hemen duygu sömürürsü yap.
yememe ben bunları.....
paylaşım için saol canım
niye kılo almak için kızartma yedın????????
gunaydin fistiklar 4 gundur yagmur yagiyor parise bugun gunesi gordum gibi gerci buraya yagmur yagmasa insanlar hemen havadan mikrop kaparlar her taraf kokar buranin sey sorunu var yani buraya her cesit millet girmis butun duvarlar cis kokuyor zenciler ve araplar hep duvarlara isiyorlar iki hafta yagmur yagmasa pis koku alir basini gider aslinde belediyeler temizliyor alma yatisemiyorlar ...
gayet açık ve sıcak canım gökyüzü nasıl aynı mı kız
uçtu kuşummmmmmmmmmmm
ahhh canımmm allah kavuştursun diyelim ozamannnnasıl düngecede form çay içtinmi
kız ne sık aralaral sac boyatıyosun sen kendın mı boyuyosun ben eşiem boyattım en son loreal castıng kumral rengı amonyaksız emzırdıgım ıcın oyle aldım ama beyazlarım kapanmadı.daha once kuaforde boyatmıtım o zaman da kapanmamıstı :44:
bende yengeçim
yaa 1 kg verıyo bırde söyleniyo hayret bişey biz napalım
bende beceremem o dıyetı normalını becremıyom zaten
kızım sen uzaylısın ben anladım normal deılsın yanıgelelı ne kadar oldu kac kg verdın görüntünü merak edıyorum cok bellı oluyormuonda da ayrıca yıyorsun gerı de almıyorsun burda işin ne:84::84::84:
saol canımmm; yok ya içer miyim hiçç
bende sahile giderken köprü altına yada duvar dibine işeyen eşşek kafalılara kızıyodum.insan her yerde ınsan işte.türk,zenci,arapgunaydin fistiklar 4 gundur yagmur yagiyor parise bugun gunesi gordum gibi gerci buraya yagmur yagmasa insanlar hemen havadan mikrop kaparlar her taraf kokar buranin sey sorunu var yani buraya her cesit millet girmis butun duvarlar cis kokuyor zenciler ve araplar hep duvarlara isiyorlar iki hafta yagmur yagmasa pis koku alir basini gider aslinde belediyeler temizliyor alma yatisemiyorlar ...
heheson sorunu bende çok merak ettim ve soruna çok güldümmmmherkesin ayrı derdi var ...
allah kavuştursun canımın içiuçtu kuşummmmmmmmmmmm
hadi yaaa ben parisi hep temiz sanardim ben almanyada yasiyorum
ayy bizde parisi bi,şey sanırdıkallahım bol yağmur indir parisede alaca arkadşaımız oğluyla eşiyle temiz hava alsın...
gunaydin fistiklar 4 gundur yagmur yagiyor parise bugun gunesi gordum gibi gerci buraya yagmur yagmasa insanlar hemen havadan mikrop kaparlar her taraf kokar buranin sey sorunu var yani buraya her cesit millet girmis butun duvarlar cis kokuyor zenciler ve araplar hep duvarlara isiyorlar iki hafta yagmur yagmasa pis koku alir basini gider aslinde belediyeler temizliyor alma yatisemiyorlar ...
kız ne sık aralaral sac boyatıyosun sen kendın mı boyuyosun ben eşiem boyattım en son loreal castıng kumral rengı amonyaksız emzırdıgım ıcın oyle aldım ama beyazlarım kapanmadı.daha once kuaforde boyatmıtım o zaman da kapanmamıstı :44:
bende yengeçim
yaa 1 kg verıyo bırde söyleniyo hayret bişey biz napalım
bende beceremem o dıyetı normalını becremıyom zaten
kızım sen uzaylısın ben anladım normal deılsın yanıgelelı ne kadar oldu kac kg verdın görüntünü merak edıyorum cok bellı oluyormuonda da ayrıca yıyorsun gerı de almıyorsun burda işin ne:84::84::84:
ayy canıımm allah yardımcınız olsun yaa memleketım gıbısı yok ben umreye gıttım tamam kutsal yer ama valla özledim gelince bı ohh cektım yaa.orada pis yanı durdugun yerlerde mısal abdets alıp namz kılcan onemlı bı mescıt ama tuvaletler ıgrenc kabenın ordakı bıle tamam buyuk temızlıyorlar ama ınsan soyle ferah yapar acık renk beyaz fılan kapkara töbe töbe.
ne güzel umreye gitmişsin.eşim ramazanda umreye gidelim diyo amma bebişler çok küçük.bizde martta gitmeyi düşünüyoruz.ALLAH kısmet ederse
ayy canıımm allah yardımcınız olsun yaa memleketım gıbısı yok ben umreye gıttım tamam kutsal yer ama valla özledim gelince bı ohh cektım yaa.orada pis yanı durdugun yerlerde mısal abdets alıp namz kılcan onemlı bı mescıt ama tuvaletler ıgrenc kabenın ordakı bıle tamam buyuk temızlıyorlar ama ınsan soyle ferah yapar acık renk beyaz fılan kapkara töbe töbe.
çıldırıyorum böyle hikayeleri okudukça..neden verdinki bilezikleri..onlar senin..başka kimsenin hakkı yok..eşinin bile..altın kadına helaldir...git al çocuqa bebek odası..onlara neden söylüyorsun..eve geldiklerinde görürler..bu sizin hayatınız..istediqin gibi düzersin evini..onlar ancak kendi evlerinin düzenine karışabilirler..asla taviz verme..altınlarınıda iste..vermezlerse helal etmiyorum de..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?