70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam tatlım teşekkürler henüz çok yeniyim kimse benle ilgilenmedi sen dışında

bı oncekı sayfada charm arkadasımızda cevap yazmıs sana ama, aşağıda onlıne gozukuldugüne bakma, ben mesela ofiste oldugum surece hep onlınemdır ama her dakıka bakamıyo ınsan :26:
bı de cevap beklemek yerıne keske gecmıse goz gezdırseydın, sordugun soruların hepsının cevabı orda var, hem de bılgı edınmış olurdunn ben tecrubelı deıgılım o yuzden sana beslenmen konusunda onu bunu yap dıyemem ama daha tecrubelı arkadslar geldıklerınde emınım yardımcı olurlar sana da :79: hem hoşgeldin hem de şimdiden kolay gelsinnn

8 haziran çarşamba menüm:

kahvaltıdan önce: beşibiryerde çay(0)

kahvaltı:

sucuklu yumurta(1)
kaşar peyniri(1)
2 dilim kızarmış tam buğday ekmeği(16)
yarım dolmalık biber(2)
yeşil çay(0)

ara: türk kahvesi(0), beşibiryerde çay(0)

öğlen:

1 kaşık yoğurt(3)
5 tane köfte(4) ( hazır köfteydi. tost makinesinde pişirdim yağsız, peketin üstündeki kbye göre yazıyorum)
1 tane taze soğan(1)
1 çay bardağı diet cola(0)

ara:yeşil çay(0)

akşam: 4 yemek kaşığı taze fasulye(9) 1 tane taze soğan(1), form çay(0)

ara: yeşil çay(0)

gün boyu 3.5 litre su(2 litresi gitti bile 1.5 litre kaldı)

toplam 38 ünite

selam tatlım teşekkürler henüz çok yeniyim kimse benle ilgilenmedi sen dışında

onlar ilgilenmek istemedikleri için değil canım kimisi burda online gözüküyor ama aslında pc başında olmuyor ya da geçmişi okuyorlar o yüzden......

hemen alınma kendini tanıt kaptanımız sena geldiğinde ve diğer tecrübeli arkadaşlar sana yardımcı olur canım. altın kural şeker yok
2 dilim tam buğday ekmeği yeme hakkımız var o da kahvaltıda. pilav yok makarna yok....

pek anlamam boyle diyet listelerinden ama sen bu işi kaptın valla, tebrikler canımmm

selamlar canım ben zaten sorduğum soruların yanıtlarını kaç günlerdir forum sayfalarında gezinerek öğreniyorum benim niyetim bu sorduğum sorular bahanesiyle sizlerle bilgi alışverişinde bulunmak konuşmak.yoksa kuru kuru oturup kimseden yanıt falan beklediğim yok teşekkürler

teşekkürler tatlım 28 yaşındayım 169 boy 71 kilo bir kız çocuğu annesiyim hamilelik kiloları işte klasik ideal kilom 62

yeni gelen çıtır adayları hepiniz hoşgeldiniz.bebeleri yedirdim.zırlamaya başlamadan yemek yapayım hadi bayyyyyyyyyyyy

ben de nacizane tavsiye de bulunmuştumm:26: sen de zaten boyle yapmıssan ne mutlu

canım bence süper gidiyorsun gercekten ıradene hayran kaldım.bende sendekının yarııs olsa su 4.5 ayda gıtmıstı butun fazlalıklarım yaa nasıl duruyosunuz dayanıyosunuz şaşırıyorum yada bende var anormallık yaa:84::84::84:

dimi vallaa ama nazar degmesin çıtırlarımızaaa

ben zaten kılo topiklerini okurken kilo vermekten cok, bu azim ve ırade meselesine takılmıştım onu da atlattım sayılır cok sukurrr biz de gidelim azimli iradeli çıtırların peşinden bakalım, ankaradakilerin neyı eksikk

Son düzenleme:
teşekkürler tatlım 28 yaşındayım 169 boy 71 kilo bir kız çocuğu annesiyim hamilelik kiloları işte klasik ideal kilom 62
memnun oldum canım ben de deniz. 1.70 boy 65 kilo bir kız çocuğu annesiyim. benim de hamile kiloları bunlar ama ben baya verdim. 58 olcam diye uğraşıyorum işte

teşekkür ederim canım. inan varya sabahtan beri öle bir karnım tokki anlatamam. öğle yemeğini resmen öğün atlamamak için yedim. iyicene şiştim yane.
bu diyette aralarda bişi yemek mümkün değil. ilk gün biraz acemilik çekiyorsun ama 2. günden sonra alışıyorsun. ben artık sabah kalkınca ilk önce listemi elime alıyorum ordan yiyeceklerimi bulup çıkarıyorum kbleri topluyorum ve yiyorum hem bölece kaçamak hakkım da kalmıyor

cnm allah kavuştursun bir haftalıkta olsa kader arkadaşım olucaksın benmkide cumaya gidiyor ya ayyyy kocacım ya nasılda özlicem onu

valla canım yaaa, ne zor bişi iş münasebetiyle 1-2 gun gıttıgı oluyodu ama bu hem uzun hem de yurtdışı ya, bu defa içim garip oldu sanki yine askere gidiyomuşum gıbı hıssettım dedı eşimde :26:
şimdi inmişler mesaj attı, 4 saatır fılan ucaktalar, kendisi de pek hazetmez aslında oyle yüksekten de erkekliğine laf soylettırmıyo iştee
inş cabukcak gecıverır canım hepımızn ayrı kaldıgı zamanlar diyorum ya bazen onlarla da olmuyo ama onlarsız da hiç olmuyo vallaaa

Bugünkü yediklerimi yazayım
sabah bir dilim börek ve şekersiz çay kahvaltı yı yetiştiremedim de

ara 10 adet fındık şekersiz kuşburnu çay

öğle 1 kepçe mercimek çorbası salçasız bol limonlu,1 tane rosto köfte birazcık patetes püresi ve bir kepçe kadar cacık

arada 3 tane kayısı yicem ve yeşilçay şekersiz tabiki

akşam yine kurstayım ne yemek gerektiğine karar veremedim bende

eve gidince süt içerim ve yatarım
bugün çok hantalım ya yerimden bile kalakamıyorum yaptığım kaçamaklar tartıya yansımasada vucüda yansımış spor mpor hak getire zaten kurs yerine gidene kadar 30 dk yürüyorum oda spor sayılır hem bi yandanda eşimle telde konuşuyorum iki kat yoruluyorum su şimdiye kadar 2.5 lt içtim

il dışı atama tercihi yapacak olan öğretmen arkadaşlar tercihler 16-24 haziran tarihine ertelenmiştir. mebin sayfasında gördüm şimdi. herhalde sözleşmelileri kadroya aldılar ya şimdi onlara il dışı isteme hakkı da doğacakmışşşşş

sözleşmelilerin kadroya geçmesine sevindim ama bu kadar iyilik de yeter yani. il dışını da seneye istesinler ama dimi? benim bir arkadaşım 6 yıldır ingilizce öğretmeni ve hala batıya gelemedi. şimdi telle konuştum kız ağlıyor yazık geçen sene rotasyon bu sene bu ne bu yaaaaaaaaaaaa seçim öncesi son çırpınışlar töbe töbeeee

aynen öyle cnm ya burda yanımızdayken bazen sıkılıyoruz tartışıyoruz uuuffff bi git ya kafamı dinlim diyoruz ama gidincede aslında onlar olmadan ne kadar eksik olduğumuzu anlıyoruz onlarla herşey ayrı güzel tez vakitte kavuşalım inş.

çok üzgünüm çokkk bu gün okulun kermesi vardı orda biraz sarma çok azcık kısır yagsız 1 tane sigara böreği bi lokma kek 2 de kurabiye yedimm bol 5 i1 yerdeylee birlikte ama kahvaltı yapmamıştım öğlede yemedim akşamda yemiyecem sadece onlar :85::85::85::85::85:yarında diğer okulumda dersim var onlarda pikniğe gideceklermiş sabah normal börek pohaça öğlende lahmacun varmışş menüde hayatta gitmeme lazımmmm ama müdürü aradım illaki gelecen ders saatlerinde olman lazım diyo iyide dedim benim dersim öğleye kadarr okulda kalırsın o zaman dedi gelen tellere bakacakmışım yanlız yanlızzz olur dedimmm inş bi terslik çıkarmazda gitmem yaaa gidersem bildirim arefesi mahvoldum demektir geneeeee

yaa denizcim sorun doymak deıl zaten bende doyuyorum fazlasıyal ama gözüm ac ılla bıseyelr atıstırma ıstegım var bırde cıss seyelrı sevıyorum tatlı olanlar deılde tuzlular hamusısı felna ınan evde yapmıyorum normaldede yapmıyodum sımıd hı cyapmıyom genede degsıen bısey yok bı yerden karsılıyorum cunku pılav fılan yada ekmek ondan gıtmıyo kılolar bıktım artık off:84::84::84:

neyse ben kactım fizik tedavime

sen zaten özetlemişsin canım son cümlenle herseyııı; inşallah hersey gönlünüzce olur canımm

nazım hikmeti'in bu duruma uygun dizeleri var sık sık iletilerime yazarım bende;

"Hani derler ya ben sensiz yaşayamam diye,
İşte ben onlardan değilim..
Ben sensiz de yaşarım;
Ama seninle bir başka yaşarım.."

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…