70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

martta benim kuzular 14 aylık olacak.annemlerle falan inş gitmeyi düşünüyoruz

canım yanımda kımse olmadan cesaret edemezdım ben acıkcası. arkdasım sadece esıyle gıttı.yanı annenlerle gıdebılrıısn bence sorun olmaz hemde 14 aylık olcaklarmıs ıdare dersınız bı sekılde bence.ben yenı evlıydım gıttıgımde yanı 1 sene olmamıstı 2008 de gıttık.kayınvaldemlerın hedıyesı onlarla gıtcektık ben ıstemedım onlar bızden once gıttı bız esımle onların arkasından gıttık.

evet canım üzme kendini aklına getirme ben öyle yapıyorum.hastalansam.hastalıklı gelin diyecekler boşver

çok tşk ederim öncelıkle basın sagolsun ve gozunaydın dıyorum masallah bebıslerıne darısı bana insallah bende hamıleyken hep ıkız bebek gorurdum ama tekti benım yanı hep meraktan cınsıyet ogrenmek için zorlart oyle uyurdum ,cinsiyet yerıne ıkız bebıs gorurdum karnımda yada dogmus olarak .. hayırlısı buymus nasip değilkmiş diyip kadercı olmak gerekıyor işte..
bende 6lı rakamları gormek içib gayret edıcımmm

hoşbuldum tşkler :):) şu can sımıtlerınde kurtulmak istiyorum artık.. hiç hırslı bi insan değilimdir ama bundan sonra hırslı bi insan olmak ıstıyorum ,kılolarımı vermek istiyorumm

tünaydın hanımlar

bende sabah kahvaltısı olarak

maden suyu içtim kalkar kalkmaz
2zeytın 1 kıbrık kutusu kadar peynır çok az rcel ve aksamdan kalan kucuk kase kadarda kabak yemegım vardı onu yedım
henuz acıkmadım oğlenede bulgur pilavı yapmıstım içine yesıllık katıp karıstırıp kısır tarzı bişi çıkıcak ortaya onu yıcem
aksamda semız otu yemegını yapıcam henuz baslamadım aksam yemegı faslına..

bu arada takım kaptanı hangınız oluyorsunuz özel msj cekmem gerekıyormus sanırım..
76.8 kıloyum hedefım sımdılık kucuk 74 olayım once sonrada 70e duserım ınsallah..

gnydnnnn kızlarrrrrrrrrrrr çok sıcak ama olsnnnn şikayet etmicemmmm

cnm kızıl rengi kendim boyadım sürekli değişiklik yaparım ben amonyaksız oldugu için cnm kapatmaz palette ve garnier kullanıyorum ben saçlarımı kestrmeye gidince kuaförümde beğendi bi kaç hata sonra cila atıcak

Arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım 169 cm boyunda 71 kilo ağırlığındayım ben bu zayıflama işini tek başıma beceremiyorum bana katılmak isteyen varmı

Yorum yapmak yasakmış sen de hala teşfik ediyorsun emme
Arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım 169 cm boyunda 71 kilo ağırlığındayım ben bu zayıflama işini tek başıma beceremiyorum bana katılmak isteyen varmı

Canım sen bize katılabilirsin..

teşekkür ederim charm henüz sadece yazabiliyorum sizin çizelgeleriniz falan var konularınıza karakterlar ekliyorsun bende hiçbiri yok bu yüzden beni kimse beğenmedimiki diye düşünmeye başlamıştım

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz. ooooo burası epey kalabalık olmaya başladı yaşasınnnnnnn en büyük bizim topik başka büyük yokkkkkkk

ben daha öncede söylemiştim sırf günlük 5000 kalorilik abur cubur yiyodum yemekler hariç yemekte eklenirse 7000 kalori neredeyse ağzım hiç boş durmazdı iş yerindekiler takılıyolardı kızım bak hareketsiz duruyosun şişicen en sonunda bende yok ben kilo almıyorum diye yerken kilo almışım çünkü aktif bir yaşamdan pasif bir yaşantı içerisine girdim kışında zaten kalın giyiniyodum anlamıyordum kilo aldığı yazlık elbiseler ortaya çıkınca fark edildi çok kilo aldığım bende diyete başladım başlayalı tam 1 ay oldu bugün ve günlük 1200-1500 kalori civarı besleniyorum her 7000 kalorinin 1 kg ya eşit olduğunu düşünürsek verdiğim kilo çok normal böyle bi beslenme şekli size çok fazla kilo verdirmeyebilir ama benm için şok diyet etkisi yaratıyo yani bide çok fazla ödem oluşuyo bende ödemde atılınca iyi oluyor tabi daha fazla kilo kaybediyorum hala istediğim gibi olmadığım için burdayım vermem gereken 7 kilo var daha hala işe başladığımda giydiğim kıyafetler tam olarak olmuyor onların içine sığıncaya kadar devam siz kilo verince hemen topiği bırakıp gidiyomusunuz gitmiyosunuz değilmi o zaman niye gideyim Görünüşümde kilo verdiğim belli 1 ay önceki halimi görmüş olanlar şaşırıp kalıyo Kızım naptım bu kadra sürede ya sihirlemi gitti bu kilolar diyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…