70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım doğumdan sonra tek kullanılabilecek ya spiral yada 3 aylık iğneler.aylık iğneleri emzirmeyenler için.benim kullandığım depo provera.
bende onu kullanıyorum
benım ablam spıralle hamıle kaldı doktor banada önermedi.3 aylık iğneyi önerdi doktor onu kullanıyorum
bir cay kasigi maalesef sekerimi düzenlemeye yetmiyor
ay ne garıp ben kanşekerim düşünce tuzlu şeylere saldırırım asla tatlı yıyemem .benım tatlı krızım tokken olur ancak

ben adet olmadıgımdan mı boyel ıstahlıyım acabaaa vede sinirli:44:

hepinize günaydın kızlaaarr

evet cnm adet geçikince ve adet döneminde iştah çok artıyor ve agresif oluyor insan ben normalde güldüğüm şeye adet dönemimde kavga çıkarıyorum yani düşün

günaydın canlar nasılsınız şöööle bi geçmişe gidip geldim alıntı yapa yapa gelmiştim ama hepsi gittiherkese sağlık sıhhat diliyorum
bugün kaçamaksız bir gün olur inlşallah bende mahkus talihimi yenip kilo vermeye devam ediyorum inşallah ama gram ama kilo almak yada durmak kötüymüş be geçen haftayı yerimde sayarak geçirdim ama bu hafta inşallah vermiş olarak geçer bide tartıda bakıyorum kilom aynı yada biraz vermişim ama geçen haftaki kıyafetim bu hafta bol geliyor kızlar bu callenetics çok iyi geldi bana hergün düzenli yapıyorum zorlansamda yorgunda olsam yapıyorum ve gerçekten aynada sonucu görüyorum toparlanıyorummamaları pişirdim akşam misafirlerimi bekliyorum gelsinlerde yesinler diye akşam geç saat olduğu için benim yemem imkansız ama öğle yemeği yerine kaptanın dediği gibi bir parmak kalınlığında tadlarına bakıcam pişirken bile yemedim benim için büyük başarı eskiden aman tadı tuzu şekeri derken hepsinden üçer beşer yerdim akşam pişirdim öğlen tadına bakıcam artık:125:

evet evettt allah bidaha yaşatmasın, yaşatsın ama şöyle beebğini kucağını alıp evine gitmeyi yaşatsın balım

bu sabah 72.6 yı qördüm çok şükürr
inşallah cumaya kadar 70 olurumm:26:
artık kendime uzak hedefler koymadım
şuanki tek hedefim 70'i qörmek
ah şu 6lı rakamlara qeçsem varyaa
çok fena kaçamak yapıcam kendime parti düzenlicem

hadi bakalım hayırlı olsun

evet evettt allah bidaha yaşatmasın, yaşatsın ama şöyle beebğini kucağını alıp evine gitmeyi yaşatsın balım
tembel serdın mı çamaşırları ,lafa mı daldın?

6 aydan sonra mı evde yattın hep...

canım bende 30 haftalık dogum yaptım bebegım yaşamadı.

ailemde ıkız çok var.

bende ıkızım olsun isityorum ama.tekraradan kuvöz olayı korkutuyo o yogun bakım odası ...off yaşadıkalrımı tekrardan yaşamaktan korkuyorum.yaaaaaaaaaa

erken dogum yapanların tekrardan erken dogum yapma ihtımallerı var

HEPSİ AYNI OLACAK DİYE BİR ŞEY YOK.BU SEFER OLUR İNŞ.BİR ARKADAŞ HEP ALTI AYLIK DOĞUM YAPIYORMUŞ.YİNE 6 AYLIKKEN HASTANEYE YATMIŞ.BİR KADIN ŞEKERLİ SU İÇ DEMİŞ SONRA ÇOCUK DURMUŞ.9 AYLIK DOĞMUŞ.İKİ ÇOCUĞU VAR KADININ BİR KIZ BİR ERKEK.KUTUKUTU KÜP ŞEKER İÇMİŞ.BENİM İKİZLERDE KÜP ŞEKERLE DURDULAR.KÜP ŞEKERLİ SU YANİ.BUNLARI HAMİLELİĞİNİ HİÇ YAZMIYAYIM ROMAN OLUR.BİR DE DUA ÇOK ÖNEMLİ.BEN ŞU SURELERİ SABAH AKŞAM OKURDUM TAVSİYE EDERİM.21 FATİHA 21 AYATELKÜRSİ 1 YASİN 1VAKIA 21 TARIK 21 VEDDUHA 11 İNŞİRAH 11 KEVSER 11 KAFİRUN 11 NASIR 21 İHLAS 11 FELAK 11 NAS ALLAHIN 99 İSMİ BAŞTA VE SONDA SALAVAT. BEN BUNU KAFADAN OKUMADIM BÜYÜK BİR ALİM VERDİ.
BİRDE ÇOCUĞU OLMAYAN ARKADAŞLAR ÇOĞUNLUKTA HAFTADA BİR ARKADAŞA 41 YASİN OKUNABİLİR BENDE KATILIRIM. KAPTAN NE DERSİN.

kızlar bu arada 33 yaşımdayım boy 1,72 bu yaşıma kadar kilom en fazla 62-63 oldu hatta kilo alamıyorum diye problemim vardı şimdi nasıl bir anda böyle fazlasıyla aldım anlayamadım her yanım selüloit oldu..(
sebep çok hareketl bir işim vardı bıraktım çocuk için tedavi görüyorum.bir de kilo alayım diye üç çeyrek ekmek arası kızatma yoğurt üzerine pul biber li yemekler beni bu hale getirdi((

Gününüz aydın olsun kızlar ben bu gece rüyamda 50 kilo olduğumu gördüm çok güzeldim yaaaa k-flakes yiyen bir şahsiyet olarak bırakıyorum efendim...neden hemen açıklıyım doymadım ...doyamadığım içinde bunun mantıksız bir karar olduğunu düşünerek sabah klasik kahwaltımı ettim dün çok baş ağrısı çektim...mahwoldum tükendim yani... o yüzden bıraktım k-flakes'i...klasik domates salatalık Türk kahwaltısına kurban oliyim2 gün yaptım yeter başaran arkadaşları kutluyorum,,,yeni gelenleri hoşgeldiniz diyerekten yanaklarından öperim

yediklerimi yazıyorum efendim
uyanınca: 1 bardak ılık su
kahwaltı: 2 dilim tam buğday ekmeği, domates, salatalık, 1 dilim peynir, 4 adet zeytin,1 yumurta, şekersiz çay
öptüm sizi sevgiyle kalın:82:

GÜNAYDIN kk nın güzel kızları nasılız bu sabah

ben iyi hissediyorum kendimi :) nedense içimde bir sevinç var .kahvaltımı ettim annemin evine gidip az bakayım havalandırayım sonra dönücem evdede bir sürü işim beni bekler.
bu arada kahvaltım

fix aç karnına kiraz sapı suyu 3 gün daha devam edicem
2 kuru kayısı

2 ad peynirli krep
2 ad çay şekersiz (böğğğggg geldi artık tatlandırıcı alıcam bugün böle olmuyo yaa çay içmeyi özledim beennn)

1 kuru kayısı

öğlene Allah kerrim ne yerim bilemiyorum artık bakıcezz geçmişede bakamadım vaktim yok ama inş.döndüğümde bakabilirim

görüşürüz kızlar:13:

Son düzenleme:
serdim canımm:87:benden ne istiyon bugün zaten canım sıkkın
hemen duygu sömürürsü yap.

yememe ben bunları.....

paylaşım için saol canım

niye kılo almak için kızartma yedın????????

kızlar bu bahar alerjisi beni çok fena yapıyo hapşurmkatan güçsüz kalıyorummmmmm anam saçımı kızıl yaptım bu neya küvet adam kesmiş gibi kırmızı oluyooo
kız ne sık aralaral sac boyatıyosun sen kendın mı boyuyosun ben eşiem boyattım en son loreal castıng kumral rengı amonyaksız emzırdıgım ıcın oyle aldım ama beyazlarım kapanmadı.daha once kuaforde boyatmıtım o zaman da kapanmamıstı :44:
benim burcumda yengeç
bende yengeçim
yaa 1 kg verıyo bırde söyleniyo hayret bişey biz napalım
bi ara bende senden heves edip karbon dıeytı düşünüp becerememiştim ya.

herkesın yapmayı becereceği bi dıyet değil.

sena sen hala karbonh. dıyetı mı yapıyosun?
bende beceremem o dıyetı normalını becremıyom zaten

kızım sen uzaylısın ben anladım normal deılsın yanı gelelı ne kadar oldu kac kg verdın görüntünü merak edıyorum cok bellı oluyormuonda da ayrıca yıyorsun gerı de almıyorsun burda işin ne:84::84::84:

gunaydin fistiklar 4 gundur yagmur yagiyor parise bugun gunesi gordum gibi gerci buraya yagmur yagmasa insanlar hemen havadan mikrop kaparlar her taraf kokar buranin sey sorunu var yani buraya her cesit millet girmis butun duvarlar cis kokuyor zenciler ve araplar hep duvarlara isiyorlar iki hafta yagmur yagmasa pis koku alir basini gider aslinde belediyeler temizliyor alma yatisemiyorlar ...

hadi yaaa ben parisi hep temiz sanardim ben almanyada yasiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…