70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ayy bizde parisi bi,şey sanırdıkallahım bol yağmur indir parisede alaca arkadşaımız oğluyla eşiyle temiz hava alsın...

kilo veripte söylenenlere aynen şunu yapalımbencede yaaa veren var vermeyen var allah allahh

bende sahile giderken köprü altına yada duvar dibine işeyen eşşek kafalılara kızıyodum.insan her yerde ınsan işte.türk,zenci,arap

son sorunu bende çok merak ettim ve soruna çok güldümmmmherkesin ayrı derdi var ...
hehe

uçtu kuşummmmmmmmmmmm
allah kavuştursun canımın içi

hadi yaaa ben parisi hep temiz sanardim ben almanyada yasiyorum

ayy bizde parisi bi,şey sanırdıkallahım bol yağmur indir parisede alaca arkadşaımız oğluyla eşiyle temiz hava alsın...

paris merkezi ve etrafi okadar temiz degil ama kasaba ve koyleri harika superler almanyayi bilmiyom ama en temiz yer isvicre isvicrede yere tukurmek bile suc teskil ediyor temizlik konusunda herkes polis gibi calisir kuralara uymayan olursa hemen sikayet edilir bir tanidigimiz anlatmisti birgun elindeki receteyi yirtip atiyor onu goren biri parcalari birlestiriyor ismi cikariyor ve sikayet ediyor hemen ceza verilmisti oysaki burda kimse cop kutularini kulanmaz herkes elindekileri yere atar bide kisin sokaklarda tukurukten yere bakamiyoruz cok igreniyom ilk geldigimde midem bulanirdi hep kusardim ama simdi biraz alistim bide sansli oldugum nokta yahudilerin kartiyesinde oturuyom daha temiz belediye onlarin elinde oldugu icin o bolgeye baya bakiliyor ama bizim kartiyeden ciktikmi pislik basliyor zaten birgun ev alirsan merkezi yerlerden ev almam koy gibi yerleri terci ediyom daha temiz daha sakin oluyorlar... ev sahibimiz evi alin sizin kredinin gecmesine yardimci olurum dedi ben istemedim ilede mustakil ev olsun diyom..

ben çıkıyorum kızlar..sudecim sende okuluna gitceksen herhalde:44:kolay gelsin..bakalım bugün neelr yiycem:44:sena akşam pilava kızdı çokta haklı arkdaşım..işte eşimdede yapmasam iydi..amannn oda hasta iyileşemdi adam ilaç aldıktan sonra daha çok hastalandı.aile hekimmiz zaten bize faydası olmadı pek,sinüzüte,gribe döndü bademcikte şiş,bir naz bir tavır benle bile konuşmuyo yaaa.cumayada anası gelince oğlum hastada iyilşetirmedin deyip el atar duruma...kaynıma kız bakıcakmışız..adam salya sümük bakalım iyileşcekmi..c.tesi görümcemi bebeğiyle burdan istanbula uçakla göndercez..anlıyacağınız yine yoğunum ve adetim yaklaştı gerginim zatennn.....

ayy canıımm allah yardımcınız olsun yaa memleketım gıbısı yok ben umreye gıttım tamam kutsal yer ama valla özledim gelince bı ohh cektım yaa.orada pis yanı durdugun yerlerde mısal abdets alıp namz kılcan onemlı bı mescıt ama tuvaletler ıgrenc kabenın ordakı bıle tamam buyuk temızlıyorlar ama ınsan soyle ferah yapar acık renk beyaz fılan kapkara töbe töbe.

aaaaaaaaaaaaaaaaaa burçtaşımmmmmmmmmmmmm

ne güzel umreye gitmişsin.eşim ramazanda umreye gidelim diyo amma bebişler çok küçük.bizde martta gitmeyi düşünüyoruz.ALLAH kısmet ederse

tünaydın kızlar nasılsınız bakalım
eşyaların yerlerini değiştiriyorum o yüzden uğrayamadım
ama bir ceee ee deyip çıkayım dedim

ne güzel umreye gitmişsin.eşim ramazanda umreye gidelim diyo amma bebişler çok küçük.bizde martta gitmeyi düşünüyoruz.ALLAH kısmet ederse

gidin canım benım bı arkadasım yenı geldı yanı 2 ay once 1.5 yasında ıkızlerle gıttı o da.bende seneye hacca gidelim diye düşünüyorudum oglumda 2 yasını gecmıs olur dıye ama eşim malum 2nciyi istiyor bu kış

canım umreye ne zaman gittin çocuk falan varmıydı sence bebeklerle gidilirmi

senacım belki demesi kolay desem kızma bana.çünkü yaşayan bilir.benim kaynanam evime gelip tüm odaları kontrol eden bi kadın.görünüşte hiçbişeye karışmaz ama asla öle değil.bilezikleri o anki saflık cahillik diyelim verdim iyi niyetimden.şimdi olsa asla vermezdim.yeni evliydim bunları mutheşem iyler olarak görünce verdim.kayınbabam 2 ay sonra ödeyecem kızım söz dedi nerdeyse 2 yıl oluyo.istedim istemedim değil kayınbabam bende paranız kalmaz diye beni azarladı.bende kaynanamı her gördüğümde hakkımı helal etmiyorum diyorum.bebek odasını da lutfetti kayınbabam aldı bi beşik bide şifonyer.neyse bunada şükür.gerçi tek torunlarına aldıkları tek şey bir beşik bide yürüteç kızım daha babaannesinin bi çift çorabını giymedi....

amannnn anlatmıyım daha hem küçük emrah moduna giriyorum hemde ülserim tazeliyo....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…