martta benim kuzular 14 aylık olacak.annemlerle falan inş gitmeyi düşünüyoruz
senacım belki demesi kolay desem kızma bana.çünkü yaşayan bilir.benim kaynanam evime gelip tüm odaları kontrol eden bi kadın.görünüşte hiçbişeye karışmaz ama asla öle değil.bilezikleri o anki saflık cahillik diyelim verdim iyi niyetimden.şimdi olsa asla vermezdim.yeni evliydim bunları mutheşem iyler olarak görünce verdim.kayınbabam 2 ay sonra ödeyecem kızım söz dedi nerdeyse 2 yıl oluyo.istedim istemedim değil kayınbabam bende paranız kalmaz diye beni azarladı.bende kaynanamı her gördüğümde hakkımı helal etmiyorum diyorum.bebek odasını da lutfetti kayınbabam aldı bi beşik bide şifonyer.neyse bunada şükür.gerçi tek torunlarına aldıkları tek şey bir beşik bide yürüteç kızım daha babaannesinin bi çift çorabını giymedi....
amannnn anlatmıyım daha hem küçük emrah moduna giriyorum hemde ülserim tazeliyo....
çok tşk ederim öncelıkle basın sagolsun ve gozunaydın dıyorum masallah bebıslerıneüzülme canım anannem doğurgan kadın azraili sevindirir der.bir çok kadının başından böyle bir şey geçmiştir.bende 9 aylık bebeğimi kaybettim senesine ALLAH ikiz bebek verdi.4,5 aylık ikizlerim var seni öpüyolar teyzesi.:79::80:kiloyu kafaya takma burda herkes süzüldü
şimdi diğerleri mi olduk
canım hoşgeldin hepimizin benzer bı hıkayesı var merak etme.
kılo aldırıan çeşitli olumsuz yaşantılar sonucu burada toplandık.
sende takıl bize bak herşeyı unututur.
burdakı kızlar hem şişko ,hemde çok komıkler, hemde çok gevezeler laf yetiştiremezsın
not:bu takım arkadaşlarına yönelık bı saldırı degıldır herkesın dıkkatıne.
ebru yeteri şutladığınız benı benı de şutlamayın haaaaaaa
ayy ya bende ıkız istiyorum ama korkuyorum yıne erken doğum olur diye........
evet canım üzme kendini aklına getirme ben öyle yapıyorum.hastalansam.hastalıklı gelin diyecekler boşver
kız ne sık aralaral sac boyatıyosun sen kendın mı boyuyosun ben eşiem boyattım en son loreal castıng kumral rengı amonyaksız emzırdıgım ıcın oyle aldım ama beyazlarım kapanmadı.daha once kuaforde boyatmıtım o zaman da kapanmamıstı :44:
bende yengeçim
yaa 1 kg verıyo bırde söyleniyo hayret bişey biz napalım
bende beceremem o dıyetı normalını becremıyom zaten
kızım sen uzaylısın ben anladım normal deılsın yanıgelelı ne kadar oldu kac kg verdın görüntünü merak edıyorum cok bellı oluyormuonda da ayrıca yıyorsun gerı de almıyorsun burda işin ne:84::84::84:
Yorum yapmak yasakmış sen de hala teşfik ediyorsun emmeya kaptan hariç kimse bana bişey yazmıyoyaneden ben size naptım
ben giriyorum kimse olmuyo onlar giriyo ben yok oluyorum off bu durumdan çok sıkıldım ben girdiğimde yazdığım şeylere veya menülerime bari cvb yazsalar gam yemicem neyse
Arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım 169 cm boyunda 71 kilo ağırlığındayım ben bu zayıflama işini tek başıma beceremiyorum bana katılmak isteyen varmı
uçtu kuşummmmmmmmmmmm
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz. ooooo burası epey kalabalık olmaya başladı yaşasınnnnnnnen büyük bizim topik başka büyük yokkkkkkk
oy kıyamam ben sanaaaaaaaaaaaaaaaaa
canım benim allah kavuştursun en kısa zamanda
ben daha öncede söylemiştim sırf günlük 5000 kalorilik abur cubur yiyodum yemekler hariç yemekte eklenirse 7000 kalori neredeyse ağzım hiç boş durmazdı iş yerindekiler takılıyolardı kızım bak hareketsiz duruyosun şişicen en sonunda bende yok ben kilo almıyorum diye yerken kilo almışım çünkü aktif bir yaşamdan pasif bir yaşantı içerisine girdim kışında zaten kalın giyiniyodum anlamıyordum kilo aldığı yazlık elbiseler ortaya çıkınca fark edildi çok kilo aldığım bende diyete başladım başlayalı tam 1 ay oldu bugün ve günlük 1200-1500 kalori civarı besleniyorum her 7000 kalorinin 1 kg ya eşit olduğunu düşünürsek verdiğim kilo çok normal böyle bi beslenme şekli size çok fazla kilo verdirmeyebilir ama benm için şok diyet etkisi yaratıyo yani bide çok fazla ödem oluşuyo bende ödemde atılınca iyi oluyor tabi daha fazla kilo kaybediyorum hala istediğim gibi olmadığım için burdayım vermem gereken 7 kilo var daha hala işe başladığımda giydiğim kıyafetler tam olarak olmuyor onların içine sığıncaya kadar devamkız ne sık aralaral sac boyatıyosun sen kendın mı boyuyosun ben eşiem boyattım en son loreal castıng kumral rengı amonyaksız emzırdıgım ıcın oyle aldım ama beyazlarım kapanmadı.daha once kuaforde boyatmıtım o zaman da kapanmamıstı :44:
Bende yengeçim
Yaa 1 kg verıyo bırde söyleniyo hayret bişey biz napalım
Bende beceremem o dıyetı normalını becremıyom zaten
Kızım sen uzaylısın ben anladım normal deılsın yanıgelelı ne kadar oldu kac kg verdın görüntünü merak edıyorum cok bellı oluyormuonda da ayrıca yıyorsun gerı de almıyorsun burda işin ne:84::84::84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?