeyrek ekmek arası kızatma yoğurt üzerine pul biber li yemekler beni bu hale getirdi((
kız ne sık aralaral sac boyatıyosun sen kendın mı boyuyosun ben eşiem boyattım en son loreal castıng kumral rengı amonyaksız emzırdıgım ıcın oyle aldım ama beyazlarım kapanmadı.daha once kuaforde boyatmıtım o zaman da kapanmamıstı :44:kızlar bu bahar alerjisi beni çok fena yapıyo hapşurmkatan güçsüz kalıyorummmmmmanam saçımı kızıl yaptım bu neya küvet adam kesmiş gibi kırmızı oluyooo
bende yengeçimbenim burcumda yengeç
yaa 1 kg verıyo bırde söyleniyo hayret bişey biz napalımkızlar belki acele ediyorum ama gördüm ki haftada 2-3 kilo verenler olmuş.ben haftanın en az 4 günü 1 saatlik spor yapıyorum. hiçte kaçamagım olmuyo ama hafta 1 kilo gidiyo.2 kilo verebilmem için ne yapmam lazımmm:84:
bende beceremem o dıyetı normalını becremıyom zatenbi ara bende senden heves edip karbon dıeytı düşünüp becerememiştim ya.
herkesın yapmayı becereceği bi dıyet değil.
sena sen hala karbonh. dıyetı mı yapıyosun?
günaydın canlarım nasılsınız ayyyy çok mutluyum pazardan beri hep kaçamak yapıyorum ama bir gr bile kilo almamışımçok göbeğim çıkmıştı ama meğer yine su toplamış yeşilçay içince toparladım akaşam tartıldım hatta kilo bile vermişim ya kızlar ben yeşilçay içmeyince hemen göbek fırlıyo neden böyle su topluyorum acaba
gunaydin fistiklar 4 gundur yagmur yagiyor parise bugun gunesi gordum gibi gerci buraya yagmur yagmasa insanlar hemen havadan mikrop kaparlar her taraf kokar buranin sey sorunu var yani buraya her cesit millet girmis butun duvarlar cis kokuyor zenciler ve araplar hep duvarlara isiyorlar iki hafta yagmur yagmasa pis koku alir basini gider aslinde belediyeler temizliyor alma yatisemiyorlar ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?